• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yüz karası bildirmimi yazayım bariiiiiiiii

ööff 5 leri görünce şımarıom sanırım yaaaa yedimde yedim bu haftaa da

çarş. günü-de kızımn doğum günü vardı o zmnda yediim iiceee şiştimmm

ama tekrar diyete başlamaya motivasyonum kalmadı yaaaaa dönemiyorumm :43::43:

neysee bildiriym bariii

başşlangıç : 78

geçen hafta : 58.8

bu hafta :60.4

gelen : 1.60

toplam giden : 17.60

hedef : 58 innşş....

Son düzenleme:
canım tuzlu çubuk sırf karbonhidrat+işlenmiş gıda. yani diyet yiyeceği değil. ama ben diyetisyene giderken mesela doktor araların önemini anlatırken. hiç birşey bulamazsan son umut olarak işlenmiş ürünler olan kraker vb den 1-2 adet ye en azından arayı atlama demişti. yani sende devamlı olmamak şartı ile çaresiz kalırsan tüket. ama onun yerine çekmecende etinin diet çok güzel bisküvileri var onları bulundur. en azından bunlar lifli yulaflı falan oluyorlar.
turşuya gelince mesela dukan yasaklamıyor ama mesela akşam sadece iki küçük salatalık gibi. az yenecek yani. bol tuzlu oldukları için vücudun su-tuz dengesine etki ediyorlar. ama günde bir kez 1-2 tane yiyebilirsin. ama haftanın her günü yeme yine de
salataya gelince bir kazan yemediğin sürece dilediğince abart birşey olmaz. fukanda kitabında öyle anlatmış. "salata sınırsız diyorum ama demiş insallar bunu okuyuınca kocaman dağ gibi salatalar tüketiyor bu yanlış" salata bağırsak sindirimde etkilidir yalnız çok abartırsan çok fazla yeşillik bağırsakta probleme yol açıyor.yani kastettiğim durmadan yeşillikle beslenmek. ama senin koca kase tanımın bizim türk usulü kaselerdir içindeki yağı ve sosunu ayarlarsan sorun olmaz.

yok hergün yemiyorum olsa yerim ama yememeye çalışıyorum dediğiniz gibi zorda kalırsam form bisküvilerden tüketeyim salata içinde çorba kasesi değil ama büyük salata kaseleri oluyor yaa onlarda yapıyorum eşimle yiyoruz birlikte eşimde çok seviyor bende, yağ hiç eklemiyorum limon ve tuz sadece teşekkür ederim :34:

ben meyve getiriyorum yanımda ama geçen hafta 1 gün unutmuşum poğaça simit bisküvi daha zararlı diye çubuk aldım, birde çok severim çubuğu yaa onaylasaydınız yerken içim rahat edecekti ama galeta alayım masada çekmecede kalsın eniyisi, aslında bukadar ayrıntıya dikkat edemiyorum onun içinde yavaş veriyorum ama 67i görünce mutlu oldum salataya hiç yağ koymuyorum bol limon ama tuzsuzda yiyemiyorum malesef çayda şekerden vazgeçtim ama tuzdan geçemiyorum turşudada haklısınız ama acı bağırsakları çalıştırıyor yaa ondan yiyordum fazla değil zaten 2 acı biber turşusu süs biberinden, neyse teşekkürler yorumlar için bilgilendim

canım saltaan peynrı kat dene mutylaka :) koca bi kaseye
bı dılım peynır katıyorum elimde gelişigüzel ufalayarak tuz aramıycaksın inan ki:)

acı bagırsak mı çalıştırıyomuş du bakayım ben bu akşam bi çiğköfte yıyeyım acı çalıştırıosa belkım işe yarar

yüz karası bildirmimi yazayım bariiiiiiiii

ööff 5 leri görünce şımarıom sanırım yaaaa yedimde yedim bu haftaa da

çarş. Günü-de kızımn doğum günü vardı o zmnda yediim iiceee şiştimmm

ama tekrar diyete başlamaya motivasyonum kalmadı yaaaaa dönemiyorumm :43::43:

Neysee bildiriym bariii

[ı]başşlangıç : 78

geçen hafta : 58.8

bu hafta :60.4

gelen : 1.60

toplam giden : 17.60

hedef : 58 innşş....
[/ı]

gecen gün toplamda 30 kilo fazlası oolan bi abla :) ekmeği kesem veririm aslında didi hala gülüyorum

ekmeği kes veririsin dicem eheueheue :9: :9: :9:

herkese merhaba,
son birkaç sayfayı okudum da..naçizane fikrim.. açıkçası bende de var son dönemlerde biraz isteksizlik ama buradan ayrılınca hep kilo alarak dönüyorum o yüzden burayı bırakmak istemiyorum.. her an girmem bebeğim nedeniyle belki mümkün olamıyor,bazen bildirimde bile bulunamadığım zamanlar oluyor,belki yeni gelenleri tanıyamıyorum ama buranın havasını özlüyorum.. motivasyon bazen yoğun oluyor bazen de az.. işi-yoğunluğu gereği kimimiz gün içinde çok daha fazla giriyor topiğe, kimi daha az.. kimseyi suçlayamayız..önemli olan az yada çok burada paylaşımlarda bulunmak bence.. bu demek değil ki her mesaj her kelime kiloyla ilgili olsun yeri geliyor eski-yeni herkes içini döküyor,yeri geliyor ekranın karşısında ani kahkahalar patlatıyoruz esprilere gülmekten..tabii ki ana amaç kilo vermek ama çok disipline gerek yok bence de,arzunun yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.. burası bireysel seçim ve isteklerle biraraya gelmiş bir grup.. birçok seçeneğimiz var ki sadece diyetle alakalı sitelerin forumları,kendi kk içinde birsürü grup.. ama neden gitmiyoruz? birbirimize alıştık,herkes az çok tanıyor herkesi,belki o gün içinde zayıflamaya yardımcı sadece bir tane yeni bilgi öğreniyorsun belki de hiç ama burada bulunmak , kendin gibi insanlar olduğunu bilmek onların düşünceleri insanı rahatlatıyor,mutlaka bir işe yarıyor.. bir kere şunu unutmayalım,evet birlikten kuvvet doğar fakat kilo vermeyi insan kendi kafasına koyduğu zaman başarıya ulaşıyor..

neyseeee o yüzden topiğimize sakın küsmeyelim,hepimizin hepimize yararı var, herkes iyiniyetli..sena ablamıza ve tuğbaya daha çok olmak üzere birbirimize hep destek olalım..

hepinizi öperim kocaman:54:

canım saltaan peynrı kat dene mutylaka :) koca bi kaseye
bı dılım peynır katıyorum elimde gelişigüzel ufalayarak tuz aramıycaksın inan ki:)

acı bagırsak mı çalıştırıyomuş du bakayım ben bu akşam bi çiğköfte yıyeyım acı çalıştırıosa belkım işe yarar

gecen gün toplamda 30 kilo fazlası oolan bi abla :) ekmeği kesem veririm aslında didi hala gülüyorum

ekmeği kes veririsin dicem eheueheue :9: :9: :9:
evet canım acı bagırsakları calıstırıyo ama aynı zamanda ıstah da acıyo helekı cıg köfte bıde bulgur ya şişiriyo tekrardan :1:
herkese merhaba,
son birkaç sayfayı okudum da..naçizane fikrim.. açıkçası bende de var son dönemlerde biraz isteksizlik ama buradan ayrılınca hep kilo alarak dönüyorum o yüzden burayı bırakmak istemiyorum.. her an girmem bebeğim nedeniyle belki mümkün olamıyor,bazen bildirimde bile bulunamadığım zamanlar oluyor,belki yeni gelenleri tanıyamıyorum ama buranın havasını özlüyorum.. motivasyon bazen yoğun oluyor bazen de az.. işi-yoğunluğu gereği kimimiz gün içinde çok daha fazla giriyor topiğe, kimi daha az.. kimseyi suçlayamayız..önemli olan az yada çok burada paylaşımlarda bulunmak bence.. bu demek değil ki her mesaj her kelime kiloyla ilgili olsun yeri geliyor eski-yeni herkes içini döküyor,yeri geliyor ekranın karşısında ani kahkahalar patlatıyoruz esprilere gülmekten..tabii ki ana amaç kilo vermek ama çok disipline gerek yok bence de,arzunun yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.. burası bireysel seçim ve isteklerle biraraya gelmiş bir grup.. birçok seçeneğimiz var ki sadece diyetle alakalı sitelerin forumları,kendi kk içinde birsürü grup.. ama neden gitmiyoruz? birbirimize alıştık,herkes az çok tanıyor herkesi,belki o gün içinde zayıflamaya yardımcı sadece bir tane yeni bilgi öğreniyorsun belki de hiç ama burada bulunmak , kendin gibi insanlar olduğunu bilmek onların düşünceleri insanı rahatlatıyor,mutlaka bir işe yarıyor.. bir kere şunu unutmayalım,evet birlikten kuvvet doğar fakat kilo vermeyi insan kendi kafasına koyduğu zaman başarıya ulaşıyor..

