• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

içime doğan olmus yazmıstım zaten patron ıyı bırı dıyodun ıns bundan sonra sorun yaşamazsın:34:

canım en mantıklısı evden getrımek basta zor olur ama alısırsın ben nekarken hep evden tasıyordum yemegımı kalorıfere koyuyodum oglene kadar ısınıyordu sefer tası almıstım bı de:9:sabah hazırlaman zor olur aksam yemek yedıkten sonra artanları koyuyosun zaten mutfagı toplarken hemen kendı yemegınıde ayarla dolaba koy sabah alıp cıkarsın:34:

artk akşamdan kendime yemek ayırırım öyle yapmaktan başka çare yok yoksa abur cubur yemek zorunda kalacağım

arkadaşlar merak edersiniz diye girdim.. işteyim..patron yok öyle işi bırakmak bizim senden yana bir şüphemiz olsa çıkışını zaten biz veririz dedi..oqlu kasaya bakmıcakmış artık..gelirsede o anda hesabı teslim eder çıkarsın sonrası seni baqlamaz dedi...dedide bnm giden haftalıkla ilgili tek kelime etmedi...bakalım ilerleyen saatlerde bişey dicekmi yoksa üstüne soquk sumu içicem :31:

nnnaffffffff canım benim inan çok dalgınım hiçbir yazını açıkçası görmedim....yeniyıl mesajını aldım özeline yazıcaktım onuda unuttum mazur gör tatlım...aşkım ben senden nasıl vazgeçerim sen bnm için çok özelsin seni çok seviyorum...

Adam biliyo demek ki kimin ortalığı karıştırdığını sana bu kadar ısrarla kal diyo. Ama haftalığa asıl bence Arzu abla bırakma hakkını madem senden şüphelenmiyolar versin parayı kasa açığı seni ilgilendirmez. :31:

Bende küstün filan sanmıştım :1: alınganlığım üstümde demek ki :27:

okuldayım sabahtan beride geçmişi okumaya çalışıyorum bir yandanda işlerimi yapıyorum hıza yetişemeyince pes ettim ve döndüm ben rehber öğretmenim süt izni kullanıyordum 9la 13:30 arası çalışıyordum bugün itibariyle iznim bitti 3e kadar okuldayım yiyecek bişey bulamıyorum meyve getirdim ama öğle yemeğini nasıl yapcam evden getirsem ekmek arası olur diye getirmedim nasıl olcak böyle bilmiyorum öğün atlıyorum mecburen akıl verin bana ne yiyeyim?

Mecbur akşamdan ayarlayıp getirmen lazım zeytinyağlı yemekler hazırlarsan ısıtmana gerek de kalmaz yada arcak81 ' in dediği gibi kalorifer peteğinin üstüne filan koyarsan öyle de ısınır. Yemek getiremediğin günler dışarıdan sipariş verebilirsin tavuk şiş + ayran (ger-düş kulakların çınlasın) köfte + ayran vb.

gunaydin kizlar nasilsiniz dunya kadar isim var nasilsiniz diyeyim dedim kizimi salliyorum uyusun basliycam islere

Selam cnm naber nasılsın :3:

bende şimdi okudum kapsma alanı dışınd ayazıyo topiğe yazyaım neymıs biliyomusunzu diye bi geldım
sen yamzıssın canım tartısma olmuş sanırırm topikte neyse kaldırılıcak bi cezaysa problem yok tamamen ucurmamıslar dmeekkı

Bende konuyu okuyamadım daha tuğba yazmamı rica etti :31: Birde liste kalmış özel mesajlarına da ulaşamadığı için haliyle bu hafta liste

ya çarşamba günü çıkacak yada liste yapılmıycak:26:

Bende konuyu okuyamadım daha tuğba yazmamı rica etti :31: Birde liste kalmış özel mesajlarına da ulaşamadığı için haliyle bu hafta liste

tuğba neden engellendi okuyamadığınız konu nedir acaba

.............................................

