70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de tanıtayım kendimi
37 yaşındayım.12.5 yaşında kızım 11 ve 1 yaşınd a 2oğlum var..
benim kilolarımın müsebbibi kociş...
2. doğuma kadar kilo sorunum olmadı....
hamilelik sırasında yeme tarım eşime benzemişti
ki ben pastanenein önünden geçerken bile bulanırken hamilelik sırasında tam bi tatlı canavarı oldumm..
70 le doğum yaptım..65 e düştüm..
bi ay sonra yine 70 olmuştum..
geçen yıllar içinde kilom 64-66 arası gidip geldi..çokta umursamıyordum..bölgesel fazlalılığım olmadığı için kötü görümnmüyordu...
3 gebelikte 66 la başlayıp 80 le bitirdim..
doğum sonu geçen yıl bu zamanlar 77 lerde dolanıyordumm..sonra yine anlamadan kh sayesin de 80 e merdiven dayamışım..artık kötü görünüyordum kendime de..
bıngıl bıngıl yağ olmuştum..
iradeliyimdir..kafama koyduğumu yaparım..ama gözüne gözüne sokarlarsa cıssları yiyorsun tabii.benim kocişde alır alır getirir sağolsun..
bebeğim 6 aylıkken mayıs ayında burayla tanıştım..
o zamanlar 76 gibiydim biraz vermiştim...yavaşda olsa güzel kilolar verdim..yaın 3 ay ayrı kaldım..ipinden koparılmış gibi yedim..yinede 3 kilo ldım..demekki sağlıklıve kalıcı kilolar veriyoruz..eskiden o yemeye ayd 4 kilo alırdım yanii

hedefim 57-58 bana yeter dahasını istemiyorum..artık 6 lı rakamları görmek istemiyorum...

kürkümü giymişimmmmm:9: :9: :9: :9: :9: :9:
kıskandım bende kendimi anlatcam:37: :37: :37:
kızlarr ben varya ben 27 yaşındayımm 9. yılına giren bi evliliğim var 4 yaşında bi oğlum var allah herkesin evladını bağışlasınn.çocuk gelişimive muhasebe vergi uygulamaları mezunuyum özel bi şirkette muhasebede çalışıyorummm.kilo alma serüvenim hamileliğimde başlamadı benim aslında başladı ama çok rahat verdim doğuma 3 hafta erken girdim sezeryan oldum gebelik zehirlenmesi başladı allahım yavrumu bana aileme bağışladı 90 kiloyu görmüştüm. daha tam günü olsa 100 görcektim sanırım hastaneden çıktıgımda 20 kilo gitmişti hepsi şişlkmiş oğlumda 3.750 doğdu sonra ben süper kilo verdim aradan seneler geçti bi anda kendimi 71.3 de gördüm ara ara diyetisyenede giderim ama bi gün yolum buraya düştü burdaki cadı çıtırlarla tanıştımm ÇOK SEVİYORUM SİZİ KIZLARR:16: :16: :16: :16:
buda son hallerimden bi resimm bi ara karamel saçlarımı çekip sizede göstercem

Beyyaazzz pantuullllllllllllllllllll hep hayalimdiir..:52::52:
Ben senin fiziğini çok beğeniyorum yazın da resim eklemiştin.
Senin yerinde olsam hiç diyet yapmam o derece:52:

melojj barkinim çok hoşsunuz kızlar verecek kilo kalmamış sizde...:39::39:

Kızlar Merhaba nasılsınız? :16:

Ben daha önce bu gruptaydım 68 kiloya kadar düştümm fakat bende 6 yıldır kansızlık var adetlerim çok yoğun ve düzelemiyorumm kan iğnesi verdi ve bugün tekrar kontrole gittim ve değerlerim yükselmemiş 68 kilodan 76 kiloya çıktım bari değseydi :43:

Yeniden aranıza katılmak istiyorumm tabi kabul ederseniz :7:

