70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sabah yediklerim

Ice Tea Light ile Pınar Deligt Hindi Salamı arasına Pınarın Light üçgen peynirini yedim. Hepisinden 1 kutu yedim :)

Öğle yemeğinde ızgara tavuk göğsü (sıfır yağ) ve yanında Tane hardallı light yogurt + Coca Cola Zero

Bu akşam ise az sonra eve gidip karides yapacağım....

hayatımdan tuzu çıkardım şekeri çıkardım. Şkeri hiç aramıyordum ama tuz yaşama sebebimdi.

ben umutluyum tugbacim -1 olabilir bu hafta senin karisimdan iciyorum 2gundur sirkeli suyada basladim bakalim gitcekmi bide spor yapsam kesin fazla gitcekde spor yapamiyorum
sen mutlu olda canim haftaya telefi edersin
canim sen bebegini emzirmiyormusun sayet emziriyorsan sirke icmeni hic tavsiye etmem dogru bulmuyorum....
Ben kaptan olayım mı ?

Ama 120 kiloyum :) Burada listeye girmek için 50 kilo vermem lazım. Dukan yapıyorum 10 kilo verdim bile ....

saka yapiyorsunuz:121::121:

Bu arada vücudumda yağ oranı neredeyse yok !

Vucudumdan şu aşamada attığım ödem !

ek olarak ciddi bir su eksiğim varmış dünkü raporda buda çıktı

Bu sabah yediklerim

Ice Tea Light ile Pınar Deligt Hindi Salamı arasına Pınarın Light üçgen peynirini yedim. Hepisinden 1 kutu yedim :)

Öğle yemeğinde ızgara tavuk göğsü (sıfır yağ) ve yanında Tane hardallı light yogurt + Coca Cola Zero

hayatımdan tuzu çıkardım şekeri çıkardım. Şkeri hiç aramıyordum ama tuz yaşama sebebimdi.

ara hiç yok ,,ara yapmanız lazım kolada zero olsada içmeniz taraftarı değilim,,menülerde hiç salata yeşillik yok,,şimdilik sınıfta kaldın kazen abi:23::9:

Bu sabah yediklerim

Bu arada vücudumda yağ oranı neredeyse yok !

Vucudumdan şu aşamada attığım ödem !

ek olarak ciddi bir su eksiğim varmış dünkü raporda buda çıktı

ve bol bolda su diycektim diyetin vazgeçilmez kuralı,,eşimede alıştırmaya çalışıyorum ama içemiyo,,ama en az 2.5 lt su şart kilo vermek için:7::60:

Son düzenleme:
ara hiç yok ,,ara yapmanız lazım kolada zero olsada içmeniz taraftarı değilim,,menülerde hiç salata yeşillik yok,,şimdilik sınıfta kaldın kazen abi:23::9:

Ama bu Dukan'ın atak devresi atakta sebze %0 sadece Protein ile besleniyorum. Önümüzdeki haftadan itibaren sebze + proteine geçiyorum.

Buna ek olarak Coca Cola Zero yag, seker vb oranlarını incelediniz mi ? İsmi gibi gerçekten %0 Coca Cola içmeyenlere Ice Tea Light öneririm.

markette yemek için sectiğim ürünlerde YAG oranı asla 10 seviyesini gecmemektedir !

Tuğba eceline mi susadın :60:

Şaka biyana kafam dağıldı. Kazen abinin mesaj yerine ulaştı sanırım.

Ben çıkıyorum kızçeler iyi akşamlar. Umarım yarın sabah bu sorunu çözmüş bir şekilde güne başlarız :34:

NaF kaçar :10: (Evet Behlülden özendim :1: )

1 Haftada 10 kilo verdim sonuc ortada ....

Ama bu Dukan'ın atak devresi atakta sebze %0 sadece Protein ile besleniyorum. Önümüzdeki haftadan itibaren sebze + proteine geçiyorum.

Buna ek olarak Coca Cola Zero yag, seker vb oranlarını incelediniz mi ? İsmi gibi gerçekten %0 Coca Cola içmeyenlere Ice Tea Light öneririm.

markette yemek için sectiğim ürünlerde YAG oranı asla 10 seviyesini gecmemektedir !

:46::46::46::46::46:ben bunu tamamen gözden kaçırmışım,,dukkandı dimi:31::16:bol iradeler size valla 10kilo gitmiş bile demekk süpper:8:

Gecen hafta sonu 6+1 yani 6 protein + 1 protein+sebze şeklinde yaptım.

Yani 6 gün sadece protein aldım haftanın son günü ise sebze + protein.

yukarıda yazdığım gibi sonuç ortada ! Eşlerinize kesinlikle öneririm !

Ben kaptan olayım mı ?

Ama 120 kiloyum :) Burada listeye girmek için 50 kilo vermem lazım. Dukan yapıyorum 10 kilo verdim bile ....

kazen bey ya ben bu dukanı çok istiyorum uygulamak ama türk mutfağı ile uyuşturamadım.
bu arada erkek kaptan istemeyuuuk.ve tebrikler iradenize:46::46::46:

ya birde sırf protein olarak neler yiyorsunuz?

Son düzenleme:
kazen bey ya ben bu dukanı çok istiyorum uygulamak ama türk mutfağı ile uyuşturamadım.
bu arada erkek kaptan istemeyuuuk.ve tebrikler iradenize:46::46::46:

Kaptanlık konusunda latife yaptım :) ama yaşadıklarımı burada paylaşmayı düşünüyorum.

Bu arada haklısınzı kesinlikle bizim mutfak ile uyuşmuyor ama bende mutfak kültürü de olmadığı için yani akşamları %99 hazır yiyen biri olduğum için şimdi kendim hazırladığımdan Türk Mutfağı Gavur mutfağı diye bir ikilem yaşamadım :) Deniz ürünleri tamamen serbest olduğu için zaten tek bildiğim bana uyan bir diyet türü....

Unutmayın ama tuz 0

beni vuranda bu oldu

Sırf Protein olarak

- Yumurta Sınırsız
- Karides (deniz mahsulleri) benim 1. tercihim sınırsız
- Yumurta ile yapabileceğiniz her türlü sahanda yapılan yumurta türevleri sınırsız. İçine light olan herşeyi koyabiliyorsunuz....
- Yulaf Kepeği + yumurta ile yapacağınız her türlü iğrenç karışım
- Sadece etten oluşan kıyma ile yapılan (%0 yağ) köfte tuzsuzzzz
- Tüm baharatlarla yapılmış gene yumurtadan yapılan iğrenç karışımlar
- MANTARRRR işte bu süper bir öğün üzerine birde kaşar rende offffffff mantar + karides manyak oluyor hele ara değil ana öğün olarak yapılırsa
- Tavuğun sadece yağsız göğüs eti

aklıma gelenler bunlar

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/dukan-diyeti-yasanmis-bir-diyet-hikayesi-6830.html

bakın bir üyemiz portalımıza böyle bir yazı yazdı ...

Sırf Protein olarak

- Yumurta Sınırsız
- Karides (deniz mahsulleri) benim 1. tercihim sınırsız
- Yumurta ile yapabileceğiniz her türlü sahanda yapılan yumurta türevleri sınırsız. İçine light olan herşeyi koyabiliyorsunuz....
- Yulaf Kepeği + yumurta ile yapacağınız her türlü iğrenç karışım
- Sadece etten oluşan kıyma ile yapılan (%0 yağ) köfte tuzsuzzzz
- Tüm baharatlarla yapılmış gene yumurtadan yapılan iğrenç karışımlar
- MANTARRRR işte bu süper bir öğün üzerine birde kaşar rende offffffff mantar + karides manyak oluyor hele ara değil ana öğün olarak yapılırsa
- Tavuğun sadece yağsız göğüs eti

aklıma gelenler bunlar

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/dukan-diyeti-yasanmis-bir-diyet-hikayesi-6830.html

bakın bir üyemiz portalımıza böyle bir yazı yazdı ...

ama oldumu bu şimdiyaa,eşim kelebek almış getiriyo eve şuanda,ve siz sadece yağsız tavuk göğüs eti diyosunuz,,bense kelebeği derisiyle hüpletmeden o tavuğa tavuk diyemiyorum:25:

Kaptanlık konusunda latife yaptım :) ama yaşadıklarımı burada paylaşmayı düşünüyorum.

Bu arada haklısınzı kesinlikle bizim mutfak ile uyuşmuyor ama bende mutfak kültürü de olmadığı için yani akşamları %99 hazır yiyen biri olduğum için şimdi kendim hazırladığımdan Türk Mutfağı Gavur mutfağı diye bir ikilem yaşamadım :) Deniz ürünleri tamamen serbest olduğu için zaten tek bildiğim bana uyan bir diyet türü....

Unutmayın ama tuz 0

beni vuranda bu oldu

paylaşırsanız çok sevinirim zaten. bende taşıma usulü genelde hazır beslenen biriyim. ama bir trlü dukana uygun şeyler bulamadım. yumurta yoğurt peynir ha birde tavuk.. başka birşey yok aklıma gelen :( hergün menülerinizi paylaşın. belki gaza gelirim. dukancıların sayfasını takip ettim bir süre ama herkes ev hanımı yemek falan yapıyo bende bu yok işte. yemek çok hazırlayamıyorum. hazır ürünlerde de sırf protein bulmakta zorlandım.

ama daha özel mesajımı okumamışsınız bilee,,danışmakta hatamı yaptım yoksaa:25::26:

paylaşırsanız çok sevinirim zaten. bende taşıma usulü genelde hazır beslenen biriyim. ama bir trlü dukana uygun şeyler bulamadım. yumurta yoğurt peynir ha birde tavuk.. başka birşey yok aklıma gelen :( hergün menülerinizi paylaşın. belki gaza gelirim. dukancıların sayfasını takip ettim bir süre ama herkes ev hanımı yemek falan yapıyo bende bu yok işte. yemek çok hazırlayamıyorum. hazır ürünlerde de sırf protein bulmakta zorlandım.

Dolabımda neler varsa bu akşam liste yapayım ben sizlere ....

Back
X