70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gaza ihtiyacım var 15ocakta tartıda 57 görmem lazım eşimle çok pis iddaya girdik:18:,,daha doğrusu o fişekledi benii,,bende 57 çok az ben 55 bile olurum dedim hay demez olaydım zar zor ikna ettim ve 57ye geri döndük,,çok kötü şeyler olucak eğer kazanamazsam:25:

Off karnım çok pis şiş ya.
Resmen gaz patlaması yaşıyorum.

Sabah:
Salamlı, peynirli sandvic,
Şekersiz çay
Ara:
2 incir kurusu 3 ceviz
Öğlen:
Çok az karnıbahar haşlama,
1 galeta,
1 karper peynir
Ara:
Yarım paket yulaflı bisküvi
Soda
Akşam:
Ispanak yicem sadece.:27:
kızım pek ağır bişeyde yememişsinkii şişlik olsun,,acaba niden he niden,,çok sumu içtin yoksam :30:ben çok çok abartılı arka arkaya su içince fena şişlik oluyo bi ağrıda oluyoda ondan sordum,,yoksa menün çok güzel:26:

kızım pek ağır bişeyde yememişsinkii şişlik olsun,,acaba niden he niden,,çok sumu içtin yoksam :30:ben çok çok abartılı arka arkaya su içince fena şişlik oluyo bi ağrıda oluyoda ondan sordum,,yoksa menün çok güzel:26:

Bugün çokta içmedim aslında 2 litre su içtim.:44:
Normalde 3 litre içiyordum.
Gaz patlaması yaşıyorum sanırsam.
Sen kiminle iddaya girdin ki.:27:

iyi akşamlar kızlar..
bu günkü menümü bildireyim dedimdi de..
sabah:
1 simit ama arasında kaşar peynir ile
1 kurabiye

ara
1 fincan şekersiz sütlü nescafe

öğlen:
2,5 dilim sigara böreği ama fırında pişmiş

ara
1 elma

akşam daha yemedim ama
1 kase yeşil mercimek yemeği yemeyi planlıyorum
veya 6 kaşık pirinçli pırasa yemeği
çok mu yoğun bir menü olmuş acaba

Arkadaşın uyum sağlayabildimi iş nasıl gidiyo :26: yemekler nasıl :56::56:

Ben yazdım ama okumadın sanırım :35: paylaşımının durumuna göre orti ayarlamaya çalışıcam canım sen varken ortin olmaz sen yokken ortin olur bi anlamı olmaz :34:

Kendimi öküs gibi hissettim yediklerini görünce :37: yarından itibaren menü yazmalıyımm yazmalıyımmm hommmmmmmmmm :56::56:

Bira göbek yapıyo yaa içeceksen şarap iç bari hem kan yapar :1::1: bende menülerimi yazmıyorum o yüzden çok yiyorum sanırım :26:

canım gormedım gecmişi okuyamadım ya oglumdan fırsat bulup gıreomuroum her zaman ona gore bı ortı bulun bana barı :27:

Bugün çokta içmedim aslında 2 litre su içtim.:44:
Normalde 3 litre içiyordum.
Gaz patlaması yaşıyorum sanırsam.
Sen kiminle iddaya girdin ki.:27:
evet ozzaman gazdır o gaz geçer:16:

eşimle girdik yazmışım zaten:1:ama inanki hayat memat meselesi kesin olmam lazım,,iyi gidiyo gibi bugün 60.8i gördüm mesela yarında inersem hep inerim heralde,,çünkü dün acayip akşam yemeği yedim şiştim şiştim,,bide sonrasın keyif için yedimde yedim,,yaş pasta yapmıştım ya yıldönümü için onun kalan sonlarını eşime getirdim bi küçük dilimde ben yedim,çekirdeğin dibine vurdum,,inşallah etkileri olmamıştır,,sabah ekside görünce bu bi şans aman dikkat et düşme adamın tuzaklarına dedim,,ye ye diyip duruyodaa:63:bakalım 5gün geçti bile hadi hayırlısı:26:aslında göze okadar az geliyoki nevarki verilir 3kilocuk bişey deniyo ama malesef bu bünyeyle daha fazlası biraz zor oluyo sanırsam:25:
iyi akşamlar kızlar..
bu günkü menümü bildireyim dedimdi de..
sabah:
1 simit ama arasında kaşar peynir ile
1 kurabiye

ara
1 fincan şekersiz sütlü nescafe

öğlen:
2,5 dilim sigara böreği ama fırında pişmiş

ara
1 elma

akşam daha yemedim ama
1 kase yeşil mercimek yemeği yemeyi planlıyorum
veya 6 kaşık pirinçli pırasa yemeği
çok mu yoğun bir menü olmuş acaba

