• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kopyala bakalım.bende makarnaya bayılrıım helede salçalı ve kardeşlerimle olunca bide gece:9:napalım acıkmışız konuşmaktan oturmaktan kalkaıp yatık yine busferde ayda yıld atoplanıyrouz ama bir lezzetli geliyorki canlarımla bu sfer annemde katıldı bize:3:

yok canım bu nee uzun hazırlık ondan değildir herhalde..bende bir hazırlık yok hem noel bize ait değil yılbaşına girerken sevindeğimize geçen yılın muhasebesini yapıp düşünmeliyiz hatalaırmız,günahlarımızı..işte gavurların icadı müslümanların işi oluyor..neyse inş. eski neşesi gelir topiğin:16:
[/B]

kız yılbaşı hazırlığı demedimki ben,,yılbaşı geldiya işyerlerindeki yoğunlukta çok olabiliyo bazı yerlerde ondan dediiim..çünkü biri demişti,yılbaşı yaklaştıkça işler dahada yoğunlaşıyo pek giremiyorum buraya diyee yaaa:23::24::24:

merhaba :)
ben aranıza yeni katıldım sayılır. ben de yeni yılın ve haftanın ilk günü pazartesiden itibaren sıkı bir diyete başlamaya karar verdim. her gün okuldan eve yürüyeceğim :) (yaklaşık 45-50dk sürüyor). 19 yaşındayım aslında uzunum ama 75 kiloyum ve amacım yaza kadar epey kilo vermek. malum yaza henüz altı ay var. eğer istikrarı bozmazsak zayıflamamamız için bir neden yok diye düşünüyorum :) her gün buraya girip gün içindeki çabalarımı yazmayı planlıyorum bunun beni motive edeceğini düşünüyorum.
burda yeniyim de şimdi heyecanlandım eheh :) umarım her şey güzel olur.

hoşgeldin aramıza ben tuğba ,,kaptan yardımcıyım,,:42:,,cumadan cumaya aç karına tartılıp benim özelime mj atıyorsun:16:,,bildirimi birazdan nasıl yapılıcağını asarım topiğe okur yaparsın ,,şimdi aşağıda bazı kurallarımız var beslenmeyle ilgili hadi kolay gelsin:34:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

$dikkattt.webp

kızlar yarın cuma,,bildirimler aşağıdaki gibi benim özelime yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,buhafta tevazu göstermiycem:20::20:yeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimler:32:hadi bakalım:42::42:

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice:34:

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

triendy21'in dikkatine kocaman başlığa yazıp(rengini kırmızı yaparsanız dikkatimi daha kolay çeker:23:) altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama:15::34:

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi kilo verimi olsun gece boyunca diyorum inşallah benim içinde:16::16:

son uyarı=yarın bildirim yapmayanlar haftaya liste altında olucaklar bilginizeee:42::42:

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza ben tuğba ,,kaptan yardımcıyım,,:42:,,cumadan cumaya aç karına tartılıp benim özelime mj atıyorsun:16:,,bildirimi birazdan nasıl yapılıcağını asarım topiğe okur yaparsın ,,şimdi aşağıda bazı kurallarımız var beslenmeyle ilgili hadi kolay gelsin:34:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Çok memnun oldum triendy21 :))
böyle özel olarak ilgilenmeniz çok hoş bu kadarını beklememiştim, mutlu oldum:) özel mj atabilecek miyim bilmiyorum sayısına nasıl bakılıyo onu da bilmiyorum :(

Yapmam gerekenleri okudum hepsini yapacağım burda da paylaşacağım. Bir de konuları karıştırırken gördüm; şu "cuma zayıflama yarışması" nedir onu anlayamadım. :18: cumaları size gönderdiğimiz tartı sonuçları mı acaba ?:1:

Ayyy Tuğba çok tırsttırdın beni. :36::36:
Ben bildirimi unuttum bugün ohhhh kaçamak kaçamak. Bana iksir ne yapsın ki!:57:
Bana liste lazım yok olmuyo 3 gün dikkat ediyorum sonrası gidiyo sanırım. Yaa çokta kaçamak yapmıyorum ama niee böyle oluyo anlamadım. Off bana yardım edin kızlar :50::50:

Eki Görüntüle 317379

kızlar yarın cuma,,bildirimler aşağıdaki gibi benim özelime yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,buhafta tevazu göstermiycem:20::20:yeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimler:32:hadi bakalım:42::42:

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice:34:

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

triendy21'in dikkatine kocaman başlığa yazıp(rengini kırmızı yaparsanız dikkatimi daha kolay çeker:23:) altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama:15::34:

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi kilo verimi olsun gece boyunca diyorum inşallah benim içinde:16::16:

son uyarı=yarın bildirim yapmayanlar haftaya liste altında olucaklar bilginizeee:42::42:
ne çabuk geldi cuma ben unutmuştum..
ay o cok kötü bısey yaa hayattan zevk alamıyo ınsan ben sırf mıdem bulanıyo dıye yıyodum ama düşün tat da koku ad yok oyle kı oglum altını batırdıgında bıle kokusunu asla almıyodum :1: yenı yenı düzeliyo daha tam gelmedı

benımde evı temızlemem lazım sonunda elektrık süpürgesi aldık pek begenmedım ama esım degıstırmem dedı dıgerlerı ıyı mı nerden bılıyon dedı ıyı dedım bu hafta yapcam ama nasıl benım oglan durmuyo kı uyuyunca denıycem bu sefer ne olursa olsun baska türlü olmuyo rahat durmuyo düşüyo carpıyo kendını bakmazsam sana kolay gelsın canım:34:
tek iyi tarafı bugün eşim cıssalmış yemedim..karnım toktu..kokusunu alamayınca da boşu boşuna yemeyeyim dedim..
benım esım de bı arkadasına ındırtmeye calısacaktı tekrar sorayım ben de gercı ben leslıe bıle yapamıyom vakıt bulup onu nası yapcam bılmıyom su sporu hayatıma bı turlu sokamadım:19:
bu jillian michel iyi gibi heralde yapanlar öldük bittik diyorlar ama uzun süreli yapanada rastlamadım..ama süre kısa olması iyi..bende bi iyileşeyim yapmaya çalışcam..
bu arada boğazıma burda daha dikkat ediyorum ama babaannem sık acıkıyo bende onla az yiyorum..
bana kızıyor dişiniz varken mideniz sağlamken yiyin diyor...bende ama şişkoyum diyorum yok iyiisn diyor:))))))
napsın ağzında kalmış 4 diş çorba tarzı yumuşak şeyler anca yiyor..dün akşam bigüveç lahan dolma sardık nefis olmuş gece pişince sıcakken yedim ya pek oburluk yapmazdım ama çok nefisti:56:
şimdide nar ayıklamşı getirmiş ben üşeniyorum yemeye sağolsun kaşıkla yiyorum:1:evdede büyük var misafir diye yemek çeşidi oluyor artık mdiem bulanıyor yemek görmekten ve şükür iştahımda azalıyorr:27:
eşimin rahmetli babaanneside yirken yiyin yakışırken giyin derdi...
valla birsürü alıntı yaptım ama gittiyaaaaaaaaaaa:47::47:
nisam81 canım valla napcam daha karar vermedim ama sana tavsiyede bulunayım belki olur..biyere gidicez orda kutlucaz de,bi arkadaş çağırdı eşimle beraber orda geçircez geceyi desen olmazmı eşinle anlaşıp..yani daha önceden planımız vardı bizim gibisinee:26:
arzuuu geçmiş olsun canım yaaa..yanık zordur çocukta bilirim:25:
zerra sanada geçmiş olsun ,,,
ecrin29 sanada geçmiş olsun baya uzun sürcekmiş..dikkat et kendine..
sağol tubiş
Diyette makarna ne sıklıkta yenebilir?

Serap hanım, Serap hanım… Bu aşağıdaki tabağı haftada bir sefer gönül rahatlığıyla yiyebilir miyiz? Peki iki sefer? :) Yanında ne yiyebiliriz? Öğlen veya akşam yemeği olarak yememiz arasında bir fark olur mu?

Eki Görüntüle 317167

Diyetisyen Serap hanım der ki:
Makarna çok yağlı,kremalı soslu yapılmadığı sürece hem diyeti bozmayacak hem de sık sık yenilebilecek kadar masum bir yiyecektir. Onun masumiyetini bozan, yanında yenen yüksek kalorili şeyler veya porsiyon kontrolünü sağlayamamamızdır. Üstelik de, makarnanın pirinç pilavı gibi çok yağlı pişirilmesi de gerekmez. Değişik baharatlarla, salçayla veya yoğurtla bile yağsız yenebilir. (Hatta ben yağsız ve sade bile yiyebilirim :))

Makarna birincil olarak enerji veren bir yiyecektir.Vücut makarnadan gelen kaloriyi depolamak yerine, harcamak ister. Ama makarna yediğimiz öğünde, ekmek vb. gibi başka karbonhidratlar olmamalıdır. Makarnalı bir öğünü dengelemek istersek, yanına yoğurt ve/veya salata eklememiz yeterli olacaktır. Genellikle öğle öğününde yememiz daha iyi olur. Bu şekilde vücut aldığı enerjiyi daha iyi harcayabilir.

