Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım pek ağır bişeyde yememişsinkii şişlik olsun,,acaba niden he niden,,çok sumu içtin yoksamOff karnım çok pis şiş ya.
Resmen gaz patlaması yaşıyorum.
Sabah:
Salamlı, peynirli sandvic,
Şekersiz çay
Ara:
2 incir kurusu 3 ceviz
Öğlen:
Çok az karnıbahar haşlama,
1 galeta,
1 karper peynir
Ara:
Yarım paket yulaflı bisküvi
Soda
Akşam:
Ispanak yicem sadece.![]()
kızım pek ağır bişeyde yememişsinkii şişlik olsun,,acaba niden he niden,,çok sumu içtin yoksamben çok çok abartılı arka arkaya su içince fena şişlik oluyo bi ağrıda oluyoda ondan sordum,,yoksa menün çok güzel:26:
Arkadaşın uyum sağlayabildimi iş nasıl gidiyo :26: yemekler nasıl![]()
Ben yazdım ama okumadın sanırımpaylaşımının durumuna göre orti ayarlamaya çalışıcam canım sen varken ortin olmaz sen yokken ortin olur bi anlamı olmaz
Kendimi öküs gibi hissettim yediklerini görünceyarından itibaren menü yazmalıyımm yazmalıyımmm hommmmmmmmmm
Bira göbek yapıyo yaa içeceksen şarap iç bari hem kan yaparbende menülerimi yazmıyorum o yüzden çok yiyorum sanırım :26:
evet ozzaman gazdır o gaz geçerBugün çokta içmedim aslında 2 litre su içtim.:44:
Normalde 3 litre içiyordum.
Gaz patlaması yaşıyorum sanırsam.
Sen kiminle iddaya girdin ki.![]()
iyi akşamlar kızlar..
bu günkü menümü bildireyim dedimdi de..
sabah:
1 simit ama arasında kaşar peynir ile
1 kurabiye
ara
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
öğlen:
2,5 dilim sigara böreği ama fırında pişmiş
ara
1 elma
akşam daha yemedim ama
1 kase yeşil mercimek yemeği yemeyi planlıyorum
veya 6 kaşık pirinçli pırasa yemeği
çok mu yoğun bir menü olmuş acaba
kızlarr ben cok su içemıyorummmmmmmmmm ya napıyım bı formul bulun bana :26:
evet ozzaman gazdır o gaz geçer
eşimle girdik yazmışım zatenama inanki hayat memat meselesi kesin olmam lazım,,iyi gidiyo gibi bugün 60.8i gördüm mesela yarında inersem hep inerim heralde,,çünkü dün acayip akşam yemeği yedim şiştim şiştim,,bide sonrasın keyif için yedimde yedim,,yaş pasta yapmıştım ya yıldönümü için onun kalan sonlarını eşime getirdim bi küçük dilimde ben yedim,çekirdeğin dibine vurdum,,inşallah etkileri olmamıştır,,sabah ekside görünce bu bi şans aman dikkat et düşme adamın tuzaklarına dedim,,ye ye diyip duruyodaa
bakalım 5gün geçti bile hadi hayırlısı:26:aslında göze okadar az geliyoki nevarki verilir 3kilocuk bişey deniyo ama malesef bu bünyeyle daha fazlası biraz zor oluyo sanırsam
hiçte olmamış canım,fırında mırında hamur işinin her hali zararlı,akşam mercimek ye,,pirinçtende uzak dur,,salata yoğurtta yemeği unutma yanındaa
bende akşama mercimek pilavı yaptım,,
![]()
1litrelik pet şişe al eline doldur çok hoş bi bardakta bulunsun yanında,doldur dolur iç,,bitince 2 sefer daha doldur etsin sana 3 lt ben artık bu şekilde içiyorum,,yada 3 tane 0.5ltlik petlere doldur,,dikerek iç,,bitince 3üde bidaha doldur bitirince eder sana 3 ltben öyle yapıyodum önceden,,ama bardağa döndüm rahat içiliyo,,her aklıma geldikçe 2 bardak hüpletiyorum,,saat başı 2 bardak su içsen hooo hooo hoo
![]()
Arkadaşın uyum sağlayabildimi iş nasıl gidiyo :26: yemekler nasıl![]()
Ben yazdım ama okumadın sanırımpaylaşımının durumuna göre orti ayarlamaya çalışıcam canım sen varken ortin olmaz sen yokken ortin olur bi anlamı olmaz
Kendimi öküs gibi hissettim yediklerini görünceyarından itibaren menü yazmalıyımm yazmalıyımmm hommmmmmmmmm
Bira göbek yapıyo yaa içeceksen şarap iç bari hem kan yaparbende menülerimi yazmıyorum o yüzden çok yiyorum sanırım :26:
isallah dis gebelik degildir canimgecmis olsun canim migreni bilmemmi yillardir cekiyorum ben
doktora gittim ve soyledigi cuma kan testi yapmistiya orda 2haftalik hamile gozukuyomusum tekrar kan aldi eger duserse deger dusuk yaptigim garanti olcak yok eger deger yukselirse acil hastaneye gitcez dis gebelik yasiyorum ozaman demekmis bide ustune yumurtamda kist varmis zaten ben biliyodum ama neyse iste oda cok agri yaparsa acil hastaneye gidin dedi turkiyedeyken ben biliyodum yumurtamda kist oldugunu ama regli oldukca patliyo sonra tekrar geliyo sadece biraz sanci yapiyo iste simdi carsamba tekrar gidicem hersey ozaman belli olcak rabbim korusun kotu biseyden
gecmis olsun canimcanım inş hayırlı haberlerle dönersin.
