• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi cnmmm öyle mı gercekten????? Ya bu nesfitler ucuz değil zaten pahalılarda ekmek yemiş olduk desene:))))))eyvah eyvah bende göz kararı koyuyom valla ne yalan soöllimmm...bidaha yemem aslaaaaa bitti gitti nesfit yalan oldu:))) kizlar sacımı boyadı. Şimdi Röfleliydi saclar kocam beğenmedi biraz koyulttum bakalım ne çıkacak ortaya:))))
Kizlar ben çıkiyom yarına görüşürüz yine öptüm cooookkkkk,k iyi geceler.....

onlarin kalorisi yaziyor üstünde bakmak lazim :26:
iyi geceler canim ..

Ben gece vardiyasında yiyip hopp diye 73 çıkınca kuzenime telefon edip sordum.
Diyetisyeni ona 5 yemek kaşığı vermiş ve sadece kahvaltıda.
Her gün falan da değil, kahvaltı yapmak istemediğin, kahvaltıya vakit ayıramayacağın günler ye demiş.
Onu duydum ya ben artık ayda 1 yerim korkumdan :1:
ne alaka canım ya ben 2 haftadır yedim hemde akşamları 5-6 kaşık koydum dolu dolu
geçen hafta regl haftasına girceğim günlerdi şişkinliğim olduğu halde kabız olduğum halde 700gr vermiştim nesfitle
bu haftada devam ediyorum ama bu hafta çok cıs yaptım regli oldum diye
ama daha öncesinde dikkat ederek nesfitle 1 kg veriyordum akşamları yiyerek bide ozaman bilmiyordum 7 kaşık koyuyordum paket üzerinde öyle yazıyor diye
bence saçma gırtlağımıza dur demessek suçu nesfite yada başka birşeylere atarız
bilginize yani ben verebildiysem siz daha da çok verebilirsiniz spor yapmadan ve bitki çayıda içmemiştim

s.a. kizlaaar :3:

evet hemen baslayayim :99:

dr. a gittik allerji ignesi icin gitmistim midemin agridiginida söylicektim o anda öyle bi agridiki zor konustum neyse bakti mide zari

iltihabi dedi :26:niye simdiye kadar gelmedin dedi :20: neyse ilac verdi allerji ignemide yapmadi bu sekilde olmaz dedi .Neyse esime

yapti ay bakmasaydim keske igneyi köküne kadar soktu yaa :18::18: haftaya sira bende :5:

ha bide dileeeekkk dr. dediki bol ciko, cips, börek ,cörek ,pasta ye

iyi gelir dedi :26: hatta muhakkak ye dedi :101:inan eger yalanim varsa hazirana kadar 58 olayim insalllahhhh :ssz: :ssz:

ooooo balkaymakımmm ya geçmiş olsun canım önemli bir problem yoktur umarım
ya bu senin daktır ne demiş öyleeee
gerçekmi diyorsun şaşırdım kaldım:53::53::53::53::53::53::53:

ooooo balkaymakımmm ya geçmiş olsun canım önemli bir problem yoktur umarım
ya bu senin daktır ne demiş öyleeee
gerçekmi diyorsun şaşırdım kaldım:53::53::53::53::53::53::53:

sagol caniimmm :38:

bayadan beri midem agriyodu tabi her zamanki gibi ben orali olmadim :26: mide zari iltihabiymis canim cok agrim oluyo ama ilac verdi gecer insallah

yok ayol öyle dr. bulsam bana saydiklarimi ye dese ay ben öperim o dr.u beee :111: aaahhh ahhhh :ssz: :31:

geldim geldimmm
EN ACİLİNDEN KİLO VERMEM LAZIM.

