70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman dakimler gelmiş.nasılsın tatlımmm.bigörünüp bi kayboluyosun.bebeiş nasıll.doğum ne zaman.adına karar verdinizmii??ne çok sordum demii??

Canım benim..
Sevgililer gününde doğacak tepikoğlum
Bak doğum sonrası burdayım..
Liste savaşı mı ne oluyormuş
Anlamam ona göre...
Orti buluyormuşsunuz..
Hepiniz ortimsiniz
:)))))
Oh ortileri de buldum...

Canım ben 73 olmuştum en son...
VAlla boyum olmasa yuvarlanıp gideceğim de:))

kızlar,,çok yoğunum bugünlerdee,,eşimin eniştesinin babası vefat etmiş oyüzden pek giremedim,,abisi kardeşi bu gece yatıya gelcekler bidee,,onlara oda hazırladım..oyüzden pek vaktimde kalmıyo buraya,,bikaç güne sık sık burdayım inşallah,,bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimiii,,moralim bozuk kafam ağrıyo ama neden bilmiyorum sıkıntı var içimdee,,devamlı bi aburcubur yeme isteğim varsıkıntıdan napcamm bilmem,ama atlatırım nasıl olsa diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimii.... :59:

BAşın sağolsun Tubişim...

kızlar hepsi buradada 13.5 lira dvd.bi bakın isterseniz uygun bence fiyatı.

CAnoooooooooo kızlara selam söyle

Deryaaa elmaaaaaaaaaaaaa :52::52: :1::1:

Ye tabi canım 0 kb :27:

o kelebeklerden bende istiyom hamile kalırsam tuğbadan kargo isticem dondurucuya depolucam :60::60:

Selam canım hoşgeldin :3:

CAnım nasılsın?
Bayağı zayıflamışsın sende...
Ben gelende hiç birşeyiniz galmayacak gariii
Tek başıma kalmamayayım topikte sonra?

Merhaba
Pro Kart Hakkinda biraz bilgi vermek istiyorum !

Kartin ucreti 30 TL bu ucretin tamami BEDD'e bagislanmaktadir. BEDD nedir diye merak ediyorsaniz;

Destek Verenler - BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ adresin inceleyebilirsiniz.

Esas sizlerle paylasmak istedigim 70-79 kilo araligi olarak sizlerin adina http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat adresine bir kalpli sizin sececeginiz bir logoyu koyabilirsiniz. Nasil mi 15 adet kart alirsaniz yani 15 uyemiz pro olursa biz sizi nadiniza kaliteli bir cok amacli tekerlekli sandalye alip BEDD'e bagisliyor ve tum belgelri buradan paylasip sizi Bir gulumseme Bir hayat projemizde kalp ile onure ediyoruz.

Pro uyeligin avantajlarini saymama bile gerek yok karti alana gecen ay 60 TL degerinde parfum(bir marka bize jest diye yolladi bizde kargoalra koyduk) yolladik ! Mutlaka yanina birseyler koyuyoruz...

Sorulariniz varsa cevaplayabilirim...

önceleri sade sirkeli su içiyordum o iğrençti ama yazdığım bu tarif güzel oluyo sirkenin tadı bile gelmiyor.kokusu hafif aşuremsi oluyo tavsiye edilir :))
şimdi yağlara bakıyom netten saç dökülmesi problemimde varda kür araştırıyorum evde yapabileceğim.

Hımmm aşure gibi demek :56:

sabah hastaneye gittim.kan testi yaptirmami istemisti dermatolog ,onu yaptirdim.saclarim dokuluyo demistim ya.randevu almistim o ara.haftaya gidicem bakalim neler diyecek.bir de ayagimin altinda biseyler cikti gibi.icinde ama acitiyo biraz.mantar gibi, degil gibi bilemedim.pff havuzdan oluyo sanirim.:50:.neyse hastaneden gelince tarcin kurumu ictim.sonra 1 dilim rejim ekmegine biraz krempeynir surup yedim.su ictim amane kadar bilemiyorumm.sonra birazcik step yaptim.sonra dusumu aldim.simdide patates salatasi yapiyorum.hindi izgara yerim yaninda.aksama da brokoli haslamayi dusunuyorummm.ama brokoliden sonrasina garanti veremicem:18:

Hayırlısı bakalım canım üzme kendini sıkıntı stresten bile saç dökülüyo :26: havuzdan olabilir ayağında :26: çok geçmiş olsun :29:

Antiseptik olan Karanfil ve Karanfil yağı mikropları öldürmektedir.

