70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydınlar,,,,,,,,
mutlu ve huzurlu gün bizlerin olsun inşallah . Bir de bu küçük gülen yüzleri nerden ekleyeceğiz, ben bulamadım da?

Oooo erkencisinn trii trii triendyyim.
İnşaallah sen kazanırsın o iddaayı.
Az kalmış gece abur cuburlarını kesersen tamam zaten.

Günaydın canım.:3:
Anca girdim siteye. Hâlâ devam ediyor dün erken yattım bayağı da kalın giyindim üşütmüşüm sanıırm.
Düne göre iyiyim ama gene var şişlik.

Günaydın Suzi..:3:

Vee geldimmm.:9:
Günaydın Sena abla.:3:
geçmiş olsun canım,:71::71:,poponu açıkta bırakma yatarken,,:30:
kızlar topiqe evden girdiqimde sanki sizlerle evimde sohbet ediyor gibi hissediyorum kendimi...ama işyerinden girdiqimde böyle olmuyor...aklımın bir köşesinde işle ilgili düşünceler oluyor...bu arada sevgili patronum beni kadıköye staja yollucakmış :21::21: yeni bir proqram almışlar ben gelmeden..winsess...onunla ilgili eqitim alıcam...ve bugün ayrıca eta proqramı yüklenicek bunun için çok mutluyum çünkü etayı çok seviyorum..etada kendimi buluyorum :23::23: bunların dışında arada muhasebeci abinin ofisine gidip beraber çalışıcakmışız..inşallah hakkımda hayırlısı olur...Allah beni böyle iyi ve anlayışlı insanlarla karşılaştırdı sonsuz şükürler olsun...beklediqime gerçekten deqdi..inşallah beni onlara karşı utandırmaz...dua etmek kadar güzel bişey yok kızlar..Rabbim isteyenin gönlüne göre veriyor yeterki istemesini bilelim...
kızlar ben atık çıkıyım hazırlanıp kursa gidicem sonrada işe...sizlere iyi sohbetlerr öpüldünüz hatunlarr :16::16::16:
:16::16::16::16:
mutlu ve huzurlu gün bizlerin olsun inşallah . Bir de bu küçük gülen yüzleri nerden ekleyeceğiz, ben bulamadım da?
günaydıııın:)))
yazı yazdığın yerde direk görünüyolar zaten,,hemen altta,,onlara istediğine tıkla olsun bitsin:34:

Son düzenleme:
selam kızlar herkese günaydın..
biliyorum kayıplardayım bildirim zamanı geliyorum sadce ama gerçekten kafam çok yoğun işler karışık demiştim biliyorsunuz.valla hayatım şu ara azcık karışık.diet deseniz karman çorman o ayrı mesele yanii kilo veremedim bide regl oldum dün off yaaa. valla bu işe nerden girdim bilmiyorum maaşımı kurtarsamda çekip gitsem diyorum ama maaşları yine vermediler pazartesiye attılar pis herifler ya.aralık maaşım kalacak biliyorum ama bari kasım maaşımı alayım diye gelip gidiyom işe işte ama angarya işler çok yapıyorum mecburen işte .iş bakıyom bir taraftanda görüşmelere çağırırlarsa gidicem bu firmanın çevresinden 2 iş teklifide aldım bakalım nasıl olacak

benimki diyet değil,neyse başladığım tarih 2010 12. ayıydı kasımın sonu gibi aslında ,,tabi başta pekte uyamadım alışana kadar yinede hatalarım oluyodu araştırdım öğrendim,,ne ne zaman yenmeli ne zararlı faydalı hepsini beynime kazıdım ,,vede uygulayarak başardım..belli bi listem hiç olmadı hep kafama göre yedim hemde neler yedim içtim banamaısın demedi hep kilo verdim,,çünkü yeri ve zamanını biliyordum,,e tabi bugün fazla kaçırdıysam yarın tartıda artı çıktıysam ogün dengeliyordum vede ertesi gün tartıda yine eksi çıkıyodum böyle böyle toplamda 20 kilom gitti.

