• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar herkesin iyi bir yıl geçirmesini diliyorum.Yüce Rabbim dertlilere deva,hastalara şifa,borçlulara edalar nasip etsin inş.
tez zamanda sıkıntılarımızdan kurtuluruz umarım..:34::34::34:
tubiş ile sena ablaya da sabırlar diliyorum. biran önce herşey yoluna girer inş.

Son düzenleme:
Tuğbacım çok üzüldüm tüm bu olayları yaşamana :26: ama her şer'de bir hayır vardır derler lütfen öfke ve sinir ile hareket etme canım :38: daha detaylı konuşuruz zaten :29:

Böyle yorumlar gördüğümde çileden çıkıyorum.
Arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış ama bende sizin vesileniz ile benimle ilgilenmiyorsunuz diyen herkese bir şey söylemek istiyorum.
Çarşamba merhaba ile gelen
Perşembe nasılsınız diyip giden
Cuma kilo bildiriminde bulunan kişiye ben nasıl yorum yazayım.
Ondan sonra yok gruplaşma var yok aranıza almayın bik bik.
Sen bana ne sordun da cevabını almadın arkadaşım ?
Bul ortini gel bildir yok ben bulamadım sen bul diyosan ben bakınırım ama boyacı küpü değil ki bu daldır çıkar orti bulunsun.
Zaman sadece birazcık zaman :34:

Arzu abla sitem ettiğimden dolayı kırgınsın yada kızgınsın sanırım yazdıklarımı görmezden gelip yorum yapmadığından çıkartıyorum bu sonucu.
Birbirimizi görmezden mi gelicez bundan sonra ?

Başına gelenleri şimdi okudum öğrendim geçmiş olsun. Öfke ile kalkan zarar ile otururmuş bende eşine katılıyorum o parayı vermen mantıklı olmamış. Ama dediğim gibi o anlık sinir ile sana mantıklı gelmiştir normaldir. İşyerinden ayrılmak yerine tam tersine olayın üstüne gidip kasaya bakan herkesi tedirgin etmen bence en doğrusu olacaktır.

Tuvalete bile giderken kasanı kilitleyip gidersen ben inanıyorum ki kasada ne eksik ne fazla çıkar. Hesap alınacaksa da beklesinler. Yemeğe giderken bile kilitle kasanı hesap alınacaksa yemeğini bırakıp kendin al hesabı bence.

Aile müessesesi diyosun seni dışlayanlar illaki olacaktır. Kimsenin günahına girmek istemem ama parayı rahatsızlığı olan biri bile almış olabilir. Sen çalışabileceğin bir iş bulmak için az çabalamadın az ağlamadın. Şimdi karşına çıkan ilk zorlukta bırakmak neden !

Gelmiş geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhat nasip etsin yavruna inşallah :29:

Benim hakkım yoktur ama varsa da helal olsun canım :29: çok güzel temennilerde bulunmuşsun bende kocaman bir aminnn diyorum :16:

Canım aynı anda değil benim hemen hemen bir aydır bi moral bozukluğum motivasyon eksikliğim vardı.Dilek ile konuştuğumda onda da

böyle bir isteksizlik olduğunu gördüm cuma günü de bunu dile getirdik. Amaç burdaki motivasyonu tekrar sağlayarak birlikte muhabbet ile kilolarımızdan kurtulmak.

Canım bana gelen özel mesaj yok :26: tekrar bakabilirmisin mesaj kutuna bir problem mi oldu acaba :26:

