• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada eşim o eski halinden eser yok şarkısını söylediği için bana anlatmıştım kızlar.
Hafta sonu gittim eve kondisyon bisikleti aldım.Buğün gelecek.
Eşim şok oldu.Biraz daha söylersen o şarkıyı bir sonraki hafta koşu bandı alırım kociş dedim:24:
Eşimin yorumu hatunum sen zaten çıtır gibisin hiç gerek yok oldu :9::9:

o şarkıya en guzel cevabı vermıssın bısıkletı alarak:46:

Oooo selam afukattt hanımmmm.:3:

selaaammmm :3:

:1::1:sen bana deyip duruyodun ben sneı gaz agetırmeye calısıyodum kocam galıp geldı bu oyundan :60::60: sen heveslenırsın belkım dıye ben hamıle kaldım :9:
saka bı yana sende düşün artık canım bende 28 yasında hamıel kalıp 29 da dogurdum ıste ıyıce gecıkmseın dıye 2nıcıyı fazla ara vermeden yapmak zorunda kaldım ıste bak sende oyle olurusn karısmam:1: Allahım ısteyenlere ve sanada nasıp etsın canım cok saol:16::16::16:

ne yazıkki gaza gelen bı yapım yok hiççç :1: kocişin kumpas mı kurdu sana yoksa :1::1: ne tepkı verdı öğrenınce bebişi cok ıstıyodu :34:
hem merak etme bu hamılelık sende fazla kılo bırakmaz, artık daha bilinçlisin, saglıklı bı hamılelık gecırırsın, ilk cocuklar daha acemılığe gelıo :40:
ben once bı taneısnı dogurayım da ikincisini o zmn düşünürüz :emir_bebek:

Eliptik aldım canım.Ben şimdi tam adını bilmiyorum.
Ama sen söyleyince netten bakdım oturmalı değil benimki.
Yani oturak yok direk ayakda yapıyorsun.Kol ve bacaklarını kullanıyorsun.
Direk üst bacak kalça karın kol çalıştırıyor.Dereceleri var.Ben 1 de yaptım orda deneme ne kolay diyorum.
Kız dereceyi bir arttırdı fena zorladı.
İşde ne kadar yaptın ne kadar kalori harcadın birde kalp ritmini filan gösteriyormuş.

keşke evde yer olsada bı tane de ben alsam elıptık bısıklet, spor salonunda Hoca bıze cok tavsıye edıyodu, en cok bunda kalorı yakarsınız dıyodu :66:
benım sana tavsıyem dereceyı düşük tutup süreyi uzun tutmannn :40: vucudu zorlayayınca derecesı yuksek olunca cabuk kılo verırım dıye düşünme sakın, sonucta bız vucut yapmaya uğrasmıyoruz amacımız kılo vermek, oyuzden spor aletlerını kullanırken daha düşük sevıyelerde ama tekrarı cok olarak yapmamız daha onemlı, bunu da spor hocası soylemıstı :34:

Boydan 10 kg azmı ideali.:26:

valla bence ınsan kendı boyunun kılosuna geldıgınde mesela 1.65 ken 65 kılo olduğunda bu yetmıo ince gorunmeye, düzgün ama balık etli bi gorunumun oluyo ne yazıkki :26: en az bı 5 kılo ınersen daha zarıf oluyosun, ama boy ve kılo arasındakı 10 kıloluk fark bencede en ıdealı :21:

bu hem coğu yerde boyle yazıyo, hem de etraftan gozlemledıgım kadarıyla gercekten de oyleee :34:

benmde basen ve üst bacak canm onun için bu aleti tercih ettim çünkü çok güzel çalıştırıyor..
ah şu toto var ya ahh..
bende dedim banada aynı cvbı verdi giydiğim zamn görecek ne şortu olduğunu:9::9:

Benzer yönlerimiz çok desene şekerim :D:D
Aynen öyle ahh toto ahh o olmasa herşey yolunda da var işde.
O yüzden gidecek başka yolu yok.Sonra şortumu giyicem kocişimin karşısına geçicem :23::24:

birileri basen & toto mu dediiii :52: :52:

9994 üncü syfadayız ben 10000 inci sayfaya yazmak istiyodum ama kısmet olmıcak galiba evde olacağım:50:

sağol canım ben bunları okuyup araştırıp aldım ama arkadaşlarda bilgi sahibi olmuş olur paylaştığın için tşk ederiz
:16::16:
benmkide 56 dk yaptığımda 500 kalori yazıyor demek doğru rakammış

Ben bu derece araştırmamışdım şekerim,sen söyledin bende adını doğru bilmesem bile aldım.
Şimdi resmine bakmak için sayfayı açtığımda açıklamasını gördüm okudum dahada memnun kaldım.
Umarım hayırlısı olur:)Evet onu bende fark ettim verdiğin rakam doğru.
Bende proğrama uyayım bakayım ne olcak.İki aya kadar zaten istediğim ölçüde yapabileceğim.
Tabi ben bu arada fazla abartmadan 10'ar adet plates topumla çalışmayada devam edeceğim.

keşke evde yer olsada bı tane de ben alsam elıptık bısıklet, spor salonunda Hoca bıze cok tavsıye edıyodu, en cok bunda kalorı yakarsınız dıyodu :66:
benım sana tavsıyem dereceyı düşük tutup süreyi uzun tutmannn :40: vucudu zorlayayınca derecesı yuksek olunca cabuk kılo verırım dıye düşünme sakın, sonucta bız vucut yapmaya uğrasmıyoruz amacımız kılo vermek, oyuzden spor aletlerını kullanırken daha düşük sevıyelerde ama tekrarı cok olarak yapmamız daha onemlı, bunu da spor hocası soylemıstı :34:

evett toto basen ama sende kalmamışki:52::52:
benmde evim küçük cnm 120 m2 ama aldım alırkende kendime söz verdim alıp bi kenara atmak yok hergün düzenli yapacaksın bahanesiz dedim düzenli gidiyorum canm..
ben doğru yapıyorum o zamn başlayalı sanırsam 15 gün oldu 15 gündür 1. seviyede şuan 1 saat kadar yapabiliyorum

sapol canm:38:

Teşekkürler tatlım.

Hımm o zaman bende öyle yapayım.
Süreyi uzun tutup 1. seviyede çalışayım.1 ay sonra ikiye çıkarım.
Dediğin gibi amaç kas değil yağ yakmak.
Peki ilk zamanlarda acaba ne kadar tutsam süresini.Bu akşamdan başlıcam çünkü.

dileeekkk

gel bakem sen buraya :4:

ay inanmiyorum yaaa gel bakem gellll :4::4:

ne yaptin sen hiiii :57:

bugün hava güzel yarinda böyle olur herhalde dedim eve gelince hemen ceketimi denedim yarin giyeyim diye :43::43::43: ay genis geldi

yaaa:43::43:

ay yedin bitirdin erittin beni :14:

:37::37:

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:38::38::16::16::16::16::16::16:

selaaammmm :3:

ne yazıkki gaza gelen bı yapım yok hiççç :1: kocişin kumpas mı kurdu sana yoksa :1::1: ne tepkı verdı öğrenınce bebişi cok ıstıyodu :34:
hem merak etme bu hamılelık sende fazla kılo bırakmaz, artık daha bilinçlisin, saglıklı bı hamılelık gecırırsın, ilk cocuklar daha acemılığe gelıo :40:
ben once bı taneısnı dogurayım da ikincisini o zmn düşünürüz :emir_bebek:

valla bence ınsan kendı boyunun kılosuna geldıgınde mesela 1.65 ken 65 kılo olduğunda bu yetmıo ince gorunmeye, düzgün ama balık etli bi gorunumun oluyo ne yazıkki :26: en az bı 5 kılo ınersen daha zarıf oluyosun, ama boy ve kılo arasındakı 10 kıloluk fark bencede en ıdealı :21:

bu hem coğu yerde boyle yazıyo, hem de etraftan gozlemledıgım kadarıyla gercekten de oyleee :34:

söyleyim ne tepki verdi :1:
şok oldu başta inanmadı alperene bıle bu kadar şaşırmamıstım dedı ne zaman oldu ben bilmiyom dedi anladın sen onu :23::23:

canlarım benim ben sizden koparmıyım hiç . akşam ları falan fırsat buldukça gelirim ama artık geçmişi okuma işim bitti:):31::31: bana özel soracağınız birşey olyrsa mesaj atın mutlaka yanıtlarım. yarın başlıyom ödeve. bu akşam da sizleyim yani :) şimdi işlerim var 1-2 saate gelirim