Trendiy21 Tuğbacım benide ekleyebilrmisin gerçi sadece kilo yazıcam

Başlangıç Kilo: 76
Hedef: 65

Sağlık zayıflık dolu günler diliyorum cicişlerimm :1:
hoşgeldiiiiin

evet cnm kızıl böğürtlen siyahı diye bi renk çok güzeldi ben her renk deniyorum şimdi sarı karamel yaptım cnm kızıldan karamele kendim döndüm saçlarım çok incedir benimde ama bakımı eksik etme bişey olaz cnm

mayayla bakım yaparım yağlarla mayonezle bi ara anlatırım sana faydası oluyo azcık kokoşum bakımı severimde:16: :16: :16: :16:
ay canım bende kızılın her tonunu yaptım bir ara parlak kırmızıya yakın bir kızıl bile yaptım valla herkes bayılmıştı :)
sen bir musait olunca yaz saç bakımı için neler yapıyorsun şu sıralar araştırıyorum bende. bitkisel yağlardan kür falan yapacam. bir sürü şampuan serum falan denedim ama feci dökülüyo önünü alamadım. gülersiniz korkudan bir sabah bir akşam tarıyom saçı çünkü her taradığımda feci kopuyoooo. 2-3 aydır bioxin şampuan kullanıyom ama henüz faydasını hissetmedim geçen yıl serumunuda denedim o kadar para verip ama tık yok. sarımsaklı şampuan varmış onu önerdiler ona bakıyom şimdi . önerilerin varsa anlat canım musait olunca valla sevaba girersin kel kalacam yakında :))):52::52::52:

kız çıtırsın sen ayol atalım bunu topikten :52::52::52:
tüh tüh tüh maşallah inşallah bende böyle resimler koyacak kıvama gelirim yav. 60 kilo olayım koyacam resimlerimi şimdi yok çünkü tombişim henüz
saç rengin kızıl galiba çok severim kızılı senelerce kullandım bir senedir siyahım yine kızıl olmak istiyom ama saçlarım çok zayıf korkuyom boyatmaya

bileekk kett kıss bencede atalım bunu yaa bu ne yaa çıtır bu zayıf aaaooo :9: :27: :27: :9:

canım bebeklerine çok üzüldüm başın sağolsun:25::2:
foto çıkmadı bende akşam bakarım artık. ama 7 kilo vermişin tebrikler....bu yolda beraberiz
:

sağol canım gectı gitti çok şükür Allah ım herkesın bebegını bağışlasın :) bize de hayırlı evlatalr nasib etsın ıns...

Beyyaazzz pantuullllllllllllllllllll hep hayalimdiir..:52::52:
Ben senin fiziğini çok beğeniyorum yazın da resim eklemiştin.
Senin yerinde olsam hiç diyet yapmam o derece:52:

bende çok severim beyazzz saol cnm benim valla bende seviyom fiziğimi bu fizik bana torpil geçiyo
azcık azcık tikkat ediyom işte bu aralar saldım gene bi sıkıya girsem iii olcekde bakalım:nazar: :nazar: :nazar:

hoşgeldiiiiin

ay canım bende kızılın her tonunu yaptım bir ara parlak kırmızıya yakın bir kızıl bile yaptım valla herkes bayılmıştı :)
sen bir musait olunca yaz saç bakımı için neler yapıyorsun şu sıralar araştırıyorum bende. bitkisel yağlardan kür falan yapacam. bir sürü şampuan serum falan denedim ama feci dökülüyo önünü alamadım. gülersiniz korkudan bir sabah bir akşam tarıyom saçı çünkü her taradığımda feci kopuyoooo. 2-3 aydır bioxin şampuan kullanıyom ama henüz faydasını hissetmedim geçen yıl serumunuda denedim o kadar para verip ama tık yok. sarımsaklı şampuan varmış onu önerdiler ona bakıyom şimdi . önerilerin varsa anlat canım musait olunca valla sevaba girersin kel kalacam yakında :))):52::52::52:

cnm ilk önce demir eksikliği var mı bide çinko eksikliğine baktırdın mı bilmiyorum ama mutlaka baktır ben çinko ve demir hapıda kullanıyorum faydasını görüyorum cnm
cnm ada çayı yağı
badem yağı
çam terebenti diğer yağlarıda yazarım
bemix evigen ampülde kırıyorum cnm sabaha kadar saçımda kalıyo

sonra yaş mayayı ılık suda eritip saç diplerine masaj yaparak yedir

sonra mayonez varya sık avcuna diplere gelmeden uçlara güzelce yedir

bu bakımları dene cnm ama mutlaka hapları ihmal etme tahlil yaptır

Muazzez abla kürkün hayırlı olsun.