Gelelim makarnamızı nasıl yiyeceğimize…

- Diyelim ki sabah bir tost ile güne başladık,öğlen ızgara et türü, pilav, salata içeren bir öğün yedik. Akşam da canımız makarna yemek istiyor. O zaman en doğru seçim salçalı veya domatesli makarna olabilir; ama yanında et olmayan sade bir makarna olmalıdır. Yanında 4-5 kaşık kadar zeytinyağlı bir sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt ve salata da yiyebiliriz. Tabii diyet yapıyor, kilo vermeye çalışıyorsak makarnanın miktarı haşlanmış olarak 200-250 ml hacmi, yani 1 kupa kadarı geçmemelidir.

- Diyelim ki sabah bir tost ile güne başladık, öğlen sebze yemeği, pilav, yoğurt içeren bir öğün yedik. O zaman akşam kıymalı, etli, ton balıklı veya peynirli bir makarna yiyebiliriz. Hatta yalancı mantı bile yapabilirsiniz. Yanında light bir içecek veya ayran, salata da tercih edebiliriz. Yine makarna porsiyonuna dikkat etmek şartıyla tabii…

Ekmek yemeyi gözden çıkartırsak böyle bir porsiyon makarnayı her gün bile yiyebiliriz. Ama kilo vermeye çalışıyorsak, fotoğrafta görünen miktarı biraz azaltmak da fayda var :)
Makarnayı çok seven ve haftada en az 4 kez yiyen bir diyetisyen olarak, hem bilgilerime hem de tecrübelerime güvenerek diyebilirim ki: Makarna şişmanlatmaz! Ama sosuna ve porsiyonuna dikkat lütfen!

Kendinize iyi bakın…

ben salçalı makarnaya bayılırıııım:62:
ben de severim makarnayı..bugün bile yedim akşm çocuklra yapmıştım..fazla olmuş..
bugün bi kaseye koydum üzerinede yoğurt..ohh sefam olsun..ama tadını alamadım ne yazıkki..
niye canim :26: laf lafi acar icini dök vur kir :1: ama sessiz durma yaa :43:

senacim öyle oluyor bazen geleyim diyorum bende uyku daha fazla bastiriyor :30: kis moduna girdik herhalde :1:

bak güzel olmus :1:dur sabah yine yazayim unutma:40:

:30: gecmis olsun canim cok cabuk hareket ediyorlar firlamalar :1:

ben oglum kücükken hep diyorlardin senin oglan hiperaktiv bi gücüme gidiyordun ki eskiden hiperaktiv mi vardin hareketli cocuk uslu cocuk vardin birde hiperaktiv cikartilar :36: bende diyordum benim oglum hiperaktiv falan degil biraz fazla hareketli nolsun cocuklar dörtduvar arasinda büyüyorlar bahce varda oynatabiliyormuyuz ki dimi ama :31:

ne dediler canim gelceklermi :26:

barisdiginiza sevindim canim :38:

:53: :53:

ben degildim canim :40:ecrin vermisdin bana linki :29:ama acmadi bende olmadi :26:

kötü birsey olmasinda canim nezaman gidiyordun doktora bidaha regl bittincemi :26:

hosgeldin canim :3:

bende öyle yapiyorum canim geri baristikmi konuyu tamamlamadan kapatiyoruz :31:ama unutuyormuyum unutmuyorum :50:

gercekten de topik cok sessizlesdi ya :26: niye ki :26: kizlar nerdesiniz :52: :52:
ya hic sorma benim babaannem de öyle genckizligini hatirliyor masallah hep gecmis e gidip duruyor :31:
insallah canim insallah allahim sana da hayirli bir evlat nasip etsin isallah:16:

teşekkür ederim suzicim...
gelcekler ardım..zaten bizim çoculkaarda hasta bişey olmaz dediler geliyorlar kahvaltıya..

