Tuğbacım çok üzüldüm tüm bu olayları yaşamana :26: ama her şer'de bir hayır vardır derler lütfen öfke ve sinir ile hareket etme canım

daha detaylı konuşuruz zaten
Böyle yorumlar gördüğümde çileden çıkıyorum.
Arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış ama bende sizin vesileniz ile benimle ilgilenmiyorsunuz diyen herkese bir şey söylemek istiyorum.
Çarşamba merhaba ile gelen
Perşembe nasılsınız diyip giden
Cuma kilo bildiriminde bulunan kişiye ben nasıl yorum yazayım.
Ondan sonra yok gruplaşma var yok aranıza almayın bik bik.
Sen bana ne sordun da cevabını almadın arkadaşım ?
Bul ortini gel bildir yok ben bulamadım sen bul diyosan ben bakınırım ama boyacı küpü değil ki bu daldır çıkar orti bulunsun.
Zaman sadece birazcık zaman
Arzu abla sitem ettiğimden dolayı kırgınsın yada kızgınsın sanırım yazdıklarımı görmezden gelip yorum yapmadığından çıkartıyorum bu sonucu.
Birbirimizi görmezden mi gelicez bundan sonra ?
Başına gelenleri şimdi okudum öğrendim geçmiş olsun. Öfke ile kalkan zarar ile otururmuş bende eşine katılıyorum o parayı vermen mantıklı olmamış. Ama dediğim gibi o anlık sinir ile sana mantıklı gelmiştir normaldir. İşyerinden ayrılmak yerine tam tersine olayın üstüne gidip kasaya bakan herkesi tedirgin etmen bence en doğrusu olacaktır.
Tuvalete bile giderken kasanı kilitleyip gidersen ben inanıyorum ki kasada ne eksik ne fazla çıkar. Hesap alınacaksa da beklesinler. Yemeğe giderken bile kilitle kasanı hesap alınacaksa yemeğini bırakıp kendin al hesabı bence.
Aile müessesesi diyosun seni dışlayanlar illaki olacaktır. Kimsenin günahına girmek istemem ama parayı rahatsızlığı olan biri bile almış olabilir. Sen çalışabileceğin bir iş bulmak için az çabalamadın az ağlamadın. Şimdi karşına çıkan ilk zorlukta bırakmak neden !
Gelmiş geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhat nasip etsin yavruna inşallah
Benim hakkım yoktur ama varsa da helal olsun canım

çok güzel temennilerde bulunmuşsun bende kocaman bir aminnn diyorum
Canım aynı anda değil benim hemen hemen bir aydır bi moral bozukluğum motivasyon eksikliğim vardı.Dilek ile konuştuğumda onda da
böyle bir isteksizlik olduğunu gördüm cuma günü de bunu dile getirdik. Amaç burdaki motivasyonu tekrar sağlayarak birlikte muhabbet ile kilolarımızdan kurtulmak.
Canım bana gelen özel mesaj yok :26: tekrar bakabilirmisin mesaj kutuna bir problem mi oldu acaba :26:
Birde ortin bildirime gelmediğinde 0 olarak bildiremezsin bu tüm ortisi gelmeyen arkadaşlara haksızlık olur.