• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr :5::5:
bugün patronumla konuştum...haftalıqımı kesmişlerdi yaa onu geri vermeyeceklermiş verirlerse kasaya dikkat etmezmişim :53: sinirlendim eşyalarımı topladım ve çıktım...patron çıktıqımı görmedi...gitmicem yarın işe...ondan sonraki günlerdede.....

nasil yani sena abla gozgore gore hakkinimi yiycekler
hakkinda hayirlisi olsun rabbim daha iyi bi is daha iyi insanlar cikartsin karsina

ay çok kötü karnım ağrıyoooo. ağrı kesici bulamadım ne zor kadın olmak ya..
regl sancısı pek beter. hani evlenince geçecekti :27:

kardeşiminde çok fena ağrırdı.okadar fena olurduki ağrısı midesine vurur istfra ettirirdi.
şükür evlenince geçti.ikide çocuğu oldu eser kalmadı:46::46::46:

suziiiiiiiiii nerdesin bak bizle uğraşıyorlar.:37:
ay bıktım ya ben bu önüme geleni reddedememe huyumdan.:50:bunun çözümünü bulsam zaten kilo falan kalmaz bende:51:

ben artık o tür şeyleri görsemde görmezlikten geliyorum cnm.gel beraber görmeyelim ne dersin???:1::1::1:

Son düzenleme:
geldiler suzancım kardeşime geçtiler..bir sokak ötedeler...işte olanlardan dolayı gerginim...gelir gelmez onlarıda üzmiyim diye gitmedim görmeye...işten çıktıqımdanda haberleri yok...yarın kafamı toplayıp sakinleşicem...annemler beni işte bilicekler...cumaya sakinleşmiş olurum..o zamana oturup konulurum annemlerle...

bende anlamadım gitti...

tatsızım kızlar biraz uzanayım iyigeceler hepinize...
canim yaa :50: üzülme isallah daha iyi daha güvenilir biryerde is bulursun :38:
iyi akşamlar herkese. bugün yine diyetime uydum biraz öğün gecikmeleriyle ama şuan canım çok tatkı istiyo. tarçınlı yeşilçay içtim ama hala geçmedi:) ben daha yeniyim neden ortak oluyo herkes ne işe yarıyo ortaklık:):):) biri bana anlatabilirmi? birde bildirim nedir kaç kilo verdiğimizi mi yazıyoruz?

canim istersen ortaya yaziyorsun kim benimle orti olmak ister diye :40: yada yarin naf gelir bos da birini bulur sana orti yapar :34: ve siz birbirinizi motive edersiniz ortinle:21: ister öp :54: ister sacindan tut :4: yada döv :57: :9: cuma günleri hem kilomusu bildiriyoruz kaptan yardimcimiz triendy21 e o zaten sana yazar nasil ve ne sekilde kiloyu tam olarak bildireceni :40: birde orti bildirimini yapiyorsun naf a canim yada ortin senin icin yapiyor hangi ortiler birinci olduysa o listede yaziyo cok karisik anlatim herhalde :44: kizlar yarin bidaha anlatirlar canim :29:

bugün patronumla konuştum...haftalıqımı kesmişlerdi yaa onu geri vermeyeceklermiş verirlerse kasaya dikkat etmezmişim :53: sinirlendim eşyalarımı topladım ve çıktım...patron çıktıqımı görmedi...gitmicem yarın işe...ondan sonraki günlerdede.....

Bir defa güvensizlik araya girdi mi tüm ilişkilerde olduğu gibi dengeler birtürlü düzelmiyor. İnşallah gönlünce olur herşey.

:38: bidaha bosanma konusu acmiycam sana ozaman:40: sen gel bosanak demedikce :1:

[/B]

Evvveeettttttt. Sevgili ortim. Hem boşanırsak çocuklar kimde kalıcak? Eşyaları kim alıcak? Evi kim terkedecek? Çok meşekkatli işler. Boşver hiç boşanmayalım:)

Tuba'nın durumunun düzelmesine sevindim. Mutlu Son....
Bir daha yaşanmasın inşallah...

GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEE....

Haklisin canim cok sagol.doktorumuz adamda sasiriyo ilac vericek korkarak veriyo daha yasi kucuk oldugu icin yapilmadi 4yasindan sonra dedi ve bunlar gecici deil yani toz polen gibi aşisi olan bisey deil ilac alerjisi.bise yavrum benim meyvede yiyemiyo kiraz,incir,çilek,dut,visne....yaaa okadar uzuluyorum ki cocuk pazarda goruyo eline aliyo aa anne ben bunu yiyemem dokunuyo dimi diyo:(((((

Çok geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin. Bugünler de geçecek, üzülme. :nazar::nazar:

$gunaydin16.webp

herkeze güzel bi gün diliyorum--kaçamaksız ve bol hareketli bi gün olsun--yarın cuma hatırlatırım:23::23::1:

Son düzenleme:
Bende aranıza katılabilirmiyim yeni üyeyim ... 75 kiloyum 60 kilo ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim kızım 2 yaşındayken 65 e geri döndüm kızım 4 yaşında ve ben 75 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum benide aranıza alırmısınız motivasyon olur banada

Hoşgeldin :3:

ay çok kötü karnım ağrıyoooo. ağrı kesici bulamadım ne zor kadın olmak ya..
regl sancısı pek beter. hani evlenince geçecekti :27:

Kim demiş evlenince geçer diye :26: benimki hala aynı sancı ile yoluna devam ediyo :52::52:

Ay nasıl yani :53::53: 150,00 TL ile mi zengin olacakmış hiç yakıştıramıyorum :19: bari düzgün bir bahane bulsaydılar :57:

nasılsınız sevgili topik sakinleri.
bende eh işte. diyetimi hala bozmadım.umarım bir süre daha devam ettirebilirim..gerçi biraz zorlamaya başladı.regli öncesi
tatlı bişiler istiyorummmmmm..istiyordum ama bi kupa yeşil çay içtim sonra isteğim geçti.akşamki menümüde yazayım
öğle ile akşam arası komşumda bir fincan türk gayfesi içtim.şekerliydi.bir dilimde yeşil elma yidim..
akşam:1 tabak dolusu yeşil zalata
1 tane tayuq baget (haşlanmış)
çok küçük kaçamaklar oldu ama buraya yazmaya değmez:1::1::1:
aklıma geldikçe su içmeye çalışıyorum
1,5-2 litre de su bende su içme özürlüsüyümdür.
yarınki menümede köfte koymayı düşünüorum.:27::27::27:

Selamm :3: pek konuşamıyoruz biz sanırsam :26:

ya bu dıyet ıslerını nası yapıosunuz kızlar bu zamana kadar hıc dıyet yapmadım cay ıctım verdım devamlı he..

Taşlarlar seni burda dikkat et :1::1:

şimdi de yediklerimi paylaşmak istiyorum sizinlee:54::54::54:

sabah
şekersiz çay
(bir şey yiyemedim çünkü okula geç kalmıştım) :2:

öğlen (12 gibi)
tavuklu patatesli bi yemek
salata
2 dilim kepek ekmeği

ara
bir mandalina

akşam
4 5 tane küçük balık hamsiydi galiba pek emin değilim:1:
salata

birazdan da yeşil çay içerim.

1 lt su içtim. yarım saat de tempolu yürüyüş yaptım. bu üçüncü günüm :10:

Kahvaltıyı atlamamalısın bence canım :29:

iyi akşamlar herkese. bugün yine diyetime uydum biraz öğün gecikmeleriyle ama şuan canım çok tatkı istiyo. tarçınlı yeşilçay içtim ama hala geçmedi:) ben daha yeniyim neden ortak oluyo herkes ne işe yarıyo ortaklık:):):) biri bana anlatabilirmi? birde bildirim nedir kaç kilo verdiğimizi mi yazıyoruz?

Suzi çok güzel anlatmış :34:

kimseciklerde yok :25: iyi geceler topigim :80:bak bas bas a kaldik bana söylemek istedigin birsey varsa simdi söyle :27::1:

:60::60::60::60:

Günaydın kızlar :3::3::3:

Bugün pek iyi değilim çok fazla uğrayamazsam diye haber vereyim dedim :29:

Akşam arkadaşta yemekteydik bişey dokundu herhalde wc ile kanka oldum bugün :26: bide 3 saatlik uykuyla duruyorum :31:

günaydın kızlar! bugün hava kapalı yağmur yağdı yağacak sanki tüm enerjim gitmiş gibi hissediyorum. güneşli hava gerçekten çok iyi geliyor bana pozitif oluyorum.

bu arada günaydın orticim. nasıl gitti akşam? ben önce iyi gidiyodum sadece kıymalı karnabahar yedim az bi yoğurtla ama sonra fırında kestane yaptım bide badem kavurmam gerekiyodu bozulmasın diye maalesef 5-6 tane kestane ve 1 avuç kadar tuzlu badem yedim kendimi kötü ve suçlu hissediyorum.

ama sena abla bende bebiste oldu yine gecmedi
normal doqummu yaptın cnm...
nasil yani sena abla gozgore gore hakkinimi yiycekler
hakkinda hayirlisi olsun rabbim daha iyi bi is daha iyi insanlar cikartsin karsina
aynen öyle canım...bende kabullenemiyorum...başlanqıçta herşey 4/4lüktü...tam bir hayel kırıklıqı oldu....amin canım inşallah...
canim yaa :50: üzülme isallah daha iyi daha güvenilir biryerde is bulursun :38:

canim istersen ortaya yaziyorsun kim benimle orti olmak ister diye :40: yada yarin naf gelir bos da birini bulur sana orti yapar :34: ve siz birbirinizi motive edersiniz ortinle:21: ister öp :54: ister sacindan tut :4: yada döv :57: :9: cuma günleri hem kilomusu bildiriyoruz kaptan yardimcimiz triendy21 e o zaten sana yazar nasil ve ne sekilde kiloyu tam olarak bildireceni :40: birde orti bildirimini yapiyorsun naf a canim yada ortin senin icin yapiyor hangi ortiler birinci olduysa o listede yaziyo cok karisik anlatim herhalde :44: kizlar yarin bidaha anlatirlar canim :29:
suzim çok teşekkürler tatlım inş. daha iyi biyer çıka rkarşıma...
Bir defa güvensizlik araya girdi mi tüm ilişkilerde olduğu gibi dengeler birtürlü düzelmiyor. İnşallah gönlünce olur herşey.

Evvveeettttttt. Sevgili ortim. Hem boşanırsak çocuklar kimde kalıcak? Eşyaları kim alıcak? Evi kim terkedecek? Çok meşekkatli işler. Boşver hiç boşanmayalım:)

Tuba'nın durumunun düzelmesine sevindim. Mutlu Son....
Bir daha yaşanmasın inşallah...

GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEE....
evet haklısın cnm..bir kere soqukluk girdi araya....herkes kendi yoluna...
Hoşgeldin :3:

Kim demiş evlenince geçer diye :26: benimki hala aynı sancı ile yoluna devam ediyo :52::52:

Ay nasıl yani :53::53: 150,00 TL ile mi zengin olacakmış hiç yakıştıramıyorum :19: bari düzgün bir bahane bulsaydılar :57:

Selamm :3: pek konuşamıyoruz biz sanırsam :26:

Taşlarlar seni burda dikkat et :1::1:

Kahvaltıyı atlamamalısın bence canım :29:

Suzi çok güzel anlatmış :34:

:60::60::60::60:
söylediklerinde son derece haklısın canım...çalışma aşkıyla dolu bir insanı 3 haftada bezdirdiler...

Akşam arkadaşta yemekteydik bişey dokundu herhalde wc ile kanka oldum bugün :26: bide 3 saatlik uykuyla duruyorum :31:

canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce düzelirsin...en azından tatil günün olsaydı evde dinlenirdin...

canım yaaaa çok üzüldüm.şaka gibi gerçekten.
Eki Görüntüle 321267

herkeze güzel bi gün diliyorum--kaçamaksız ve bol hareketli bi gün olsun--yarın cuma hatırlatırım:23::23::1:

GÜNAYDINNNNN
benden de aynı dilekler, umarım herkes kilolarından biraz daha kurtulmuş olur.:52::52:

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum :16::16::16::16:

günaydddııııınnnnnn herkeseeeee.bu gün de evdeyim.ortalığı toplayıp yazılı sorusu hazırlıcam yarın tüm sınıflar yazılııııııııı...öğleden sonra da oğlumu doktora götürücez kızlarrr.arada girer bakarım size.akşama görüşürüüüzzz...

günaydın herkese
bi bakıp çıkayım dedim...
ooğlumun sosyalden sınavı var..çalışcaz birlikte..
sonra da kısa bi temizlik ve sonra görümcemde gezme var..

2 yerle iş görüşmesi yapıcam kızlar gidip geliyim bakıyım sonuç alabilecekmiyim... gelirim birazdan :34:
hayırlısı olsun inşallah
canım yaaaa çok üzüldüm.şaka gibi gerçekten.

günaydddııııınnnnnn herkeseeeee.bu gün de evdeyim.ortalığı toplayıp yazılı sorusu hazırlıcam yarın tüm sınıflar yazılııııııııı...öğleden sonra da oğlumu doktora götürücez kızlarrr.arada girer bakarım size.akşama görüşürüüüzzz...

çok zor sorma bak bize bile yeniden ders çalıştırıyorlar...
ben de strese girer oldum..

Back
X