70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya onu da denedim bi halta yaramadı ne yapıcam şaşırdım kaldım böyle ya

doktora gitsemm mii off :( :(

canım bende 3 gündür çıkamıyordum dün akşam yetti gari :20:deyip bir koca bardak sinemaki yaptım kendime. sabahtan beri wc deyim . kesin çözümdür kendisi. ama devamlı kullanma bağırsağı tembelleştiriyo. ben böyle nadiren bir içerim sana tavsiyem de bu:52::52::52:

anladım canım :) zaten telle zor oluyo biliyorum uğraşıp cevap verdiğin için teşekkür ederim

damlanın adını bılıyo musun veya kabızlık ıcın mı dıyım napsam kı :(

ya kabızlık da değil nası söylesem ki yanı çok afedersınız herkesden özür diliyorum

ishal olsam dahi çıkamıyorum wc ye yani nası bişey bilmiyorum :( :( :( doktora gitmeden olmıycak ama

bu hafta gene versemde vermmemiş gozukcem bunlar gitmezse off :(

Canım merhaba sen kafana göre ilaç vs alma doktora görün mutlaka..Hatta bebeklerin ve yetişkinlerin kullandıgı dufalak diye bir şurup var doktorlar bu tarz ilaçları veriyorlar bagırsakları hareketlendirmek için...

:1:hem isyerinden okuyorum hem cepden yaziyom :1: canim aysecim ben yurtdisindayim benim damlalar 10saat sonra wcye götürüyo ama bence bi dr git sen :26:

puf bir sürü iş var ben bi menümü yazıp kaçam.
sabah
aç karnına sirkeli su
yağsız kaşarlı tost, çay
ara
3 kayısı kurusu
öğle
4 kaşık yoğurt 2 kaşık nefsit 1 muzdan oluşma muzlu yoğurtlu nefsitim :)
ara
bir elma
akşam
haşlanmış tavuk yeşillik ayran düşünüyom..

ama şuan açım ben gedip bi hamburger yesem gelsem ne olur bacılar :37::37::37:
aç doyurmak sevaptır yav he deyin ne olur bir çocuk menüsü yanındada diet kola :56::56::56:
söz patates yemeyecem :52::52::52:

canım bende 3 gündür çıkamıyordum dün akşam yetti gari :20:deyip bir koca bardak sinemaki yaptım kendime. sabahtan beri wc deyim . kesin çözümdür kendisi. ama devamlı kullanma bağırsağı tembelleştiriyo. ben böyle nadiren bir içerim sana tavsiyem de bu:52::52::52:

canıms ağolasın :) nasıl yapıyorsun sinamekiyi sıcak suda demleme yontemıyle içiyorsun değil mi

yapayım bu akşam içeyim ya razıyım gitsin yeter kii...tamam sık sık yapmam

Canım merhaba sen kafana göre ilaç vs alma doktora görün mutlaka..Hatta bebeklerin ve yetişkinlerin kullandıgı dufalak diye bir şurup var doktorlar bu tarz ilaçları veriyorlar bagırsakları hareketlendirmek için...

sağol canım evet doktora gitmem farz oldu zaten ne zamandır aynı problemi çekıyorum bişi varsa cıksın yani

:1:hem isyerinden okuyorum hem cepden yaziyom :1: canim aysecim ben yurtdisindayim benim damlalar 10saat sonra wcye götürüyo ama bence bi dr git sen :26:

hıummm anladımm :) evet doktora gitmelıyım bi randevu ayaralayımda gideyim sağol canım :)

slm kızlar, bugünki menüm:

1. kahvaltı: 1 yumurta,kaşarlı(tavada az yağlı),1dlm çavdar ekmeği,2 yeşil zeytin
2. ara: ayran
3. ara : ayran
4. öğle yemeği: pırasa yemeği,1 yk bulgur pilavı, 200 ml ayran
5. ara: ayran
6. ara: saat 5 gibi 1 dlm çavdar ekmeğiyle yeşillikli peynirli tost yapıcam
7 .akşam yemeği: 7 gibi fırında levrek ve bol salata yemeyi planlıyorum
8. ara: 1çb süt ile meyve yerim biraz.

