he valla hiç girmesem olmuyor özlüyorum.bi ateş alayım dedim
vayyyyy muhteşem bir menüüüüü...
afiyet olsun ozamannn
şu kaynanalarane desek boşşş.onlar varken insanın eşiyle de arası bozuluyo.ufffff
canım çok zor bi durum.inşşşş flash ı bulursun.gerçi toparlamışsın biraz ama.
hadi bakalım sevindim.ne ısmarlıyosun bize ilk haftalığınla
canım hoşgeldin öncelikle.bak bilmiyordum bunu.ben zaten siyah çay hastasıyım ama yeşil çay da içiyorum.
geçmişolsun tatlımmm.bu deterjanları iptaletmek gerekiyo aslında.çok tehlikeli yaaa.benim oğlum da öksürük olmuştu.
ooo paralar alınmış harcanmış bile.güle güle harca bitanem...kurban kesmek çok güzel bence.
ben de seni öpeyim o zaman
canım benim çok telaş etmişsin geçmiş olsun.tatlım çocuğun düşmesi eksik olmazki.biraz gözlemle zaten bişey olursa çocuk tepki verir.benim kayınvalide de ööleydi.aşırı tepki veriyolar ööle şeylere.biz de altlı üstlü oturuyoduk ev aldık kurtulduk şükür:9darısı başına.
geçmiş olsun canım.kusma gerçekten köütü.başka bi doktora daha götür istersen.serum ya da ialç vermiyolar mı?
gözün aydın tatlımmmmm.bu arada unutmuşum oğluna geçmiş olsun.herkes hasta yaaa.bizim okulda 3 fire var.

ayyy çok güldüm yaaaa.
günaydııınnnnnnn
valla bu eş tavırları bi yerden tanıdık geliyuo ama nerden

kafana takma bi tanem erkekler bööle işte.
slmmm kızlarr herkese günaydınnnn.okuldan yazıyorum dersim boş.şimdi zil çalar bi wc ye gidem.nöbetçiyim bide.akşama görüşürüüüzzz....