kızlar noldu size yaa bu topikte kimseler yok.:14:
derya ortim ben gittim oda kaybolmuş neyi varki???yani ben ortadan kaybolsaydım yine ortim kaçtı diyecekti ama şükürki busefer oda yok:1:
pelinin işler karışıktı çıkcak falandı..
naf sen nerdesin?
mavish pardon pucccaa pro aldın kayboldun:9:
suzi arada giriyon zaten..nebileyim kılavuz bebek bakmakta ne güzel allah analı babalı büyütsün....
daha biçok kişi yokkkk:26:eylem varda bizimmi haberimiz yok heeee:24:
sena iş buldu buara valla giresimde kalmadı topiğe zaten uzun oturamıyorum babaannem var bende,onun yanına gelenler oluyor..
bide yeniden kursa başladım bir hoca hatır için 2saat arkdaşlara ders veriyodu bend ebaşladım nihayet zaten haftada 3 gün...hem ezber tekrarım olucak ehmde kuranda çok eksiğim var...:26:
beni merek eden varmı bilmiyomda böyel benden bukadar haberler..
nenemle geçiyor zaman işte kah gülüyom hallerine kah şaşırıyorum hafızasına 50 sene öncesini hatırlıyor ve daha fazlasını...
aman allah düşürmesinde çok zor ihtiyarlık yaa,sabır işi bakması gerçekten bakanlara allah yardıme tsin..
..ogün takvimde hadisi şerif okudum tamda cuk diye oturdu...
"sırf yaşından dolayı ihtiyara hürmet edene ,allahta yaşlılığında onlara hürmet edecek insanlar ihsan eder"inş.bizede hürmet eden evlatlarımız olur hayırlısıyla yada yeğenelrimiz gelir gider diyeyim napalım kısmette yoktur belki evlat bize ....
Canım bende bu sene başladım tecvidli kurana. Ne güzel sen biliyormuşsun. Hafızmısın yoksa sen? Bizde yeni kurana geçtik biraz zorlanıyorum ama azmettim inşallah olacak. İnşallah cnm ilerde bizede bakan birileri olur.

Serap hanım, Serap hanım… Bu aşağıdaki tabağı haftada bir sefer gönül rahatlığıyla yiyebilir miyiz? Peki iki sefer? :) Yanında ne yiyebiliriz? Öğlen veya akşam yemeği olarak yememiz arasında bir fark olur mu?

Eki Görüntüle 317167

Makarna çok yağlı,kremalı soslu yapılmadığı sürece hem diyeti bozmayacak hem de sık sık yenilebilecek kadar masum bir yiyecektir. Onun masumiyetini bozan, yanında yenen yüksek kalorili şeyler veya porsiyon kontrolünü sağlayamamamızdır. Üstelik de, makarnanın pirinç pilavı gibi çok yağlı pişirilmesi de gerekmez. Değişik baharatlarla, salçayla veya yoğurtla bile yağsız yenebilir. (Hatta ben yağsız ve sade bile yiyebilirim :))

Makarna birincil olarak enerji veren bir yiyecektir.Vücut makarnadan gelen kaloriyi depolamak yerine, harcamak ister. Ama makarna yediğimiz öğünde, ekmek vb. gibi başka karbonhidratlar olmamalıdır. Makarnalı bir öğünü dengelemek istersek, yanına yoğurt ve/veya salata eklememiz yeterli olacaktır. Genellikle öğle öğününde yememiz daha iyi olur. Bu şekilde vücut aldığı enerjiyi daha iyi harcayabilir.

- Diyelim ki sabah bir tost ile güne başladık,öğlen ızgara et türü, pilav, salata içeren bir öğün yedik. Akşam da canımız makarna yemek istiyor. O zaman en doğru seçim salçalı veya domatesli makarna olabilir; ama yanında et olmayan sade bir makarna olmalıdır. Yanında 4-5 kaşık kadar zeytinyağlı bir sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt ve salata da yiyebiliriz. Tabii diyet yapıyor, kilo vermeye çalışıyorsak makarnanın miktarı haşlanmış olarak 200-250 ml hacmi, yani 1 kupa kadarı geçmemelidir.

