70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaptım canım baştan sona kadar kopyaladım üstteki url'yi

tekrar tıckettan gircem bilgilere acaba yanlışmı doldurdumki anlamadım bişey

iyi aksamlar,http ile baslayip,png ile bitecek kopyaladigin yer.yani butun url adresini bastan sona kopyalamayacaksin canim.hepimiz ayni hatayi yapiyoruz basta.bu kismi tekrar kontrol edersen olacaktir.

bu çizelgeyi nasıl yapcaz ing artı verdiğiniz linkde çok küçük okunmuyor ve çizelgeyi doldurduk diyelim napmamız gerekiyor

yaptım canım baştan sona kadar kopyaladım üstteki url'yi

tekrar tıckettan gircem bilgilere acaba yanlışmı doldurdumki anlamadım bişey

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html

canım bide benim yöntemimi dene bakalım linkte gösterdim:34:

ay erkekler hemen veriyo ama onlar acık yemese hemen gidiyo

:52:

:53::53::53: ama niye canım ya gayet iyi götürüyordun. hem listeleri yorumlamada tek değilsin dilek ve nafta yardım eder. herkes az buçuk yorumlar olmadı. tabii son karar senn ama ben gitme derim...

Erkeklerin metabolizması hızlı çalışıyo bide sporcu benimki :9: Aynı kilodayız nerdeyse geçen gün dedi 70 kilo oldum sonunda dedi. İçimden dedim aynı kilodayız :9:
ya ama başka şekillerde gaz verse daha iyi olur
uslubu hiç hoş değilllll:37:
benim eşim zayıflıyorsun şuran küçülmül buran küçülmüş
falan dio mesela acaip gaza geliyorum:1:

Yok ya asla demez :9: derim bak göbişim incelmiş göremedim diyo :9: :22::22::22::22: Azimliyim ama incecik olucam
yazık günah çekmesin garibim dah sevgiliyiz gözünü korkutmayalım baştan doğumdan sonra 100ü bulunca korkmasın :9::9::9::9:

kızlar çok üzülerek kaptanlığı bırakmak zorunda olduğumu söylemek istiyorum,,çünkü gerçekten bunun doğru olmadığını düşünmeye başladım artık,,ve adaylığımı koymakla hata ettiğiminde şimdi farkına vardım,,sebebiyse kaptanlık seçimi yapalım derken bende yardımcılığı bırakıcamı söylemiştim,,bırakın yardımcılığı bırakmak,kaptanlığa geçtim,,kabullenemiyorum,,oyüzden kaptan kimliğim olmadan yoluma devam etmek istiyorum,,zaten günlerim evdi çocuklardı kocaydı derken çok yoğun geçiyo,,bide burdaki yüküm çok fazla çoğaldı,,yani birinizle ilgilenemezsem suçlu gibi hissedicem kendimi,,psikolojim bozulcak yakında:50:oyüzden güzellikle kaptan olmadan yoluma devam etmek istiyorum,,ve eğer dilekte isterse kaptanlığı ona devretmek istiyorum,,yardımcı olarakta biz hep arkasında oluruz bütün topikçe tabii:16:ben dün gece çok düşündüm ve kararımı üzülerekte olsa verdim,,en doğrusu bu olucak,,kendimi suçlu hissetmek istemiyorum nolur anlayış gösterin olurmuu:29::16::16:

canim nedenirki senin kararin ama biz senin kaptanligini isterdik hem herkesde senin kalmani ister canim nasil rahat olcaksan oyle sen hep bize yardimci olmaya calistin bundanda sonra olcana eminim hakkinda hayirlisi canim

kızlar selam nasılsınız
bişi soracagım ben yeniyim
cumaya listede olmak istyrm
yeni oldugum için şimdiki kilomu mu yazacagım sadece
dileğe (puccaa) göndereceğim dimi
:42::42:evet aynen öyle,,cuma dileğe gönder:23:
herkese merhaba! ne güzel olmuş forum oku oku bitiremedim en iyisi yazayım dedim.
oğluşum uyudu fırsat bu fırsat attım kendimi nete. çok mutluyum minik kaçamaklar dışında hafta sonu gayet güzel gidiyo.üstelik misafir gelecek diye üzümlü incirli tereyağlı kurabiye, browni ve börek yapmama rağmen tadlarına bile bakmadım kokularıyla yetindim:-(
cumartesi:
1 yumurta
5 zeytin
peynir
1 çay kaşığı bal
3 dilim ekmek(biraz fazla oldu ama dayanamadım)

öğle: hiç bişey yemedim
akşam saat 5te:
2 kaşık zeytin yağlı enginar
1/2 tane kuru patlıcan dolması
haşlanmış gayet diyet pırasa yemeği

ara öğün:
2 mandalina, 1 portakal
maalesef:6 tane kestane
canım akşamki meyve çok olmuş,,bire indirmen iyi olur,,bide 2 öğün beslensen bile ara yapmalısın canım,,akşam maşallah saldırmışsın:1:
pazar:
1 yumurta
5 tane zeytin
2 yemek kaşığı çökelek peynir
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
öğle herhengibir şey yemedim
ara öğün: 1 elma
1 tane kestane
1 avuç leblebi
akşamı bilmiyorum şimdilik düşünüyorum ne yapsam diye
kahvaltın güzelde canım menülerini sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara
diye yaparsan yorumlamak daha iyi olur:42:

:3: napiyonuz bakem :27: pazartesi bende kendimi toparliycam cok cis gitti migdeye :37:
bi slm vereyim dedim :34: kactim geri :10: sayfayi acik tutuyorum:40: gelebilirsem sohbete katilirim ani cikarsam misafirim gelmisdir:102:
:1::1::1:
selam herkeseee.kaçamaksızzz cıssız güzel bir haftasonu geçirdim. hala gün bitmedi ama konsantrasyonum tam bu ara :nazar:
sabah
küçük bir parça peynir
5 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
bir tutam maydonoz
2 dlm. kpk ekm.

ara
1 çay ba. süt
1 elma

öğlen
1 kase çorba
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
2 dlm. kpk. ekm.

ara
1 su ba. süt.
1 elma

akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı bulgur
2 ızgara köfte
salata (olacak)

ara
1 çay ba. süt
1 mandalina (olacak)

vee yarın diyetisyen randevum var
:46::46::46:süper valla uygulayabildiysen ne alaa,,çokta güzel görünüyo,,kolay bi beslenme:16::16::56:
arkadaşlar sporunuzu ne zaman yapıyosunuz sabah öğle akşam bende ona göre ayarlayayım kendimi bana bi fikir verin
ben sabah ve akşam yapıyorum:8:
Kızlar demin erkek arkadaşımla konuşuyodum. Bana demez mi ilk zamanlar ne güzel çıtırdın şimdi benimle aynı kilodasın eğer zayıflamazsan sana evlenme teklifi etmiycem diye. Sanki benim suçum kilo almak su içsem yarıyo arkadaş üzüldüm ağladım kapattım telefonu :2::2::2:
:53::53::53:yuuh:53::53:
teşekkür ederim naf hoşbuldum :1::1:

menümü yazayım
sabah geç kalktıkk bu yuzden 2+2oluyr
sabah
2dilim ekmek arası kaşarlı tost
4çatal krem peynir
1haşlanmış yumurta
1çatal ucu tadımlık bal
2zeytin
2çatal lor peynir
1bardak sıcak limonlu su (yeşil çay içemiyrm ben ya)

ara
1bardak süt
5fındık 5fıstık 5badem 2ceviz

akşam
daha yemedim ama
2 alabalık yemeyi düşünyrm fırında tabi
yanına da bol nar ekşili salata

daha sonra 1elma yerim
hımm bi de 2lt su içtim

hadi kızlar ya
benim bu hafta listeye alın ya
zaten 7kilo hedefim var
2hafta girersem kısa sürer ya
hadi kızlar be yapın bi gzllik :43::43::43::43:
evet buda süper bi menü olmuş:46::46:
bakalım canım uygun görürsek listeye bi torpil yapabiliriz,,tabi paylaşımlarına göre haa:15::32::34:

Sabah kahvaltısı;
1 dilim yağsız beyaz peynir
1 dilim kızartılmış tam buğday ekmeği
1 sosisli yumurta
1 çay bardağı şekersiz açık çay

ara öğün
1 muz

öğlen yemeği yemedim acıkmadığım için

ara öğün
1 portakal

akşam yemeği
kızarmış küçük 2 but
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

2 saat sonrada 1 eksi elma yiyeceğim :16:
canım acıkmasan bile miğdene bişeyler girmesi şart:23:bide muzdan vazgeç bence devama bağlama:18:çok fena kb var içindeee:52::52:
merhaba arkadaşlar,
daha önce birkaç kez yazmıştım, menümü de paylaşmıştım ama menülere yorum yapılmamıştı. sonra da grup içi sorunlar çıkınca onlar tamamen sonuçlansın diye bekledim.
tekrar dahil olmak ve paylaşımda bulunmak istiyorum.

başlangıç kilom 76,6
hedef kilom 55
mevcut kilom 74

bu arada ben şu anda 6. takımda aktif olarak üyeyim. tam bilmediğim için soruyorum, sakıncası olur mu? eğer sakıncası varsa sadece sohbete de katılabilirim burada.
yok canım ne sakıncası buyur hoşgeldin:16::16::16:
sabah
1 ymurta, 1 patates
maydonoz, soğanla yapılmış
salata
2 ince dilim salam
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
2 yeşil zeytn
domates, salatalık, marul
salatası
1 tatlı kaşığı ayva reçeli
1.5 dilim çavdar ekmeği

ara
1 kuru incir

öğlen( 2 gibi)
3 tane küçük kabak dolması
yarım kase yoğurt

ara
sütlü şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter çikolata(küp şeker büyüklüğünde)

akşam(saat 6)
kocaman bir kase yağsız salata

3 kupa yeşil çay
2.5 litre su

sevgilerrrrrr:16::16:

işretlediğim yer hariç güzel canım,,zaten bide öğlenki yediğin dolmadan ne olcak yaa,akşam yememişsinki,,akşamda sebze yemeği yada çorba içseydin,,ya şu salatayı yağsız yemeğin canlarım,,hiç bi faydası olmuyoo,içine 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ve limon koymak şaaaaaaarrrtttt:23::56::56::1:

bende menümü yazıp pc yi kapatacam. bugünkü menüm kötü gibi geldi bana ama yazayım.

uyanınca ballı sirkesi su

kahvaltı:
yumurta salatası
dört tane zeytin
biraz pekmez tadımlık reçel
kk kadar peynir

ara:
bir elma

öğle:
yeşil fasulye
bir kase çorba
iki kasık mantı
iki kaşık yoğurt

ara:
bir paket rondo bisküvi
biraz çubuk kraker

akşam:
bir kase yoğurt pekmezle tatlandırdım
bir dilim peynir

yarım nar yiyecem (20:00) da

akşam menüm olmadı galiba ama bir paket rondoyu yiyince akşam az olsun diye düşündüm.
iyi yapmışsın canım,,dengelenmiştir oo:46::46::46:

selam çıtır hatunlar...ayyyy diyet açısından berbat bi haftasonuydu..k.validemlerdeydik ve bissürü yedimmm..spor da yok..ama yememdeki en büyük etkek konsantrasyonumu kaybetmem değil, sütümün azaldığını hissetmemdi..acaba biraz abarttım mı dedim..2 hafta da 2.100 verdim nitekim..hani emzirince verilio ama ben nerdeyse normal insan diyeti yaptım..aslında sağlıklı beslendim herşeyden yedim kaçamaklarım da oldu, kahvalltılarım süperdi, süt, yumurta, yoğurt vazgeçilmezimdi ama sanki gene de sütüm azaldı..ya da psikolojik mi bilmiyorum..gene sağlıklı beslenmeye devam ama biraz öğünlerimi arttırayım bari dedim..ya da bilmiorum biraz rahatsız gibiydim belki de ondan..biraz ölçcem kendimi..ama fırsat buldukça yürümeye devam..ölçtüm de bugün her bi yanımı:8:rezalet..98-86-106 oysa ben eskiden de kiloluydum ama belim vücuduma oranla inceydi..inceydi derken 74 tü..sezreyanın bana hediyesi oldu..gerçi bel tam olarak nerden ölçülür bilemedim..ama kalınlaşmışım işte..nası gitcek bilmiorum o göbek..ayy çok yazdım..liste var mı göremedim..

tubacım kaptanlığı bırakmana üzüldüm ama sana da hak verdim..

arzuaytencim ortim anamurdaymışsın..bildik bi yer ...aslen de mi oralısın?içinde misin?

bol iradeli haftalar arkadaşlar...

canim nedenirki senin kararin ama biz senin kaptanligini isterdik hem herkesde senin kalmani ister canim nasil rahat olcaksan oyle sen hep bize yardimci olmaya calistin bundanda sonra olcana eminim hakkinda hayirlisi canim

elbette canım,,olucam yanınızda,,anlıycan kaptan olmadan kaptanlık yapıcam size merak etmeyin:34:kazen hakkımda en hayırlısının bu olucanı söyledi:42::16::16:

iyi aksamlar,http ile baslayip,png ile bitecek kopyaladigin yer.yani butun url adresini bastan sona kopyalamayacaksin canim.hepimiz ayni hatayi yapiyoruz basta.bu kismi tekrar kontrol edersen olacaktir.

gene aynı şeyi söylüyor offff yaaaaa
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..

bugunki menum
uyandigimda ilik sirkeli su
kahvalti 2bucuk dilim kizarmis ekmek peynir 3zeytin bir haslanmis yumurta cay
ara rezene cayi bikactane badem
tekrar ara bikac badem daha
aksam corba salata bikac catal patates kizartmasi
simdide rezene iciyorum hala ve heryemekten sonra 2bardak karisimdan

gene aynı şeyi söylüyor offff yaaaaa
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..

istersen boyunu kilonu hedef kilonu simdiki kilonu yaz ben yapip ozeline gondereyim onu kopyala oraya canim

:42::42:evet aynen öyle,,cuma dileğe gönder:23:

canım akşamki meyve çok olmuş,,bire indirmen iyi olur,,bide 2 öğün beslensen bile ara yapmalısın canım,,akşam maşallah saldırmışsın:1:

kahvaltın güzelde canım menülerini sabah
ara
öğlen
ara
akşam
ara
diye yaparsan yorumlamak daha iyi olur:42:

:1::1::1:

:46::46::46:süper valla uygulayabildiysen ne alaa,,çokta güzel görünüyo,,kolay bi beslenme:16::16::56:

ben sabah ve akşam yapıyorum:8:

:53::53::53:yuuh:53::53:

evet buda süper bi menü olmuş:46::46:
bakalım canım uygun görürsek listeye bi torpil yapabiliriz,,tabi paylaşımlarına göre haa:15::32::34:

canım acıkmasan bile miğdene bişeyler girmesi şart:23:bide muzdan vazgeç bence devama bağlama:18:çok fena kb var içindeee:52::52:

yok canım ne sakıncası buyur hoşgeldin:16::16::16:

işretlediğim yer hariç güzel canım,,zaten bide öğlenki yediğin dolmadan ne olcak yaa,akşam yememişsinki,,akşamda sebze yemeği yada çorba içseydin,,ya şu salatayı yağsız yemeğin canlarım,,hiç bi faydası olmuyoo,içine 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ve limon koymak şaaaaaaarrrtttt:23::56::56::1:

iyi yapmışsın canım,,dengelenmiştir oo:46::46::46:

Doktorum haftada 3 muz yiyebilirsin dedi. muzda tok tutuyo yaa :9: Vazgeçerim yavaş yavaş napalım kilo vericeksek dinliycez bilen birilerini :9:

istersen boyunu kilonu hedef kilonu simdiki kilonu yaz ben yapip ozeline gondereyim onu kopyala oraya canim

canım tşk ederim herşeyi yaptım yapıştırırken site yönetimi kabul etmiyor anlamadım bişey
ben sanada yazayım
boyum 1.70
şuanki kilom 74
hedef kilom 60

bugunki menum
uyandigimda ilik sirkeli su
kahvalti 2bucuk dilim kizarmis ekmek peynir 3zeytin bir haslanmis yumurta cay
ara rezene cayi bikactane badem
tekrar ara bikac badem daha
aksam corba salata bikac catal patates kizartmasi
simdide rezene iciyorum hala ve heryemekten sonra 2bardak karisimdan

Canım ortim bu nee. Hiç birşey yememişsin yahu. Açlık grevindemisin. Sen emzirmiyormusun artık cnm. Bana kalırsa çok az olmş ama bilir kişiler daha iyi bilir. Dikkat et kendine zaten hassas bi dönemden çıktın. :54:

canım mesj atamadım yeni olduğumdan heralde
gene aynı şeyi söyledi profilden giriliyor hani kan gurubunun altındaki
alan yapıştırıyorum bunu söylüyor

Canım ortim bu nee. Hiç birşey yememişsin yahu. Açlık grevindemisin. Sen emzirmiyormusun artık cnm. Bana kalırsa çok az olmş ama bilir kişiler daha iyi bilir. Dikkat et kendine zaten hassas bi dönemden çıktın. :54:

kahvalti oglen yapinca oyle oluyo canim 12de kahvalti yaptik emziriyorum ama cok az ya malesef cunku dusuk felan olduya sutumu etkiledi saniyorum

Back
X