Birde ortin bildirime gelmediğinde 0 olarak bildiremezsin bu tüm ortisi gelmeyen arkadaşlara haksızlık olur. :34:

amin inş canım saol:34:

kızlar yazdıklarınızı okudum hep sağolun,,ama sabah dün gece gibi değildi,,sabah kalktığında sanki önceki günkü kavganın küllerini taşıyo gibiydi..hastaydım ve ne bi ilgi nede bi çocuklara bakmak hiç bişey yapmaması ve tınlamaması delirtti beni,,bide üstüne ablamlara gidicem tombala istediler diyince,,iyi bakalım burda bana yardım etme taa oralara kadar yürümeye hiç üşenme git ve gelme ozaman dedim evden çıkarttım:19:oda dünden razı gibi giderim gelmem nolcak dedi,,gitti,akşam aradı annesi fenalaşmış hastaneye kaldırılmış bu olaydan beri ağlıyomuş arada ne söyliyceksen söyle dedi bende arayamam dedim.oda ben çok düşündüm bitiricem kendimi uzaklaştırcam vs.gibi şeyler söyleyince bende yine ailen yüzünden beni sildin yani aileni tercih ettin diyip iyi ozaman bitsin dedim kapattım yüzüne teli,,ama dayanamayıp aradım annesini,çünkü annesinin sucu yok dertlencek ağlıcak biri varsa o adamdır diye bi cesaret açtım tel,o adam çıktı anneme ver dedim,konuştum teselli ettim böyle böyle vs.sonra o adama söyle oğlunla ayrıldık sevinsin istediği oldu dedim kapattık,,

anlıycanız eşimle ayrıldık ama inanın çok kırgınım şuan ona:14::14:

canım valla ne diycem şaşırdım yine alttan alan kadınlar oluyo iyi etmişsin aramakla madem kadının suçu yok iyi yapmışsın ama eşinde biraz özverili olsa sorun kalmıycak aslında babasıyla yanlış yaptın diye konuşsa senlede konuşsa kaonuşarak hallolacak şeyler bunlar ama bence mesafe koy arana ailesiyle bundan sonra sonuçta ailesi silemez istesede inan oda ister ailesinin anlayışlı olmasını bence ama napsın insan kendi anne babasını seçemiyor ki benim babamda ço ksinirli agresif mesela eşim kabullendi onu napalım baban diyor sevmek zorunda değil sonuçta benim babam onun kayınpederi

İnşallah iyi bir iş bulursun, ama bulduğun işte kasayı ortak olursa, kabul etmeyeceğini bildir. Yoksa yine aynı durumlarla karşılaşabilirsin, ama yaptıkları gerçekten çok sinir bozucu.

Kızlar günaydın herkese mutlu yıllar dilerim tekrar tekrar :)

Ben bugün elma suyumu aldım geldim işe inşallah bugunden itibaren denemeyi düşünüyorum :)

Ama hala çok acıkıyorum ve deli gibi ne bulsam yiyesim geliyor :( Bakalım iştahımı kesecek mi bu elma suyu

Bir de midem bulanıyo yemek yiyince geçiyo bakalım bugünü nasıl atlatcaz haydii maraton başlasınnnnnnn :52:

günaydın ablacım :) yazını okudum olanalrı okudum ama yazmaadım kusura bakma

her işyerind eolur böyle şeyler bence kafanı takma sen kendınden emın olduktan sonra gerısının önemi yok

güvenmıyorsanız gidiyorum bu kadar güvenıyorsanız da burdayım diyeceksın olay bu :)

sonuçta iş hahyatı karşılıklı güven ve çıkar ilişkisine dayalı çıkarlar kesişmediği güven kaybolduğu zaman çeker gidersin

o kadar :) sen kendinden emin ol onlar ne derse neye inanırsa inansın :) Hakkında hayırlısı olsun :)

Her şer de bir hayır vardır belki senin içinde kalan güvenemediğin taraflar aklında pürüzler vardı veya korkuların vardı eksık olur mu şu olur mu bu olur mu diye

belki bu olayla hepsini bi anda bulmuş ve öğrenmiş olucaksın belli mi olur :) Bizim göremediğimiz yerler olabilir.Tevekkül etmek en iyisi.

