Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah ..1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim light peynir, açık çay şekersiz
kahvaltım ne kadar boş yaa![]()
benimde haftaiçi kahvaltılarım hep böyle canım. haftasonları acık şımartıyom kendimi evde olunca. sende renklendir biraz
canim benimde ayni sayilir ama ben hergun 2dilim ekmek bikac zeytin yerim bir ikigun araylada1haslanmis yumurta
hoş geldin canım...
2 hf da 1 kiloyu az görme..ben 1 ayda 1 kilo verdim bunada şükür diyorum..
Hoşgeldin canım.
Monarosa sana destek vermiş hemen zaten.
Bizde hastalık olmasada zaman zaman duygusal durumlardan kilo veremiyoruz sıkılıyoruz.
Ara veriyoruz ama genede brdayız birbirimize destek veriyoruz.
Az olsun öz olsun. Buraya takılırsan kilo almazsın kilon sabit kalır.
Her cuma sabah tartılma günümüz. Topikte takılırsan öğrenirsin zamanla.
Hoşgeldin tekrar.
Kaptan Triendy21 canım.
Naf'a mesaj atabilirsiniz kızlar.
Vayyy şemsii gelmiş.
Hoşgeldin canım gel artık özlettin kendini.
Yaza az kaldı beraberce verelim kiloları.
Bide teşekkür ederim.
İnş. daha çok gidecek.
Günaydın şeker.
Ben yaparım listeyi.
Bugün işte yoğun olmazsam dün sabahtan bildirimleri toplamaya çalışıcam.
Biterse 1den önce yayınlarım zaten.![]()
Canım özledik seni![]()
Ortin fırlama zaten senin![]()
![]()
Beni rahatsız etmez canımDüşüncelerin için de teşekkürler
Hoşgeldin Derya ablaaözledik seni
Sehercim ben sadece katılıyorum dediğin kısmı sormuştum. Çünkü tahmin ettim kurallar kısmına katılıyorum dediğini ufak bir açıklama istemiştim üzüleceğini düşünmemiştim canım kusura bakma :26: Sen böyle gidersen ben tavır yaptığını düşünücem haberin olsun canım seni yine aramızda görmek isteriz![]()
Ahahahha boğazım öttüü kısmına çok güldüm Allah iyiliğini versin
Hoşgeldinnnnnhayırlısı olsun
Haftaya hem listeye gireceksiniz hemde bildirim yapacaksınız canım
İyiyim canım sen nasılsın bundan sonra geliyosun dimigel gell 2012 yazınca çıtır çıtır takılalım
![]()
![]()
hoşgeldiiiiiiin
canım oleslii saygın bir ablamızdır bol bol yürütür bende link yok ama leslii ile yürü diyet center yazarsan sanıım google amcadan bulursun. 3 mili öneririm ben en yorucu ve zevklisi o...
hatırlatcanım vur yüzümebunu yemişsin ama diye :) neyse ben kalkar. makineden çamaşırlar çıkacak yenilei girecek blaşık mak. doldurup çalıştırılacak. sonracıma ev süpür sil bugün temizlik günüm cigara molası verdiğimde uğrarım buralara...
benim 1 aydan az vaktim var 3-4 kg daha versem ii olacak..düğünüm varda 4 şubatta
ben şuan hiç zeytin yemiyorum her sabah kahvaltım standart bu şekilde en az 10 daha böyle yapayım diyorum..siz ekmek olarak ne çeşit ekmek yiyorsunuz..
benim 1 aydan az vaktim var 3-4 kg daha versem ii olacak..düğünüm varda 4 şubatta
ben şuan hiç zeytin yemiyorum her sabah kahvaltım standart bu şekilde en az 10 daha böyle yapayım diyorum..siz ekmek olarak ne çeşit ekmek yiyorsunuz..
canım kaloriyi çok kısmak inan ki zayıflatmıyor. ilk haftalar veriyon sonra duruyor o yüzden kahvaltını kuvvetlendir. protein kle mutlaka iki günde bir bir top yumurta mesela. diyetisyen falan mı verdi listeni kendin mi yapıyorsun
Ohh missBenim yok ama barkinim ' di sanırım tarif vericekti
![]()
benn evlenmeden önce zeytinyağı,yumurta ikilisini sürüyordum saçlarıma
ne etki ediyodu bilmiyorum
Günaydın mıafiyet olsun canım
![]()
hayırlı olsun canımmmm tebriklerrrrrEki Görüntüle 322409
ya kızlar inanın tam 25 sayfa okudum belkide fazlaydıgözlerim acıdı valla haa
ne kadar aktif bi gün olmuş
neyse sadete gelelim,,hepsini okudum yazılanları anca şimdi vakit bulabildim,,eşimle hastaneye gitmiştik ordan anneme gittim,,ve 10da evde oldum tabi,,pcyi açamadım bile yorgundum ,,neyseki çocuklar uyuyunca bende meraktan çatlıyorum zaten hemen koştum geldim,,
gördümki herkez kararını vermiş,,ve gün bitti bugün yepyeni bi gün ve başlangıç olucak ,,sizler içinde benim içimde,,ben kaptan olmayı düşünmedim hiç,,hatta yardımcılığı bırakıyorum diye düşündüğüm bi anda,,bazı arkadaşlarla karar aldık ve gidenin neden biz olucanı tartıştık ve sonuç kaptanlığa aday koyulmam istenmesiydi,,bende düşündüm ve kararımı verdim,,istenmessemde yoluma normal olarak devam ederim ne var dedim,,ama sonsuz teşekkürler ediyorum,,arkamda oldunuz ve istediniz,,bende bundan sonra
:119::124::124:70-79 topiğinin yeni kaptanıyım
:124::124::119:
ve kendiside kabul ediceni söylediği için ve sizlerden gelen yoğun istek üzerine![]()
:119::124:dileği(pucca) kaptan yardımcısı ilan ediyoruuuumm:124::119:
NAF'ı ne etcemi bilemiyorum açıkçası
kendi bulsun bi zahmet bi makam,,hertürlü kabulumüzsün
bildirimler bi hiç yüzünden buraya yapıldı,,ee kim toplıycak şimdi bunları,,düzen bu değildi ve hatalı bildirimler oldu,,bunu düzeltmek için
ve buhaftaki bildirimleri es geçmemek adına fikrimi sunuyorum,,
hafta sonu giremeyenler pazartesi hafta sonu girenlerse yarın veya pazar günü,,özel mesaj atsınlar cumaki kilolarınıbu şekilde hem kimse yorulmamış olur hemde bu haftaki listemizde açıklanır,,
gerçi haberleşemedik ama,,listeyi dilek (pucca)yapıcaktı,,benim için çokta hora geçer haniioyüzden şimdi tekrarlıyorum,,ama yarın cevap ver dilekcim cayarsın mayarsın,ona göre göndersinler,,
Eki Görüntüle 322408
kızlar cuma günkü kilo bildirimleri aşağıdaki gibi dilek'in (pucca) özeline yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,yeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimler
hadi bakalım
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:
verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice
yeni gelenler ise
bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:
mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=
pucca'nın dikkatine kocaman başlığa yazıp altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama
bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi hafta diliyorum inşallah benim içinde![]()
hoşbuldummmm canımmmmmbu arada yeni gelenlere kocaman hoşgeldiniz diyoruum ve topiği kapatıyorumbu saatte başka kim yazcak bilmem ama,,bence topiği ben kapatıyoruum,,bakalım sabah kim açıcak,,ben olmıycam kesin
![]()
geldim canımmm bende sizleri çokk özledimHoşgeldin canım.
Monarosa sana destek vermiş hemen zaten.
Bizde hastalık olmasada zaman zaman duygusal durumlardan kilo veremiyoruz sıkılıyoruz.
