Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr
bugün patronumla konuştum...haftalıqımı kesmişlerdi yaa onu geri vermeyeceklermiş verirlerse kasaya dikkat etmezmişimsinirlendim eşyalarımı topladım ve çıktım...patron çıktıqımı görmedi...gitmicem yarın işe...ondan sonraki günlerdede.....
bidaha bosanma konusu acmiycam sana ozaman
sen gel bosanak demedikce
[/B]
Haklisin canim cok sagol.doktorumuz adamda sasiriyo ilac vericek korkarak veriyo daha yasi kucuk oldugu icin yapilmadi 4yasindan sonra dedi ve bunlar gecici deil yani toz polen gibi aşisi olan bisey deil ilac alerjisi.bise yavrum benim meyvede yiyemiyo kiraz,incir,çilek,dut,visne....yaaa okadar uzuluyorum ki cocuk pazarda goruyo eline aliyo aa anne ben bunu yiyemem dokunuyo dimi diyo((((
Bende aranıza katılabilirmiyim yeni üyeyim ... 75 kiloyum 60 kilo ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim kızım 2 yaşındayken 65 e geri döndüm kızım 4 yaşında ve ben 75 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum benide aranıza alırmısınız motivasyon olur banada
ay çok kötü karnım ağrıyoooo. ağrı kesici bulamadım ne zor kadın olmak ya..
regl sancısı pek beter. hani evlenince geçecekti![]()
kızlarr
bugün patronumla konuştum...haftalıqımı kesmişlerdi yaa onu geri vermeyeceklermiş verirlerse kasaya dikkat etmezmişimsinirlendim eşyalarımı topladım ve çıktım...patron çıktıqımı görmedi...gitmicem yarın işe...ondan sonraki günlerdede.....
nasılsınız sevgili topik sakinleri.
bende eh işte. diyetimi hala bozmadım.umarım bir süre daha devam ettirebilirim..gerçi biraz zorlamaya başladı.regli öncesi
tatlı bişiler istiyorummmmmm..istiyordum ama bi kupa yeşil çay içtim sonra isteğim geçti.akşamki menümüde yazayım
öğle ile akşam arası komşumda bir fincan türk gayfesi içtim.şekerliydi.bir dilimde yeşil elma yidim..
akşam:1 tabak dolusu yeşil zalata
1 tane tayuq baget (haşlanmış)
çok küçük kaçamaklar oldu ama buraya yazmaya değmez
aklıma geldikçe su içmeye çalışıyorum
1,5-2 litre de su bende su içme özürlüsüyümdür.
yarınki menümede köfte koymayı düşünüorum.![]()
ya bu dıyet ıslerını nası yapıosunuz kızlar bu zamana kadar hıc dıyet yapmadım cay ıctım verdım devamlı he..
şimdi de yediklerimi paylaşmak istiyorum sizinlee
sabah
şekersiz çay
(bir şey yiyemedim çünkü okula geç kalmıştım) :2:
öğlen (12 gibi)
tavuklu patatesli bi yemek
salata
2 dilim kepek ekmeği
ara
bir mandalina
akşam
4 5 tane küçük balık hamsiydi galiba pek emin değilim
salata
birazdan da yeşil çay içerim.
1 lt su içtim. yarım saat de tempolu yürüyüş yaptım. bu üçüncü günüm![]()
iyi akşamlar herkese. bugün yine diyetime uydum biraz öğün gecikmeleriyle ama şuan canım çok tatkı istiyo. tarçınlı yeşilçay içtim ama hala geçmedi:) ben daha yeniyim neden ortak oluyo herkes ne işe yarıyo ortaklık:):):) biri bana anlatabilirmi? birde bildirim nedir kaç kilo verdiğimizi mi yazıyoruz?