Zaten tecrübe denen şeyde bu olayalrı yaşaya yaşaya kazanılıyor :)

amın suzancım cok saol ıyı dıleklerın ıcın:34::16:

canım yazamadım ben gecmıs olsun cok üzüldüm ama hemen ayrıldık deme ve bunu aılesıne de yansıtma cunku kızgınlık anında hersey olabılıyor sonra soyledıklerıden pısman olmaman ıcın bunu yapman mantıklı düşünmen lazım bıraz zaman gecsın esın de anlıycaktır son tepkısı senın annesını aramam demenden dolayı kaynaklanıyor sıkma cnaını yakınz amanda düzene girer inşallah:34:

günaydın kaptan ıns hayırlı haberlerle dönersın hakkınd ahayırlısı neyse o olsun ama ben patrondan ümitliyim belkı sana baska bı secenek sunar ve orda kalırsın kalmazsanda allah sana hayırlı kapılar acsın dıyorum

herekse günaydın ıns her anlamda verımlı bır hafta geciririz:16::16:

Tuğbacım çok üzüldüm tüm bu olayları yaşamana :26: ama her şer'de bir hayır vardır derler lütfen öfke ve sinir ile hareket etme canım :38: daha detaylı konuşuruz zaten :29:

Böyle yorumlar gördüğümde çileden çıkıyorum.
Arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış ama bende sizin vesileniz ile benimle ilgilenmiyorsunuz diyen herkese bir şey söylemek istiyorum.
Çarşamba merhaba ile gelen
Perşembe nasılsınız diyip giden
Cuma kilo bildiriminde bulunan kişiye ben nasıl yorum yazayım.
Ondan sonra yok gruplaşma var yok aranıza almayın bik bik.
Sen bana ne sordun da cevabını almadın arkadaşım ?
Bul ortini gel bildir yok ben bulamadım sen bul diyosan ben bakınırım ama boyacı küpü değil ki bu daldır çıkar orti bulunsun.
Zaman sadece birazcık zaman :34:

Arzu abla sitem ettiğimden dolayı kırgınsın yada kızgınsın sanırım yazdıklarımı görmezden gelip yorum yapmadığından çıkartıyorum bu sonucu.
Birbirimizi görmezden mi gelicez bundan sonra ?

Başına gelenleri şimdi okudum öğrendim geçmiş olsun. Öfke ile kalkan zarar ile otururmuş bende eşine katılıyorum o parayı vermen mantıklı olmamış. Ama dediğim gibi o anlık sinir ile sana mantıklı gelmiştir normaldir. İşyerinden ayrılmak yerine tam tersine olayın üstüne gidip kasaya bakan herkesi tedirgin etmen bence en doğrusu olacaktır.

Tuvalete bile giderken kasanı kilitleyip gidersen ben inanıyorum ki kasada ne eksik ne fazla çıkar. Hesap alınacaksa da beklesinler. Yemeğe giderken bile kilitle kasanı hesap alınacaksa yemeğini bırakıp kendin al hesabı bence.

Aile müessesesi diyosun seni dışlayanlar illaki olacaktır. Kimsenin günahına girmek istemem ama parayı rahatsızlığı olan biri bile almış olabilir. Sen çalışabileceğin bir iş bulmak için az çabalamadın az ağlamadın. Şimdi karşına çıkan ilk zorlukta bırakmak neden !

Gelmiş geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhat nasip etsin yavruna inşallah :29:

Benim hakkım yoktur ama varsa da helal olsun canım :29: çok güzel temennilerde bulunmuşsun bende kocaman bir aminnn diyorum :16:

Canım aynı anda değil benim hemen hemen bir aydır bi moral bozukluğum motivasyon eksikliğim vardı.Dilek ile konuştuğumda onda da

böyle bir isteksizlik olduğunu gördüm cuma günü de bunu dile getirdik. Amaç burdaki motivasyonu tekrar sağlayarak birlikte muhabbet ile kilolarımızdan kurtulmak.