BAKTIM DENEDİM tek basına olmuyor.. evet 2 ablam ve annem hepsi zayıf. annem bile 55 yasında 65 kıloyken ben 78 kiloyummm..

destek lazım, arkadas lazım, aynı yola birlikte bas koyabılecek motıvasyoncular lazım..
BENDE VARIMMMMMMMM ::):):)

ee nesı az,2 ayda vermıssın 6 kıloyu cok ıyı.yaza 58le merhaba dersın bu gıdısle
ayda 4-5 kilo veren arkadaşlar olunca bana az geliyor
minecim alıntılamayı unutmuşum neyse..
2 ayda 6 kilo çok güzel vücuda yerleşiyor kilolar ..
hemen geri gelmiyor yavaş ma istikrarlı verince..
ben yazın 3 ay içime ö.....sürüsü girmiş gibi yedim +3 kiloyla döndüm...
ki 1 ayda aynı tarz yemeyle 4 kilo aldığımı bilirim eskiden..
ben yavaş vermek istiyorum zaten, birdaha kısmetse hamilelikle gelsin geri, kesinlikle hızlı gelen hızlı gidiyor belki ama hızlı gidende çok çabuk geri geliyor hemde o daha kötü oluyor
bana da yetmez ben koca bir tencere patlatırdım kendime oooo saatlerce yirdim ama eskiden valla ekimden beri yemedim :32:
bende öyleyim almıyorum o yüzden, paketlerde olanlar var ya nadiren onlardan alıyorum 1 paketi soluksuz yiyorum en son yılbaşında yemiştim
kızlarr belkide seyredenleriniz olmuştur. ayça kaya diye bi doktor var. dün gülbenin programdaydı.
bu yedigimiz mısır gevreklerinden nesfitlerden fln bahsetti
yani genelimiz böyle yapıyordur ben kaseye öylece göz kararrı boşaltıyorum...
ama ayça hanım diyorkii. 2 yemek kaşıgı gevrek 1 dilim ekmek yerine geçiyor :53:
yani bu durumda biz kaç dilim ekmek yiyoruz bilmiyorumm.....
bu hepsi için geçerliymiş....
bir açma 5 dilim ekmek eder yanınada 2 küp şekerli çay içseniz 1 dilimde o sabah kahvaltısında toplam 6 dilim ekmek yemiş olursunuz diyor....
yanii şu mısır gevregi işi ne olcak? ben hemen hemen hergün yiyorumm :18:
ben müsli yiyorum 5-6 kaşık yoğurt 2 kaşık müsli, yoğurdu fazla tutuyorum bende nesfitimi denesem diyordum ama onda fazla yeniyor sanırım sütle olduğu için, müsliye devam
canim misir patlagi var ülkerin odan alsana bende severim :34:
ben patlamış mısırın kendisini seviyorum valla, onuda yedim ama aslı gibi olmiiiiiii

dr. a gittik allerji ignesi icin gitmistim midemin agridiginida söylicektim o anda öyle bi agridiki zor konustum neyse bakti mide zari

iltihabi dedi :26:niye simdiye kadar gelmedin dedi :20: neyse ilac verdi allerji ignemide yapmadi bu sekilde olmaz dedi .Neyse esime

yapti ay bakmasaydim keske igneyi köküne kadar soktu yaa :18::18: haftaya sira bende :5:

iyi gelir dedi :26: hatta muhakkak ye dedi :101:inan eger yalanim varsa hazirana kadar 58 olayim insalllahhhh :ssz: :ssz:

geçmiş olsun, doktorun dediklerini ihmal etme :9::9: bizim içinde yee bol bol :9::9:

Afiyet olsun ben normalde biber yemem melemende güzel oluyor.

Evet bol durunca çok hoş oluyor kaç beden aldın?

1 topla sınırlı kalırsan güzel ama.
en iyisi eve almayayım:31:
saol canım:16:valla evde olunca elim gidiyo işte kociş çok seviyo o yerken refleks biri beni oraya çekiyor

mutlaka gözden kaçırdığın birşeyler vardır
doğru ve sağlıklı beslenememişsindir
burdaki menüleri takip edersen
doğru yapmadığın yanlışlarını mutlaka bulursun
sana önereceğim doğru beslenmek, bol su 2-2.5 lt, bitki çayları özellile yeşil çay, 7 otlu çay olabilir
birde dediğim gibi menüleri takip edersen kimler nasıl besleniyor nasıl kilo veriyor 1 haftada çözersin
kolay gelsin kısçe eminim hepsi gidecek üzülme :3:

evet canım ya büyük almak istemiyorum
sonra zayıflayınca giyemicez inşallahda tekrardan almayız
yaa benim kocamda evde olduğu akşamlar hep çerez yiyor filim izlerken diyet yaptığımdan beri burnuma kokuyorr pufff

hahahaha allerji olasım geldi:119: yarın bende doktora gidiyorum doktoruma kızacam balkaymağın ne güzel doktorları var diye:35:

Son düzenleme:
geldim geldimmm
EN ACİLİNDEN KİLO VERMEM LAZIM.