saol dilekcimmm giydim pembe kürkümü :16: :16: :16: :16:

Kızlar Merhaba nasılsınız? :16:

Ben daha önce bu gruptaydım 68 kiloya kadar düştümm fakat bende 6 yıldır kansızlık var adetlerim çok yoğun ve düzelemiyorumm kan iğnesi verdi ve bugün tekrar kontrole gittim ve değerlerim yükselmemiş 68 kilodan 76 kiloya çıktım bari değseydi :43:

Yeniden aranıza katılmak istiyorumm tabi kabul ederseniz :7:

Trendiy21 Tuğbacım benide ekleyebilrmisin gerçi sadece kilo yazıcam

Başlangıç Kilo: 76
Hedef: 65

Sağlık zayıflık dolu günler diliyorum cicişlerimm :1:

hoş geldin canım..tuğbanın özeline bildirim yap..
mj sayısı yeterli olanlar özelden bildiriyo..
burayada herkes görsün diye bildirim yapıyoruz...

bende çok severim beyazzz saol cnm benim valla bende seviyom fiziğimi bu fizik bana torpil geçiyo
azcık azcık tikkat ediyom işte bu aralar saldım gene bi sıkıya girsem iii olcekde bakalım:nazar: :nazar: :nazar:

cnm ilk önce demir eksikliği var mı bide çinko eksikliğine baktırdın mı bilmiyorum ama mutlaka baktır ben çinko ve demir hapıda kullanıyorum faydasını görüyorum cnm
cnm ada çayı yağı
badem yağı
çam terebenti diğer yağlarıda yazarım
bemix evigen ampülde kırıyorum cnm sabaha kadar saçımda kalıyo
sonra yaş mayayı ılık suda eritip saç diplerine masaj yaparak yedir

sonra mayonez varya sık avcuna diplere gelmeden uçlara güzelce yedir

bu bakımları dene cnm ama mutlaka hapları ihmal etme tahlil yaptır

saol dilekcimmm giydim pembe kürkümü :16: :16: :16: :16:

yaa benımde cok sacım dökuluyoooo böle yapsam işe yarar mı kıııı neyse sımdı gıtmem lazım ama denıcem bunalrı :D :D

cinko demır eksıklıgı oldu mu tırnakalrda sorun oluo agızda yara oluo die biliom benım öel sorunum yok ama

sadece saçım dokuluo neyse kaçmamlazım sımdı byss

sabah ki önerimi kimse okumamış galiba topik çok kalabalıklaştı kendimizi yeniden tanıtalım kaynaşalım diyom da neyse ben başlayam devamı gelir...:31:
31 yaşındayım 5 yıllık evliyim çocuk yok bir kedim var. devlet memuruyum ve erzurumdayım şuan.
kilo problemim çocukluktan kalma. ilkokulda 45 kilolarda falan olduğumu hatırlıyom bir ilkokul 5 resmim var görseniz top gibiyim. hep şişmandım. hep bunun sıkıntılarını yaşadım. lisede etek giyerdik bacaklara sürte sürte yara oludu falan :43: arkamdan çocuklar şişko şişko diye bağırırdı :2::2::2:
neyse lisede başladı zayıflama maceram. hayatımdan ekmek şeker yağ hepsini çıkardım ve az yemeye başladım. lisede baya incelmiştim :30:44 bedenle başlayıp 38 ile mezun oldum. üniversite 2 de bir ara 36 bedendim yav. sonra okul bitti iş sıkıntı falan tekrar 40lara döndüm bu arada hayatım hep kilo vermeye çalışmakla geçti. yüm rejimleri ilaçları hapları yöntemleri bilirim mutlaka uygulamışlığım vardır tek işe yarayanlar diyetisyen ile diyet, akapunktur oldu ama ne yazık ki kalıcı olmadı. evlenirken yine 38-40 beden arasındaydım evlendik hoooop 42 ye atladım. sonra işe başlayınca takımlar falan olamyınca bozuldum tabii.:30:
neysa işin özü geçen sene 42 lerde sürünürken 3-4 ay önce bir de ne göreyim 44 beden bile olmuyo artık :53::53::53:
tepe noktam 76 en düşük kilo da 52 olmuştum. dukan diyet kitabında da diyor insan vücudu kiloyu hafızasında tutarmış bu sabeple kilo vermeye karar verdiğiniz de en az ve en fazla kilonuzu belirleyip bir ara nokta bulun kendinize. bende ara nokta olarak 55 i belirledim ama inanın 38 bedene girsem bile yetecek bana.
hayatımda ilk kez bu kadar uzun süreli diyetteyim sayenizde kızlar İYİKİ VARSINIZ :kkk::kkk::kkk:
rejime kasım başı gibi başladım ama doğum günüm olan 21 ekimi başlangıç sayıyorum. Şuan 69,8 im. daha yolun çok başındayım ama umutluyum inatçıyım gidecek bu kilolar ....
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim (kendimi tutamadım yav yazmasam çatlardım bunu )