Ara veriyoruz ama genede brdayız birbirimize destek veriyoruz.
Az olsun öz olsun. Buraya takılırsan kilo almazsın kilon sabit kalır.
Her cuma sabah tartılma günümüz. Topikte takılırsan öğrenirsin zamanla.
Hoşgeldin tekrar.
Kaptan Triendy21 canım.
Naf'a mesaj atabilirsiniz kızlar.
Vayyy şemsii gelmiş.
Hoşgeldin canım gel artık özlettin kendini.
Yaza az kaldı beraberce verelim kiloları.
Bide teşekkür ederim.
İnş. daha çok gidecek.
Günaydın şeker.
Ben yaparım listeyi.
Bugün işte yoğun olmazsam dün sabahtan bildirimleri toplamaya çalışıcam.
Biterse 1den önce yayınlarım zaten.![]()
bende listeye girebiliyomuyumm tatlımmmmm:26::26::26::26:Buraya bildirim yapanlar şunlar kısçeler.
Listeyi hazırladım.
Ama dün ki olaylardan bazı kızlar buraya yazmamış. Bekle diyorsanız bekliyim onları da ekledikten sonra listeyi yayınlarım.
melojj
ecrin29
ocean85
harran0571
jojop
rezzan784
umay0110
ftemiz
Moosebeci
nisam_81
filizzz64
BlackCat
KILAVUZ
ay_she
PuCCa
yearslater_38
RuweyDa
edirne
zerra
tofti
arzuayten
allah iyilik versin canımmçok şükür canım kilolarla savaş içindeyimm EVET canım geliyorumm artıgın evet 2012 yazı çıtır olalımmm çıtır çıtır gezelimm inşşşşşşCanım özledik seni![]()
Ortin fırlama zaten senin![]()
![]()
Beni rahatsız etmez canımDüşüncelerin için de teşekkürler
Hoşgeldin Derya ablaaözledik seni
Sehercim ben sadece katılıyorum dediğin kısmı sormuştum. Çünkü tahmin ettim kurallar kısmına katılıyorum dediğini ufak bir açıklama istemiştim üzüleceğini düşünmemiştim canım kusura bakma :26: Sen böyle gidersen ben tavır yaptığını düşünücem haberin olsun canım seni yine aramızda görmek isteriz![]()
Ahahahha boğazım öttüü kısmına çok güldüm Allah iyiliğini versin
Hoşgeldinnnnnhayırlısı olsun
Haftaya hem listeye gireceksiniz hemde bildirim yapacaksınız canım
İyiyim canım sen nasılsın bundan sonra geliyosun dimigel gell 2012 yazınca çıtır çıtır takılalım
![]()
![]()
bende bunu uygulamak istiyorumm tşklerr canımmmm inşş saglıklı bi biçimde kurtulalım şu hain kilolardan kilolara ÖLÜMMBide kızlar.
Diyetisyen bana yemek sıralaması verdi. Geçen hfta öyle bi konuştuk listemi vermedi ama genel şeylerden bahsetti.
Hedefimiz yeme düzenini değiştirmek dedi.
Yemeklerde şu şekilde yenildiğinde ayda 1 kilo garanti verebilirsin dedi.
Su,
Çorba,
Salata,
Cacık/Yoğurt/Ayran
En son ana yemek
Hımm bide yemek yerken çatal kullan dedi bana.
Öyle ekmeği alıpta yemeğin suyuna banmak yok dedi.
Denemek isteyen olursa aklınızda olsun. Ben bugün listeyi aldığımda bu şekilde beslenicem.
Ablam 16sında aldı listesini 75.5 kilo falandı sanırım dün 71 kiloydu.![]()
Ben çıkıyorum kısçeler. İş bitti. Diyetisyene gidiyim ordan eve geçerim sanırım.
Gene uğrarım Kk ya öptüm sizi.![]()
sabah ..1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim light peynir, açık çay şekersiz
kahvaltım ne kadar boş yaa![]()
yumurta süremem ya kokar şimdi o bana. keten tohumu yağı almıştım onu sürem bari besliyomuş saçları
gecmisi okuyayim sonra merhaba diyeyim dedim ama necok yazmissiniz bitmedi
HERKESE TUNAYDIN YENI BI BASLANGIC GUZEK KILO VERIMLERI OLUR BIZIM ICIN INSAALLAH VE HEPIMIZ CITIR OLURUZ
tugbacim dilekcim ve naf hayirli olsun![]()
kızlar, bugünki menüm:
1. 08:45 1 avuç leblebi,1çb süt,2 parmak kalınlığında cevizli sucuk
2.10:45 2 parmak kalınlığında cevizli sucuk,1 çb süt
3. 12:30 1\2 simit,7 tane zeytin, avuç içi kadar sucuklu omlet ,1 dlm peynir,1çk kaymakla reçel
4. 14:45 1 mandalina ,1 çb süt
5. 17:00 2 dlm çavdar ekmeğiyle kaşarlı tost,3 zeytin ,maydanoz,1 çb süt
6. 19:00 2 tavuk baget(fırında),fırında karnabahar ve havuç,bol salata,1 küçük kase yoğurt
7. 21:00 1sb patlamış mısır
8. 23:00 1çb süt(çubuk tarçınlı)
hava yağmurlu ama işten çıkınca yarım saat de olsa yürümeyi planlıyorum.
herkese slmmmmmmmmmmmm tünaydınlarrrrrrrrrrrrr
hayırlı olsun canımmmm tebriklerrrrr
hoşbuldummmm canımmmmm
geldim canımmm bende sizleri çokk özledim
evet az kaldı vercezberaberce inşşş
inşş gidecek gidecek:) ne kalmış 6 lara şurdaa
bende listeye girebiliyomuyumm tatlımmmmm:26::26::26::26:
allah iyilik versin canımmçok şükür canım kilolarla savaş içindeyimm EVET canım geliyorumm artıgın evet 2012 yazı çıtır olalımmm çıtır çıtır gezelimm inşşşşşş
bende bunu uygulamak istiyorumm tşklerr canımmmm inşş saglıklı bi biçimde kurtulalım şu hain kilolardan kilolara ÖLÜMM
güle güle tatlımm hayırlı günlerin olsunnnn![]()
Herkese iyi günler kızlar. Sabahtan beri açık arada okuyorum ama fırsat bulup yazamadım. Kızlar başımda olunca zor oluyo laflamak.
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Umarım çoook kilolar veririz birlikte.
Tuğba, Dilek ve NaF, hayırlı olsun şekerler.
Dilekk ablacım merak içinde diyetisyeninden haberlerini bekliyorum . Belki bize tüyolarda gelir senden.![]()
DİLEK TUĞBA ve NAF yeni kaptan ve yardımcılarına hayırlı olsun diyorum. inşallah burdaki herkes için bu üçlünün aktif olmasını ümit ediyorum. gözlerim ağrıdığı için eşim bilgisayara bakmama izin vermiyor. kendimi iyi hissdersem akşam menümü yazarım.
Sağol canımgeçmiş olsun
gözlük kullanıyormusun :26:
benimde boyum bir atmış dokuz ama kilom yetmiş bir beş kilo faZLAM VAR
teşekür ederim. kullanıyordum ama doktor artık gerek yok dedi. yılardır kullanmıyorum görmemde problem yok. alerji var diyorlar ama hiç birşey yapamıyorum uzun süreli ne tv ne pc nede kitap o kadar ağrım oluyor ki hiç birşey yapamıyorum. memlekete gidince(ara tatilde) doktora gidecem.
naf cım özele nasıl mesaj atıldığını anlatır mısın. ben bir türlü yapamıyorum. şimdi kalkıyorum eşim öğrenci notlarını girecekmiş. cevap verirsen ben sonra bakarım.