kimseciklerde yokiyi geceler topigim :80:bak bas bas a kaldik bana söylemek istedigin birsey varsa simdi söyle
![]()
Eki Görüntüle 321267
herkeze güzel bi gün diliyorum--kaçamaksız ve bol hareketli bi gün olsun--yarın cuma hatırlatırım![]()
normal doqummu yaptın cnm...ama sena abla bende bebiste oldu yine gecmedi
aynen öyle canım...bende kabullenemiyorum...başlanqıçta herşey 4/4lüktü...tam bir hayel kırıklıqı oldu....amin canım inşallah...nasil yani sena abla gozgore gore hakkinimi yiycekler
hakkinda hayirlisi olsun rabbim daha iyi bi is daha iyi insanlar cikartsin karsina
suzim çok teşekkürler tatlım inş. daha iyi biyer çıka rkarşıma...canim yaaüzülme isallah daha iyi daha güvenilir biryerde is bulursun
![]()
canim istersen ortaya yaziyorsun kim benimle orti olmak ister diyeyada yarin naf gelir bos da birini bulur sana orti yapar
ve siz birbirinizi motive edersiniz ortinle
ister öp
ister sacindan tut
yada döv
![]()
cuma günleri hem kilomusu bildiriyoruz kaptan yardimcimiz triendy21 e o zaten sana yazar nasil ve ne sekilde kiloyu tam olarak bildireceni
birde orti bildirimini yapiyorsun naf a canim yada ortin senin icin yapiyor hangi ortiler birinci olduysa o listede yaziyo cok karisik anlatim herhalde :44: kizlar yarin bidaha anlatirlar canim
![]()
evet haklısın cnm..bir kere soqukluk girdi araya....herkes kendi yoluna...Bir defa güvensizlik araya girdi mi tüm ilişkilerde olduğu gibi dengeler birtürlü düzelmiyor. İnşallah gönlünce olur herşey.
Evvveeettttttt. Sevgili ortim. Hem boşanırsak çocuklar kimde kalıcak? Eşyaları kim alıcak? Evi kim terkedecek? Çok meşekkatli işler. Boşver hiç boşanmayalım:)
Tuba'nın durumunun düzelmesine sevindim. Mutlu Son....
Bir daha yaşanmasın inşallah...
GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEE....
söylediklerinde son derece haklısın canım...çalışma aşkıyla dolu bir insanı 3 haftada bezdirdiler...Hoşgeldin
Kim demiş evlenince geçer diye :26: benimki hala aynı sancı ile yoluna devam ediyo
Ay nasıl yani150,00 TL ile mi zengin olacakmış hiç yakıştıramıyorum
bari düzgün bir bahane bulsaydılar
Selammpek konuşamıyoruz biz sanırsam :26:
Taşlarlar seni burda dikkat et![]()
Kahvaltıyı atlamamalısın bence canım
Suzi çok güzel anlatmış
![]()
Günaydın kızlar![]()
Bugün pek iyi değilim çok fazla uğrayamazsam diye haber vereyim dedim
Akşam arkadaşta yemekteydik bişey dokundu herhalde wc ile kanka oldum bugün :26: bide 3 saatlik uykuyla duruyorum![]()
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum![]()
canım yaaaa çok üzüldüm.şaka gibi gerçekten.kızlarr
Eki Görüntüle 321267
herkeze güzel bi gün diliyorum--kaçamaksız ve bol hareketli bi gün olsun--yarın cuma hatırlatırım![]()
GÜNAYDINNNNN
benden de aynı dilekler, umarım herkes kilolarından biraz daha kurtulmuş olur.![]()
Günaydın kızlar![]()
Akşam arkadaşta yemekteydik bişey dokundu herhalde wc ile kanka oldum bugün :26: bide 3 saatlik uykuyla duruyorum![]()
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum![]()
2 yerle iş görüşmesi yapıcam kızlar gidip geliyim bakıyım sonuç alabilecekmiyim... gelirim birazdan![]()
hayırlısı olsun inşallah2 yerle iş görüşmesi yapıcam kızlar gidip geliyim bakıyım sonuç alabilecekmiyim... gelirim birazdan![]()
canım yaaaa çok üzüldüm.şaka gibi gerçekten.
günaydddııııınnnnnn herkeseeeee.bu gün de evdeyim.ortalığı toplayıp yazılı sorusu hazırlıcam yarın tüm sınıflar yazılııııııııı...öğleden sonra da oğlumu doktora götürücez kızlarrr.arada girer bakarım size.akşama görüşürüüüzzz...
