70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

OoOoo KDR gelmişşş.:52:
Sen ne kadr yesende leslie veya stepperla bişekilde boş bırakmıyorsun kendini.
Gündüz muhabbetlerini özledim valla.
Babanne iyi güzelde seni özlüyoruz.:32:

Kepekli ekmek yerine tam tahıllı ekmek veya çavdar ekmeği yemeni öneririm.
Kepek ekmeği hem kansızlık yapıyor hemde çabuk acıkmamıza sebep veriyormuş:34:
Akşam bu menüde yok mu?
İnş. boş bi arkadaş sana ortilik eder.:16:

OoOOo kimlerii görüyorummm.:52:52:

Diyetisyenli menüler ne kadar kendini belli ediyor.:9::9:
Afiyet olsun canım.. Doktorlar bu şekilde cidden çok güzel kilo verdiyor.
Bende yarın gidicem bakalım bana nasıl liste verecek.:1:

Hoşgeldin gur_bet:3:
Belli bi listemiz yok. :) Burada takılırsan menüleri incelersen zaman içinde öğrenirsin.
Umarım katılımın daim olur.:3:

Şu özel karışımı bende deniycem ya.
Akşam 5 buçukta yazmışsın ya ben onu önce 5 bucuk pizza diye okudum böyle oldum.:53:
Kaçamaksız gidersen haftada bi kilo tabi ki verirsin.
Yanındayız.:70:

Dönüşün muhteşem olmuş bebeim:9:
Doktor bana kabzlık sorunun varsa sabah ılık suya 1 tk bal at sonra da 1 tane ceviz ye dedi.
Aklında olsun değiştire değiştire içersin.:9:

Eyytt orda bi meyva suyu gördüm sanki.:1:
Ardından daa kolaa:1:
Bugün cuma haftaya çok var bi günlük kaçamağını yapmışsn.
Haftaya liste gümbür gümbür gelecek.:1:

Bugün cuma canım.. Sıkma kendini önünde yepyeni 7 gün var.:38:
Yarından itibaren toparlarsın.:38:

Canım google a leslie sansone diye arat diyetcenterlı bi sitede linki ivar.
IOrdan indirebilirsin. Hatun sürekli yürüyor walk walkk walkkk :9: Çenesi bi susmuyo.
Çok işe yarıyor ama 3 mile de su gibi kalıyormuşsun.:9:
İndiremezsen söyle yardımcı olayım.

Bende bugün güya tavıklı salata yicektim sabah uyanamadım. İşe giderken bi simit bi ayran aldım.
Öğleni öyle yaptım.:56:

Kepek ekmeği olmamışş. Tam tahıllı bugday ekmeği veya çavdar ekmeği.
Bide kilo çizelgeni yapsana:34:

Merhaba.:3:
Yorumlarına şaşırdım cidden beklemiyordum senden.:9:
Bana Dilek diyebilirsin yaşlarımız yakındır zaten.:1:
Beraber zayıflamak diLeğiYLe:16:

Hoşgeldin Derya abla:3:
Özlettin kendini.:38: Bende dün regl oldum fenalardayım.:9:
Ama buna şükür hiç olamamak daha fena.

Sehercim seni üzdüysem çok özür dilerim..:26:
Amacım asla seni kırmak veya üzmek değildi..
Senin üzüleceğini düşünemedim affet..
Herkes aynı düşünecek diye bi kural yok ki.
Herkesin düşüncesine saygım var benim. O konularıda geçtim ben..
Senin tavır yaptıgını falan düşünmedim sadece açıklama yapmıştım.
Üzdüysem ki üzmüşüm affet

canım sadece yanlı gösterilmeme üzüldüm.dedim ya belki de benim senayla eskilerde paylaştığım farklıydı.ama sen de yazın geldin sanırım.eskiyi bilmemen normal.dedimya kimseye kırgın değilim sadece üzüldüm.

arkadaşlaaaarr..bisürrü sayfa birikmiş yaf..ben nası okuyum evli çocuklu hatun o kadar sayfayı..hayrına biri deyiversin kızım bağırır birazdan..oylamamı yapıldı..kim kaptan?kim yardımcı??biz yenileri üzmeyin artık nolur..binbir heves geldim ortalık karıştı...