:20::20::20:hiçte olmamış canım,fırında mırında hamur işinin her hali zararlı,akşam mercimek ye,,pirinçtende uzak dur,,salata yoğurtta yemeği unutma yanındaa:34:bende akşama mercimek pilavı yaptım,,:56:

hadi ben kaçtım eşim birazdan gelir ben sofrayı hazırlamaya gidiyorum,,geç kaldık yinee,bu adam böyle geç geldiği sürece ben zor gürürüm 57'i:43::43:
inat gibi birsürü şeyde aldıttırdım ağır eşyalar zor geliyorum dedi demin telde:1:iyi bakalım hergünmü alıyo sankii,napiyim çocuklar sütsüz durmuyo her gittiğinde 5 tane süt alıyo 5 gün anca yetiyo ooof oooff:25:inekmi beslesek ne yaaa:27:

kızlarr ben cok su içemıyorummmmmmmmmm ya napıyım bı formul bulun bana :26:

1litrelik pet şişe al eline doldur çok hoş bi bardakta bulunsun yanında,doldur dolur iç,,bitince 2 sefer daha doldur etsin sana 3 lt ben artık bu şekilde içiyorum,,yada 3 tane 0.5ltlik petlere doldur,,dikerek iç,,bitince 3üde bidaha doldur bitirince eder sana 3 lt:46::46:ben öyle yapıyodum önceden,,ama bardağa döndüm rahat içiliyo,,her aklıma geldikçe 2 bardak hüpletiyorum,,saat başı 2 bardak su içsen hooo hooo hoo:46::46:

evet ozzaman gazdır o gaz geçer:16:

eşimle girdik yazmışım zaten:1:ama inanki hayat memat meselesi kesin olmam lazım,,iyi gidiyo gibi bugün 60.8i gördüm mesela yarında inersem hep inerim heralde,,çünkü dün acayip akşam yemeği yedim şiştim şiştim,,bide sonrasın keyif için yedimde yedim,,yaş pasta yapmıştım ya yıldönümü için onun kalan sonlarını eşime getirdim bi küçük dilimde ben yedim,çekirdeğin dibine vurdum,,inşallah etkileri olmamıştır,,sabah ekside görünce bu bi şans aman dikkat et düşme adamın tuzaklarına dedim,,ye ye diyip duruyodaa:63:bakalım 5gün geçti bile hadi hayırlısı:26:aslında göze okadar az geliyoki nevarki verilir 3kilocuk bişey deniyo ama malesef bu bünyeyle daha fazlası biraz zor oluyo sanırsam:25:

:20::20::20:hiçte olmamış canım,fırında mırında hamur işinin her hali zararlı,akşam mercimek ye,,pirinçtende uzak dur,,salata yoğurtta yemeği unutma yanındaa:34:bende akşama mercimek pilavı yaptım,,:56:

sağol canım komşudaydım öyle oluncada en masumu bana yufkalı olduğu için börek gibi geldi ne biliyim işte..
Ama akşama dediğin gibi mercimek yiyim.Teşekkür ederim.