2 yerle iş görüşmesi yapıcam kızlar gidip geliyim bakıyım sonuç alabilecekmiyim... gelirim birazdan![]()
canım haklısın da ıste duramıyorum cocukta var evde bazen oyalancak bısıler olsun dıye alıyoruz yemek yemeyınce ama allahtan denegelmıyı bılıyorum yanı hergun yemıyorum yedıgım gunlerden sonra dıkkat edıyorum o zyuden de aylardır 65-66 arasıyım koruyorum yanı ama tabı kılo veremıyorumcanım benim o cısları almadan duramazsan,yemedende duramazsın.1. defa yemezsin 2. defa yemezsin ama 3.defa aman bi taneden bişe olmaz dersin yutuverirsin o zaralı maddelericısları almamak en iiyisi. bak ne güzel 65 kiloya inmişsin.kolaymı veriliyo..
1 kilo verdiğimiz zaman bile havalara uçuyoruz verdik diye 6 lara bi türlü inemedim bak.bence yazık etme kendine cnm.
![]()
Herkeze slm ortim naber bende bugun misafirim vardi baya bi cissslardan yedim artik bakalim kac kilo aldim bide moralimde cok bozuktu 2gundur sinirden habire yiyorum dun geceyi hastanede gecirdik sabah 5de yattim oglum cok kotuydu yani hic uyumadim sersen gibiyim
ayy kıyamam canım cok gecmıs olsun ıcız atlatmıssınız zor bı hayatı var ufaklıgın hep boyle mı devam edıcek ası tedavısını ben de duydum ıyıce bı arastırın ıstersenız sakaya gelmez benceHaklisin canim cok sagol.doktorumuz adamda sasiriyo ilac vericek korkarak veriyo daha yasi kucuk oldugu icin yapilmadi 4yasindan sonra dedi ve bunlar gecici deil yani toz polen gibi aşisi olan bisey deil ilac alerjisi.bise yavrum benim meyvede yiyemiyo kiraz,incir,çilek,dut,visne....yaaa okadar uzuluyorum ki cocuk pazarda goruyo eline aliyo aa anne ben bunu yiyemem dokunuyo dimi diyo((((
yok canım onemlı deıl saka yaptım
Çok teşekkür ederim şimdi daha iyiym sana da çok geçmiş olsun bensuzi
senin yorumnu görmemişim çok üzgünüm affet benihenüz yeniyim arada hatalar yapabiliyorum
evet ama bugun sözünüzü dinledim birazdan yazacağım bugun yediklerimi
benım evlenınce azaldı bıraz yanı ılk gun oluyodu bay ama bekarkenkı gıbı kıvranmıyodum hapın etkısı de vardı sanırım ama dogum yaptıktan sonra 1 yıl adet görmedım ıgne kullandım ıgneyı bıraktıgımdan berı hıc sancım yok cok şükür ıns boyel devam ederay çok kötü karnım ağrıyoooo. ağrı kesici bulamadım ne zor kadın olmak ya..