- Diyelim ki sabah bir tost ile güne başladık, öğlen sebze yemeği, pilav, yoğurt içeren bir öğün yedik. O zaman akşam kıymalı, etli, ton balıklı veya peynirli bir makarna yiyebiliriz. Hatta yalancı mantı bile yapabilirsiniz. Yanında light bir içecek veya ayran, salata da tercih edebiliriz. Yine makarna porsiyonuna dikkat etmek şartıyla tabii…

Ekmek yemeyi gözden çıkartırsak böyle bir porsiyon makarnayı her gün bile yiyebiliriz. Ama kilo vermeye çalışıyorsak, fotoğrafta görünen miktarı biraz azaltmak da fayda var :)
Makarnayı çok seven ve haftada en az 4 kez yiyen bir diyetisyen olarak, hem bilgilerime hem de tecrübelerime güvenerek diyebilirim ki: Makarna şişmanlatmaz! Ama sosuna ve porsiyonuna dikkat lütfen!

Kendinize iyi bakın…

Ayy bu habere çok sevindim. bende bayılırım makarnanın her çeşidine. Helede soslu, salçalı, ton balıklı, baharatlı, peynirli, .....:32:
ben aranıza yeni katıldım sayılır. ben de yeni yılın ve haftanın ilk günü pazartesiden itibaren sıkı bir diyete başlamaya karar verdim. her gün okuldan eve yürüyeceğim :) (yaklaşık 45-50dk sürüyor). 19 yaşındayım aslında uzunum ama 75 kiloyum ve amacım yaza kadar epey kilo vermek. malum yaza henüz altı ay var. eğer istikrarı bozmazsak zayıflamamamız için bir neden yok diye düşünüyorum :) her gün buraya girip gün içindeki çabalarımı yazmayı planlıyorum bunun beni motive edeceğini düşünüyorum.

Hoşgeldin cnm, çok güzel bir yere geldin, bu topik süpeerrr. :16:

kızlar bazen altta nicki sarı mı turuncu mu ne açık renk yazan birilerini görüyorum..nasıl üyeler acaba onlar..
merak ettim..:44::44::44:

Canım bende bu sene başladım tecvidli kurana. Ne güzel sen biliyormuşsun. Hafızmısın yoksa sen? Bizde yeni kurana geçtik biraz zorlanıyorum ama azmettim inşallah olacak. İnşallah cnm ilerde bizede bakan birileri olur.

Ayy bu habere çok sevindim. bende bayılırım makarnanın her çeşidine. Helede soslu, salçalı, ton balıklı, baharatlı, peynirli, .....:32:

Hoşgeldin cnm, çok güzel bir yere geldin, bu topik süpeerrr. :16:

hoşbulduuuuk :54:

:27::27:demek öle sevindim valla:16::16:bende makarnayla ilgili bişeyler bakıyodum çok sevindirik olduğum bi yazı gördüm diyetisyenden aynen kopyalıycam burayaaa:32:
amaannnn makarnakoooolikim ben :52:

Eki Görüntüle 317167

Kendinize iyi bakın…

kiz tugba ben simdi hergün makarna yesem ya zayiflayamasam :1: zaten öylede böyle de benden bir halt olmaz :36:
sağol canımmm.konuşulmayınca gerçekten üstü kapanıyo ama hep altta bişeyler kalıyo.

süper benim de eşim çoookkkkk sever.
:38:
kopyala bakalım.bende makarnaya bayılrıım helede salçalı ve kardeşlerimle olunca bide gece:9:napalım acıkmışız konuşmaktan oturmaktan kalkaıp yatık yine busferde ayda yıld atoplanıyrouz ama bir lezzetli geliyorki canlarımla bu sfer annemde katıldı bize:3:

yok canım bu nee uzun hazırlık ondan değildir herhalde..bende bir hazırlık yok hem noel bize ait değil yılbaşına girerken sevindeğimize geçen yılın muhasebesini yapıp düşünmeliyiz hatalaırmız,günahlarımızı..işte gavurların icadı müslümanların işi oluyor..neyse inş. eski neşesi gelir topiğin:16:

gercekten de topik cok sessizlesdi ya :26: niye ki :26: kizlar nerdesiniz :52: :52:
ya hic sorma benim babaannem de öyle genckizligini hatirliyor masallah hep gecmis e gidip duruyor :31:
insallah canim insallah allahim sana da hayirli bir evlat nasip etsin isallah:16:

ne bilem anlaşmışlar sanki:47:,nş. canım benim...:21:

aksine burda konuşurken ısınıyoruz muhabbetten neyse..vardır bi açıklamalrı sayın topik sakinlerinin iyi olsunlarda gelirler birgün:9:
söylerimde topikten dersem anlamaz ama sehr desem he tamam aleykümselam der tanımasada ama nerde oturuyor der hemen:1:
gecen aksam makarna yapacakdin :23:
Bana liste lazım yok olmuyo 3 gün dikkat ediyorum sonrası gidiyo sanırım. Yaa çokta kaçamak yapmıyorum ama niee böyle oluyo anlamadım. Off bana yardım edin kızlar :50::50:
rezzancim kendime faydam yokki sana birseyy diyeyim :78:
ne çabuk geldi cuma ben unutmuştum..

tek iyi tarafı bugün eşim cıssalmış yemedim..karnım toktu..kokusunu alamayınca da boşu boşuna yemeyeyim dedim..

bu jillian michel iyi gibi heralde yapanlar öldük bittik diyorlar ama uzun süreli yapanada rastlamadım..ama süre kısa olması iyi..bende bi iyileşeyim yapmaya çalışcam..

eşimin rahmetli babaanneside yirken yiyin yakışırken giyin derdi...

sağol tubiş

ben de severim makarnayı..bugün bile yedim akşm çocuklra yapmıştım..fazla olmuş..
bugün bi kaseye koydum üzerinede yoğurt..ohh sefam olsun..ama tadını alamadım ne yazıkki..

teşekkür ederim suzicim...
gelcekler ardım..zaten bizim çoculkaarda hasta bişey olmaz dediler geliyorlar kahvaltıya..
affiyet olsun ozaman canim:29: güzel bol tatli sohbetli gecsin isallah :21:
kızlar bazen altta nicki sarı mı turuncu mu ne açık renk yazan birilerini görüyorum..nasıl üyeler acaba onlar..
merak ettim..:44::44::44:
onlar kim :53::26::52:

Çok memnun oldum triendy21 :))
böyle özel olarak ilgilenmeniz çok hoş bu kadarını beklememiştim, mutlu oldum:) özel mj atabilecek miyim bilmiyorum sayısına nasıl bakılıyo onu da bilmiyorum :(

Yapmam gerekenleri okudum hepsini yapacağım burda da paylaşacağım. Bir de konuları karıştırırken gördüm; şu "cuma zayıflama yarışması" nedir onu anlayamadım. :18: cumaları size gönderdiğimiz tartı sonuçları mı acaba ?:1:
yok canım onlar takım yarışmalarına girenler var 2takım yarışması 5takım yarışması gibi,,onlar grupça kilo verimi yolanıyo cuma zayıflama yarışmasındada sonuçlar açıklanıyo..burda öyle bişey yok ben yapıyorum listeyi istersen bitane birazdan göstereyim çok güzel oluyoo bekle ve gör:23::1:
canım şu yılbaşını bi atlatalım göstercemm sana iksirim ben:57::4::4::34::60:
amaannnn makarnakoooolikim ben :52:

kiz tugba ben simdi hergün makarna yesem ya zayiflayamasam :1: zaten öylede böyle de benden bir halt olmaz :36:

:38:

gecen aksam makarna yapacakdin :23:

rezzancim kendime faydam yokki sana birseyy diyeyim :78:

affiyet olsun ozaman canim:29: güzel bol tatli sohbetli gecsin isallah :21:

onlar kim :53::26::52:

aşağıdakiler pro üyeler onlar..istedikleri renge çevirebiliyorlar nicklerini sanırım:27:

makarna makarna makarna adına türküler söylem makarna:16:
yatacaktım dayanamadım yazdım. ben makana delisiyem ve kasımdan beri 1 kez yidim diyetteyim diye. şimdik bu yazıyı okudum ya tutmayın beniiiii:52::52::52:

ben zaten hep yağsız yaparım makarnayı suyuna 2-3 damla zeytinyağı damlatırıp o kadar. oda parlak yapiiii.
gece gece aklıma düşürdünüz iyimi. ben sirkeli suyumu içem de yatam. artık rüyamda yirim. :56:
hspinize iyi geceleeer:16:

Hoşbulduk "bensuziii" :54:

yok canım onlar takım yarışmalarına girenler var 2takım yarışması 5takım yarışması gibi,,onlar grupça kilo verimi yolanıyo cuma zayıflama yarışmasındada sonuçlar açıklanıyo..burda öyle bişey yok ben yapıyorum listeyi istersen bitane birazdan göstereyim çok güzel oluyoo bekle ve gör:23::1:
[/B]
Merak ettim şimdi! :)) :9:

Dünkü menümü paylaşayım.

sütlü yulaf ezmesi
1 kase
3 büyük zeytin
çeyrek poğç.

2 mandalin
yeşil çay

kereviz yemeği
4 kaşık makarna
salata

yeşil çay
1 elma

az çorba
1 tbk. Patates yem.
yeşillik

1 büyük tabak patlamış mısır

Maalesef mısıra dayanamdım, onun haricinde iyiydi ama, neyseee. Bugün tutmam lazım kendimi.
afiyet olsun cnm.bende hiç dayanamam mısıra hatta her çeşidine bayılırım..

Ayy bitmesin o zaman yılbaşı tantanasııı. Tubişşş ne iksiri var elinde başşkaaa. Fırçada kaydı bana gece gece tüh. :57:

makarna makarna makarna adına türküler söylem makarna:16:
yatacaktım dayanamadım yazdım. ben makana delisiyem ve kasımdan beri 1 kez yidim diyetteyim diye. şimdik bu yazıyı okudum ya tutmayın beniiiii:52::52::52:

ben zaten hep yağsız yaparım makarnayı suyuna 2-3 damla zeytinyağı damlatırıp o kadar. oda parlak yapiiii.
gece gece aklıma düşürdünüz iyimi. ben sirkeli suyumu içem de yatam. artık rüyamda yirim. :56:
hspinize iyi geceleeer:16:
aynen bende öyle 2.3damla zeytinyağı suyuna oda,,sonra 2 damla zeytinyağıyla salçayı azcık ateşte tuttarım sonra su katarım biraz hooop makarnaya ,,ama dikkat edin mikrtara demişlerr haaaa:9::9:
Eki Görüntüle 310182 Eki Görüntüle 310183 Eki Görüntüle 310181

16.12.2011 cuma kilo tablosu

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] :kkk::kkk::kkk: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] pucca [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 16.600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :119::65:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 7.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] incelemezkiii [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] yader [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aygün2008 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] shopsessive [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] harran0571 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 15.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :nazar::nazar::nazar:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] bursed [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 27.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :65::65::65: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] halay [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :19::19::19: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] blackcat [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD]:19::19::19: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] barkinim [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.900 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] :19::19::19: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD] :19::19::19: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :19::19::19:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 68.6 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 13.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :nazar::nazar::nazar: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62.1 [/TD] [TD] 62.4 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 12.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :nazar::nazar::nazar: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.7 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 18.600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :nazar::nazar::nazar:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] pehlivanson [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 62.7 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD]+ 1000 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :47::47::47: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
bunu bulabildim canım işte bizim şahaser listemiz

valla birsürü alıntı yaptım ama gittiyaaaaaaaaaaa:47::47:
nisam81 canım valla napcam daha karar vermedim ama sana tavsiyede bulunayım belki olur..biyere gidicez orda kutlucaz de,bi arkadaş çağırdı eşimle beraber orda geçircez geceyi desen olmazmı eşinle anlaşıp..yani daha önceden planımız vardı bizim gibisinee:26:
arzuuu geçmiş olsun canım yaaa..yanık zordur çocukta bilirim:25:
zerra sanada geçmiş olsun ,,,
ecrin29 sanada geçmiş olsun baya uzun sürcekmiş..dikkat et kendine..

Ahh canim ya asil sorun esim iste kardesleri cagirdi disarda yer ayarlamislar cocuklari bahane etti yok dedi arkadaslar cagirdi yok dedi am ben biliyorum annesi yalniz diye bize cagirmayi dusunuyosa ve öle olursa buyuk kavga cikicak bu sefer gozumu kararttim canim ben herseene sevmedigim bana yapmadini birakmayan biriyle gecirmek istemiyorum tamam biyere gitmeyelim ama oda gelmesin ben bunu sindiremiyorum artik ayy yemin ederim yazarken bile tansiyonum cikti

günaydın arkadaşlar nasılız bugün. ben bugün ciddi olarak başlıyorum rejime ama bende sorun var kızlar yaa. ben ne peynir nede zeytin yiyemiyorum .ayrıca yeşillikte yiyemem ekmeği tamamen kestim yemiycem hiç. yada sabah bi dilim yerim.bana bi menü yapsak sizlerinde yardımıyla nasıl olur bugün mesela sabah kahvaltısında 1 fincan yeşil çay, domates ve salatalık yedim 11:30 gibi bi elma yerim. 2 gibi yoğurt ve çorba olabilir mi illa yemek mi olmalı bi de benim kiloların en büyük sebebi akşam yemeğini eşimin işten geç gelmesi sebebiyle gece 10:30 11 bile oluyo artık kızımla onu beklemeden yiycem. bide yılbaşından sonra da yürüyüş bandı alıp yürümeye başlarım iyidir herhalde bana bi yorum yapın kızlar yaaa. hadi pamuk eller bilgisayar klavyesine :D
cnm sen hatayı nerde yaptığını yazmışsın zaten.kesinlikle gece geç saatlerde yemek yeme.yatmadan 2 saat önce yeme işini bırak.akşam yemeğinide18:00 da ye.sonra acıkırsan eğer aşırıya kaçmadan meyve yiyebilirsin.hadi bakalımbol iradeler:21::21:
saol canım benım daha tam gecmedı ama ıyıyım senin oğluşunada cok gecmıs olsun canım antıbıyotık yazınca kendı antıbıyotıgım geldı aklıma ıctım sayende yoksa unutuyodum:1:

günaydın kaptan boyle sıkısk gözüküyodu yazıların ama son yazın gayet ıyıydı:34:

herkese günaydın kızlar topluca anlasıp topıgı mı terkedıyonuz nedır anlamadım:44:dılegın dedıgı gıbı yazılmayıca benımde hıc yazasım gelmıyor konu konuyu acıyor cunku kızlar bu arada ben gecen hafta cuma adet olucaktım ama olmadım 2 gün sonra bı leke geldı devamı yok 2 gun sonra gene geldı yıne devamı yok anlamadım hamılesın demeyın tets yaptım 2 kere o da yok :1: ama ben şiştim patlıycam yaa nası söktürcem bu adeti bi yolu var mı:26:
cnm benim bide gidip kan testi yaptır istersen predöktörler on günden az olunca yanıltabiliyorlar.inş.kötü bişey değildir.dış gebelik belirtisine benzettim ben :43::43::43:ihmale gelmez allah korusun

bılmıyorum cnaım zaten 10 gundur hastayım antıbıyotıuk kullanıyom oglumda hastaydı yanı stresten de olabılır belkı saol:34:
:32::32::32::32:
kızlar çok teşekküe edrim yazılarınıza.bu gün daha da kötüyüm sabah mesaj çekmiş senin yüzünden sigara içtim diye(bırakıyodu da)çok sinirlendim zaten mahane arıyodu.
kızlar idare et demişsiniz ama inanın sabrrım kalmadı herşeyi bırakıp kaçasım var buralardan çocuk olmasa ben yapıcamı biliyorum ama oğluşum için herşey işte.hıı zannetmeyinki sevmiyorum kocamı çooooooookkkkk seviyorum ama bazı huyları beni çileden çıkarıyo.neyse kızlar kafanızı şişrmeyim şimdi.
komşuya davetliyim şimdi.zaten canım sıkkın regl de olucammm yemeye sarmak istemiyorum bol su içiyorum.akşama görüşürüzzz öpüldünüzz...
sakın öfkelenme öyle dedi diye.erkeklerin geneli böyle işte anacım.bişe olur hemen kabak bizim başımıza patlar.öfkeyle kalkan zararla otururmuş.ama konuşun ve aranızda herne varsa halledin cnm yoksa birikir.sonra şiddetli patlama olur:27::27:
lavobaları banyo tuvalet temizledim güzelce .ara verdim biraz..
haftada bir kesin misafir çağırmak lazım..zorunlu temizlik oluyor..
yarın misafirim gelmeseydi bugün hastayım diye parmağımı bile kıpırdatmazdım...
:1::1::1::1::1::1:

bi de benim üstkatta oturan komşu var..kadın hergün evin herbiyerini süpürüyor..
süpürgenin sesi geldikçe tembel ben..
ahhh bizim eve gelse de burayıda süpürse diyorum..
eeee komşu hakkı okdar olcak demi...
aynı ben.nerdeyse hergün süpürürüm.napim süpürmeyince içim rahat etmiyo:32::32:
ben yine gidiyorum..oğlumun karnını doyurup kaldığım yerden işe koyulayım..komşudan bana fayda yok..molada yine uğrarım kızlar....
:52::52::52::52:
slm kızlar bende 74 kıloyum ve 60 dusmek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm benıde alınaranızaa:D

hoşgeldin cnm.

Back
X