En son böyle demiştim giderken ve şuan gördüklerim karşısında şoktayım.
Sehercim arkadaşımı destekleyeyim derken tarafsız olmayı unutmuşsun bence.
ErGiNSeNa kullanıcısından alıntı
bizim zaten burda kurallarımız var...
uyulması gereken bir listemiz var
menü paylaşımlarımız var ki paylaşmayanlara silah dayayamayız
cuma bildirimlerimiz var
çizelgelerimiz var
daha ne olsun
ben yokken bu kuralları hatırlatsın diye seni yardımcı seçtim....
ben aylarca sadece bu kurallarla tek başıma topiqi götürdüm...1.5 aydır sen yapıyosun şu yazdıklarına bak...yanlış kişiyi yardımcı seçmişim...ayrıca cevap yazıcak bişey yok milleti zorla buraya getirip motive edemeyiz..kişi önce kendi kararlı olmalı..sonrasındada buradaki kuralları uygulamalı..aylardır hatta ben 1.5 yıldır bu düzenle kilo veriyorum...arkadaşlarımda öyle...topikteki gevşeklik dönemsel bişey ve bütün topiklerde var..bunun için sorumlu aramak çok mantıksız...saygıya gelince önce sen büyüqüne saygı göstermeyi öqren ki büyüklerinde sana sevgi göstersin!!!!
Bu yazıya kesinlikle katılıyorum yazmışsın. Neresine katılıyosun ve katıldığın hangi kuralı uyguluyosun arkadaşım. Ama pardon kurallar var ama kimsenin kafasına silah dayayıp zorla uygulattıramayız. Zaten kurallar yıkılmak içindir unutmuşum. Yoksa Tuğba ‘ nın saygısız olduğuna mı katılıyodun ? karıştırdım ben canım bi açıklarmısın sana zahmet. Şimdiden açıklama için teşekkürler cnm
canım desteqin için çok teşekkür ederim böyle zamanlarda verilen destek çok önemli...zaten problem çıkaran 1-2 kişi var...onların dışında sorun yok....biz yolumuza devam edicez cnm olmadı yeni bir topik açıp burdan gideriz...
Demişsin
Sena Abla ama ilgilenemedikten sonra yeni topik açmanın anlamı ne ki ? neden çoğul konuşuyosun onu anlamadım ben ? :26:
Problem çıkartmak değildi amaç , amaç topiğin eski günlerine geri dönmesiydi ama “eski” arkadaşlar “yeni” durumdan da çok memnunlar ki sağolsunlar telefon,msn,özelden akın etmişler. Bide anlamadığım nokta bu arkadaşlar nasıl da hemen haber almış topiğe girmeden çok enteresan. Keşke o arkadaşlar da böyle zamanlarda değil de haftada bir – iki topiğe gelselerdi böyle olmazdı herhalde.
Sena Abla herkes rengini belirtsin ne demek ? ben anlamadım ? Gruplaşma mı istiyorsun topikte ?
Sena Abla madem Tuğba istediğin gibi yapamadı kaptan yardımcılığını neden bunu dile getirip yardımcıyı değiştirmedin ? Bide sen Tuğbayı rastgele mi seçmiştin yoksa o da baya kilo verdi artık bilgisi var diye mi seçmiştin ? Ben yoktum ya bilmiyorum o yüzden :26:
Sena Abla Suzan sen kaptanlıktan çekildin diye değil taraf olmak istemediği için ayrılmış. Taraf olacağını kim ima etti ? kim bu kadına böyle düşündürdü ?
Umay0110 de taraf seçeceğimizi düşünmüş Sena Abla sence neden ?
Blackcat alıntılarım bile cevaplanmıyor pek kıymetli olduğumu sanmıyorum diyerek yeni topik arayışına girmiş.
Angelteacher 80-89 topiğine davet etmiş topikten ayrılan arkadaşları…
Tuğba hakkında son yazılanlara avukatı olmadığımdan cevap vermek istemiyorum. Kendisi zaten cevap verecektir ama
VE ARTIK BURAYA HİÇBİR ŞEKİLDE BU KONUYLA İLGİLİ BİŞEY YAZILMASIN....BURASI TARTIŞMA PLATFORMU DEĞİL...SABAH DÜN OLAN HERŞEYİ SİLİP AÇTIM PCYİ AMA BAKTIMKİ MUHTEŞEM İKİLİ İŞ BAŞINDA..CEVAP HAKKI DOĞDUĞU İÇİN YAZDIM..BUNDAN SONRA BANA BİŞEY YAZMAK İSTEYEN ÖZELE BUYURSUN!!!!!!
İşte buna yorum yapmak istiyorum.Bu topikte kimin ne yapacağına, ne yazacağına sen karar veremezsin
Sena Abla bu son sözü ben söyledim konu kapandı olayını uygulamaya kalkma lütfen. Çünkü ben özelden yürütmüyorum işlerimi buradan desteğimi de sitemimi de herkes görsün istiyorum.
Benim yazdıklarımı görmediğine inanmıyorum artık. Sadece görmek istemiyosun çünkü sitem ediyorum. Seni destekleyen şeyler
yazmıyorum. Benim amacım burda kimseyi kırmak değildi. Ama konuşmalar o kadar sert ve kırıcı ki insanın ister istemez sinirleri bozuluyor
sert cevaplar vermek istiyor.Ama saygısızlık ile suçlanmaktan korktuğum için susuyorum. Bu yazdıklarımı da görmezden gelmezsin
umarım. Cevabını dört gözle bekliyorum. (Gözlüklerimi taktım o manâda dört göz

)