kızlar kardeşimin yanına doğum için gitmiştim biliyorsunuz ve annemlerde ordaydılar...annem beni en son gördüğünde ben başlangıç kilomdaydım ve anacığım bağırınca bu ne hal diye kilo vermeye karar vermiştim ilaçlarımda kesilince denk gelmişti ve bu yolculuğa başlamıştım....şimdi o günden beri annem beni ilk kez gördü ve şok oldu

kardeşimin tepkiside aynen şuydu...maşallah abla resmen ebru şallı gibi olmuşsun dedi....tabiii ben şımardım ,insan emeklerinin karşılığını bu şekil tepkilerle alınca güzel oluyor...ammavelakin o gece annem uyuyamamış:acaba bu kız niye bu kadar zayıfladı,hastada banamı sölemiyor,yoksa yemekmi yemiyor diye sabahı sabah etmiş...sonra sabah kahvaltıda yediklerimi görünce 'sen nasıl diyet yapıyorsun böyle yersen kilo alırsın' demezmi

anne dedim ben herşeyi zamanında ve az az sık sık yiyiyorum neyi neyle nezaman yemem gerektiğini öğrendim ve hergün düzenli por yapıyorum dedyince gevşedi,bide 10 gün boyunca gözüyle görünce üzülmeyi bıraktı...babama diyorki gidince bizde derya gibi beslenelim bide ben platese başlıycam dedi,hoşuma gitti...ama nede olsa ordayken kilo aldım çünkü malatya yemeklerini özlemiştim bide anne yemeklerini...oyüzden kendimi çok kasmadım ordayken ve sonucu(15 günde)900 gr. oldu...olsun anacığımın yemeklerine değer

hııııı birde 15 gündür spora doğal olarak ara vermiştim evde olmayınca...şimdi dünden beri tekrar yürüyüşlerime başladım ve belediyenin açtığı ücretsiz plates kursuna başladım ...pazartesi-salı-perşembe akşamları iş çıkışı 17.30-18.30 arası belediyenin düğün salonunda(işyerimin hemencik yanıbaşında)yapıcaz,dün ilk kez gittim ve çok güzel oldu aynen devam edicem...diğer günlerdede yürüme bandımda evde devam ediyorum zaten...hadi hayırlısı bakalım