Canım bana gelen özel mesaj yok :26: tekrar bakabilirmisin mesaj kutuna bir problem mi oldu acaba :26:

Birde ortin bildirime gelmediğinde 0 olarak bildiremezsin bu tüm ortisi gelmeyen arkadaşlara haksızlık olur. :34:

slm kizlar :3: 2 gündür kötü geciyor günlerim :52:bugünde uyuya kaldim :30:

dualarim seninle tugbacim :38:canim benim :59:

merak ettim nasil gececek konusman canim :31:

iyi dilleklerin icin cok sagol canm benim :16:

insallah canim :16:

sonra gelirim gine biri beni gözetliyo :27::10:

arkadaşlar merak edersiniz diye girdim.. işteyim..patron yok öyle işi bırakmak bizim senden yana bir şüphemiz olsa çıkışını zaten biz veririz dedi..oqlu kasaya bakmıcakmış artık..gelirsede o anda hesabı teslim eder çıkarsın sonrası seni baqlamaz dedi...dedide bnm giden haftalıkla ilgili tek kelime etmedi...bakalım ilerleyen saatlerde bişey dicekmi yoksa üstüne soquk sumu içicem :31:

nnnaffffffff canım benim inan çok dalgınım hiçbir yazını açıkçası görmedim....yeniyıl mesajını aldım özeline yazıcaktım onuda unuttum mazur gör tatlım...aşkım ben senden nasıl vazgeçerim sen bnm için çok özelsin seni çok seviyorum...

kızlar burası şuan çok yoqun akşama girerim hepinizi öpüyorum görüşürüz :16::16:

arkadaşlar merak edersiniz diye girdim.. işteyim..patron yok öyle işi bırakmak bizim senden yana bir şüphemiz olsa çıkışını zaten biz veririz dedi..oqlu kasaya bakmıcakmış artık..gelirsede o anda hesabı teslim eder çıkarsın sonrası seni baqlamaz dedi...dedide bnm giden haftalıkla ilgili tek kelime etmedi...bakalım ilerleyen saatlerde bişey dicekmi yoksa üstüne soquk sumu içicem :31:

nnnaffffffff canım benim inan çok dalgınım hiçbir yazını açıkçası görmedim....yeniyıl mesajını aldım özeline yazıcaktım onuda unuttum mazur gör tatlım...aşkım ben senden nasıl vazgeçerim sen bnm için çok özelsin seni çok seviyorum...

aaaaaaaaaaaa demekki oda biliyor kimin suçlu olduğunu bence haftalık konusunu aç iste hakkını bırakma sonradan üzülürsün tutki aynı şey tekrar oldu yine sineyemi çekiceksin

hadi bakalim canim isallah düzene girer :38: görüsürüz :80:

okuldayım sabahtan beride geçmişi okumaya çalışıyorum bir yandanda işlerimi yapıyorum hıza yetişemeyince pes ettim ve döndüm ben rehber öğretmenim süt izni kullanıyordum 9la 13:30 arası çalışıyordum bugün itibariyle iznim bitti 3e kadar okuldayım yiyecek bişey bulamıyorum meyve getirdim ama öğle yemeğini nasıl yapcam evden getirsem ekmek arası olur diye getirmedim nasıl olcak böyle bilmiyorum öğün atlıyorum mecburen akıl verin bana ne yiyeyim?

okuldayım sabahtan beride geçmişi okumaya çalışıyorum bir yandanda işlerimi yapıyorum hıza yetişemeyince pes ettim ve döndüm ben rehber öğretmenim süt izni kullanıyordum 9la 13:30 arası çalışıyordum bugün itibariyle iznim bitti 3e kadar okuldayım yiyecek bişey bulamıyorum meyve getirdim ama öğle yemeğini nasıl yapcam evden getirsem ekmek arası olur diye getirmedim nasıl olcak böyle bilmiyorum öğün atlıyorum mecburen akıl verin bana ne yiyeyim?

yemek getir canım evden,odan da vardır senin, orada yersin işte ne güzel.

yemek getir canım evden,odan da vardır senin, orada yersin işte ne güzel.

evet var ama sabah evden nasıl çıkıyoruz bir görseniz tabiki bahane değil ama kızımı anneme bırakıyoruz tam çıkacağımız zaman uyanıyor kendimi zor atıyorum dışarıya yemek taşımak zor olacak ama başka çarede yok gibi

elbetteki çok zor bişey sağolun ama üstesinden gelicem bununda inşallah,,ya insan kocasından ayrılmayı düşündüğü zaman bile içi acıyo en azından benim için öyle,,neden bukadar seviyorum bu deli oğlanı bilmiyorum:50:ama şunu söyliyim size,,bi arkadaş sağolsun tamda benim yapıcam şeyleri yazmış,gerçektende bundan sonraki hayatım yazılanlar gibi olucak ve ben böyle mutlu olucamıza inanıyorum..tekrar sağolun..:16::16:

şöyle yazmıştı aynısını yapıştırıyorum:51::16:
kocanızla konuşup bir karar alsanız kocanız annesını babasını görmeye onların evıne gıtse onlar sıze gelmese en mantıklısı o olur.sonuçta ıkı tarafta anlaşamıyor bılhassa kayınpeder gelmemelı sızın evınıze.yanı çok özlüyorsa kocanız babasını gıtsın görsün çocuklarıda görmesın kayınpeder ne olcak daha 2.5 ve 1.5 yaşındaki bebeklerin yanında sigara içen bir dede için torun sevgısını geçiniz efenim o hıkaye kalır bence.bebekler ele gelınce azcık buyuyunce yanı dede ıstıyorsa yıne sızın olmadığınız bır ortamda görüşülebilir torunlarla beraber.siz onu görmek zorunda değilsiniz.kayınvalıdede sıkıntı yok sanırım onun ıçın onu katmadım yazdıklarıma.kocanızı bu konuda tatlılıkla ve sabırla işleyin.size olan butun zaaflarını kullanarak :) :) anladığım kadarıyla kocanız sızı sevıyor ve değerverıyor bence ıkna olacaktır. bu kadar yuklenmışler sıze ama bence haklısınız. ıkna edemezsenızde onların geldiği günler sız annenıze gıdın o gunu de aıleyle vakıt geçirme gunu ılan edın her tarafta annesıyle ayda 1 gun 2 gun serbest serbest takılsın yesın ıcsın sıkıntı yapmayın bu kadar :) hem bebeklerde sızınle olacağı için k.peder istediği kadar sigara içebilir sonrada çeker giderler sen sağ ben selamet :D
işte budur:31:,,ama bunları konuşmam için koca olması lazım evde,,ve bu gece gelmedi :50:okadar mj attım arayan olmadı geri,,meğerse teli kapanmış ulaşılmıyo şuan:1:inşallah kötü şeyler düşünmüyodur gelecekle ilgilii:43:

tugbacim insaallah duzelir araniz canim uzulmemek tabiki elde degil rabbim yardimcin olsun

kızlar yazdıklarınızı okudum hep sağolun,,ama sabah dün gece gibi değildi,,sabah kalktığında sanki önceki günkü kavganın küllerini taşıyo gibiydi..hastaydım ve ne bi ilgi nede bi çocuklara bakmak hiç bişey yapmaması ve tınlamaması delirtti beni,,bide üstüne ablamlara gidicem tombala istediler diyince,,iyi bakalım burda bana yardım etme taa oralara kadar yürümeye hiç üşenme git ve gelme ozaman dedim evden çıkarttım:19:oda dünden razı gibi giderim gelmem nolcak dedi,,gitti,akşam aradı annesi fenalaşmış hastaneye kaldırılmış bu olaydan beri ağlıyomuş arada ne söyliyceksen söyle dedi bende arayamam dedim.oda ben çok düşündüm bitiricem kendimi uzaklaştırcam vs.gibi şeyler söyleyince bende yine ailen yüzünden beni sildin yani aileni tercih ettin diyip iyi ozaman bitsin dedim kapattım yüzüne teli,,ama dayanamayıp aradım annesini,çünkü annesinin sucu yok dertlencek ağlıcak biri varsa o adamdır diye bi cesaret açtım tel,o adam çıktı anneme ver dedim,konuştum teselli ettim böyle böyle vs.sonra o adama söyle oğlunla ayrıldık sevinsin istediği oldu dedim kapattık,,

anlıycanız eşimle ayrıldık ama inanın çok kırgınım şuan ona:14::14:

Yok canım ayrılmazsınız inşallah......Ayrılıklar bu kadar basıt degıl ki!Bıraz zaman aşımıyla ,sınırler yumusar :17::17::17:sınırle soylenmışler unutulur gıder :38::38: bıraz sabırla davranmalı acele karar vermemelisiniz dıye dusundum:(nacizane fıkrım :(umarım yanlış anlaşılmam....:17::17:Hakkınızda hayırlısı olsun.....:nazar:

gunaydin kizlar nasilsiniz dunya kadar isim var nasilsiniz diyeyim dedim kizimi salliyorum uyusun basliycam islere

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum,,kk'dan uçurdular beni :) yanıyorum yanıyorum listeye yanıyorum,,ayın 4ünde kalkcakmış cezam,,sanki ben suçluymuşum gibi banladılar beni,oysaki okadar hakarete boyun eymekti suçum,,bisefer bişey yazayım dedim,,banlandım,,onlara bişey olmuyo haksızken,,ben haklıyken ban alıyorum,,neyse naf sağolsun bunu ileticek size,,kendinize iyi bakın,,
söylediklerinizi kafama soktum ,uygulıycam,,heleki sena ablanın yazdıklarına uyucam ve taviz vermiycem eşime,,ben değil o korksun beni kaybetmekten,,gerçekten böyle olunca ilerde koz olarak kullanıyo zaaflarımı (teşekkür ederim tekrar..
aşağıdaki misafirlerden biri emin olunki benim : ) yazdıklarınız devamlı okuyorum yani sizi takipteyim : (

Son düzenleme:

hahaahha icimin yaglari eridi :9:

iyi olmus valla.bence de haftalik konusunu ac.siz benden suphelenmediginizi soyluosunuz ama cezasini benden kestiniz.bu nasil bi celiskidir boyle dersen direk hesabina girer o para:9:.cok sevindim yaaa.o patronun ogluna da gicik oldum.uzak tut onu oralardan en iyisi.yada herkesin onunde teslim et kasayi.ben saydim hesap taamam.bundan sonrasi size emanet de cik git.ne yaparsa yapsin eksiklerle sonra...

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum,,kk'dan uçurdular beni :) yanıyorum yanıyorum listeye yanıyorum,,ayın 4ünde kalcakmış cezam,,sanki ben suçluymuşum gibi banladılar beni,oysaki okadar hakarete boyun eymekti suçum,,bisefer bişey yazayım dedim,,banlandım,,onlara bişey olmuyo haksızken,,ben haklıyken ban alıyorum,,neyse naf sağolsun bunu ileticek size,,kendinize iyi bakın,,
söylediklerinizi kafama soktum ,uygulıycam,,heleki sena ablanın yazdıklarına uyucam ve taviz vermiycem eşime,,ben değil o korksun beni kaybetmekten,,gerçekten böyle olunca ilerde koz olarak kullanıyo zaaflarımı (teşekkür ederim tekrar..
aşağıdaki misafirlerden biri emin olunki benim : ) yazdıklarınız devamlı okuyorum yani sizi takipteyim : (

bende şimdi okudum kapsma alanı dışınd ayazıyo topiğe yazyaım neymıs biliyomusunzu diye bi geldım
sen yamzıssın canım tartısma olmuş sanırırm topikte neyse kaldırılıcak bi cezaysa problem yok tamamen ucurmamıslar dmeekkı

içime doğan olmus yazmıstım zaten patron ıyı bırı dıyodun ıns bundan sonra sorun yaşamazsın:34:

canım en mantıklısı evden getrımek basta zor olur ama alısırsın ben nekarken hep evden tasıyordum yemegımı kalorıfere koyuyodum oglene kadar ısınıyordu sefer tası almıstım bı de:9:sabah hazırlaman zor olur aksam yemek yedıkten sonra artanları koyuyosun zaten mutfagı toplarken hemen kendı yemegınıde ayarla dolaba koy sabah alıp cıkarsın:34:

bende şimdi okudum kapsma alanı dışınd ayazıyo topiğe yazyaım neymıs biliyomusunzu diye bi geldım
sen yamzıssın canım tartısma olmuş sanırırm topikte neyse kaldırılıcak bi cezaysa problem yok tamamen ucurmamıslar dmeekkı

.............................................

Son düzenleme:
Back
X