Aslında Tuba sonuna kadar haklı. Çünkü çocukların sağlığı herşeyin üzerinde tutulması gerekir bence.
Eşim ve annem sigra içerler ama hiç uyarma gereği duymadım daha çünkü evin dışında içerler.
Eşim eve kim gelirse gelsin , sigaranın dışarıdaiçildiği konusunda uyarır. Zaten hangi zamnda yaşıyoruz. Kimseyi uyarmaya gerek bile olmamalı.
Okuduğum kadarıyla kızcağız aslında birçok şeyden bunalmış. Zaten iki küçük çocukla uğraşmak en zoru.
Ama tek hatası var ki bütün içtenliği ile hiç tanımadığı insanlara içini döküp çare araması.
Bir laf vardır. El elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış.
Tubacım ben senden çok büyüğüm. Bir abla tavsiyesi nacizane. Sıkıntılarını seni anlayabilecek ve çözüm getirebilecek insanlarla paylaşmalısın.
Senin için doğru olan neyse o olur inşallah.
Umarım herşey yoluna girer biran önce.
Aslında çok yorum yapmamak lazım aile içi ilişkilerde ama dayanamadım.
Biraz sabır, hoşgörü ama asla çocuklarının sağlığından ve doğru bildiklerinden ödün varmeden...
Halaycım sana yan masadan tuğbadan mesaj var
halaycım,okadar çok haklısınki bu yüzden kendime kızdım,keşke sadece burda sizlerle paylaşsaydım en azından beni anlayan tek sizler varsınız,,eleştirsenizde size kırılmaz laf edemezdim,,ama tanımayan insanlardan laf yiyince dayanamadım,anlıycanız yargısız karar verdiler,sonuçta bizleri tanımıyorlar,
empati kursunlar istedim ama yapmadılar,,çok iyi insanlarlada karş,ılaştım beni anlayanlar çok oldu,ama bu piskolojiyle kötü yorumlarada daha fazla dayanamadım ve patladım,,keşke sadece burda paylaşsaydım,,ama ben sadece bi fikir istedim,,yorum değil,,ama bukadar büyümemeliydi,
,neyse ben dersimi aldım bundan sonra eğerki eşimle barışırsam,bidaha asla böyle şeyler yaşanmıycak..tekrar beni anlayan biri olarak teşekkür ediyor,ve başkalarıyla bu gibi sorunlarımı paylaşmaman gerektiğini hatırlattığın için ayrıca sağol canım,çarşamba görüşmek üzere kızlar,,eşimden hala haber yok (
saat 5te servisten iniyo,bakalım ge licekmi eve : (