neyseeee o yüzden topiğimize sakın küsmeyelim,hepimizin hepimize yararı var, herkes iyiniyetli..sena ablamıza ve tuğbaya daha çok olmak üzere birbirimize hep destek olalım..

hepinizi öperim kocaman:54:

aynen öyle canım bende kendı adıma düzenimi oturttum burası alıskanlık bende de bazen az yazıyorum bazen cok ama kıloyu kendıme hırs yapsam verırım yanı bı sekılde burdakı motıvasyon kılo verme anlamında etkılemıyor benı pek ama almamak ve dıkkat etme anlamında etkılıyor tabı herkes farklı etkılenebılıyor bende elımden geldıgınce yazmaya devam edıcem kendı adıma:34:

canım makarna istedi yazılanları okuyunca,yaptım yiyorum şimdi. bezelye,havuç,mısırlı ve domates soslu. nefis...

ayy nası canım çekti kız kaç gundur canım makarna ıstıoda yımıodm dıyet şapiom die

afiyet olsun hadi bakammm :)

açık tarfini yaz bakayım nasıl yaptınnnnn

yaptım bildirimimizi

kızlar size bişey sorcam tuzlu çubuğun zararı olurmu diye sormuştum önceden cevap veren olmadı yada ben kaçırdım tekrar sorayım meyve getiremediğimde yesem nasıl olur sizce? birde ben salatayı çok seviyorum koca bir kase yapıyorum akşamları eşimle birlikte yiyoruz dün 1 kase çorba içtim nerdeyse salata ile doydum salatyıda abartmamak gerekirmi acaba? birde turşu için ne düşünüyorsunuz bağırsakları çalıştırsın diye acı biber turşusu yiyorum ben

slm umaycım
bildiklerimi seninle paylaşmak istedim nacizane.öncelikle salatayı seviyor olman çok güzel.öğünlerin yanında mutlaka bol yeşillik tüketmemiz gerekiyor.yoğun c vitamini kaynağı koyu yeşil yapraklılar özellikle.hem kalori bakımından sıfıra yakın,hemde lifli oldukları için bağırsaklarımızı çalıştırırlar.salataya gelince aslında bıçakla doğradığımızda vitamin oranını düşürdüğünü hepimiz biliriz.ben en azından vitamin değerini kaybetmemesi için iri iri doğrarım.az bi zeytinyağı ile arzuya göre nar ekşisi,sirke veya limonla tatlandırırım.tuzunu az koymakda fayda var.elma sirkeside çok yakışıyo ama eşim sevmediği için koyamıyorum.salatadan korkmayın sınırsız yiyebilirsiniz diyo uzmanlar sadece yağını ve tuzunu abartmayın.:1::1:
turşuya gelince turşular tuzlu oldukları için sonrasında bol su içmemize neden olur.çünkü 1 gr tuz eşittir 9 gr suya.yani tuzda vücutta suyu tutma özelliğine sahip olduğundan kendimizi şiş hissetmemize neden olur.mümkün olduğunca tuzlu gıdalardan ve raf ömrü olan hazır gıdalardan uzak duralım lütfen.
acı ise metabolizma hızlandırıcı özelliğe sahip.eğer midede herhangi bir rahatsızlık yoksa acı ve ekşi yemekte mahsur yoktur.
umarım faydalı olabilmişimdir cnm.

ayy nası canım çekti kız kaç gundur canım makarna ıstıoda yımıodm dıyet şapiom die

afiyet olsun hadi bakammm :)

açık tarfini yaz bakayım nasıl yaptınnnnn
sağol canım,
makarnayla birlikte garnitürü haşlıyorum. dondurucuya attıklarımdan,iyice kaynayınca mantarı da ekliyorum. sonra da domatesli sos hazırlayıp karıştırıyorum. sebzeler de çok ölmüyor. daha tok tutuyor öyle olunca.

Selam arkadaşlar dün pek giremedim bugünde öyle olabilir malum yıl sonu yogun geçiyor iş yeri...

İLk Kilo Bildirimim

başlangıç:71
bu hafta:69,80
giden: 1,20
toplam giden: 1,20
hedef : 65

yaptım bildirimimizi

kızlar size bişey sorcam tuzlu çubuğun zararı olurmu diye sormuştum önceden cevap veren olmadı yada ben kaçırdım tekrar sorayım meyve getiremediğimde yesem nasıl olur sizce? birde ben salatayı çok seviyorum koca bir kase yapıyorum akşamları eşimle birlikte yiyoruz dün 1 kase çorba içtim nerdeyse salata ile doydum salatyıda abartmamak gerekirmi acaba? birde turşu için ne düşünüyorsunuz bağırsakları çalıştırsın diye acı biber turşusu yiyorum ben

umaycım tuzlu çubuk hakkındaki görüşümü yazmayı unutmuşum.dediğim gibi tuz vücutta su tutar o bakımdan tuzlu çubuk yerine başka bir alternatif bulmalısın,mesela sarı leblebi veya bir miktar badem,ceviz,yer fıstğı,fındık olabilir.bunlarda omega yağ asitleri bulunurki buda hem enerji verir hemde hafızamızı canlı tutmamızı sağlar.yanında da süt,ayran,yeşil çay,form çayları içebilirsin.bol iradeler cnm..

Selam arkadaşlar dün pek giremedim bugünde öyle olabilir malum yıl sonu yogun geçiyor iş yeri...

İLk Kilo Bildirimim

başlangıç:71
bu hafta:69,80
giden: 1,20
toplam giden: 1,20
hedef : 65
tebrikler ilk haftadan vermişin
sağol canım,
makarnayla birlikte garnitürü haşlıyorum. dondurucuya attıklarımdan,iyice kaynayınca mantarı da ekliyorum. sonra da domatesli sos hazırlayıp karıştırıyorum. sebzeler de çok ölmüyor. daha tok tutuyor öyle olunca.
kız mutfak tartısı güzel fikir aslında ya :)

kızlaaaaar herkes kabul ederse kaptanlarda olur derse bence birbirimizin menülerine yorum yapalım. yada yemekle ilgili sorulara niye derseniz öbür türlüde topik çok bir kuru geçiyor. hiçkimse herşeyi tam doğru bilmese de fikir alışverişi olur en azından

canım çizelgeyi yaparken yanlış biryeri tıklamışım anlaşılan. sonrada amaaan böyle dursun kilomu görüp durmayam giden görünsün dedim kaldı böyle :)

anladım cnm.en yakın zamanda düzeltirsen sevinirim çünkü bu defada ben her bakışımda yanlış yapmış çizelgesini kendi görmüyomu acaba diyorum.:9::9:yani gözüm takılıp duruyo..:9:

tebrikler ilk haftadan vermişin

kız mutfak tartısı güzel fikir aslında ya :)

kızlaaaaar herkes kabul ederse kaptanlarda olur derse bence birbirimizin menülerine yorum yapalım. yada yemekle ilgili sorulara niye derseniz öbür türlüde topik çok bir kuru geçiyor. hiçkimse herşeyi tam doğru bilmese de fikir alışverişi olur en azından
bence de iyi olur,menüler havada kalmaz hem kaptan ilgilenemediğinde.

slm umaycım
bildiklerimi seninle paylaşmak istedim nacizane.öncelikle salatayı seviyor olman çok güzel.öğünlerin yanında mutlaka bol yeşillik tüketmemiz gerekiyor.yoğun c vitamini kaynağı koyu yeşil yapraklılar özellikle.hem kalori bakımından sıfıra yakın,hemde lifli oldukları için bağırsaklarımızı çalıştırırlar.salataya gelince aslında bıçakla doğradığımızda vitamin oranını düşürdüğünü hepimiz biliriz.ben en azından vitamin değerini kaybetmemesi için iri iri doğrarım.az bi zeytinyağı ile arzuya göre nar ekşisi,sirke veya limonla tatlandırırım.tuzunu az koymakda fayda var.elma sirkeside çok yakışıyo ama eşim sevmediği için koyamıyorum.salatadan korkmayın sınırsız yiyebilirsiniz diyo uzmanlar sadece yağını ve tuzunu abartmayın.:1::1:
turşuya gelince turşular tuzlu oldukları için sonrasında bol su içmemize neden olur.çünkü 1 gr tuz eşittir 9 gr suya.yani tuzda vücutta suyu tutma özelliğine sahip olduğundan kendimizi şiş hissetmemize neden olur.mümkün olduğunca tuzlu gıdalardan ve raf ömrü olan hazır gıdalardan uzak duralım lütfen.
acı ise metabolizma hızlandırıcı özelliğe sahip.eğer midede herhangi bir rahatsızlık yoksa acı ve ekşi yemekte mahsur yoktur.
umarım faydalı olabilmişimdir cnm.

çok faydalı oldu teşekkürler salata konusunda içim rahat artık

slm kızlar bu hafta cok iyidim ama dun bozdum yigenımın dogum gunu vardı bıde reglıyım 1gunde kılom arttı:((
baslangıç:95
geçen hafta:70.8
bu hafta:71.5
gelen:700
toplam giden:23.5

Back
X