kizlar yatamadim daha sikildim geldim cekyatta bitarafdan uzaniyorum bitarafdan size bakayim dedim herkese iyi dilekleri icin cok tesekkur ediyorum

kendimi tanitayim bende 30yasindayim ilkogretim mezunuyum acikdan devam ediyorum hedefim insaallah bigun universitede istedigim bolumu bitirmek 2senelik evliyim birtane dunyallar tatlisi kizim var kilolarima gelince dogumdan itibaren hep zayifbi cocukmusum annem hastaneye goturur getirir ben hep 9kilo olurmusum et sulariyla ozel yemeklerle beslermis ben yine 9kilo cikarmisim ilkokul 5.sinifda ozaman boyumuz kilomuz olculuyodu ben 29kiloydum sonra doktora goturuldum ve kilo almiyorum diye vitaminler istah surublari icirildim 20li yaslarda 53kilolardaydim en fazla hic yukari cikmiyodu odonemde benim mide sorunlarim basladi ve ilaclar serumlar serumsuz agrim durmuyodu ust uste alinca cok kisa surede 60a ciktim mide agrim ne iyi geldi bilmiyorum ama 3sene felan cektikten sonra gecti ve ben kilolarimi verdim ve tekrar55kilolara indim evlendik ve esim 3ay turkiyede kaldi o 3ayin sonunda ben 64e ciktim ve sok bisekilde ne oldum ben dedim tekrar diyet ve 58e dustum sonra almanca kursu sinav vize islemleri bir suru sikinti ve 14aydir almanyadayim 59la hamile kaldim ve 79la doguma girdim 70le dogumdan ciktim 67dim bir ay sonra ama turkiyeye geldim ve tekrar 70le almanyaya dondum sonra burayi buldum iyiki bulmusum ve sizinle birlikte kilo vermeye basladim simdi 63,7kiloyum ve ilkhedefim 58 sonra 55e inmek cevremdeki herkese gore ben hep zayif oldugum icin kilo alinca hemen herkes fark edip konusuyo sen nekadar kilo almissin diye simdi nerde o eski hallerim diyorum ah ahhhhhhh

bileekk kett kıss bencede atalım bunu yaa bu ne yaa çıtır bu zayıf aaaooo :9: :27: :27: :9:

sağol canım gectı gitti çok şükür Allah ım herkesın bebegını bağışlasın :) bize de hayırlı evlatalr nasib etsın ıns...

atmayın kızlar benii sürüden ayrılanı kurtlar kapar ama ama :9: :9: :9: :9:

yaa benımde cok sacım dökuluyoooo böle yapsam işe yarar mı kıııı neyse sımdı gıtmem lazım ama denıcem bunalrı :D :D

cinko demır eksıklıgı oldu mu tırnakalrda sorun oluo agızda yara oluo die biliom benım öel sorunum yok ama

sadece saçım dokuluo neyse kaçmamlazım sımdı byss

cnm çinko eksikliği demir eksikliğide yapıyor saç dökülmesi

Ne olursa olsun başlangıç kilonu yaz bence canım :34:
Tamamdir :))
olsun şişkinlik atmakta o kadar kolay bişey değil :)
diyetle eşdeger ebnce sağlıklı ve düzenli beslenmediğin tuza şekere yağa una dıkkat etmedıgın surece
şişkinliğide atamazsın bizzat bir numaralı örneği benım :)
ne zmaan dıyet yaptım ödemmimi atmaya basladım nromalde diyet yapmazken ben 2000-2500 kg fln ödem topalrdım
reglde regl biterdı ben hala ödemı atamazdım bu ay 600 gr topladım sadece ödemi attım üstüne kilo da verdım :)
bu bı gelısme benım icıın :)

yok benim sadece regl ile ilgili cunku tuz ve seker oranini baya dusurdum,kilo olarak fazla cikmama ragmen belden 2 cm kalcadan da 1 gitmis,gogusu soylemiyorum bile buyume var aksine :)