Sonra ben niye veremiyorum deme sakınn.:4:

ben yemediğim ve spor yaptığım zaman hiç bişey değişmezse umutsuzluğa kapılıyorum hem yiyip hemde neden veremiyorum demedim hiç

şuan koşu bandında yürüyüş yapıyorum sıkılıyorum diye hiç kullanmıyordum ama netbookumu üstüne koydum face ve burada takılıyorum hem zaman geçiyor hemde sporumu yapıyorum bugün iyi başladım umarım böyle devam eder...

canıms ağolasın :) nasıl yapıyorsun sinamekiyi sıcak suda demleme yontemıyle içiyorsun değil mi

yapayım bu akşam içeyim ya razıyım gitsin yeter kii...tamam sık sık yapmam

sağol canım evet doktora gitmem farz oldu zaten ne zamandır aynı problemi çekıyorum bişi varsa cıksın yani

hıummm anladımm :) evet doktora gitmelıyım bi randevu ayaralayımda gideyim sağol canım :)

canımher aktarda vardır sinemaki. bir numaralı doğal müsildir. sıcak suya bir iki tutam at azıcık beklet iç. normalde yarım saat içinde etkisini gösteriyor. iki bardak içmişliğim bile vardır. benim dolabımda devamlı bulunur kendisi.üst üstte hergün içilirse bağırsakları tembelleştirdiği söyleniyor. ama ben bir ara bir ay devamlı kullanmıştım her akşam yapıyordum. ama içine kekik adaçayı gibi başka bitkilerde karıştırıyordum yani dozajını düşürüyordum. bende alışkanlık tembellik hiç yapmadı bıraktıktan sonra hatta bir süre kabızlık sorunum bile çözülmüştü. ama genelde herkes bağırsakta tembellik yapıyo dediğinden öyle dedim ben sana. belki vücuttan vücuda değişiyordur etkisi. ama içipte wc ye çıkamayanı duymadım. bir bardak akşam yemekten önce iç eğer bağırsakta guruldama falan başlamazsa bir bardak daha iç. ama sakın dışarı çıkma yoksa wc peşinde koşabilirsin :52:

blackcat canim benim telefon cöktü hamburgeri duyunca :1:sen yeme en iyisi birde yedim dersen internetim kökden kapanir :1:
Aysecim gittikden sonra söylermisin ne dedi dr merak edim canim:26:

orticim geçmiş olsun çörekotunun iyi geldiğini okumuştum sabahları aç karnına alınması gerekiyodu sanırım kuru kayısıda iyi geliyo ......
bugün kü menümü vereyim
sabah:2dlim çok tahıllı ekmek 1.5 kk peynir 5 yeşil zeytin 1 haşlama yumurta
ara:1türk kahvesi 1bardak deve dikeni tohumu çayı
öğle:1 tabak bezelyeli tavuk yemeği 1 dilim çok tahıllı ekmek yeşillik turp
ara: 1 ananaslı aktıvıa 3 kaşık bol acılı çiğ köfte yeşillik tere marul ...
akşam:istavrit yapıcam bol salata 1 dilim çok tahıllı ekmek yemeyi düşünüyorum
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

halen eksin yapiyom :52: ne zormus telden girmesi :30: cok yavas alintilarimi yutuyo yarin esimin cepine el koycam hain eksion planlarim var :1:

Sen istersen canim :1: bugün ne yiyon bakem
Blackcat canim senide aldim alintilarima da gelmedi sagol canim :öpücüksmile: numarasini bilmiyom ezbere:1:

Ahha ...
Ortakıma ithaf olunur.
Sabah 2 kk. peynir 3 etimek
Ara 1 elma
Öğlen ton balıklıyeşil salata 1 etimek
Ara 1 avuç finduuukkk
Akşama belki kuruıfasulye:30:
Çok yapmışım napiiim????

Sen neler yedin bakem?

Sayın kırmızı renkli burcuvaaaaa arkadaşlarım. Bu pronun size sağladığı diğer şeyler nedir kızarmak dışında::PP

verir verir ortim benim, inanıyorum ben ona azimli maşallah vercek daha 5leri de görcek o!
ben de bi 6ları göreydim hayırlısıyla artık sıktı bu 76 olayı beni son 3 haftadır falan!:47:

Son düzenleme:
Back
X