- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
kesınlıklebende kedılerı sevdıgın ve kedı besledıgın ıcın boyle bı nıck düşündün sanmıstım nıck hıkayelerı güzel fıkır tuttum:128:
anlaıdm canım her zaman beklerız o zaman![]()
artık burdayımmmm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesınlıklebende kedılerı sevdıgın ve kedı besledıgın ıcın boyle bı nıck düşündün sanmıstım nıck hıkayelerı güzel fıkır tuttum:128:
anlaıdm canım her zaman beklerız o zaman![]()
selam kızlarrrrrr ben de yeni kadroyuuuu çok beğendimmm
geri dönmek istiyorummmmmmm![]()
şahane ötesi. bende mi araba koysam hedefe ne :)
dur yeni bir akım başlatalım hemen . kızlar nicklerinizin hikayelerini paylaşır mısınız. benimki şöyle: üniversitede yurtta bir arkadaşım vardı. ben esmerim o zaman larda saçlarımı simsiyah boyatmıştım. kedileri falanda çok severim zaten. o bana kara kedi diye takılırdı. sonra ben bu lakabı çok sevdim. ama çoğu sitede karakedi alınmış oluyor bende blackcat i kullanmaya başladım. işte benim hikaye bu. ha içimde acık cadılıkta var. ee her cadıya karakedi lazım di mi
![]()
sabah birisi bana umaycım demiştide nicklerimizi hikayelerimi paylaşsakmı diye düşünmüştüm bende uzun yaşayacaksınız benimde kızımın ismi umay, gökçe umay 0110(1 ekim doğumlu) ordan geliyor umay0110 :)
Charlie de kazen :))) editör ya
ay o da cok ciddi benim msj okuyomus korktum birden :)))
Hoşgeldin diyorum o zamann![]()
selam kızlarrrrrr ben de yeni kadroyuuuu çok beğendimmm
geri dönmek istiyorummmmmmm![]()
o gelecekte gelecek kuzumm benim çatır çatır yicezzz moneyleri
mesajimdanda anlasildigi uzere oyum tugbaya hakkini hic yiyemeyiz hep bizimle ilgilenmeye calisti tabi dilek ve nafda yardimcilari
Charlie de kazen :))) editör ya
ay o da cok ciddi benim msj okuyomus korktum birden :)))
Vayyyy
Buraya gelmen çok güzel.Eski olanlar seni hatırlayacaktır zaten.
Tekrar topiğe katılmaana çok sevindim.![]()
slm kizlar yaklasik 1 yildir burdayim belki ben sizler kadar yogun giremiyrum ama her zaman takip ediyorum dunden beri uzulerek topikte yazilanlari okuyorum hepinizi ayri ayri seviyorum ozelimde hicbirinizi tanimam hicbirinizin farki yok benim icin burda yeri geldi acilarimizi yeri geldi mutlulugumuzu paylastik herkeste birbirine elinden geldigi kedar destek oldu ama sunu gordumki en ufak seyde bile hemen usluplar degisiyor birbirini azarlamalar yada emegi hice saymalar yani her iki cercevede ayni seyi gordum kirici olmak kolayimizami gidiyor bilmiyom ben hep zorlanmisimdir kirici olmaktan herhalde bende bir tuhaflik var benim icin sena da tugbada ayni ama sunuda soylemeden gecmiyecem ben burdayim ama oy kulanmiyacam ben kaptanlik olayini bile artik abartili goruyorum burda ilede basimizda birelerinin olmasi gerekmiyor ortak kararlar alinip beli gunlerde bildirim yapilsin sonucta biz buraya zayiflamak icin geliyoruz onemli olan bir birimizi motive etmek birbirimizi anlamak