eline sağlık bebeğimmm veee sonunda orti listesine girdik amanciacımmmm canım ortim
tubacım senin de ellerine sağlık.
canım hoşgeldin yozgatın nersindesin.ben de 1.5 yıl saraykentte çalıştım.
yeni gelenlerrrr hepiniz hoşgeldinizzzzzzz.......
slmmmm kızlarrrr.2 gündür giremedim.pc kardeşimdeydi.özledim sizleri.veeee çokkk hastayım hertarafım dökülüyooo.
var bebegim varSenin internet paketin var dimi canım :26: sonra faturan yüklü gelmesin![]()
Sağol fıstıkım ödemelerimi yaptım bi tane kredi kartı kaldı onada para yetmedi :26: eşim seyahatten gelince ondan alıp öderim artık![]()
seni unutmak ne mümkünnevet çok iyi hatırlıyorum aklına estikçe gelip gidiyosun
tam dayalıksınn
he canım iviiittttttt gün yapıcaz burdaaişten kovulmaya hiç niyetim yokk
canım sen ,y, gidiyordun noldu böyle sanaa :44:
kızlar işteyim sabahki sınav çok zordu ama barajı geçtimsonra yine konuşuruz kızlarr üptümmmmmm
![]()
kiz bende unutkanlik var diye bagirip duruyom yasülemem pis planlarımla beni yalnız bırak,,seneye söylerim inşallah uygulayabilirsemhehheheee
![]()
sen yaparsin fistikUmarım canım dikkat edicem ama bakalım ne kadan etkili olcak.
ne olacak kikızlar gaza ihtiyacım var 15ocakta tartıda 57 görmem lazım eşimle çok pis iddaya girdik:18:,,daha doğrusu o fişekledi benii,,bende 57 çok az ben 55 bile olurum dedim hay demez olaydım zar zor ikna ettim ve 57ye geri döndük,,çok kötü şeyler olucak eğer kazanamazsam![]()
valla bu verdiğimiz gr larla 3. olmuşuzortii 3.olmuşuz![]()
sağol tatlımmmmİnşallah cnm
Sağol canım
Tuğba listeye almadan ben orti ayarlasamda orti listeye giremiyosun cnm :26: bide yeni gelenlerin biraz forumda aktif olmalarını bekliyorum orti ayarlamak için :26: sonra gelmiyolar olan geride kalana oluyo
Hoşgeldinn
Sağol canım inşallah olursunuz
Sağol canımçok geçmiş olsun bu arada
Sağol canımevet nazar değmiş olabilir
dur bende bi okuyayım kendimi
Sağol cnmtarçın işe yaradımı yaramadımı şimdi :26:
Hıhhh diyorumyine bırakıp gitceksin bizi bide söylüyon :26:
Günaydınnhalka tatlısı mı
hiç sevmem
![]()
Günaydın kızçemKarnıbahardan tiksinceksin
![]()
Bende akşam hiç planda yokken hamburger yedim![]()
![]()
Sen hadi kilo verdin diye gaza geldin ben neyime gaza geldim bilmiyom![]()
Günaydın cnm![]()
kızlar gaza ihtiyacım var 15ocakta tartıda 57 görmem lazım eşimle çok pis iddaya girdik:18:,,daha doğrusu o fişekledi benii,,bende 57 çok az ben 55 bile olurum dedim hay demez olaydım zar zor ikna ettim ve 57ye geri döndük,,çok kötü şeyler olucak eğer kazanamazsam![]()
isallah dis gebelik degildir canimcarsamba bakalim nediycek doktor :26:
gecmis olsun canim![]()
var bebegim varilk aldigimda 1 gb vardin oda zaten tokunmadik ya bilemedim kendi kendine update aliyormus bi fatura geldi aglayasim gelmisdi
bende sinirsiz yaptim
tebrikler senacim
kiz bende unutkanlik var diye bagirip duruyom yadün ne yedim unutuyom seneyeyi nerden hatirlayayim
sen yaparsin fistik
ne olacak kisen bana süyle
![]()
ben cok duydum kortizon kilo alan cok ne yazik kiselam kizlar malesef ki verdigim tum kilolari biranda kortizon yuzunden yine geri aldim. ve yine sizlerleyim.
canim benim yasağol canım benim.her tarafım sızlıyo.bu gün okul yoktu paso yattım valla.spor falan da hak getire.iyileşmek istiyoruuuummm.
ben cok duydum kortizon kilo alan cok ne yazik kiama onsuzda birsey vermiyorlar sanirsam genelde iyilesmek icin
canim benim yadikkat et bitanem
okula gitmedigin iyi olmus canim
yoksa öyle kolay kolay gecmiyo yatmadinmi hastaliklar
![]()