utanç tablosu menümü de yazayım..bugün 1100 gr vermiş olmamın şerefine..kendime tatil ilan ettim..aslında şu saate kadar etmemiştim de akşam 9 dan sonra baayya bi tatil oldu..çünkü boğazım öttü resmen öttü gittim kendime kek yaptımmmm:8::18::8::26:mutlu ama pişmanımmmm..yedimmmm..ama yarın sil baştan tabiki..sağlıklı beslenmye devam..

sabah: aç karna 1 bardak ılık su.3 dilim ekmek,1 yumurt, 2 küçük dilim kaşar, çok az beyaz peynir, 2 küp kavrulmuş kıyma, 1 çay kaşığı reçel, 1 zeytin ve rezene çayım..

ara:1 avuç fındık badem leblebi üzüm mix, küçücük bir bayram çikolatası

öğlen: 1 tabak yeşil fasülye, 1 dilim ekmek, yoğurt

ara: 1 muz dayanaamdımm regl olunca krizdeyim, müsli yarım yağlı sütle

akşam: 2 3 köfte büyüklüğünde haşlanmış et, 4 5 kaşık yeşil fasülye, salata, yoğurt, 1 lokma ekmek

ara: 2 dilim kekkkkkk:26::52:

afiyet olsun ortim olmuş bi kere :1::1: cumaya kadar önümüzde koca bir hafta var telafi edersin sen onu. zaten süt üretirken yakarsın sen onları.

Selam kızlar, Bayanlar :3::3:

Acaba rica etsem benide aranıza alırmısınız ??

1,69 boyunda 69 kilo hipoglisemi (şeker başlangıcı) ve troid hastasıyım. 21 yaşındayım. Marta kadar 61 kiloya düşmek zorundayım 1600 klorilik diet listem var kılı kılına uyamıyorum ancak elimden geldiğince yapıyorum. Doktorum şuan spor isteğime bıraktı hastalığım olduğu için spor kilo vermeni hızlandırmaz dedi. Bende sporu daha sonraya bıraktım. 5 aydır hiç kilo veremedim çok dikkat etmem rağmen 2 haftadır diyetteyim ve sadece 1 kilo verebildim :18::18::18: Çok yavaş verebiliyorum hastalıklardan dolayı motive olmaya ihtiyacım var :14::14::14: Giymediğim bedenleri giymeye başladım en son 38 beden trendyoldan aldığım bluzun göğüs kısmı çok sıktı kollardan girmedi oturdum ağladım :14: Geride göndermedim giyicem içine sığıcam diye. inşallah yaza doğru sığıcam içine :14:
Bu arada İsmim Sineray Cemre hangisini kullanmak isterseniz :16:

afiyet olsun ortim olmuş bi kere :1::1: cumaya kadar önümüzde koca bir hafta var telafi edersin sen onu. zaten süt üretirken yakarsın sen onları.

saol cnm ortim ama ortiliğimizi ilan ettik mi??bildirim yaptınmı sen cnm bu hafta başlangıç kilonu yaz kaptana ki haftaya listeye girebilesin

yazdıklarınızı içim sızlayarak okudum... bir parça kilo versinler diye uqraşıp didindiqim arkadaşlarım bunlarmı benim...sabahtan akşama kadar topikte olup herkesle tek tek ilgilendiqim günler unutulup son 2 aydır kursumdan dolayı (haber verdiqim ve kaptan seçelim dediqim halde ki zaten kursum 2 ay sürecek demiştim ) eskisi gibi ilgilenmediqim için bana sarfettiqiniz onca lafı yutup topiqe devam etmem mümkün deqil...zaten gördüqüm kadarıyla aslında kimsenin umurunda deqilmişim...bana çekip gitmek düşer ve kim olsa aynı şeyi yapar...ama unutmayın ektiqinizi biçersiniz....tek yaptıqım yoqunluqumdan dolayı topiqle ilgilenmemek....yeni kaptan seçelim dediqim halde olayı buralara getirip beni suçlu ilan ettiniz...acı bir tecrübe oldu bana....acılar bıraktınız içimde....son bişey daha; tuqba mesajlarının birinde benim için tekrar kaptanlık sevdasına heves etmiş yazmış...ben nil varkende asla kaptan olmak istemedim...nil çok ısrar etti hatta kabul etmedim... birden topiqi bırakıp gitti bidahada gelmedi..zaten 2-3 kişi vardı topikte....mecbur liste yaptım ve kaptanlık serüvenim başlamış oldu....buraya gelen herkes özel ilgi istedi benden...gerektiqi yerde özelden....elimden ne geldiyse yaptım eskiler bilir... zaman zaman ailemden fedakarlık yapıp onlarla geçireceqim zamandan çalıp uzunn listeler yaptım...sırf burdan ayrı kalmamak içim yazın tatile çıkarken ve bayram tatillerinde laptopumu yanıma alıp vodem satın aldım ve ciddi miktarda para ödedim...zamanım vardı evdeydim işim gücüm yoktu...ilgilenebildiqim kadar ilgilenmeye çalıştım...tuqbayada diqer topikten atıldıqında elimden gelen yardımı yapıp onu bu topiqe kazandırmaya çalıştım..tuqbada çok başkadır emeqim..zor günler yaşadı ve aşması için elimden geleni yaptım..beni üzen herşeyi unutup beni bukadar kolay karalaması..ve yazdıkları öyle acıki sanki ben onun düşmanıymışım gibi...
ve şu son olan olaylarda şunu anladım...
herşey boşunaymış...

HOŞÇAKALIN....

1,69 boyunda 69 kilo hipoglisemi (şeker başlangıcı) ve troid hastasıyım. 21 yaşındayım. Marta kadar 61 kiloya düşmek zorundayım 1600 klorilik diet listem var kılı kılına uyamıyorum ancak elimden geldiğince yapıyorum. Doktorum şuan spor isteğime bıraktı hastalığım olduğu için spor kilo vermeni hızlandırmaz dedi. Bende sporu daha sonraya bıraktım. 5 aydır hiç kilo veremedim çok dikkat etmem rağmen 2 haftadır diyetteyim ve sadece 1 kilo verebildim :18::18::18: Çok yavaş verebiliyorum hastalıklardan dolayı motive olmaya ihtiyacım var :14::14::14: Giymediğim bedenleri giymeye başladım en son 38 beden trendyoldan aldığım bluzun göğüs kısmı çok sıktı kollardan girmedi oturdum ağladım :14: Geride göndermedim giyicem içine sığıcam diye. inşallah yaza doğru sığıcam içine :14:

hoşgeldin Sirenay. ne güzel anlatmışsın kendini:34: geçmiş olsun. tiroit kilo vermeni mi engelliyor? bende daha yeniyim burda ama güzel vakit geçiyo ve daha azimli oluyo insan bu topikte.

saol cnm ortim ama ortiliğimizi ilan ettik mi??bildirim yaptınmı sen cnm bu hafta başlangıç kilonu yaz kaptana ki haftaya listeye girebilesin

biraz okumaya çalıştım ama kimin kaptan olduğunu bilmiyorum. bildirim buraya yapılsın denmişti bende yazdım ama kimseye mesaj atmadım canım ya.

hoşgeldin Sirenay. ne güzel anlatmışsın kendini:34: geçmiş olsun. tiroit kilo vermeni mi engelliyor? bende daha yeniyim burda ama güzel vakit geçiyo ve daha azimli oluyo insan bu topikte.

Hoşbuldum :16: .Teşekkür ederim :16: .Evet malesef hipotroid varmış 5 aydır. Ben kilo vermeye çalıştıkça su içsem yaradı :9: Hayatımda görmediğim kiloya geldim ben bile inanamadım. 2,5 sene sonra Allah nasip kısmet ederse düğünüm var ve ben kalın gelin olmak istemiyorum madem yavaş kilo vericem vermem gereken 16-17 kilo var şimdiden başlamam gerek:16:

hoşgeldinnn:3:
hipotroidim var kilo vermem zor diyerek başlama bu işe..
bu forumda ynı hastalığa sahip çok kişin başarı öyküsünü okudum
30lu kilolar verenler var
boşver az olsun temiz olsun:1:
önemli olan uzun vadede kalıcı kilo vermek...

hoşgeldinnn:3:
hipotroidim var kilo vermem zor diyerek başlama bu işe..
bu forumda ynı hastalığa sahip çok kişin başarı öyküsünü okudum
30lu kilolar verenler var
boşver az olsun temiz olsun:1:
önemli olan uzun vadede kalıcı kilo vermek...

Hoşbuldum :16:
İnşallah bende görüuyorum etrafımda ancak en yakın örneğim annem babam ve teyzem :9: Kilo veremiyolar onlardada var hipotroid :9:
Ama azimliyim hiç değilse 1 kilo verdim bu bana yeter :16:

İnşallah bende görüuyorum etrafımda ancak en yakın örneğim annem babam ve teyzem :9: Kilo veremiyolar onlardada var hipotroid :9:

1 kilo 1 kilo gidecek işte
sabırlı ve azimli ol yeter:34:

yeni orti bildirimi

jojop ve arzuayten

orti olduk..artık kilo bildirimini haftaya yapcaz heralde değil mi??sanırım geçti..