slm kizlar yaklasik 1 yildir burdayim belki ben sizler kadar yogun giremiyrum ama her zaman takip ediyorum dunden beri uzulerek topikte yazilanlari okuyorum hepinizi ayri ayri seviyorum ozelimde hicbirinizi tanimam hicbirinizin farki yok benim icin burda yeri geldi acilarimizi yeri geldi mutlulugumuzu paylastik herkeste birbirine elinden geldigi kedar destek oldu ama sunu gordumki en ufak seyde bile hemen usluplar degisiyor birbirini azarlamalar yada emegi hice saymalar yani her iki cercevede ayni seyi gordum kirici olmak kolayimizami gidiyor bilmiyom ben hep zorlanmisimdir kirici olmaktan herhalde bende bir tuhaflik var benim icin sena da tugbada ayni ama sunuda soylemeden gecmiyecem ben burdayim ama oy kulanmiyacam ben kaptanlik olayini bile artik abartili goruyorum burda ilede basimizda birelerinin olmasi gerekmiyor ortak kararlar alinip beli gunlerde bildirim yapilsin sonucta biz buraya zayiflamak icin geliyoruz onemli olan bir birimizi motive etmek birbirimizi anlamak
Hoşgeldin diyorum o zamann
Güzelmişbana da orta okulda kedi hatta van kedisi derlerdi gözlerim renk değiştirdiği için
normalde yeşil ama sinirlenince yada ağlayınca mavi oluyo
Duygularımı saklayamıyorum yani
Benim nick ' im ismimim ilk 3 harfiArkadaş çevrem ve ara sıra patronum sinirlendiğinde naf naffff der
ama ilk önce eşim
çıkartmıştı NaF kısaltmasını teeeee 10 sene önce
Tahmin etmiştim profil resminden
Ahahahevet ciddi ama o da bir insan korkulacak bişey yok bence :18:
![]()
![]()
ay cok merak ettım naf la baslayan bı ısım bulamadımnaftalın gelıyo sadece aklıma o da ısım deıl
![]()
ben yokken gelenler olmuşşşş
kendimi tanıtma ihtiyacı duyuyorum
23 yaşındayım 1.5 senedir evliyim.ingilizce öğretmeniyim kpss illetiyle uğraşıyorum.. kilomu çizelgemde görüyorsunuz zaten
kendimi bildim bileli kilo problemi yaşıyorummm
inşallah hep birlikte kiloları el birliğyle veririz..
nacizane oyum da tuğbaya..dilek ve naf da süper olur yanında hani:)
sabah birisi bana umaycım demiştide nicklerimizi hikayelerimi paylaşsakmı diye düşünmüştüm bende uzun yaşayacaksınız benimde kızımın ismi umay, gökçe umay 0110(1 ekim doğumlu) ordan geliyor umay0110 :)
benimde ablamin kizinin ismi elif ecrin ondan gelme benim kizim daha ozaman karnimdaydi bende yegenimin ismini koydum diger yegenlerim duymasin :26:
buarada yeni hedefimi yaptim
Hoşgeldin diyorum o zamann
Güzelmişbana da orta okulda kedi hatta van kedisi derlerdi gözlerim renk değiştirdiği için
normalde yeşil ama sinirlenince yada ağlayınca mavi oluyo
Duygularımı saklayamıyorum yani
Benim nick ' im ismimim ilk 3 harfiArkadaş çevrem ve ara sıra patronum sinirlendiğinde naf naffff der
ama ilk önce eşim
çıkartmıştı NaF kısaltmasını teeeee 10 sene önce
Tahmin etmiştim profil resminden
Ahahahevet ciddi ama o da bir insan korkulacak bişey yok bence :18:
![]()
![]()
nafiye olabilirmi? :26:
cok uyumak bana yaramiyo
elim ayagim uyusuk.hicbir isimi yapamiyorum.
gidip koyu bi turk kahvesi yapiim bari.yoksa kendime gelemicem.
![]()
hepinizinki çok güzel . şimdi naf o zaman kurgulayalım ismin naftalin... olmadı
nafiye...olmadı
nafın....olmadı
nafafa, nafara ay bak şimdi derdine düştüm kız ismin ne ya. ilk üç harfi naf olan birşey gelmiyo aklıma
kızlar bugünden itibaren kalori saymaya başlıycam.bakalım yemek için kendimi durdurabilecekmiyim.en azından denemek lazım diye düşündüm.mesela ne öğrendim.geçen hafta elceğizlerimle yaptığım ıspanaklı tepsi böreğinin tek dilimi 250 kalori imiş.ben yarım tepsi yemiştim.
inşallah kalorileri görünce kendime dur diyebilirim.
Tansiyon düşüyomuş gibi geliyo bana.:26:
Elim ayagım titriyo benimde.
Adı üç harfliye çıktı kızın
Bünyeye göre alınması gereken kalori miktarı belli zaten.
Bide kalorilere takınca cidden insanın yiyesi gelmiyo.![]()