1litrelik pet şişe al eline doldur çok hoş bi bardakta bulunsun yanında,doldur dolur iç,,bitince 2 sefer daha doldur etsin sana 3 lt ben artık bu şekilde içiyorum,,yada 3 tane 0.5ltlik petlere doldur,,dikerek iç,,bitince 3üde bidaha doldur bitirince eder sana 3 lt:46::46:ben öyle yapıyodum önceden,,ama bardağa döndüm rahat içiliyo,,her aklıma geldikçe 2 bardak hüpletiyorum,,saat başı 2 bardak su içsen hooo hooo hoo:46::46:

cok saol cnm bunu kesn denıcemmm hıc u ıcemıyorum bn sen baya vermişin mşllh ne kadarda verdın bu kdr kıloyu

Arkadaşın uyum sağlayabildimi iş nasıl gidiyo :26: yemekler nasıl :56::56:

Ben yazdım ama okumadın sanırım :35: paylaşımının durumuna göre orti ayarlamaya çalışıcam canım sen varken ortin olmaz sen yokken ortin olur bi anlamı olmaz :34:

Kendimi öküs gibi hissettim yediklerini görünce :37: yarından itibaren menü yazmalıyımm yazmalıyımmm hommmmmmmmmm :56::56:

Bira göbek yapıyo yaa içeceksen şarap iç bari hem kan yapar :1::1: bende menülerimi yazmıyorum o yüzden çok yiyorum sanırım :26:

iş çok iyi gidiyor cnm...arkadaşımda alışmaya çalışıyor...inşallah hep böyle giderr :34:

naf ve tuqbaa ellerinizee saqlıkkk :46: listeler her zamanki gibi mükemmelll :129:

gecmis olsun canim migreni bilmemmi yillardir cekiyorum ben

doktora gittim ve soyledigi cuma kan testi yapmistiya orda 2haftalik hamile gozukuyomusum tekrar kan aldi eger duserse deger dusuk yaptigim garanti olcak yok eger deger yukselirse acil hastaneye gitcez dis gebelik yasiyorum ozaman demekmis bide ustune yumurtamda kist varmis zaten ben biliyodum ama neyse iste oda cok agri yaparsa acil hastaneye gidin dedi turkiyedeyken ben biliyodum yumurtamda kist oldugunu ama regli oldukca patliyo sonra tekrar geliyo sadece biraz sanci yapiyo iste simdi carsamba tekrar gidicem hersey ozaman belli olcak rabbim korusun kotu biseyden
isallah dis gebelik degildir canim :59: carsamba bakalim nediycek doktor :26:
canım inş hayırlı haberlerle dönersin.

eline sağlık bebeğimmm veee sonunda orti listesine girdik amanciacımmmm canım ortim:16:

tubacım senin de ellerine sağlık.

canım hoşgeldin yozgatın nersindesin.ben de 1.5 yıl saraykentte çalıştım.

yeni gelenlerrrr hepiniz hoşgeldinizzzzzzz.......

slmmmm kızlarrrr.2 gündür giremedim.pc kardeşimdeydi.özledim sizleri.veeee çokkk hastayım hertarafım dökülüyooo.
gecmis olsun canim :29:
Senin internet paketin var dimi canım :26: sonra faturan yüklü gelmesin :53:

Sağol fıstıkım ödemelerimi yaptım bi tane kredi kartı kaldı onada para yetmedi :26: eşim seyahatten gelince ondan alıp öderim artık :31:
var bebegim var :29: ilk aldigimda 1 gb vardin oda zaten tokunmadik ya bilemedim kendi kendine update aliyormus bi fatura geldi aglayasim gelmisdi :52:bende sinirsiz yaptim :40:
seni unutmak ne mümkünn :37: evet çok iyi hatırlıyorum aklına estikçe gelip gidiyosun :47: tam dayalıksınn :4:

he canım iviiittttttt gün yapıcaz burdaa :33::33::33::33: işten kovulmaya hiç niyetim yokk :19:

canım sen ,y, gidiyordun noldu böyle sanaa :44:

kızlar işteyim sabahki sınav çok zordu ama barajı geçtim :34: sonra yine konuşuruz kızlarr üptümmmmmm :16::16::16::16:
:46: tebrikler senacim
sülemem pis planlarımla beni yalnız bırak,,seneye söylerim inşallah uygulayabilirsem:23::23:hehheheee:27:

:16::16::16::21::21::21::1:
kiz bende unutkanlik var diye bagirip duruyom ya :4: dün ne yedim unutuyom seneyeyi nerden hatirlayayim :37:
Umarım canım dikkat edicem ama bakalım ne kadan etkili olcak.
sen yaparsin fistik :29:
kızlar gaza ihtiyacım var 15ocakta tartıda 57 görmem lazım eşimle çok pis iddaya girdik:18:,,daha doğrusu o fişekledi benii,,bende 57 çok az ben 55 bile olurum dedim hay demez olaydım zar zor ikna ettim ve 57ye geri döndük,,çok kötü şeyler olucak eğer kazanamazsam:25:
ne olacak ki :53:sen bana süyle :27:

ortii 3.olmuşuz :27::27:
valla bu verdiğimiz gr larla 3. olmuşuz :37::44:
İnşallah cnm :32::32:

:1::1:

Sağol canım :29:

Tuğba listeye almadan ben orti ayarlasamda orti listeye giremiyosun cnm :26: bide yeni gelenlerin biraz forumda aktif olmalarını bekliyorum orti ayarlamak için :26: sonra gelmiyolar olan geride kalana oluyo :31:

Hoşgeldinn :3:

Sağol canım inşallah olursunuz :29:

Sağol canım :29: çok geçmiş olsun bu arada :38:

Sağol canım :38: evet nazar değmiş olabilir :27: dur bende bi okuyayım kendimi :52:

Sağol cnm :38: tarçın işe yaradımı yaramadımı şimdi :26:

Hıhhh diyorum :63: yine bırakıp gitceksin bizi bide söylüyon :26:

Günaydınn :3: halka tatlısı mı :27: hiç sevmem :56::56:

Günaydın kızçem :38: Karnıbahardan tiksinceksin :52:
Bende akşam hiç planda yokken hamburger yedim :53: :17:
Sen hadi kilo verdin diye gaza geldin ben neyime gaza geldim bilmiyom :57: :37:

Günaydın cnm :3:
sağol tatlımmmm

eee ozaman kolay gelsin sanaaaa.bak akşamları hem geç de yiyomuşsun.müsli dene bence.

isallah dis gebelik degildir canim :59: carsamba bakalim nediycek doktor :26:

gecmis olsun canim :29:

var bebegim var :29: ilk aldigimda 1 gb vardin oda zaten tokunmadik ya bilemedim kendi kendine update aliyormus bi fatura geldi aglayasim gelmisdi :52:bende sinirsiz yaptim :40:

:46: tebrikler senacim

kiz bende unutkanlik var diye bagirip duruyom ya :4: dün ne yedim unutuyom seneyeyi nerden hatirlayayim :37:

sen yaparsin fistik :29:

ne olacak ki :53:sen bana süyle :27:

sağol canım benim.her tarafım sızlıyo.bu gün okul yoktu paso yattım valla.spor falan da hak getire.iyileşmek istiyoruuuummm.

selam kizlar malesef ki verdigim tum kilolari biranda kortizon yuzunden yine geri aldim. ve yine sizlerleyim.
ben cok duydum kortizon kilo alan cok ne yazik ki :31: ama onsuzda birsey vermiyorlar sanirsam genelde iyilesmek icin :25:
sağol canım benim.her tarafım sızlıyo.bu gün okul yoktu paso yattım valla.spor falan da hak getire.iyileşmek istiyoruuuummm.
canim benim ya :38: dikkat et bitanem :39: okula gitmedigin iyi olmus canim :31: yoksa öyle kolay kolay gecmiyo yatmadinmi hastaliklar :25:

ben cok duydum kortizon kilo alan cok ne yazik ki :31: ama onsuzda birsey vermiyorlar sanirsam genelde iyilesmek icin :25:

canim benim ya :38: dikkat et bitanem :39: okula gitmedigin iyi olmus canim :31: yoksa öyle kolay kolay gecmiyo yatmadinmi hastaliklar :25:

valla geçmiyo canım yaaa bi de oğlum musade etse daha iyi olacak ama neyseki bu gün öğleyin 3 saat uydu:nazar: o da hastaydı zaten yeni iyileşmeye başladı.şimdide uyku yok top oynuyo sabah 5.30 kalkıcam haberi yok tabiii:47::47::52::52:

Back
X