BAKTIM DENEDİM tek basına olmuyor.. evet 2 ablam ve annem hepsi zayıf. annem bile 55 yasında 65 kıloyken ben 78 kiloyummm..

destek lazım, arkadas lazım, aynı yola birlikte bas koyabılecek motıvasyoncular lazım..
BENDE VARIMMMMMMMM ::):):)
hosgeldiiin :3:

ayda 4-5 kilo veren arkadaşlar olunca bana az geliyor

ben yavaş vermek istiyorum zaten, birdaha kısmetse hamilelikle gelsin geri, kesinlikle hızlı gelen hızlı gidiyor belki ama hızlı gidende çok çabuk geri geliyor hemde o daha kötü oluyor

bende öyleyim almıyorum o yüzden, paketlerde olanlar var ya nadiren onlardan alıyorum 1 paketi soluksuz yiyorum en son yılbaşında yemiştim

ben müsli yiyorum 5-6 kaşık yoğurt 2 kaşık müsli, yoğurdu fazla tutuyorum bende nesfitimi denesem diyordum ama onda fazla yeniyor sanırım sütle olduğu için, müsliye devam

ben patlamış mısırın kendisini seviyorum valla, onuda yedim ama aslı gibi olmiiiiiii

geçmiş olsun, doktorun dediklerini ihmal etme :9::9: bizim içinde yee bol bol :9::9:

ay istesemde ihmal edemem dr. ne dediyse o :56: yani adam okadar mürekkebi bosunami yalamis caniiimm aaaa :6:

sagol caniimmm :38:

bayadan beri midem agriyodu tabi her zamanki gibi ben orali olmadim :26: mide zari iltihabiymis canim cok agrim oluyo ama ilac verdi gecer insallah

yok ayol öyle dr. bulsam bana saydiklarimi ye dese ay ben öperim o dr.u beee :111: aaahhh ahhhh :ssz: :31:
:4::4::4::4::4::4:seni seniiiiiiii
canım dikkat et aman şakaya gelmez yediklerine içtiklerine çok dikkat et sağlıkla beslen
doktorunun dediklerini de harfiyyen uygula geçmiş olsun tekrardan

ayyyy kızlar biraz geçmişe bakem dedim ne güzel haberler gördüm
arcak81 ve ay-she hamileymiş çok sevindim
Allah inşallah sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder

dilekcim de saçımı çekmiş valla canım ya ben bu hafta regliden okadar cıs yaptımki
bu hafta kilo almayımda yerimde sayayım o bile yeter bana:39::39::39:

en iyisi eve almayayım:31:

yaa benim kocamda evde olduğu akşamlar hep çerez yiyor filim izlerken diyet yaptığımdan beri burnuma kokuyorr pufff

hahahaha allerji olasım geldi:119: yarın bende doktora gidiyorum doktoruma kızacam balkaymağın ne güzel doktorları var diye:35:
:27: :27:
ayni havayi soluyoruz yani:1: kilo vermede cok basarilisin cnm darisi bana

ay ne didiiiiiinnnnnn :53: cok basarilisinmi didiiiiiiiiinnnnnn :52:ay senin o agzini yiriiiiiiiimmmmmmm :52::52:

ay bukadarmi güzel konusur insaaaaaaaaannn:52::52::52:

bal damliyor agzindan baaaaalllllllll :21::21::21::21::21:

lülülülülüüüüüüüüüüüüüü lüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:27: :27:

ay ne didiiiiiinnnnnn :53: cok basarilisinmi didiiiiiiiiinnnnnn :52:ay senin o agzini yiriiiiiiiimmmmmmm :52::52:

ay bukadarmi güzel konusur insaaaaaaaaannn:52::52::52:

bal damliyor agzindan baaaaalllllllll :21::21::21::21::21:

lülülülülüüüüüüüüüüüüüü lüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

bana bu basari zor gibi geliyor cidden takdir ettim seni.ben yeni basladim ama seni örnek alicam gurbetci arkadasim:21:

Back
X