Yaptım :16: İnşallah 2 ayda verebilirim 9 kiloyu :9:
Allah hepimizin yardımcısı olsun :16:
Teşekkürler :16:
Sirkeli su deneyen var mı aranızda acaba ?

hoş geldin canım...

2 hf da 1 kiloyu az görme..ben 1 ayda 1 kilo verdim bunada şükür diyorum..

menümü vereyim kabul ederseniz tabikide:24:
sabah(07.30)
2 dlm.kızarmış tam tahıllı ekmek üzerine labne peynir ve onun üzerinede dilim salam,1 hşl.yumurta,söğüş domates,salatalık,5-6 zeytin,çay
ara(10.30)
6-7 taze fındık içi
öğle(12.30)
1 kase ezogelin çorbası,1 dlm.ekmek,5-6 acı süs biberi
ara(16.00)
1 küçük kutu süt
akşam(19.00)
1 kase salata,1 küçük tavuk göğüs hşl.
gün boyu 3.5 lt.su
spor:
bugün yok...ama pazartesi,salı,perşembe 1 saat hoca eşliğinde plates(belediyenin ücretsiz hizmeti,spor salonunda),eve dönüşte devamında 40 dk. 7.0 da tempolu yürüyüş yapıyorum...bu gün iş dönüşünden beridirde bütün evi dip bucak süpürdüm,sildim,toz aldım,çamaşır şu anda dönüyor...
offffffffff yazarken yoruldum...daha noolsun değilmi...:23::23::27::27:

özledim seni deryacım yaaa hoşgeldin ve maşallah yine enerjin mükemmel :nazar::nazar:

slmmm arkadaşlar nasılsınız neler olmuş neler yazılanlara çok üzüldüm ben bayadır gelememiştim :(
burdaki sohbetler çok hoştur herkes birbirine yardım etmeye çalışıyordu ben sizleri çok özledim ama yüzüm olmadı gelmeye arada kayboluyodumda:27:
suzimm nasılsın canım seninle gece muhabbetlerimiz olurdu tabi tubişlede
tubiş çıtır sey sen nasılsın eridin he az durr bizde zayıflayalım emi:27::27:
dilek nasılsın canımmm özledim senide bu arada resmini çok begendim dimen geçmicem:31::31:
naf canım sende iyisindir inşş
yeni gelen ve zayıflamaya calışan arkadaşlar hepimize kolay gelsin inşş çıtır olacakgız 2012 ugurlu gelcek :21::21:

yarın burada olamayabiliriz ama :19::19::19:
sizde yarından sonra burda olursunuz canım ,yada pazartesi:23:
bu arada oyumu da vereyım başka aday yok sanırırm onun için

tek partili bu seçimde tek partiyi seçiyorum ahahah Tuğba

ayrıca adımı tahmın edebilene bi ev bı araba

http://www.antalyahomes.com/pictures/ALN-019/general/big/09.jpg[/img

[img]http://www.resimle.net/data/media/34/land_rover_range_rover_resimleri.jpg
ben arabaya heleki eve bayıldım,,bu arada adını ilk başta sen söylemiştin,,unuttunmu,,ben olsam riske girmezdim:60::60:
Öncelikle merhaba :3:
Ben aranıza katılalı bir hafta oldu. Ama dün hariç her gün buraya girdim, menülerimi paylaştım, yazışmaları okudum.
Dünküleri+bugünküleri de az önce bir saat süreyle dikkatlice okudum.

