70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar o zaman pro üyelil için topluca mesaj atalım kimler var üye olmak isteyen

Merhaba

http://www.kadinlarkulubu.com/forms.php?do=form&fid=1 burasi kart icin basvuru formu burada aciklama bolumune 70-79 derseniz ben oradan da sayabilirim.

Size verdigim diger link ise yurtdisindan banka havalesi veya PTT havalesi yapmak yerine kredi karti ile odeme yapip hemen pro olmak isteyenler icinde isteyen simdi kredi karti ilede hemen basvuruyu tamamlamis olur. Paypal araci oldugu icin kredi kartinda hicbir endiseniz olmasin lutfen.

Olur neden olmasın canımm Kazen abiye özel mesaj ile ulaş istersen :29:

Ne güzell yaaa şimdiden 3 kişi pro üye olmak istiyo bide Dilek var 4 :29::29:

Kazenabiye özel mesaj at istersen canım pro üye olmak istiyorum diye :54:

Merhaba

http://www.kadinlarkulubu.com/forms.php?do=form&fid=1 burasi kart icin basvuru formu burada aciklama bolumune 70-79 derseniz ben oradan da sayabilirim.

Size verdigim diger link ise yurtdisindan banka havalesi veya PTT havalesi yapmak yerine kredi karti ile odeme yapip hemen pro olmak isteyenler icinde isteyen simdi kredi karti ilede hemen basvuruyu tamamlamis olur. Paypal araci oldugu icin kredi kartinda hicbir endiseniz olmasin lutfen.
o zaman ben bugün gün içinde açıklama bölümüne 70-79 yazarak üye oluyorum
üye olacak başka arkadaşlar varsa çok iyi olur kızlar kendi logomuz olsun...hemde iyi bir amaca hizmet olsun

Merhaba

ben bikere denedim bende kredi karti kulanmadigim icin paypal olmuyor :59: acaba postayla göndersem :26: yada hesap numarasina aktarsam :44:

ben bikere denedim bende kredi karti kulanmadigim icin paypal olmuyor :59: acaba postayla göndersem :26: yada hesap numarasina aktarsam :44:

Canım postayla gönder Kazen e haber ver özel mesajla..
Ben öyle yapacağım..
Ben de 70-79 topiği diye not atarım..
Zira çok eski ilk daimi topiğim burası benim

Evet ben NaF : ) benim başlangıç kilomdu 73 şimdi 68-69 gidip geliyorum peff :1:
Kaç kilo ile hamile kaldın canım :26: Dilek korkutuyo beni 68 ile hamile kalırsan garanti 15 = 83 diye :60:

İspiklemiş hemennn benii:52::52:
Yalan mı amaa öyle kalırsan olursn 83 :60:

Kızlar kkpro için konuşulmuş bende varım.:32:
Hem bi faydamız dokunsun.
Liste yapmak gerekiyorsa yapabilirim.
Yada Kazen'in dediği gibi herkes açıklamaya yazabilir farketmez.
Çok sevindirik oldum valla:52:

Olur herhalde canım :29::29:

Canım postayla gönder Kazen e haber ver özel mesajla..
Ben öyle yapacağım..
Ben de 70-79 topiği diye not atarım..
Zira çok eski ilk daimi topiğim burası benim

Harikaa :29::29:

üye oldum ödemeyide yaptım paypal ı ilk kullanışımda size oldu hadi hayırlısı...70-79 diye de yazdım

Hayırlı uğurlu olsun pembe kürklü arkadaşım :32::32:

İspiklemiş hemennn benii:52::52:
Yalan mı amaa öyle kalırsan olursn 83 :60:

Kızlar kkpro için konuşulmuş bende varım.:32:
Hem bi faydamız dokunsun.
Liste yapmak gerekiyorsa yapabilirim.
Yada Kazen'in dediği gibi herkes açıklamaya yazabilir farketmez.
Çok sevindirik oldum valla:52:

Yap yap liste yapp :52::52:

Bende pro üyelik hediye edicem arkadaşıma yılbaşı hediyesi :32::32:

hep destek tam destek :kkk::kkk:

Kızlaaar sporumu yaptım ve geldim,yordu yine bu kadın :2:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba birkaç gündür giremiorum kızım hastaydı:( çok şükür atlattık sayılır. aman özellikle kuzularınıza dikkat edin çok salgın var.
diyete devam
08.30 kahvaltı 1,5 dilim bugday ekmeği 1 dilim peynir 4 zeytin 1 tatlı kaşığı marmelat
11:00 ara 1 mandalina
14:00 öğlen 1 yumurta ile yapılmış yağsız menemen salata 1 dilim ekmek
16:00 ara 1 activia
18:00 3 köfte salata 1 brd ayran yada yoğurt yiyeceğim

öptüm hepinizi
gecmıs olsun kızına canım:34:
Merhaba
Pro Kart Hakkinda biraz bilgi vermek istiyorum !

Kartin ucreti 30 TL bu ucretin tamami BEDD'e bagislanmaktadir. BEDD nedir diye merak ediyorsaniz;

Destek Verenler - BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ adresin inceleyebilirsiniz.

Esas sizlerle paylasmak istedigim 70-79 kilo araligi olarak sizlerin adina http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat adresine bir kalpli sizin sececeginiz bir logoyu koyabilirsiniz. Nasil mi 15 adet kart alirsaniz yani 15 uyemiz pro olursa biz sizi nadiniza kaliteli bir cok amacli tekerlekli sandalye alip BEDD'e bagisliyor ve tum belgelri buradan paylasip sizi Bir gulumseme Bir hayat projemizde kalp ile onure ediyoruz.

Pro uyeligin avantajlarini saymama bile gerek yok karti alana gecen ay 60 TL degerinde parfum(bir marka bize jest diye yolladi bizde kargoalra koyduk) yolladik ! Mutlaka yanina birseyler koyuyoruz...

Sorulariniz varsa cevaplayabilirim...

kızlar bende daha once üye olayım dedım baktım ama kredi kartıyla öderken 30 euro diyo yani 70 e gelıyo bırde kargo ücreti var o yzüden olmamıstım posta yoluyla mı olsam bende acaba eşime söylemem lazım işten izin alamam çünkü

Kızlaaar sporumu yaptım ve geldim,yordu yine bu kadın :2:

Oh maşallah maşallah :1:

kızlar bende daha once üye olayım dedım baktım ama kredi kartıyla öderken 30 euro diyo yani 70 e gelıyo bırde kargo ücreti var o yzüden olmamıstım posta yoluyla mı olsam bende acaba eşime söylemem lazım işten izin alamam çünkü

posta yoluyla ol canım :29::29:

neden eşine söylüyosun :26: sana ptt kargo ile geliyo kartın ücreti görevliye elden ödüyosun ben öyle biliyorum eğer bu sebepten ise :26:

Öğle menüm
Izgara tavık
ayran
salata
bir parça da lavaşından yidim :56::56:

Oh maşallah maşallah :1:

posta yoluyla ol canım :29::29:

neden eşine söylüyosun :26: sana ptt kargo ile geliyo kartın ücreti görevliye elden ödüyosun ben öyle biliyorum eğer bu sebepten ise :26:

ay canım bilmediğimden işte yani kargocu sadece kargo parasını alıyodur dıye düşündüm :44:eger senın dedıgın gıbıyse sorun yok:34:

Ayy evde yok çıkıp almaya da üşeniyorum,çok canım çekti :27:

Sipariş et eve gelsin :56::56:

ay canım bilmediğimden işte yani kargocu sadece kargo parasını alıyodur dıye düşündüm :44:eger senın dedıgın gıbıyse sorun yok:34:

Ben posta ile almıştım yanlış hatırlamıyorsam eğer :31: ptt görevlisi bir kutu getiriyor içinden kknın çok şık bir zarfı ve içinde pembiş

kartımız :12::12: bir kupa vardı kk logolu hala kullanmaya kıyamıyorum saklıyorum :7: bide benim zamanımda kampanya vardı yanlış

hatırlamıyosam selülit kremi ile bir beslenme takviyesiydi sanırm yollamıştı Kazen abi sağolsun :29::29:

Kargocuya ödüyorsun 30,00 TL ' nı kargon senin :30: sonra kart üzerindeki numarayı Kazen abiye özel mesaj ile bildiriyorsun oda seni

pembe kürklü yapıyor :32::32:

sagol canim öyle yapayim aksam rahat rahat haledeyim :38: sen bildircenmi canim bizide :26:

Canım ek bilgi bölümüne yaz sen topiği..
Kim listeyi tutuyor kızlar..
Pro olanlar yazsınlar..
Sonra ben atarım istersen Kazene ..
bu bu bu pro diye:))
15 pro:)))

OY OY,,dün abisiyle kardeşi 23te geldi ,,,eşim saat 1de gelcek 2 saat napcam ben bunlarlaaaa diye eşime fırça kaydım,,2 saat öyle böyle geçti bağyan olarak kaldım aralarında allahta kızım vardıı 2 bağyan olduk:1:eşim geldi 1de gece gece yemek koydurdumu:47:ben karşılarında baktım tabikide:23:kaşarlı yumurta yapıverdim bide normal kahvaltılık şeyler,,:56:neyse gece 3.30da yatağa yattım uyudum sabah 8de dürtüklenerekten tubiş hadi kalkta geç kalmayalım cenaze evine dedi,,kahvaltı hazırlıcaktım ama halim yoktu uykusuzduum,,ordan kalktım oraya yattım dalarken tubiiiş diye ses,,kaç yer değiştirdim ama adam rahat durmuyo hadi kalk:25::95::95:uykum vaaar diyorum,,biz gidince uyursun dedi neyse herşeyi hazırladım bunlar 10da gittiler,nasıl uykusuzum kaç kere dalmak üzereysem hep çocuklar mızladı tepeme çıktılar uyutmadılar,,kafamda ağrıyo zonk zonk diye,,neyse dedim bari pcyi açemde uykum açılsın,,kız uyudu bu arada oğlan pc'ye oturmak için başladı mızlamaya,,kızdım kalktım,,eşim aradı bide yemek yapakoy bizimkiler aç kaldı burda belki bize gelirler dedii:19:sinir oldum,,annesi babası abisi kardeşi hepsi birden gelcekmiş:25:ya çok kötüyüm ben amaa oof oof falan dedim neyse yinede tamam hadi diyip kapattım..inşallah burda yine kalmazlar...gerçi abisi inegöle döncek bugün o kalmaz kardeşide köye döncek orda işe gitcek,,anası babası kalcekya inşallah onlarda gider köye,,ama saat 3te araba kalkıyo ,,1saatte ne zaman buraya gelceklerde yemek yiceklerde arabaya yetişceklerr:43::5::5:napcam ben yaaaa,,kızlar sakinleştirin nen benii,bunalıma sokuyolar beni bunlaar..kayınpeder çok çeneli ya anlattığı bişeyi 10kere anlatıyoo,,biliyodum bunuda diyemiyorum,,sonuna kadar dinlemek zorunda kalıyorum:63::19:ben eti çıkarttım dolaptan birazdan başlıyımda sonra hazır durakoysun yemekler,,yanınada pilav yapıcam salata idare ederiz iştee,,fazla bişey beklemezler zaten şükretsinler:9:

Ben posta ile almıştım yanlış hatırlamıyorsam eğer :31: ptt görevlisi bir kutu getiriyor içinden kknın çok şık bir zarfı ve içinde pembiş

kartımız :12::12: bir kupa vardı kk logolu hala kullanmaya kıyamıyorum saklıyorum :7: bide benim zamanımda kampanya vardı yanlış

hatırlamıyosam selülit kremi ile bir beslenme takviyesiydi sanırm yollamıştı Kazen abi sağolsun :29::29:

Kargocuya ödüyorsun 30,00 TL ' nı kargon senin :30: sonra kart üzerindeki numarayı Kazen abiye özel mesaj ile bildiriyorsun oda seni

Canım pttye ödeme yapıyoruz Kazene bildiriyoruz.
Malesef yanlış adres veren çok olmuş.:47:
Artık elden ödemiyorsun.:19:
önce ödeme sonra kart:):42::9:

yok canım 15 euro biraz önce üye oldum yani ben tam 35 tl ödedim kargo varmı içinde bilmiyom ama yoksa onuda elden öderik artık.

ay gelse de giysem pembe kürkü heyecan yaptım yav...pembede sevmem benim kürküm siyah olsa olur mu ..:52::52::52:

Back
X