hadi bakalım inşallah veririz kurtuluruz bu yağlardan:)))) dün diyetisyene gittim iki hafta sonra görüşelim dedi liste verdi bakalım uygulayabilirsem ...
ben 78,8 ile başladım 72 ye fln düştüm sonra bayramdı ramazandı bıraktım diyeti sonra 10 kasımda 76,800 ile başladım tekrar
şu an su an 70,5 kg im yani 47 gün fln olmuş ve 70,5 e inmişim yani bu çok uzak bi ihtimal değil hem de iş yerıdeyım her
yıcemı getırıyorum götürüyorum maalesef dısardan alma gibi bi lüksüm yok zaten borç ödüyoruz diyetısyen de gitmıyorum
sporumu diyetımı yapıyorum cok sükür ki verıdm kilolarımı ben de 2 gebelık gecırdım
ama verınce verılıyor he tabı daha konusmak için erken cunku ben 60'a kadar ınmeyı dusunuyorum ama 78,8 den 70,5 de az
bişey değil ki ben cidden çok zor kilo veren bı ınsanım ilk zamanalr 2 haftada 1 kg verırısem sukredıyordum o derecee sımdı
daha ıyı o yuzden bence uygularsam uygulayabılır mıyım olur mu olmaz mı deme başla diyetıne ne var kı çok zor bişey değil
hem diyetısyen de para vermsıın bosa gitmesın ben bol bol yıyom acıkmıyorum bile şimdi vücudum dıyete alsıtı kaçamak
yapsam bile eriyip gidiyo arada kendıne ınan guven verıceksın o kıloları :) motivasyon için burdayızz sakın azcık yıeyım diyerek
başalma diyete en bastan çok az yersen hem sağlığın bozulur hem d e diyet süresinde ilerki haftalarda azaltma
yapamayacagın için kilo vermen durur ben gunde 6-7 öğün yapıyorum gunde 6 dilim ekmek yiyorum çorbamı da sebze
yemeğimi de yoğurtumu da yıyorum veriyorum düzenini kur başla canım kilo nedr ki vericeksin hepsini :)