Burayı çok sevdim, kilo verebileceğime ve başaracağıma inandım.
Çevremdekilerin tekliflerini net olarak reddetmeyi öğrendim.
Abur cubur yememeyi öğrendim. :20:
Sayenizde isteyince çok kararlı biri olduğumu ve amacım doğrultusunda her şeyi yapabileceğimi öğrendim.
Ben kaptanı zaten Tuğba sanıyordum. İlk geldiğimde kuralları bana tek tek o açıkladı.
Menülerime o ve pek çoğunuz yorum yaptınız.
Bunlar gerçekten güç veren şeyler.
Her gün buraya menümü yazacağım aklıma geldikçe kendimi kontrol edebiliyorum. Sonra kızlara ne hesap veririm diyorum.
Çok büyük desteksiniz benim için bir haftadır. Umarım çok uzun süre de olmaya devam edeceksiniz.
Eğer bi kaptan seçilecekse kesinlikle o Tuğba olmalı diye düşünüyorum. Ben yeniyim, önceki kaptanı tanımadığım için yorum yapamam.
Ama Tuğba'nın çok daha ilgili ve istekli olduğu çok açık.
Dilek beni tanımıyor sanırım ama onu fikirlerini çok açık ve net ifade ettiği için kutluyorum.:34: Dilek ve Nafı da Tuğba'nın yanında görmek istiyorum :46:
Belki benden hiçbiriniz böyle bir yazı beklemiyodunuz çünkü ben çok çok yeniyim. Ama dediğim gibi tüm yazışmaları okudum ve olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.:54:

Not: Ben biraz yaşça küçüğüm sizden sanırım. üniversiteye gidiyorum. Size isimlerinizle hitap etmem sizi rahatsız etmiyordur umarım?:1::1:
bende beklemezdim senden böyle düşünceleri ama gerçekten onure ettin bizi,,bu arada yaşın kaç yazmamışsın ama,ismimle hitap etmen rahatsız etmedi açıkçası:38::54:
başlayış:86 kg.
geçen hafta:59.9 kg.
bu hafta:59.5kg.:35:
giden:400 gr.:33:
toplam giden:26.6 kg.:nazar:
hedef:59 kg.
boy:162 cm.
beden:36
kızlar merhaba...kaçak arkadaşınız geldi....nasılsınız bakemmmmm....ben çok iyiyim ,bugün adet olmanın dışında herşey yolunda...oyüzden bildirimime yansıdı ama olsun...

yeni gelen kızlar....hepiniz hoşgeldiniz,bol iradeler diliyorum ...geçmişe az göz atayım geliyorum :52:
ne nasıl kabul etmiyorum:30:,,nasıl beni geçersin,,hani beraber yürücektik biz bu yollarda:24: beraber ıslancektik yağan yağmurdaa:24::43:ben artıya çıktım hep eşimin yüzünden,,sırf iddayı kaybediyim diye,kargaşa çıkartıyo:23::9:
canım sen ve bebişiyi olunda kilo çok önemşli değil.bak ne güzel vermiştin kiloları yine verirsin.inşş çoookk sağlıklı bi bebişin olur.öpüyorum seni.

bu da iyiymiş çok gülmek isterdim bu yüz mesaj doldurma topiğine...ama ağlıyodummmmm...

dilekcim ve nafcım...yazdıklarınıza o kadar üzüldüm kiiii inanın ağlıyorum.ben hep belirttim taraf değil diye ve ben sen şunu yaptın sen şunun hakkını yedin diye bişey yazmadım.serzenişlerinizde gerçekten haklıydınız....ama senanın yoğun olduğunu bildiğimden cevap yazmadığını biliyorum.yoksa herkese tek tek yorum yazan , menülerini yorumlayan , motive eden senayla tanıştım ben ilk olarak.ve bu ilgilenememesinin geçici olduğunu düşündüm.dedimya gerçekten emeği çok...
ben tubanında emek verdiğini hatta 2 çocukla çok güzel yaptığını yazdım zaten...
senanın üslubunu doru bulduğumu yazmadım...
ayrıca tubanın saygısız olduğuan katıldığımı yazmadım(onu yazarken oğlum başımda ağlıyodu ve neye katıldığımı tam yazamadım)ama tubanın şu yaptığını haksız buldum.tamam kaptan seçiyoruz hadi tavrını.bu bence senayla konuşularak alınacak bi karar....

neyse kızlarr o kadar yanlış anlaşıldımkiiiiii çok şeyler yazmak istiyorum ama yazmıcam.gerçekten yanlış anlaşıldım benim niyetim arayı bulmaktı ama senacığımın yandaşı ilan edildim.eğer ben gerçekten bi yandaş olsaydım birinden birine özleden mesaj atar msn de görüşür veye telaçardım.ama ben bunların hiçbirini yapmadım.
tekrar ediyorum senaya saygım ve sevgim sonsuz.sizleri de çok seviyorum veeee tubayı da çok seviyoruuuummmm.
herbiriniz hakkınız helal edin gerçekten ağlamaktan kafamı da toplayamıyorum biraz dağınık oldu.herşey buraya kadarmış.çok yoğundum zar zor girdim ama kopmak istememiştim.ama bu olanlar ve son yazılanlar gerçekten çok üzdü beni.bu son mesajım herkes hakkını helal etsn herkesle azçok bişeyler paylaştık...

