Merhaba millet hayatımda hiç bukadar kilo almamıstım nedenı ise
tüp bebek için yaptıgım ıkı denemeden sonra yediğim hormon iğnelerının bana geri dönüşleri suan 70 kg yanı ıdeal kg benım için 55-60 aralıgıdır acaba hayalmı görüyorum bu kg ınebılırmıyım yemegı sevıyorum bol su içerım sebze meyve agırlıklı az yaglı yerım. Tuz ve ekmek hayatımd ayok denecek kadar azdır okadar tatlı merakımda yok reglı gunlerı hariç, suan 24 aralıkta dıs gebelık oldugum için spora gıdemıyorum yedıklerımıde cok kan kaybettıgım için kontroledemıyorum.
Spora kısmetse pazartesı başlıyacagım 29 kasımdan once plates haftada bır yoga ve gunde bır saat haftada 4 gun kardıo yapıyordum bu sefer yuzecegım sanırım 2 ay sonra nısanda kısmetse 3. Bebek denmesını yapacagım ozmana kadar verırım umarım
ama sbah bır kasa yulaf ezmesı bır muz yanında portakal ve nar suyu içtım. Arada bır ta bugday unundan kucuk bır patatesli borek yedım yanumadakı ozbek kadaı yoresel bısey yapmıs tadına baktım yanı dıyelım
az öncede kardenız dıplesı fasulye tursusu ve sebze corbası bır dılım ekmek yedım sımdı yesıl cay içiyorum akaşam corba yada dıple veya yoğurt meyve yemegı planlıyorum .
Bana onerısı olan varsa yazabılır hepımıze basarılar