20.11.2010=79.8kg
21.10.2011=59.8kg

AMA 2 AYDIR ÇIK İN ÇIK İN BURLARDA TAKILI KALDIM OGÜNDEN BERİ 59U GÖRMEK NASİP OLMADI TARTIDA:1:ama kararlıyım bu defa 57 olcam 15 ocağa:46::46:

deneyemem canım en azından buhafta,,çünkü bu hafta vardiyesi 8.00-16.00 anlıycan akşam yemeklerinde evde oluyo ,,bide onsuz yememe asla izin vermiyo,,biz aileyiz beraber yiycez diyoo,,oyüzden ben genelde onun akşam yemeklerinde işte olduğu haftalar kendim nesfitle veya hafif bi akşam yemeğiyle geçiştiriyorum...:23::23:

yeni anayasa yazacaz evde ve dışarıda yapılacak ve yapılmayacak kurallar falan,,kazanamazsam yandımki ne yandım:18:ama kazanırsam değmeyin keyfimee yihuuuu:124::119::124::119::124::119::119::119::119::119:

iyiyiz ne olsun bizler,,geçmiş olsun sanada:71::71::71::38:bizde eşimle iddaya girdik 15 ocağa 57 kilo olcam bakalım kim kazancak:18:

canım valla tbrk edıorum senı maşallahhhh bende bı 65 olaydım sımdılk daha snra 60 oolmka istorum inş bıde su ıcmeye basladım ıns daha hızlı verırımm

niye yatayım artık kız,,erkenden kalkmışım bikere ,, tadını çıkarıcam bugün:21::21:
ben erken kalkmasina kalkdimda uykum geldi sanki simdi :27:
günaydın arkadaşlarrrrrrr :16::16::16::16::16: umarım çookk güzel ve verimli birgün olur :34:

günaydın tuqbacımmmmmmmm nasılsın fıstık :34:

suzancımmmmmm sanada günaydın fıstıqım nasılsın canım ne var ne yok :23:

dilekte şimdi gelir msn açtı dilekcim günaydın canımmmmmm :16::16::16::16:
günaydin senacim :3: iyilik canim :38:

Anca girdim siteye. Hâlâ devam ediyor dün erken yattım bayağı da kalın giyindim üşütmüşüm sanıırm.

günaydin fistik :3:galiba bu sefer cumaya süpriz yapcam bakalim :1:
kızlar topiqe evden girdiqimde sanki sizlerle evimde sohbet ediyor gibi hissediyorum kendimi...ama işyerinden girdiqimde böyle olmuyor...aklımın bir köşesinde işle ilgili düşünceler oluyor...bu arada sevgili patronum beni kadıköye staja yollucakmış :21::21: yeni bir proqram almışlar ben gelmeden..winsess...onunla ilgili eqitim alıcam...ve bugün ayrıca eta proqramı yüklenicek bunun için çok mutluyum çünkü etayı çok seviyorum..etada kendimi buluyorum :23::23: bunların dışında arada muhasebeci abinin ofisine gidip beraber çalışıcakmışız..inşallah hakkımda hayırlısı olur...Allah beni böyle iyi ve anlayışlı insanlarla karşılaştırdı sonsuz şükürler olsun...beklediqime gerçekten deqdi..inşallah beni onlara karşı utandırmaz...dua etmek kadar güzel bişey yok kızlar..Rabbim isteyenin gönlüne göre veriyor yeterki istemesini bilelim...
kızlar ben atık çıkıyım hazırlanıp kursa gidicem sonrada işe...sizlere iyi sohbetlerr öpüldünüz hatunlarr :16::16::16:
kolay gelsin canim :29: hayirli isler :16:
insallah canim :29: yazdigimiz kutunun aldinda canim sende görünmüyormu :26:
biliyorum kayıplardayım bildirim zamanı geliyorum sadce ama gerçekten kafam çok yoğun işler karışık demiştim biliyorsunuz.valla hayatım şu ara azcık karışık.diet deseniz karman çorman o ayrı mesele yanii kilo veremedim bide regl oldum dün off yaaa. valla bu işe nerden girdim bilmiyorum maaşımı kurtarsamda çekip gitsem diyorum ama maaşları yine vermediler pazartesiye attılar pis herifler ya.aralık maaşım kalacak biliyorum ama bari kasım maaşımı alayım diye gelip gidiyom işe işte ama angarya işler çok yapıyorum mecburen işte .iş bakıyom bir taraftanda görüşmelere çağırırlarsa gidicem bu firmanın çevresinden 2 iş teklifide aldım bakalım nasıl olacak

günaydin :3: ya ne kadar kötü üff :47:sen calis eve gideme calisiyorum diye birde maasini vermesinler :41: hayirlisi olsun canim ya :16:

telefonlan ugrasmadim girdim :30: amannn uyarsinlar bende bilmiyordum bidaha yapmam derim :18:
alisdim napim :31:

:20::20::20:hiçte olmamış canım,fırında mırında hamur işinin her hali zararlı,akşam mercimek ye,,pirinçtende uzak dur,,salata yoğurtta yemeği unutma yanındaa:34:bende akşama mercimek pilavı yaptım,,:56:[/QUOTE]

alıntılardan bir tek bu çıkmış iyimi :) ya şu mercimek pilavının tarifini versene canıııım merak ettim.

ay kızlar kovun beni artık yüzüm yok buralara gelmeye niye derseniz 2 haftadır kilo veremeyen ben. bugün tartıldım +900 deyim. ben kilo alma topiğine geçem bari :52: hani ters psikoloji almaya uğraşırsam veririm belki.

akşam hamburger yemediiiim duyurulur. eve gittim edebimle azıcık sulu yemek yanında 2 dilim ekmek yedim. sonra da niye ise midem bulandı gittim çıkardım :50:sonra bitki çayı falan edebimle takılırken eşim geldi aktara gidecektim (aktar avm de de ) hadi gidelim dedi. neyse gittik doğal organik elma sirkesi aldım artık onu içecem onun tadı hem daha hafif önerilir.neyse hadi sinemaya gidelim dedik. orasıda tamam. birşey istiyonmu dedi yok dedim yanımda suyum var o bana yeter. sonracıma ben patlamış mısırı çok severim. bizimki mısır almış:53: hemde hem kendine hem bana büyük boy.:37:dev gibi mısırı gece onda yedim kızlar yaaa. müstehak bana yağlı tuzlu mısır yenir mi tüm gün rejimi de bozmamışın:50::50::50:

:20::20::20:hiçte olmamış canım,fırında mırında hamur işinin her hali zararlı,akşam mercimek ye,,pirinçtende uzak dur,,salata yoğurtta yemeği unutma yanındaa:34:bende akşama mercimek pilavı yaptım,,:56:

alıntılardan bir tek bu çıkmış iyimi :) ya şu mercimek pilavının tarifini versene canıııım merak ettim.

ay kızlar kovun beni artık yüzüm yok buralara gelmeye niye derseniz 2 haftadır kilo veremeyen ben. bugün tartıldım +900 deyim. ben kilo alma topiğine geçem bari :52: hani ters psikoloji almaya uğraşırsam veririm belki.

akşam hamburger yemediiiim duyurulur. eve gittim edebimle azıcık sulu yemek yanında 2 dilim ekmek yedim. sonra da niye ise midem bulandı gittim çıkardım :50:sonra bitki çayı falan edebimle takılırken eşim geldi aktara gidecektim (aktar avm de de ) hadi gidelim dedi. neyse gittik doğal organik elma sirkesi aldım artık onu içecem onun tadı hem daha hafif önerilir.neyse hadi sinemaya gidelim dedik. orasıda tamam. birşey istiyonmu dedi yok dedim yanımda suyum var o bana yeter. sonracıma ben patlamış mısırı çok severim. bizimki mısır almış:53: hemde hem kendine hem bana büyük boy.:37:dev gibi mısırı gece onda yedim kızlar yaaa. müstehak bana yağlı tuzlu mısır yenir mi tüm gün rejimi de bozmamışın:50::50::50:[/QUOTE]

bugün dikkat edersen dengelersin canim sIkma canini hem ne güzel sinemaya gitmissiniz :21: oda herzaman olmuyordur:40:
sinemaya gidipde patlamis misir yenmeden cikilmaz :1: o deyilde iyiki ben gitmiyorum sinemaya :52:
ben sinemada daha tehlikeli seylere yelken aciyom :17:

bende çıkmıyor maalesef bu gülen yüzler, niyeyse, baktım ama yok......Sadece mesaj simgeler var altta.

kızlar gaza ihtiyacım var 15ocakta tartıda 57 görmem lazım eşimle çok pis iddaya girdik:18:,,daha doğrusu o fişekledi benii,,bende 57 çok az ben 55 bile olurum dedim hay demez olaydım zar zor ikna ettim ve 57ye geri döndük,,çok kötü şeyler olucak eğer kazanamazsam:25:
kız nerene vercen daha kılo da iddaya giriyon ne diyim allah kolaylık versin:1:

bende öyleydim 2 gün önce dilekcim dediğin gbii kendimi çok şişman hissediyorudm bu yüzden patlıycak gıbıydım sanırım üşütmüşüz geçti çok şükür bugünde boğazlarım şiş :26:

günaydın demeyi unutmuşum herkese günaydınnn

Son düzenleme:
bende çıkmıyor maalesef bu gülen yüzler, niyeyse, baktım ama yok......Sadece mesaj simgeler var altta.
numaralarla da yapabilirsin canim istersen bizim ekledigimiz smilelerin üstüne gidersen fareylen numarasi yaziyo mesela : sonra sayi 1 mesela ondan sonra yine : :40: bu bilmiyorum ki anlatabildimmi :26:

bende öyleydim 2 gün önce dilekcim dediğin gbii kendimi çok şişman hissediyorudm bu yüzden patlıycak gıbıydım sanırım üşütmüşüz geçti çok şükür bugünde boğazlarım şiş :26:

cok gecmis olsun arzucum :38:

bugün dikkat edersen dengelersin canim sIkma canini hem ne güzel sinemaya gitmissiniz :21: oda herzaman olmuyordur:40:
sinemaya gidipde patlamis misir yenmeden cikilmaz :1: o deyilde iyiki ben gitmiyorum sinemaya :52:
ben sinemada daha tehlikeli seylere yelken aciyom :17:
[/QUOTE]

ay evet 7 aydır bu 3. sinema. tıkılıp kaldık evde ama yine affetmiyom kendimi çünkü artıya geçtim. yazı rengime de bir karar veremedim ya. bir de buna bakalım...

ay evet 7 aydır bu 3. sinema. tıkılıp kaldık evde ama yine affetmiyom kendimi çünkü artıya geçtim. yazı rengime de bir karar veremedim ya. bir de buna bakalım...

2 gün protein agirlikli beslen istersen canim karbonlardan kacin cumaya belkide eksi cikarsin :34:
farkindayim ilkinde cok acik yesildin :1: sonra okunmiycak kadar kücük :1: simdiki yazi stili güzel bence:21:
bende bugün haber bekliyorum noldu diye :27: ilk yapacagim nickimi degistirmek olacak sIkILdim sibel29 dan :40:

geçmiş olsun canım,:71::71:,poponu açıkta bırakma yatarken,,:30:

Sağlama aldım akşam peteğe dayadım öyle uyudum.:9:

günaydin fistik :3:galiba bu sefer cumaya süpriz yapcam bakalim :1:

Vayy Suzii iddaalı geliyosun bu haftaya :52:

Günaydın Arzu abla.:3:
Geçmiş olsun sana da :)

kızlar gaza ihtiyacım var 15ocakta tartıda 57 görmem lazım eşimle çok pis iddaya girdik:18:,,daha doğrusu o fişekledi benii,,bende 57 çok az ben 55 bile olurum dedim hay demez olaydım zar zor ikna ettim ve 57ye geri döndük,,çok kötü şeyler olucak eğer kazanamazsam:25:

O iddaayı kazanman lazım tubi :23::23:

iş çok iyi gidiyor cnm...arkadaşımda alışmaya çalışıyor...inşallah hep böyle giderr :34:

naf ve tuqbaa ellerinizee saqlıkkk :46: listeler her zamanki gibi mükemmelll :129:

:16::16:

selam kizlarrrr nihayet gelebildim.gecmise bile bakmadan hemen daldim yazmaya:1:
cook yorgunum yine .karnim da agriyo:50:
ayyy ne yapsam bilemedimki.ayagimin altinda da veru cikmis.onlari yaktirdim.acayip sizliyo.sag ayagimin uzerine basamiyorum.
kilolar ne durumda hic bilmiyorum.vaktim yokki tartilmaya bile.gozum kapali giyiniyorum sabahlari.
demir ilaclari kullaniyorum belki biraz ayakta tutar diye ama nafile:50:
sizler nasilsiniz neler yapiyosunuz benim citir arkadaslarim anlatin hadi birascik:34:

Geçmiş olsun canım veru nedir :26:

Eki Görüntüle 310905

dün dükkanı ben kapatmışım bugünde ben açayım bari,,güzel uyandım bugün çok çok mutluyum,,rahatım,,uykum çabuk açıldı,,eşimde işe gittii,,bende direk buraya geldim,,gelmezsem direk yatağa gidicem valla,,çünkü hava çok karanlık halaaa yaaaa:25:neyse güzel bir gün olsun hepimize inşallah:16::16:

Günaydın canım :16:

günaydın arkadaşlarrrrrrr :16::16::16::16::16: umarım çookk güzel ve verimli birgün olur :34:

günaydın tuqbacımmmmmmmm nasılsın fıstık :34:

suzancımmmmmm sanada günaydın fıstıqım nasılsın canım ne var ne yok :23:

dilekte şimdi gelir msn açtı dilekcim günaydın canımmmmmm :16::16::16::16:

Günaydın orti :16:

Günaydın kısçeler.:3:
Hepimize güzel bir gün olur inşaallah.:16:

Günaydın kızçem :16:

Allah daha iyi etsin inşallah :29:

Günaydınn :3: aşağıda sarı kafalar çıkmıyomu sende :26:

Günaydın cnm :3: inşallah paranı kurtarır güzel bir iş bulursun :26:

akşam hamburger yemediiiim duyurulur. eve gittim edebimle azıcık sulu yemek yanında 2 dilim ekmek yedim. sonra da niye ise midem bulandı gittim çıkardım :50:sonra bitki çayı falan edebimle takılırken eşim geldi aktara gidecektim (aktar avm de de ) hadi gidelim dedi. neyse gittik doğal organik elma sirkesi aldım artık onu içecem onun tadı hem daha hafif önerilir.neyse hadi sinemaya gidelim dedik. orasıda tamam. birşey istiyonmu dedi yok dedim yanımda suyum var o bana yeter. sonracıma ben patlamış mısırı çok severim. bizimki mısır almış:53: hemde hem kendine hem bana büyük boy.:37:dev gibi mısırı gece onda yedim kızlar yaaa. müstehak bana yağlı tuzlu mısır yenir mi tüm gün rejimi de bozmamışın:50::50::50:

Bende mısıra hayır diyemiyorum :26: o yüzden yorumsuzum canım :1:

Günaydın geçmiş olsun cnm :29:

Günaydın kızlar :3: güzel ve kaçamaksız bir gün olur inşallah :8:

kizlar bugün yarin benim proluk da gelcek :26:hadin bana güzel bi nick bulun :1: esime dedim de denizanasi koy diyo :57:
ona soranda kabahat :63:

2 gün protein agirlikli beslen istersen canim karbonlardan kacin cumaya belkide eksi cikarsin :34:
farkindayim ilkinde cok acik yesildin :1: sonra okunmiycak kadar kücük :1: simdiki yazi stili güzel bence:21:
bende bugün haber bekliyorum noldu diye :27: ilk yapacagim nickimi degistirmek olacak sIkILdim sibel29 dan :40:
bugün benim alıntılarda bir gariplik var ama hadi hayırlısı. şimdide tüm alıntılar gelmiş sayfa birbirine girmiş...:32:
ya iki gün protein değil 2 gün kuruekmek su lazım bana :52:
bir haftadır spor yapmıyo o etkiledi sanırım birazda. bugün başlayacam inşallah. michelli sipariş ettim ama ancak pazartesi geçer elime:35:
ne yapcan nickini :3:
dur ben azıcık kendimi dövem :4::41::57::57::57::41: ahan da böyle oldum :27:aklım başıma gelmiştir:52::52::52:

bosver canim ugrasma öyle seylerle gerci benim fikrim :26: benim bi arkadas akupunktur ile zayiflamisdin akupunkturu birakti fazlasiyla geri aldi :30:

bence hiç o yöntemlere bulaşma para tuzağı hepsi iş irademizde bitiyo

canım çok pahalı şeyler onlar boşver derim. o kadar paraya kıyacaksan bir spor aleti var tam adı aklıma gelmedi vücuda titreşim vererek kasları çalıştırıyor. elektrik değil zemini saniyede 1000 kez falan kıpraştırarak onu almanı tavsiye ederim. günde 15 dk onunlar çalış sıkılaşma zayıflama garanti. büyük güzellik merkezleri falan hep kullanıyo seansına :1:100-200 liralar alıyolar. şimdi bu aletin ev tipi üretilmiş 800 tlden başlıyor. ama araştırın kızlar hakkaten işe yarıyor.[/QU

Ben olsam yaptırmazdım ne gerek var para tuzağı onlar ( Annecim kulakların çınlasın :1: ) spor salonuna yazıl onun yerine :34:

kızlar hepinize yorumlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim..evimde yürüyüş bandım var.okadar yürümeme rağmen iştahımı kontrol altına alamadığım için kilo veremiyorum.şu anda yürüyerek mevcut kilomu koruyorum sadece.o tür yöntemlerin para tuzağı olduğuna katılıyorum.ama bi umut işte benimkisi.çünkü kendimden umudu kesmek üzereyim.beynim bir türlü kabullenmek istemiyor.yedirdikçe yedirtiyor.ben kilo vermek istiyorum ama o direniyor.daha önce netten satılan zayıflama haplarından almıştım işe yarar belki diye onlarda işe yaramadı.kutuları tam bitiremeden attım çöpe.iş irademizde bitiyo ama nerde bizde öyle irade:14::14::14::14::14::14:

Back
X