tubacım dilekcim ve nafcım sizlere göreviniz hayırlı olsun.yanlış anlaşılmasın yine sizlere tavır yapıp gittiğim yok.inşşş güzel günler sizlerle olur...

ya,,ama biz seni üzmek istememiştikki,:26:,eğer bende üzücek bişey yazdıysam senii,özür diliyorum,:48:,ben gördüm zaten yazılarını,hiç taraf olduğunu yazmadın haklısın ama,,arkadaşlar senin eskilerini bilmedikleri için şeyetmişler belliki,,
son bi not=ben kendim almadım kararı,,ben sena ablaya sorduklarımın cevabını alamayınca bu konuyu kazene danıştım ve arkamda olduğunu söyleyince bende seçim yapalım kararını sundum,,ve herkez içinde tuttuğu sorunları tek tek söyledi,,bende dahil bu topiğin bu halinden memnun değiliz,,bitsin artık çatışma,,önümüze bakalım,,sende üzülme,,hiç bişey için üzülmeye değmez,,heleki böyle bi yanlış anlaşılma yüzünden:38::54::16::16:

Eki Görüntüle 322409

:3::3::3::3:

ya kızlar inanın tam 25 sayfa okudum belkide fazlaydı:25:gözlerim acıdı valla haa:31:ne kadar aktif bi gün olmuş:1:neyse sadete gelelim,,hepsini okudum yazılanları anca şimdi vakit bulabildim,,eşimle hastaneye gitmiştik ordan anneme gittim,,ve 10da evde oldum tabi,,pcyi açamadım bile yorgundum ,,neyseki çocuklar uyuyunca bende meraktan çatlıyorum zaten hemen koştum geldim,,:10:

:31:gördümki herkez kararını vermiş,,ve gün bitti bugün yepyeni bi gün ve başlangıç olucak ,,sizler içinde benim içimde,,ben kaptan olmayı düşünmedim hiç,,hatta yardımcılığı bırakıyorum diye düşündüğüm bi anda,,bazı arkadaşlarla karar aldık ve gidenin neden biz olucanı tartıştık ve sonuç kaptanlığa aday koyulmam istenmesiydi,,bende düşündüm ve kararımı verdim,,istenmessemde yoluma normal olarak devam ederim ne var dedim,,ama sonsuz teşekkürler ediyorum,,arkamda oldunuz ve istediniz,,bende bundan sonra

:119::124::124::17:70-79 topiğinin yeni kaptanıyım:16:
:124::124::119:

ve kendiside kabul ediceni söylediği için ve sizlerden gelen yoğun istek üzerine:23::1:

:119::124:dileği(pucca) kaptan yardımcısı ilan ediyoruuuumm:46::16::124::119:

:3:NAF'ı ne etcemi bilemiyorum açıkçası:60::60:kendi bulsun bi zahmet bi makam,,hertürlü kabulumüzsün:23::38:

:19:bildirimler bi hiç yüzünden buraya yapıldı,,ee kim toplıycak şimdi bunları,,düzen bu değildi ve hatalı bildirimler oldu,,bunu düzeltmek için

ve buhaftaki bildirimleri es geçmemek adına fikrimi sunuyorum,,:42::42::42:

hafta sonu giremeyenler pazartesi hafta sonu girenlerse yarın veya pazar günü,,özel mesaj atsınlar cumaki kilolarını:34:bu şekilde hem kimse yorulmamış olur hemde bu haftaki listemizde açıklanır,,:16:

gerçi haberleşemedik ama,,listeyi dilek (pucca)yapıcaktı,,benim için çokta hora geçer hanii:54::12:oyüzden şimdi tekrarlıyorum,,ama yarın cevap ver dilekcim cayarsın mayarsın,ona göre göndersinler,,:32::1::54:

$308703_230531373672508_191095597616086_668423_312330255_n.webp

kızlar cuma günkü kilo bildirimleri aşağıdaki gibi dilek'in (pucca) özeline yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,:20::20:yeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimler:32:hadi bakalım:42::42:

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice:34:

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

pucca'nın dikkatine kocaman başlığa yazıp altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama:15::34:

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi hafta diliyorum inşallah benim içinde:16::16:

Son düzenleme:
Back
X