70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar alıntı yapmıştım ama işyerindeki laptop farklı biraz hepsi....işteyim ve burası çok rahat kızlar...2 tane pc var masamda :21: vakit buldukça sizlerleyimmm :34:

kızlar alıntı yapmıştım ama işyerindeki laptop farklı biraz hepsi....işteyim ve burası çok rahat kızlar...2 tane pc var masamda :21: vakit buldukça sizlerleyimmm :34:

Ohhh ohh süper :32::32:

Bu arada aşağıda kırmızı kırmızı ne güzel duruyoruz :52::52:

Belenay ile kızçeside gelmiş :emir_bebek: :nazar:

GÜNAYDIN kızlar

ya ben dün bildirimi unutmuşumm kafa kalmadı işyerinde durumlar iyi değil şirketin durumu sallantıda darbe yedik bi firmamızdan ve maddi durumlar fena ve sanırım işten ayrılıcam böyle giderse .hala maaşlardan haber yok aralık bitti nerdeyse ve kapatıyoruz diyebilirler o derece yanii kafam baya yoğun o nedenle canımda sıkkın bildirimide unuttum dieti de valla

neyse yapayım şimdi kayıtlara geçme açısından yanii :)

trendy21 dikkatineeeeeeee

başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,100
bu hafta : 62,400 KG
Gelen : 300 gr
toplamda giden :12.600 KG
hedef :60 kg

malesef yine +++++++++++++++++++++++++++++++++ lardayım

Son düzenleme:

anaaa senada kırmızı olmuş kızarmış bu kız:1:nasılsın senacım kız iş buldunmu çalışıyorum demişsin ayy canım ya çok sevindim bak çok istedin sabrettin oldu ee ne iş yapıyorsun nasıl gidiyor anlatsana off amma sıktım he

GÜNAYDIN kızlar

ya ben dün bildirimi unutmuşumm kafa kalmadı işyerinde durumlar iyi değil şirketin durumu sallantıda darbe yedik bi firmamızdan ve maddi durumlar fena ve sanırım işten ayrılıcam böyle giderse .hala maaşlardan haber yok aralık bitti nerdeyse ve kapatıyoruz diyebilirler o derece yanii kafam baya yoğun o nedenle canımda sıkkın bildirimide unuttum dieti de valla

neyse yapayım şimdi kayıtlara geçme açısından yanii :)

Hayırlısı olsun cnm :26:

nasılsınız çıtırlar geçen gün listeye baktım güzel gidiyorsunuz maşallah kılavuz ve triendynin hedefine minicik kalmış maşallah ikisinede eh artık siz koruma programındayken ben diyete başlamak üzere yetişirim size inşallah

[QUOTE=belenay;22204614]anaaa senada kırmızı olmuş kızarmış bu kız:1:nasılsın senacım kız iş buldunmu çalışıyorum demişsin ayy canım ya çok sevindim bak çok istedin sabrettin oldu ee ne iş yapıyorsun nasıl gidiyor anlatsana off amma sıktım he[/QUOTE]

ooo kimleri görüyorum belenayım gelmişş canımm nasılsın bebişimiz nasıl bakalım :emir_bebek: evet canım işteyim bugün ilk günüm ve ortam mükemmel (Allah nazarlardan saklasın) kasa ve muhasebe sorumlusuyum cnm...ama bugünden sonra buradaki yemekleri tatma uzmanı olucam :9: okadar güzel yemekler varkii siz sakın buraya gelmeyin kızlarr :9: ayy ben kendimi nasıl tutucam kızlar patron ben gelir gelmez kızım yemekler yeni çıktı gel ye dedi :18: biraz sonra yerim abi didimmm :27: neyseki ekmeksiz yicem bişicik olmazz :33::33:

Son düzenleme:
Günaydınn kızlar nasılsınız :)

Tünaydın şekerim iyi senden naber :3:

Sğol cnm yaa valla cnm sıkkın

Sıkma canını herşey olacağına varır tatlım belki daha güzel bir yer bulursun belli olmaz :29:

ooo kimleri görüyorum belenayım gelmişş canımm nasılsın bebişimiz nasıl bakalım :emir_bebek: evet canım işteyim bugün ilk günüm ve ortam mükemmel (Allah nazarlardan saklasın) kasa ve muhasebe sorumlusuyum cnm...ama bugünden sonra buradaki yemekleri tatma uzmanı olucam :9: okadar güzel yemekler varkii siz sakınj buraya gelmeyin kızlarr :9: ayy ben kendimi nasıl tutucam kızlar patron ben gelir gelmez kızım yemekler yeni çıktoı gel ye dedi :18: biraz sonra yerim abi didimmm :27: neyseki ekmeksiz yicem bişicik olmazz :33::33:

O pis boğaz adam bile orda yediyse kesin lezzetlidir yemekler :56::56: ben anlamam İstanbula geldim mi damlarım vedat ne yediyse bende ondan yicem derim :60::60:

anaaa senada kırmızı olmuş kızarmış bu kız:1:nasılsın senacım kız iş buldunmu çalışıyorum demişsin ayy canım ya çok sevindim bak çok istedin sabrettin oldu ee ne iş yapıyorsun nasıl gidiyor anlatsana off amma sıktım he

Canım nasılsın bebişin nasıl inşAllah herşey yolundadır.. Uzun zamandan beri giremıyordum hastalığım sebebiyle şimdi burdayım 8 kilo alarak döndüm :2:

İnşAllah verebilirimm
:8:

günaydın kızlarrrr.dün gece girdim bildirimi unutmuşum iyiymi?o kadar yorgundumkiii.bu gün de günümüz var zaten sabah hamur kızartmasıyla başladım yandım bu gün.akşamyemeği yok artık.
nafcım birazdan sana da göndericem balım.benim ortim amanciageldimi yaaa.inşbildirim yaparsın kızzz ortim duy beniiii...

Tünaydın şekerim iyi senden naber :3:

Sıkma canını herşey olacağına varır tatlım belki daha güzel bir yer bulursun belli olmaz :29:

O pis boğaz adam bile orda yediyse kesin lezzetlidir yemekler :56::56: ben anlamam İstanbula geldim mi damlarım vedat ne yediyse bende ondan yicem derim :60::60:

kıss pis boqaz adamın kim olduqunu açıklasana millet yanlış anlıcak :4: bu arada sen gel nafım inan çok daha güzelleri var ve hergün farklı menülerrr yaşadım valla en çok bu yanını beqendim yemek yapma derdi yok herşey hazır ve patronumun eli çok açık ne istiytosanız yiyin diyoo:52:

günaydın kızlarrrr.dün gece girdim bildirimi unutmuşum iyiymi?o kadar yorgundumkiii.bu gün de günümüz var zaten sabah hamur kızartmasıyla başladım yandım bu gün.akşamyemeği yok artık.
nafcım birazdan sana da göndericem balım.benim ortim amanciageldimi yaaa.inşbildirim yaparsın kızzz ortim duy beniiii...

Selam canım :3:

Bu hafta 4 orti grubu bildirim yaptı sadece :53: bende sena ablaya sorcaktım yine de liste yapayım mı diye şaka gibi yani :53:

[QUOTE=belenay;22204614]anaaa senada kırmızı olmuş kızarmış bu kız:1:nasılsın senacım kız iş buldunmu çalışıyorum demişsin ayy canım ya çok sevindim bak çok istedin sabrettin oldu ee ne iş yapıyorsun nasıl gidiyor anlatsana off amma sıktım he

ooo kimleri görüyorum belenayım gelmişş canımm nasılsın bebişimiz nasıl bakalım :emir_bebek: evet canım işteyim bugün ilk günüm ve ortam mükemmel (Allah nazarlardan saklasın) kasa ve muhasebe sorumlusuyum cnm...ama bugünden sonra buradaki yemekleri tatma uzmanı olucam :9: okadar güzel yemekler varkii siz sakın buraya gelmeyin kızlarr :9: ayy ben kendimi nasıl tutucam kızlar patron ben gelir gelmez kızım yemekler yeni çıktı gel ye dedi :18: biraz sonra yerim abi didimmm :27: neyseki ekmeksiz yicem bişicik olmazz :33::33:[/QUOTE]

Sena ablacım nasılsın :3: İşe başlamışsın çok sewindim Allah hayırlı etsin başarılar dilerimm :16:

canım seenin orti sabah burdaydı altta nickini gördüm ama yazdımı bişey bilmiyorum :50:
Selam canım :3:

Bu hafta 4 orti grubu bildirim yaptı sadece :53: bende sena ablaya sorcaktım yine de liste yapayım mı diye şaka gibi yani :53:

canım liste yapılsın performansımız düşmesin 2 gürüp bile kalsa listemizi görelim :34:

İyiyim tatlım adetliyim yatıyorumm :1: başım ağrıyor iki hastalık bir araya geldi :5: Çalışıyormusun canım spor yapabiliyormusun :8: ben çalısıyorum sporda yapamıyorum ne yapabilirim diye düşünüyoruumm :44:

Bende regliyim :1: çalışıyorum canım :31: spor yapamıyorum ama başlamak istiyorum :26:

kıss pis boqaz adamın kim olduqunu açıklasana millet yanlış anlıcak :4: bu arada sen gel nafım inan çok daha güzelleri var ve hergün farklı menülerrr yaşadım valla en çok bu yanını beqendim yemek yapma derdi yok herşey hazır ve patronumun eli çok açık ne istiytosanız yiyin diyoo:52:

Dedim ya vedat diye :1::1: ay evet yaa ne yiycem derdin yok canın o gün ne istedi ondan yersin :52: :52: :52:

Back
X