Trendy21. :)

16.12.11;

Baslangic kilo : 71
Hedef kilo:55

anaammmm utanç tablomu bildireyim sizlereeee ahaha geçen hafta 59.8 i görünce sevindirik oldum bu hafta çatlayana kadar yedim
nutella,hamur kızartması,kek,gofret,beyaz ekmek,akşam 9 larda tereyağda yumurtaa heuehueheuheuheue :d
bu haftayı kendime izin haftası ilan ediyorumm ve bildirimimi yapıyorummm :1::1:

Başlangıç :78.00

geçen hafta: 59.80

bu hafta: 61.20

gelen: 1.40

toplam giden :16.80

haftaya cuma bomba gibi döniciimmmmmm ortim kusuruma bakmaa haftaya telafi edicemmmm

kilo verenleri tebrik ediyorummmmm :71: Kendimiii kınıyorummmm :20:

olabilir canım. Bende bu hafta az verdim. Daha sonraki haftalarda telafi ederiz.

kizlar cok fena gribim bildirim yapip cikicam bu hafta artidayim bunuda bildireyim dedim

baslangic 70.2

gecen hafta 62 7

buhafta 63 7

gelen 1 kilo

toplam giden 6,5

hedef 58

orti kizmacanim bu hafta hep kotuydum suanda kendimi cok agir hissediyorum

Canım kızabilirmiyim sana hiç. Sen iyi ol da kiloyu şimdilik boşver. Tekrar geçmiş olsun. Üzülme cnm hem bende bu hafta 500 gr almışım. Benim reglim var ondan belki bilmiyorum ki. Bir hafta veriyorum öbür hafta alıyorum. Ama itiraf edeyim bu ara fazla sıkmıyorum. Neyse veririz haftaya inşallah.

hoşgeldiiiiin

Canım benimde dökülüyordu dr. gittim. Kan testi yapıldı. Ferritin eksik çıktı. Demir eksikliği yani. İlaç verdi şimdilik azaldı gerçekten. Bence sende git mutlaka dr. kadınların çoğunda çıkıyor bu demir eksikliği regl. uzunluğu falan etkiliyormuş sanırım.

Bende tanıtayım kendimi. 33 yaşında 10 yıllık evliyim. 2 kızım var. biri 9 biri 3 yaşında. 8 sene çalıştıktan sonra ufak kızım 1 yaşındayken emekliye ayırdım kendimi. Kızıma annem bakıyordu ama işte bazı rahatsızlıkları vardı ona da çok zor oluyordu bana da bende çıktım işten. Evdeyim artık. Aöf öğrencisiyim. Tek dersim var bankacılık mezunu olucam verirsem o dersi. Bu sene ayrıca tecvidli kuran kursuna gidiyorum.
Gelelim kilo geçmişine. Benim ilk hamileliğime kadar hiç kilo problemim olmamıştı. Hep normal kilodaydım. Ahhh ah o günler ne güzelmiş. Neyse ilk hamileliğimde 23 kilo falan aldım. Çok fena yiyordum. Normal yani almam. Sonrasında hep 7li rakamlardaydım. Oysa evlendiğimde 60 kiloydum. 2. hamileliğimde fazla kilo almadım. 11 kilo falan almıştım sanırım. Onlarıda verdim ama kesinlikle 6lı rakamları göremiyorum kızlar ya. Ama iyi ki sizinle tanıştım burası sayesinde inanıyorum ki göreceğim. Öpüyorum hepinizi. :54:
Tek tek alıntı yapamadım ama okudum kendini tanıtan arkadaşları,ayrı ayrı hepinizle tanıştığıma çoook memnun oldum. :16::16:

Son düzenleme:
slm kizlar anca yaza bildim kilo veren herkesi tebrik ediyorum

baslangic:83
gec haf:69
bu haf:69.3
gelen 300
top gid:13.7
hedef:60
barkinim orti bildirimini sen yaâbilirmisin yoksa ben yapayimmi

Back
X