canım alıntılamışsın ama bişi mi yamzıstın kı acebaa ???

analdım canım ben okudum da ne diyim hayırlısı olsun

liste önemli değil bu hafat olmasa öbür hafta olr

tuğba neden engellendi okuyamadığınız konu nedir acaba

Tuğbanın açtığı bi konu varmış sanırım eşinin ailesi ile ilgili o yüzden cnm :34:

Merak ettim bende okuyup geleyim :10:

canım alıntılamışsın ama bişi mi yamzıstın kı acebaa ???

analdım canım ben okudum da ne diyim hayırlısı olsun

liste önemli değil bu hafat olmasa öbür hafta olr

Tabi canım haftalar çok tubi dönsün yeter ki :31:

Tuğbanın açtığı bi konu varmış sanırım eşinin ailesi ile ilgili o yüzden cnm :34:

Merak ettim bende okuyup geleyim :10:

Tabi canım haftalar çok tubi dönsün yeter ki :31:

bende okuyabilirmiyim linki verirmisin çünkü çok üzüldül yaşadıklarına bir kaç defa konuşma fırsatı buldum tuğba ile ama çok sıcak kanlı biri keşke yaşanmasaydı o tatsız olaylar inşallah en kısa sürede düzelir

Tuğbacım üzülme cnm.umarım biran önce aramıza dönersin.Listeyi kafana takma sakın.bu hafta olmasa öbür hafta olur.acelesi yok.

bende okuyabilirmiyim linki verirmisin çünkü çok üzüldül yaşadıklarına bir kaç defa konuşma fırsatı buldum tuğba ile ama çok sıcak kanlı biri keşke yaşanmasaydı o tatsız olaylar inşallah en kısa sürede düzelir

Link vermek yasak böyle topiklerde cnm :34: eşi ve eşinin ailesi bölümüne git orda zaten görürsün tuğbanın konusunu :29:

Link vermek yasak böyle topiklerde cnm :34: eşi ve eşinin ailesi bölümüne git orda zaten görürsün tuğbanın konusunu :29:

okudum canım tuğba haklı da olsa haksız duruma düşer dışardan herkes tam olarak olayı bilemez cevap vererek iice sinir olmuştur gerçi paylaşmasa da sinir olacak ama karışık bir durum allah yardımcısı olsun

Aslında Tuba sonuna kadar haklı. Çünkü çocukların sağlığı herşeyin üzerinde tutulması gerekir bence.
Eşim ve annem sigra içerler ama hiç uyarma gereği duymadım daha çünkü evin dışında içerler.
Eşim eve kim gelirse gelsin , sigaranın dışarıdaiçildiği konusunda uyarır. Zaten hangi zamnda yaşıyoruz. Kimseyi uyarmaya gerek bile olmamalı.
Okuduğum kadarıyla kızcağız aslında birçok şeyden bunalmış. Zaten iki küçük çocukla uğraşmak en zoru.
Ama tek hatası var ki bütün içtenliği ile hiç tanımadığı insanlara içini döküp çare araması.
Bir laf vardır. El elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış.
Tubacım ben senden çok büyüğüm. Bir abla tavsiyesi nacizane. Sıkıntılarını seni anlayabilecek ve çözüm getirebilecek insanlarla paylaşmalısın.
Senin için doğru olan neyse o olur inşallah.
Umarım herşey yoluna girer biran önce.
Aslında çok yorum yapmamak lazım aile içi ilişkilerde ama dayanamadım.
Biraz sabır, hoşgörü ama asla çocuklarının sağlığından ve doğru bildiklerinden ödün varmeden...

