• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy monammm ne güldümmm öğlen öğlen:1::1::1:topaloğluyla aynı yerde yaşamak anammm intihar edersin kız
arttık seni kilo almak isteyenlerin topiğinden toplarız
hakket ne güzel olurdu survıera katılsak ya şöle 25 kişilik bir grupla başı dilek çeker
biz acıktıkça dileğe saldırırdık:52::52::52::52:
[/B]

Hemende bana saldırmış:1::1:
Çok fena be çikosuz hayat mı geçer :1::1:

47 kiloyla yardımmı istiyorsun bizden ay ay ay fena oluyorum haaa :52::52:

ben daha 2deyim :46::46::46:

simitte 5 dilim ekmekle eşdeğer dediler geçen gün tvde çeyrek tost dahamı masum acaba? yoksa simitide seve seve yerim :9:

Dr ablama simiti vermişti öğlen yemesi için o yzden söyledim.
Yeni başlayan biri olsa yeme derdim zaten.

monam iyi fikir vermişsin haaaaa
acun abimize başvursak mı acep
acun abi biz kalın çubuklar olarak katılmak istiyoruz
kilo vermek için ideal bir yarışma
:52::52::52::52::52::52:
blackkk balık tutar , dilek pişirir, mona ağaç tepesinden muzları toplar:44:
chosen mangal yapar:37:
zerra sofrayı kurar düzeni sağlar, rüveyda çadırla ilgilenir
nevresema palmiy yapraklarından bize kıyafet diker:1:
neskuik yan gelip yatar ahahahahahhahahahahaha:52::52::52::52:

Neskuikte tepelerde çikoyla eşdeğer bişi arar bence :1::1::1:

ay kızlar alıntı gene çıkmiiiii nassınız bakem izmir diyom kimse yok mu diyom aloooooo biriniz gelinde gezek ya tek başıma 2 gün ne etcem :27:

ben blık tutarsam hepsini yirim vermem bikerem sizeeeeeeeee:52::52::52::52:
ya bende eşimin ailesine gidince kendimi uzaylı gibi hissediyorum çok farklıyız sormayın.
yemek yeme içme oturma kalkma hepsi farklı. onların sohbetleri bile o kadar yabancı ki bana :31:

sizleri görünce benim 2 dilim börek cok masum kaldi bacilar:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
ammma ben sadece pazarları kaçamak yapıyorum ondada tam yapıyorum:17:
:1::1::1::9::9::9::9:

başlangıç kilo
şuanki kil
ve hedef kilonu söylersen sana çzelge yapabilirim:27:

walla çok sevinirim chosen :46::46:
başlangıç kilo :75
şuanki kilo:75
hedef 60
bir de birsürü alıntıyı bir kerede nasıl alıyorsun,onu da söylersen çok makbule geçicek :27:
acemiyim forumda:37:
çizelgen canm
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMZCOIf/weight.png
alıntı ile cvplanın yanındaki işaret yerine tıkla sonra konuya cevp ver yaz her cvp verdiğin kişye /QUOTE] dn sonra yaz
selam kızlarrrrr bu arada:1:
nasılsınızzzz?
selm hayatım iyiyim eski kıyafetlerim oluyor çok şükür snde ne var ne yk?

benim kaçamak günlerim cuma, cumartesi pazar :9::9::9: ben hep öyle 300-500 verdim böyle kaçamak yaparsam normal değilmi işte
oww sen 3 gün kaçamak ypıp 4 gün rejim yapıosun ona ragen gidiyor minciğim süpersin
bende haftasonu cumartesi evde olsam benmde cumartesim güme giderde çalıştığım için sadece pazar kaçamak oluyor
monam iyi fikir vermişsin haaaaa
acun abimize başvursak mı acep
acun abi biz kalın çubuklar olarak katılmak istiyoruz
kilo vermek için ideal bir yarışma
:52::52::52::52::52::52:
blackkk balık tutar , dilek pişirir, mona ağaç tepesinden muzları toplar:44:
chosen mangal yapar:37:
zerra sofrayı kurar düzeni sağlar, rüveyda çadırla ilgilenir
nevresema palmiy yapraklarından bize kıyafet diker:1:
neskuik yan gelip yatar ahahahahahhahahahahaha:52::52::52::52:
:9::9::9::9:
rolümü beğendim adanalı olaraktan mangal süperr çoğunu ben yerim çalışmayana yatana yemek yok abplaaa:1::1::1:

ben blık tutarsam hepsini yirim vermem bikerem sizeeeeeeeee:52::52::52::52:
ya bende eşimin ailesine gidince kendimi uzaylı gibi hissediyorum çok farklıyız sormayın.
yemek yeme içme oturma kalkma hepsi farklı. onların sohbetleri bile o kadar yabancı ki bana :31:

aynen blackim aynennnn...
bazen bön bön bakıyorum ne diyor bunlar diye:27:

naf nerelerde giremiyomu hiç ay merak ettim bayadır haber yok ondan gerdüşte arada slm verip gidiyo. suzi de kayıplarda eskiler dağıldı yaaaaaaaa.
en eski sensin di,lek sanırsam :32:

NaF'ın bugün eşi hastaydı dr a falan götürcekti.
Normalde de işleri yoğun da 15 ine kadar biterebilirse gelicek işte bekliyorum.
Suzi de zaten kaçak göçek girmeye çalışıyor.
Kilo vermeden uzaklaşanlar terk ediyor burayı.:1:
Bi ben kaldım :1:
Neyse azimle ... taşı delermiş :1: Benim ki o hesap mayıs a kadar biticek ins bu çilem.

hahahahaha:1::1:

arım balımmm peteeemmm iyiyim :38:
haftasonunu yaşanmamış kabul ederekten
güne başladım..

Aynen cancazım unuttum olanları:27:
Tekrar saglıklı beslenmeye devam.
Arada bi çok sıkılıyorum ama yapcak bişey yok. Öyle ya da böyle gitmesi gerek yaza kadar.

başka sayfadan alıntı yapıcam ama beceremedm:50:

yasemin1306 adlı arkadaştan alıntıdır..

%100 Detoks Diyeti Deneyimlerimiz

once yenı gelen arkadaslarımız ıcınnn dıyetımızzzzz şu şekıldedır;--------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:( 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

denemişmiydiniz bu diyeti?:27:

ammma ben sadece pazarları kaçamak yapıyorum ondada tam yapıyorum:17:
çizelgen canm
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMZCOIf/weight.png
alıntı ile cvplanın yanındaki işaret yerine tıkla sonra konuya cevp ver yaz her cvp verdiğin kişye /QUOTE] dn sonra yaz

selm hayatım iyiyim eski kıyafetlerim oluyor çok şükür snde ne var ne yk?

oww sen 3 gün kaçamak ypıp 4 gün rejim yapıosun ona ragen gidiyor minciğim süpersin
bende haftasonu cumartesi evde olsam benmde cumartesim güme giderde çalıştığım için sadece pazar kaçamak oluyor

:9::9::9::9:
rolümü beğendim adanalı olaraktan mangal süperr çoğunu ben yerim çalışmayana yatana yemek yok abplaaa:1::1::1:
tamam apla ya vermezsen verme bende çalarım :52::52::52:

kızlar evlenmeden önce sezon sonu bi eşofman almıştım çok güzel evlendim diğer kışa kilo aldım eşofman tayt gibi oldu hiç giyemedim:43:
veee dün o eşofmanı giydim süperrr oldu çok oturmuyor bacalar bollarmış ayy 2 sene sonra giyebildim bulmuş gibi oldumm:16::16::16:
vee bugünde olmayan bi kotum vardı o da oldu yavaş yavaş eski kıyafetlerim oluyor çok mutluyummm:16::16::16:

Öğlen yemeğinde yediklerim;

1 porsiyon tavuk
4 dilim kepek ekmeği
1 porsiyon salata
1 küçük ayran

Pirinç pilavı da vardı ama yemedim :1:

Back
X