regl sancısı pek beter. hani evlenince geçecekti![]()
kuçu köpek canımbidaha bosanma konusu acmiycam sana ozaman
sen gel bosanak demedikce
spor yapmissin canim![]()
kacabilsemnefes aldirmiyo ki yanimdaki bana :84: girdim kacak isden cikmadan tugbayada yazacakdim sevindim canim diye cepden de arayinca unuttum zaten unutkanlik var bende
yuh dedim artik
birsey unutmus anlatmaya
:111:
cok güzel canim basaracaz :128:
aman cocuklarimiza birsey olmassinda canim benimsagol canim
bende yarin bakacam tartiya merak ettim
tebrikler canimevet öyle standard olan kiyafetlerden daha pahali oluyorlar
cok sevindim canim benimallah bidaha bozmasin isallah
hosgeldin canimevet o igneler cok kilo aldiriyo malesef
![]()
bende hep tuzaklara düsüyorum genelde
hah ayni ben gibisin
bazen birde hizli konusuyor ben kaciyorum ya yetistireyim bu wc e gitmeden diyebugün wc e gittim öyle oturdum kafami tuttum
5-10 dakikka meditation yaptim
![]()
cok bilmis su zamane cocuklari gercekdenbikeresinde bana hic adil deyil anne dedi
böyle baktim
bana sorsan adili falan bilmem
canim arada kaynadi kesinbirsey degil canim
güzel tarafi da hayir isi
isallah hepimiz güleriz tartida cuma günü
16 kiloyu sanki ben verdimkendime faydam yok diyon
oh be biraz da ben sana vurayim
gercek yok arzucumhay birde cok merakli firar da rahat yapamiyorum kolay kolay arada sandalyeyle kayiyor birsey alir gibi ben napiyom diye bakacak
hosgeldin canim
canim benimgeldik ama vakit gecti artik dimi
kucu ne bilemedim canim :26: googleden aradirdim ama bulamadim :44:
gel canim niye gelmiyon olur öyle arada
bu seferlik kizlar sacindan tutmasinlar
ben diyom hep 3 üncü kisiler yüzünden planlarimiz bozuluyo
tekrar gecmis olsun canim
tüh yaa ne demek bu yanı sen dıkkat etmemıssın de oyle oldu demekkızlarr
bu seferde sabah kahvaltın yok en onemlı ogun o onu gecıstırme canımşimdi de yediklerimi paylaşmak istiyorum sizinlee
sabah
şekersiz çay
(bir şey yiyemedim çünkü okula geç kalmıştım) :2:
öğlen (12 gibi)
tavuklu patatesli bi yemek
salata
2 dilim kepek ekmeği
ara
bir mandalina
akşam
4 5 tane küçük balık hamsiydi galiba pek emin değilim
salata
birazdan da yeşil çay içerim.
1 lt su içtim. yarım saat de tempolu yürüyüş yaptım. bu üçüncü günüm![]()
Günaydın kızlar![]()
günaydın hissetme canım boşver. yedikten sonra aslında vicdan azabı duymamak gerekiyormuş bunu birt yerde okudum. vücüdü bünyeyi devamlı mutlu tutmak motive etmek lazımmış. bu arada evde kestane vardı yav ben onu kavuracaktım iyi oldu hatırlattığın.günaydın kızlar! bugün hava kapalı yağmur yağdı yağacak sanki tüm enerjim gitmiş gibi hissediyorum. güneşli hava gerçekten çok iyi geliyor bana pozitif oluyorum.
bu arada günaydın orticim. nasıl gitti akşam? ben önce iyi gidiyodum sadece kıymalı karnabahar yedim az bi yoğurtla ama sonra fırında kestane yaptım bide badem kavurmam gerekiyodu bozulmasın diye maalesef 5-6 tane kestane ve 1 avuç kadar tuzlu badem yedim kendimi kötü ve suçlu hissediyorum.
günaydııın aynı dilekler sana dönsün :)günaydın arkadaşlar herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum![]()
ok gnyGünaydın arkadaşlar herkese hayırlı bir gün diliyorum..bugün mişsafirim var akşama görüşmek üzere..
evet evet kaçamaksız bir güne günaydınEki Görüntüle 321267
gny
nasilsin tugba bisey sorucam sana sen elma sirkeli su iciyosunya nasil iciyosun bide miktar olarak nekadar iciyosun bende dun gece ve busabah ictim ama dogrumu onu sorayim dedim 2tatli kasigi sirke bir tatli kasigi bal koydum