nerede o eski gunler

evlendigimizde 20 yasindaydik ikimizde.170 cm boyumla gelinlik icinde 52 kiloydum

normalde 55 kg olmama ragmen dugun telasindan 3 kilo daha vermistim.esim 190 cm boyunda.ve o zamanlar coook zayifti.evlendikten sonra ikimizde hizla kilo aldik 4-5 ay sonra 59 kiloyla hamile kaldim.dogum sanrasi 73 kiloydum ama 1 sene icinde 64 kilo oldum.ilk kizim 1bucuk yasindayken 64 kiloyla 2. kizima hamile kaldim.dogum sonrasi yine 75i gordum.dikkat ettim biraz ve 69a kadar indim.cok kisa bir sure de olsa 63 u gormustumama onu saymiyorum cunku cok zararli ilaclar kullanmistim.

zatenardindan fazlasiyla geri aldim kilolari.esim de kilo almisti bu arada ama onceden cook zayif celimsiz gorunuyodu,kilo alinca cok yakisti.normal halini buldu.daha sonra o da fazla denebilecek kilolar aldi ki onden arkadan balkonlari cikmaya basladi.ama o coook cabukalip verebiliyor.gecen gun obur odada yalniz tv seyrediyordu.bende diger odadan basimi cevirdim bir baktim benimkisi mekik cekio

bana caktirmadan spor yapmaya calisiyo.ama tatliya cook duskun.ben ise motive olursam cook iyi kilo verebiliyorum.ne yapmam gerektigini,neyin beni daha iyi zayiflattigini ogrendim artik.bir sorun varki motive olamiyorum.cok moralim bozuluyo

bazen kendikendime diyorum" hadi kizim filiz,sen ki bir bucuk ayda 8 kilo vermis kadinsin.istesen yine yapabilirsin."

ama olmuyor.ise yaramiyor.normalde zevkime diyecek yoktur.arkadaslarimda dile getirirler bunu.ama kilo alinca kendime hiiic birseyi yakistiramiyorum.42 -44 beden oilmak istemiyorummm.belcikadayim buranin olculerine gore su an 40 beden pantolon olmuyo bana

.gerci gecengun 40beden siyah bir pantolon aldim ama esnek olduguicin alabildim.normalde olmuyo.ama ben 40i bile gecip 38 beden olmak istiyorum.esim gorsellige cook deger verir.bi guzel giyinsem,bi kez kuafore gitsem ayyy degmeyin keyfine

iltifatlar yagdirir.bayanlarin surekli bakimli olmalari sart tabi hakli ama keske erkeklerin de kendilerini boyle hissetmelerini saglayabilseydik.
simdi benim sikilasmamsart.cok yumusadim,kas namina bisey kalmadi.(bu arada boyle deyince aklima geldi ,bugun ruyamda kollarimi kasli kasli gordum

hayirdir iinsallah) pilatese baslasam iyi olacak ama link yok.onceden tv de cikiodu ebruyla yapiodum.bu sene kaldirmislar programi.ayak agrim gecince stepe baslicam.baska care yok...