Teşekkürler tatlım.

ben 25 dkyla başladım canm
ilk yapışımda zorlandım her 5 dk da bi durup nefes aldım bi kaç gün sonra 35 dk yaptım
derken 15 günde 55 dkya kadar çıkardım
şuan gnde 55 dk yapıyorum
1. seviyede yapıyorum

dileeekkk

gel bakem sen buraya :4:

ay inanmiyorum yaaa gel bakem gellll :4::4:

ne yaptin sen hiiii :57:

bugün hava güzel yarinda böyle olur herhalde dedim eve gelince hemen ceketimi denedim yarin giyeyim diye :43::43::43: ay genis geldi

yaaa:43::43:

ay yedin bitirdin erittin beni :14:

:37::37:

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:38::38::16::16::16::16::16::16:

Ayyy benn napmışımm öylee yaaaaaaaaaaaaaaa :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

şok oldu başta inanmadı alperene bıle bu kadar şaşırmamıstım dedı ne zaman oldu ben bilmiyom dedi anladın sen onu :23::23:

ha hay :9::9::9::9::9::9::9::9:

canlarım benim ben sizden koparmıyım hiç . akşam ları falan fırsat buldukça gelirim ama artık geçmişi okuma işim bitti:):31::31: bana özel soracağınız birşey olyrsa mesaj atın mutlaka yanıtlarım. yarın başlıyom ödeve. bu akşam da sizleyim yani :) şimdi işlerim var 1-2 saate gelirim

Tamammm canımmmmm aman bırakma bizi:16:

ben 25 dkyla başladım canm
ilk yapışımda zorlandım her 5 dk da bi durup nefes aldım bi kaç gün sonra 35 dk yaptım
derken 15 günde 55 dkya kadar çıkardım
şuan gnde 55 dk yapıyorum
1. seviyede yapıyorum

O zaman bende aynen öyle yapacağım cnm.
İlk bir ay 1. seviyede dayanabildiğim kadar yapayım.
Zaten muhtemelen bende aynı şekilde olurum.

kızlar herkese iyi akşamlar
bugünkü menüm
sabah
1kase nesfit
ara yok
öğlen
1porsiyon mevsim salatası
ara 1mandalina
akşam
1kase domates çorbası
1tane tavuk but
tatlı çekti canm pekmez tatlısı yaptım
yanında salata
offffff offfffff ya rabbim aklımızı midemize hakim eyleyen kullarından eyle

Bişey unuttunuz hamileliklere ayniiiii:1::1::1::1:
:1: :1:
Şimdi wcden geldimmmmmmmmm regl olmsummmmmmm:9::9::9::9::9::9:
ILK SEHIDIMIZI VERMIS BULUNUYORUZ :27:
bu arada daldım direk yine:27:
selam hatun kişilerrrr
nasılsınzı bakalım herkeste bir regl olamama durumu var sanırım
ben topikten bağımsız olarak atlattım çok şükür
ama ben hep perşembe ya da cuma oluyorum tam tartılma zamanı
talihsizim yani:27:
:30::30:seni hic uyumlu bulmadim canim :19::19:o ne öyle kendi kendine regller felan :20::20:insanda bi takim ruhu olur canim aaa bak bize topikcenek regl oluyoruz hatta bebekleri bile ayni zamanda yapiyoruzz lütfen rica edicem olmazki canim :27:

:38::38::38:

evett toto basen ama sende kalmamışki:52::52:
benmde evim küçük cnm 120 m2 ama aldım alırkende kendime söz verdim alıp bi kenara atmak yok hergün düzenli yapacaksın bahanesiz dedim düzenli gidiyorum canm..
ben doğru yapıyorum o zamn başlayalı sanırsam 15 gün oldu 15 gündür 1. seviyede şuan 1 saat kadar yapabiliyorum

sapol canm:38:

o fotolarda oyle cıkıo sanırım, totom cok fotojonık o yuzden foto cekılırken kendını saklıo :1::1:

bı saat baya uzun bı zmn masallahhh :nazar:

Teşekkürler tatlım.

sen bu aksam daha ılk baslıycaksan bı dene kendını ne kadar da yoruluyosun, nefesın acılıo ınsanın spor yaparken zamnal, ılk baslarda daha kısa zmnda nefes nefese kalırken sonra bu zmn dilimi iyice uzuyo :34:
bu aksam senın ıcın deneme olsun ama gaza gelıp zorlama kendını, insan ılk gun hevesle yapıyo ertesı gunde kımıldayamıoo :1:

:9::9::9:
dedım ya ılk cocuklar acemılıge gelıo dıye :1: tadına var bu hamılelıgının :21:

canım tez yazmaya baslıyosun sanırım, gecmıse bakarken gordummm kolay gelsınnnn :16:

ben cıkıyorum kızlar hepınıze ıyı aksamlar, kardan dolayı erken paydos edıyoruzzz :66:

sen bu aksam daha ılk baslıycaksan bı dene kendını ne kadar da yoruluyosun, nefesın acılıo ınsanın spor yaparken zamnal, ılk baslarda daha kısa zmnda nefes nefese kalırken sonra bu zmn dilimi iyice uzuyo :34:
bu aksam senın ıcın deneme olsun ama gaza gelıp zorlama kendını, insan ılk gun hevesle yapıyo ertesı gunde kımıldayamıoo :1:

Plates gibi desene :D:D Hala bacaklarımın üst kısımları ağrıyor heves yüzünden.
Oyüzden çok abartmam sanırım.

Mesai bitimine geldik şükür yarın görüşürüz hanımlar.

o fotolarda oyle cıkıo sanırım, totom cok fotojonık o yuzden foto cekılırken kendını saklıo :1::1:

:9::9::9:
dedım ya ılk cocuklar acemılıge gelıo dıye :1: tadına var bu hamılelıgının :21:

canım tez yazmaya baslıyosun sanırım, gecmıse bakarken gordummm kolay gelsınnnn :16:

ben cıkıyorum kızlar hepınıze ıyı aksamlar, kardan dolayı erken paydos edıyoruzzz :66:

ıns canım
ay bı bız erken paydos edemıyoz nası ıs yerı ya anlamadım yarında tatıl okullar zaten cocuk gene ortada kaldı:26: bugunde hıcbısey yememıs dogru durust zaten
neyse bende cıkamasamda hazırlanayım barım herkese ıy ıaksamlar sımdıden 10000 ncı sayfamız hayrılı uğurlu olsun kızlar aksam giremem çünkü
maşallah bize:nazar:

O zaman bende aynen öyle yapacağım cnm.
İlk bir ay 1. seviyede dayanabildiğim kadar yapayım.
Zaten muhtemelen bende aynı şekilde olurum.
dün 2. seviyede bir deneyim dedim 3 dk yapabildim zorluyor yani:1:

sonrasında bi uyuyorum gerdüşüm resmen bayılıyorum deliksiz uyku yani:1::1:
yok cnm gayet iyi fotojenikliğinden değil güzelsin böle maşlallah hele o şortlu resimde iyice belli
Plates gibi desene :D:D Hala bacaklarımın üst kısımları ağrıyor heves yüzünden.
Oyüzden çok abartmam sanırım.

Mesai bitimine geldik şükür yarın görüşürüz hanımlar.
plates kadar hamlatmıyor canm hamlama sorunu yaşamadım ben
geçen sene plates yapmıştım feci hamlamıştım
görüşürüz şekerim

Son düzenleme:
Back
X