· Dişlerdeki ağrının giderilmesinde, diş etlerindeki çekilmeler ile diş iltihaplanmalarına da oldukça yararlıdır Karanfil ve Karanfil yağı.

· Karanfil ve Karanfil yağı cinsel arzuyu çoğaltır ve de Afrodizyak etkisi de bulunur.

· Balgam söktürmede de faydalı olan Karanfil ve Karanfil yağı öksürüğü de kesmekte faydalıdır.

· Karanfil ve Karanfil yağı Mide bulantısı ile kusmalarda da faydalıdır.

· Hamile kalmayı da kolaylaştıran karanfil ve Karanfil yağı, doğumunda kolaylıkla olmasını sağlamaktadır.

· Ateşi de düşüren Karanfil ve Karanfil yağı terlemeyi de sağlar.

· Karanfil ve Karanfil yağı amelinde kesilmesini sağlar.

· Ağızda oluşan kokularda Karanfil ve Karanfil yağı ile giderilir.

· Karanfil ve Karanfil yağı midenin çalışmasını sağlayıp, sindirimin kolaylaşmasını sağlar.

· Karanfil ve karanfil yağı iştahı da açmaktadır.

· Bağırsaktaki gazların giderilmesi içinde çok faydalı olur Karanfil ve Karanfil yağı.

Karanfil ve Karanfil Yağının Zararları

Karanfil ve Karanfil yağı iştahı açması sebebiyle diyet yapan kişiler tarafından çok fazla kullanılmaması faydalı olur.
:43::43:ya ben iki haftadır karanfil içiyom yedim seni bana bunu öneren arkadaş:47::47::47: buldum suçluyu bundan mı kilo veremiyodum ben ya

Tarçında iştah açıyomuş :1::1:

CAnım nasılsın?

İyiyim canım sen nasılsın :29: beni biriyle karıştırmadın dimi :27: ben pek zayıflamadım da :17:

Ben seni beklerim gel gell :29: sağlıcakla bebişini kucağına al gel inşallah :29:

Merhaba

Kartin ucreti 30 TL bu ucretin tamami BEDD'e bagislanmaktadir. BEDD nedir diye merak ediyorsaniz;

Destek Verenler - BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ adresin inceleyebilirsiniz.

Esas sizlerle paylasmak istedigim 70-79 kilo araligi olarak sizlerin adina http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat adresine bir kalpli sizin secececeginiz bir logoyu koyabilirsiniz. Nasil mi 15 adet kart alirsaniz yani 15 uyemiz pro olursa biz sizi nadiniza kaliteli bir cok amacli tekerlekli sandalye alip BEDD'e bagisliyor ve tum belgelri buradan paylasip sizi Bir gulumseme Bir hayat projemizde kalp ile onure ediyoruz.

Pro uyeligin avantajlarini saymama bile gerek yok karti alana gecen ay 60 TL degerinde parfum(bir marka bize jest diye yolladi bizde kargoalra koyduk) yolladik ! Mutlaka yanina birseyler koyuyoruz...

Peki pro üye olanlar nasıl bir destek verebilir kazen abi :kkk:

Edit: Mavi kapak kampanyası dışında onu toplamaya başladım zaten :kkk:

Son düzenleme:
Herkese selam kızlar. Bu aralar çok yoğundum giremedim bir kaç gündür. Biraz karışmış ortalık anladığıma göre. Geçmişede fazla giremedim. Off hala çok işim var kızlar. Herkes umarım iyidir. Ortimle de görüşemedik. Kız atacak beni ortaklıktan. Ortim yavruşun hastaymış sanırım çoook geçmiş olsun. Umarım düzelmiştir. Bu aralar canım sıkkın. Rejimde yapamıyorum sanki. Aslında abartmıyorum ama ne bileyim yeşilçay içmiyorum su tüketimine dikkat etmiyorum. Tartı iyi gibi ama boşveeer durumundayım sanki. Toparlamam lazım kendimi. Ne olduysa bana. Kızlar moralim bozuk gibi ama inanın ki neye bozuk bilmiyorum. Neden böyleyim acep? :37:

Merhaba

Esas sizlerle paylasmak istedigim 70-79 kilo araligi olarak sizlerin adina http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat adresine bir kalpli sizin sececeginiz bir logoyu koyabilirsiniz. Nasil mi 15 adet kart alirsaniz yani 15 uyemiz pro olursa biz sizi nadiniza kaliteli bir cok amacli tekerlekli sandalye alip BEDD'e bagisliyor ve tum belgelri buradan paylasip sizi Bir gulumseme Bir hayat projemizde kalp ile onure ediyoruz.

Sadece bunun için bile Pro üye olunur...
Harika bi iş yapıyorsunuz..
İyi ki varsınız..
Ben olayım.. Geri kalan 14 üye inşallah ayaklarını sürür gelir

İyiyim canım sen nasılsın :29: beni biriyle karıştırmadın dimi :27: ben pek zayıflamadım da :17:

Ben seni beklerim gel gell :29: sağlıcakla bebişini kucağına al gel inşallah :29:

Peki pro üye olanlar nasıl bir destek verebilir kazen abi :kkk:

Edit: Mavi kapak kampanyası dışında onu toplamaya başladım zaten :kkk:

Yok ya Naf değil misin sen?
:)))73 oldum ben..

Herkese selam kızlar. Bu aralar çok yoğundum giremedim bir kaç gündür. Biraz karışmış ortalık anladığıma göre. Geçmişede fazla giremedim. Off hala çok işim var kızlar. Herkes umarım iyidir. Ortimle de görüşemedik. Kız atacak beni ortaklıktan. Ortim yavruşun hastaymış sanırım çoook geçmiş olsun. Umarım düzelmiştir. Bu aralar canım sıkkın. Rejimde yapamıyorum sanki. Aslında abartmıyorum ama ne bileyim yeşilçay içmiyorum su tüketimine dikkat etmiyorum. Tartı iyi gibi ama boşveeer durumundayım sanki. Toparlamam lazım kendimi. Ne olduysa bana. Kızlar moralim bozuk gibi ama inanın ki neye bozuk bilmiyorum. Neden böyleyim acep? :37:

Regl döneminse oluyo öyle bi ruh hali insanda canım :29: geçer sıkılma :16:

Sadece bunun için bile Pro üye olunur...
Harika bi iş yapıyorsunuz..
İyi ki varsınız..
Ben olayım.. Geri kalan 14 üye inşallah ayaklarını sürür gelir

Yok ya Naf değil misin sen?
:)))73 oldum ben..

Evet ben NaF : ) benim başlangıç kilomdu 73 şimdi 68-69 gidip geliyorum peff :1:

Kaç kilo ile hamile kaldın canım :26: Dilek korkutuyo beni 68 ile hamile kalırsan garanti 15 = 83 diye :60:

selam arkadaşlar ben geldim

Hoşgeldinnnnnnn :3::3:

cnm valla hiç böle ağrı çekmedim hala kıvranıyorumm:14: :14: :14: :14:

saol cnm tşk ederimm:16: :16: :16:
cok gecmis olsun canim benim :38: sicak tut kendini ben hep su isitip bel bölgesine koydummu hafifliyor biraz yada ayakklarina :59:
sabah hastaneye gittim.kan testi yaptirmami istemisti dermatolog ,onu yaptirdim.saclarim dokuluyo demistim ya.randevu almistim o ara.haftaya gidicem bakalim neler diyecek.bir de ayagimin altinda biseyler cikti gibi.icinde ama acitiyo biraz.mantar gibi, degil gibi bilemedim.pff havuzdan oluyo sanirim.:50:.neyse hastaneden gelince tarcin kurumu ictim.sonra 1 dilim rejim ekmegine biraz krempeynir surup yedim.su ictim amane kadar bilemiyorumm.sonra birazcik step yaptim.sonra dusumu aldim.simdide patates salatasi yapiyorum.hindi izgara yerim yaninda.aksama da brokoli haslamayi dusunuyorummm.ama brokoliden sonrasina garanti veremicem:18:
gecmis olsun canim cilt doktoruna git bence bende de öyle olmusdun yazin havusdan :31:
Deryaaa elmaaaaaaaaaaaaa :52::52: :1::1:

Ye tabi canım 0 kb :27:

o kelebeklerden bende istiyom hamile kalırsam tuğbadan kargo isticem dondurucuya depolucam :60::60:

Selam canım hoşgeldin :3:
türkiye ye geldigim gün kelebek aramaya cikacam :1: ama sudem diye arkadas var o da alacakdin oruc da bulamadi :30:
CAnım nasılsın?
canim benim ne cabuk gecti zaman :31: bebis geliyor :21: :emir_bebek::nazar::nazar:
Merhaba

bende katkida bulunmak isterim yurtdisinda olanlar da olabiliyormu:26:

Regl döneminse oluyo öyle bi ruh hali insanda canım :29: geçer sıkılma :16:

Evet ben NaF : ) benim başlangıç kilomdu 73 şimdi 68-69 gidip geliyorum peff :1:

Kaç kilo ile hamile kaldın canım :26: Dilek korkutuyo beni 68 ile hamile kalırsan garanti 15 = 83 diye :60:

Hoşgeldinnnnnnn :3::3:

Canım benim.. ben burdaydım bu topikte sen benden sonra geldin..
ben gittim o ara geldin yani
ben 58 e kadar düştüm..
sonra hmile kaldım..
sen son aylarda alıyorum..

ama bundan önceki 3 doğumumda 30 kg aldım ve zayıfladım
veriliyor merak etme..

cok gecmis olsun canim benim :38: sicak tut kendini ben hep su isitip bel bölgesine koydummu hafifliyor biraz yada ayakklarina :59:

gecmis olsun canim cilt doktoruna git bence bende de öyle olmusdun yazin havusdan :31:

türkiye ye geldigim gün kelebek aramaya cikacam :1: ama sudem diye arkadas var o da alacakdin oruc da bulamadi :30:

canim benim ne cabuk gecti zaman :31: bebis geliyor :21: :emir_bebek::nazar::nazar:

evet canım..
paypall de ödeme var..
bende üye olacam ama bulamadım nasıl oluıyo linki yazsa biri..

canım link bu
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda-f888/

Olur neden olmasın canımm Kazen abiye özel mesaj ile ulaş istersen :29:

bende üye olacam ama bulamadım nasıl oluıyo linki yazsa biri..

Ne güzell yaaa şimdiden 3 kişi pro üye olmak istiyo bide Dilek var 4 :29::29:

Kazenabiye özel mesaj at istersen canım pro üye olmak istiyorum diye :54:

Merhaba
Evet yurtdisindan uye olabilrisiniz lakin takdir edersiniz ki oraya kargo gondermemiz yerine Kadinlar Kulubu ozel zarfi ile sadece Karti yollayabiliyoruz. (Paypal uzerinden odemeyi yapip hemen Por Uye olabilirler, Yarin Kargolar yola cikacak bir sonraki kargo haftaya)

Paypal ile odeme yapmak icin ;

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-karti-kk-pro-kart-kupa-almak-isteyenler.html

adresini kullanabilirsiniz.

Yalniz sizlerden ricam biriniz 70-79 araligi icin bana bir liste tutsun kart alanlarin 15 kisi oldugunu gordugumuzde bizde bagisi yapalim. 70-79 icinde guzel bir logo bulun ve BirHBirG sayfamizda sizlere yer verelim.

Olur neden olmasın canımm Kazen abiye özel mesaj ile ulaş istersen :29:

Ne güzell yaaa şimdiden 3 kişi pro üye olmak istiyo bide Dilek var 4 :29::29:

Kazenabiye özel mesaj at istersen canım pro üye olmak istiyorum diye :54:

ya kızlar o zaman pro üyelil için topluca mesaj atalım kimler var üye olmak isteyen

Back
X