Aşağıda bir sürü arkadaş var ama yazan yok :31::31:

siteye bugün üye oldum. 53 kg ile hamile kalıp 88 kg ile doğum yapıp hala 79 kg dolaylarında dolaşan biri olarak bugün diyete başladım. inşallah bu seferki o her pazartesi başlanılan ve salı bozulan diyetlerden olmaz. artık bu kilolar beni çok üzüyo. yardımmmmmmmmm

slm kizlar :3:alinti yapamiycam eve gideyim rahat rahat girerim 12 dakikkam kalmis cikmama:27:
nasilsiniz bakem :26: tugba banyemis :30:canim benim :38:
eve gideyim öpüldünüz kizlar :10:

Aslında Tuba sonuna kadar haklı. Çünkü çocukların sağlığı herşeyin üzerinde tutulması gerekir bence.
Eşim ve annem sigra içerler ama hiç uyarma gereği duymadım daha çünkü evin dışında içerler.
Eşim eve kim gelirse gelsin , sigaranın dışarıdaiçildiği konusunda uyarır. Zaten hangi zamnda yaşıyoruz. Kimseyi uyarmaya gerek bile olmamalı.
Okuduğum kadarıyla kızcağız aslında birçok şeyden bunalmış. Zaten iki küçük çocukla uğraşmak en zoru.
Ama tek hatası var ki bütün içtenliği ile hiç tanımadığı insanlara içini döküp çare araması.
Bir laf vardır. El elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış.
Tubacım ben senden çok büyüğüm. Bir abla tavsiyesi nacizane. Sıkıntılarını seni anlayabilecek ve çözüm getirebilecek insanlarla paylaşmalısın.
Senin için doğru olan neyse o olur inşallah.
Umarım herşey yoluna girer biran önce.
Aslında çok yorum yapmamak lazım aile içi ilişkilerde ama dayanamadım.
Biraz sabır, hoşgörü ama asla çocuklarının sağlığından ve doğru bildiklerinden ödün varmeden...

Halaycım sana yan masadan tuğbadan mesaj var :1:

halaycım,okadar çok haklısınki bu yüzden kendime kızdım,keşke sadece burda sizlerle paylaşsaydım en azından beni anlayan tek sizler varsınız,,eleştirsenizde size kırılmaz laf edemezdim,,ama tanımayan insanlardan laf yiyince dayanamadım,anlıycanız yargısız karar verdiler,sonuçta bizleri tanımıyorlar,
empati kursunlar istedim ama yapmadılar,,çok iyi insanlarlada karş,ılaştım beni anlayanlar çok oldu,ama bu piskolojiyle kötü yorumlarada daha fazla dayanamadım ve patladım,,keşke sadece burda paylaşsaydım,,ama ben sadece bi fikir istedim,,yorum değil,,ama bukadar büyümemeliydi,
,neyse ben dersimi aldım bundan sonra eğerki eşimle barışırsam,bidaha asla böyle şeyler yaşanmıycak..tekrar beni anlayan biri olarak teşekkür ediyor,ve başkalarıyla bu gibi sorunlarımı paylaşmaman gerektiğini hatırlattığın için ayrıca sağol canım,çarşamba görüşmek üzere kızlar,,eşimden hala haber yok (
saat 5te servisten iniyo,bakalım ge licekmi eve : (

düşünme fırsatı verelim arkadaşlara ya da kimse benimle orti olmak istemiyor :(

Cevap gelir cnm biraz zaman verelim :26:

siteye bugün üye oldum. 53 kg ile hamile kalıp 88 kg ile doğum yapıp hala 79 kg dolaylarında dolaşan biri olarak bugün diyete başladım. inşallah bu seferki o her pazartesi başlanılan ve salı bozulan diyetlerden olmaz. artık bu kilolar beni çok üzüyo. yardımmmmmmmmm

Hoşgeldin :3::3:

slm kizlar :3:alinti yapamiycam eve gideyim rahat rahat girerim 12 dakikkam kalmis cikmama:27:
nasilsiniz bakem :26: tugba banyemis :30:canim benim :38:
eve gideyim öpüldünüz kizlar :10:

Suzii çatladım burda ne 12 dakikası benim 1 saat var daha :25:

Back
X