deryacım gzünüz aydın analı babalı büyğsün inşallah...
sehercim bugün oğlunun doğum günü heralde..rabbim hayırlı uzun ömürler versin canım...
buarada senacım işin hayırlı olsun çok sevindim yaa

..kaçgündür yazamadım bu ne iş aşkıymış sana maaşallah allah herkese böyle eleman versin

ecrin canım sanada çok geçmiş olsun ,düşük diyosun peki kese falan oluşmuşmu..rabbim beterinden korusun aman bukonuda iiy bir doktor bul acele karar verdirme

pro kart falan bu neeyy yaa anlmadım kürk giymiş millet:26:
bensuzi ve pucccaa merhaba

canı arada yaz özlüyoruz...
mrb arkadaşlar...bende katılmak istiyorum..gecen hafta da yazdım ama tartım bozuktu kilomu yazamadım.8 aylık bi kızım var..emziriyorum ama sağlıklı beslenerek sütümü etkilemeden zayıflayacağıma inanıyorum..özelden mi yazmam gerekiyo kilomu ve hedefimi??kime yazıcam??kilom:71.8 hedef:65
ben topiği bulduğumda oğlum 6 aylıktı..
daha önce burda olsaydım şimdi hedefime ulaşmış olcaktım canım..hoş geldin..
suzicim yeni nickin pro üyeliqin ve kürkün hayırlı olsun canım çok yakışmış sana...
sağolasın suzancım...inşallah hepimizin kuzuları çabucak iyileşir..allah bütün hastalara acil şifalr versin..amin[/QUOTE]
canım iş saatleri bellide ben uymuyomm

ger düş cnm çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bir iş bulup aramıza dönersin..
saol canım senın oglusa da gecmıs olsun kürkünde hayırlı olsun
gecmıs olsun canım bende hastayım ama gıtmıyom doktora

teşekkür ederim cnm...
çok geçmiş olsun cnm...
dilekcim çok geçmiş olsun cnm topikçe hastalanmışsınız amann bize bulaştırmayında
tuqbiş çok geçmiş olsun cnm biran önce iyileşirsip bebişlerinle ilgilenirsin inş..
kızlar iyigeceler...2 defa yazdım bunları ilkinde topiqe yollamadı son kez deniyorum gidip yatıcam uykum var...sevgili patronum ve arkadaşalrım yedirtikçe yedirdiler bu hafta acaip artıdayım..ama akıllandım haftaya inş. hemen toparlıcam...
başlangıç 90
geöen hafta 67.8
bu hafta 69.1

gelen 1300
toplamda 20900
hedef 60...[/QUOTE]
teşekkür ederim canım..
selam arkadaşlar ben kulübün eski bir kullanıcıyım.2.doğumumu yaptım ve gene üzerimde 15 kg fazlam var ne yapacağımı bilmiyorum bebeğim 4 aylık olacak ve kilo vereceğim yerde sürekli kilo alıyorum diyetisyene bile gittim ama müthiş biiştahım var önüne geçemiyorum şuanda 72.5 kiloyum boyum 1.50 düşünebiliyormusun top gibiyim ve kendimden nefretediyorum iradem o kadar zayıfki ve kan şekerim düşüyor aç kalamıyorum hamileyken çikolatadan bayaa soğumuştum şimdi çikolata yemeden duramıyorum bebeğimide emziriyorum emzirirken kilo verilirmiş ben buna inanmıyorum çünki bende tam aksi oluyor.napacağımı bilemiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen belki sizinde sayenizde biraz kendime gelirm.
canım burda emzirerek kilo veren çok anne var..buralara takılırsan psikolojin bozulmadan kilo verebilirsin..
hoş geldin..
tüm yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz...