70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3 ayda 10 kilo verdim şu an 77 kilodayım hesaplarıma göre ramazan bayramına kadar hedeflediğim 62 kiloya düşeceğim..
İsteyene yardımcı olabilirim..

:17::17::17:

canım kıskançlık krizlerim çok eskide kaldı,evlendiğim ilk 2yılda dediğin şeyleri çok yaşadım ama olgunlaştım sanki okonuda bi sıkıntım yok,güvenim var kendimede eşimede:51:
benim derdim dışarda değil evde benimle vakit geçirsin,çıkmasın dışarı:ssz:ne biliyim belki çok sıkıyorum ama ne zamandır zaten çıkıyo istediği zaman,ama hep bana söyler çıkıcam der,çıkma desemde gönlümü napar eder çıkar oyüzden kaybedersem bişey değişmiycek,ama benim amacım kazanıp ne zamandır isteye isteye dilimde tüy biten şeyleri hiç çabasız aldırabilmek,oyüzden çok çaba searfedicem inşallah bu sefer olur..sonuçta akşamları yemekte artık evde yalnızım eşim 1de gelicek,oyüzden akşam hafif geçirip kilo vermeği hızlandırmak istiyorum...:16::16::18:
inşallah bende senin gibi olgunlaşabilirim canım aslında bizimkininde yapacağından değilde işte böyle değişik bir korkular oluşuyor bende yoksa güvenmece güveniyorum ama hayat bu işte ne zaman neyle karşılaşacağımızı hiç bilmiyoruz +birde bende böle kilo sorunu falan varya şöyle kendime güvenim yok ondanda kaynaklanıyor olsa gerek bu kıskançlık durumları bizimkininde hoşuna gidiyor onu kıskanmam bazen ben bıkıyorum kıskanmaktan o nasıl bıkmıyor benim hallerimden diye düşünüp kalıyorum ,o benim bu konuda hep saçma düşündüğümü söyler durur ,sürekli bana ben seni aldatmam böyle bir vicdansızlığı yapmam senden korkmasan bile Allah'tan korkarım diyor sen benim eşimsin ve verilmiş sözlerim var diyor ama işte gel de bana anlat bunları ahhh ahhh bu konuda dertliyim aslında canım :43::43::43: kıskançlıklarını bitmesi adına çok sevindim çünkü çok lanet birşey bu duygu bazen insanı kendinden bile nefret ettiriyor.neyse umarım sende,bende iddiayı kazanırız canımda kocişlere bütün istediklerimizi aldırabilirz pişman ederiz onları inşallah cepleri kurutuncaya kadar alışveriş:1::1::1::1:

:9::9:hehe ne olcak bu halimiz ya

Günaydın arkadaşlar. dün akşam ve bu sabah diyeti iiyice bozdum.epeyce sapıttım. bu gibi durumlarda kurtarıcı bi çare varmı??? bilenlerden yardım istiyorum. resmen 1 aydır yaptığım diyetin acısı çıktı. menümü yazayım(dünkü)
sabah
ballı limonlu su
2 kuru kayısı

kahvaltı
2 dlm uno form ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
domates,s,vri biber
1 tk pekmez
şekersiz çay

öğlen
yarım kaseden fazla yoğurt
4 galeta
1 ceviz

ara
1 ekşi elma

akşam(sapıttığım an)
patetesli börek (kaç dilim oldu sayamadım bile)
2 tabak dolu dolu kıymalı karnıbahar yemeği
1 kase çorba
1 adet dido gofret çikolata(206cal.)

yatmadan
1 form çay
canım aşırı derecede karbonhidratlı şeyler çekiyordu. böreğide kayınvalidem göndermiş dayanamadım yedim de yedim. sabah korkudan tartıya çıkmadım bile.bu günkü kahvaltı da da 2 dlm pizza yedim. ev yapımı hamurlar ince ama sonuçta salam sucuk ve kaşar varrrr:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
bence spor yap canim,ya da kendini temizlige vur..sana ceza evin tum camlarini sil :21:

canım ya benimkini amcam vermişti yani onun kendi yaptığı sirke.. aktarlarda doğal sirke var mı bilmiyorum sormak lazım. amcam şirket olarak kurcaktı sanırım ama oldu mu olmadı mı hiiiç bilmiyorum..

kahveyi düşündüm ben de ama yapması pek zor geldi:27:

bu arada az önce duşa girdim girmeden önce hazır soyunmuşken bi tartılam dedim -900 çıktı 2 günde 900 gram vermiş olamam herhalde:26::26:
eğer dün yaptığım temizlik beni bu kadar zayıflattıysa ben arkadaşlara temizliğe filan giderim:9::9::9:
:nazar::nazar: ben de kendime diyorum aynisini canim..gidiyorum spor salonuna ter banyosuna donuyorum..eve gelince hic bisey yapmiyorumm:27:yap temizligini hem evin temiz olur hem kaloriler gider..tum vucut hareketleri de cabasi:9:

:nazar::nazar: ben de kendime diyorum aynisini canim..gidiyorum spor salonuna ter banyosuna donuyorum..eve gelince hic bisey yapmiyorumm:27:yap temizligini hem evin temiz olur hem kaloriler gider..tum vucut hareketleri de cabasi:9:

evet evet süpermiş.. bi de benim odam savaş alanı gibi olunca uzun süre spor yapmış gibi oldum :9::9:
bi de akşamları hafif tutmak çok önemli ya kahvaltıyı doyurucu yapmak lazım bence yani dün öyle yaptım iyi oldu sanki.. bi de insan bir şeylerle uğraşınca yemek pek aklına gelmiyo boş durmamak lazım...

benim annemin de bi sözü var "kız çeyizi sarma gibi, erkek çeyizi dolma gibi" diye :)
ben de pahalı eşyalarımı kendi paramla almayı düşünüyorum.. ilerde hepsi olur inşallah.. canım ailem okurken çok masraf çıkartıyorum bi de evimi onlar döşerlerse kötü olur çünkü ben biraz pahalı şeyleri beğeniyorum, onlara zorluk olmasın diye beğenmediğim şeyi almaktansa biraz birikim yapıp beğendiklerimi almak daha ii sanırım..
bak bu konuda haklısın canım bazen bizler pahalı şey istiyoruz ve büyüklerimizede bu masraf çok gelebiliyor belli etmeselerde o yüzden bazen bende senin düşündüğün şeyi düşünüyorum bazende kızışıyorum ,ama gerçekten bir evlilikte hiçbir şey önemli değil sadece mutlu ol ,huzurlu ol,başını sokacak bir odan olsun ,kendini geçindirebilecek kadar paran olsun inan ki eşin ile ile herşeyi atlatabiliyorsun gerisi hepsi yalan şu dünyada :34:hiçbirşey için kalp kırmaya asla değmez canım ,umarım herşey istediğimiz,özendiğimiz gibi olur hayatımızda :42:

bak bu konuda haklısın canım bazen bizler pahalı şey istiyoruz ve büyüklerimizede bu masraf çok gelebiliyor belli etmeselerde o yüzden bazen bende senin düşündüğün şeyi düşünüyorum bazende kızışıyorum ,ama gerçekten bir evlilikte hiçbir şey önemli değil sadece mutlu ol ,huzurlu ol,başını sokacak bir odan olsun ,kendini geçindirebilecek kadar paran olsun inan ki eşin ile ile herşeyi atlatabiliyorsun gerisi hepsi yalan şu dünyada :34:hiçbirşey için kalp kırmaya asla değmez canım ,umarım herşey istediğimiz,özendiğimiz gibi olur hayatımızda :42:

inşallah inşallah... bi de eşya alırken bi sürü kavga da olabiliyor ya çok üzülüyorum. ben sevgilimin ailesini de çok seviyorum iki aile de çok ii anlaştı sorun olsun da araları bozulsun hiç istemem. kendi paramla istediğimi alırım inşallah.. dediğin gibi eşya için kalp kırmaya değmez. önemli olan birlikte mutlu huzurlu olalım..

sorman hata :27::27::27:
varsa tüyoların alalım hemen :32::32::32:

Sabah aç karnına yeşil çay ve mutlaka bir bardak ılık su..
Ben yaptığım diyette şunu anladım ki su ve spor şart..Bacaklarımı tanıyamıyorum 3 ay önce 44 beden pantolon giyiyordum dün 38 beden pantolonun içine sığdım..
Diyetim boyunca bitkilerden ve baharatlardan faydalandım..
Salatalarımdan tuzu ve yağı kestim..

inşallah inşallah... bi de eşya alırken bi sürü kavga da olabiliyor ya çok üzülüyorum. ben sevgilimin ailesini de çok seviyorum iki aile de çok ii anlaştı sorun olsun da araları bozulsun hiç istemem. kendi paramla istediğimi alırım inşallah.. dediğin gibi eşya için kalp kırmaya değmez. önemli olan birlikte mutlu huzurlu olalım..
aynen canım ALLAH'IM ARANIZDAKİ HUZURU DAİM EDER İNŞALLAH neyse ben ufaktan kaçayım yine gelirim yazarım sizlere seviyorum burayı valla:kkk::kkk:

Ben yaptığım diyette şunu anladım ki su ve spor şart..Bacaklarımı tanıyamıyorum 3 ay önce 44 beden pantolon giyiyordum dün 38 beden pantolonun içine sığdım..
gitmeden sorayım bende :18::18:benim alt bacaklar maşallh kalın onları nasıl zayıflatçaz canım eğer seninde öyle idi ise nasıl zayıflattın paylaşırsan tüyolarını seviniriz:46::54:

aynen canım ALLAH'IM ARANIZDAKİ HUZURU DAİM EDER İNŞALLAH neyse ben ufaktan kaçayım yine gelirim yazarım sizlere seviyorum burayı valla:kkk::kkk:

amin canım inşallah.. ben de burayı pek seviyorum bağımlı oldum resmen..
görüşürük:3::3:

Ne guzel maşallah bende salatama cok az 1 çay kasığı kadar yağ koyuyorum acep onudami koymasam:52:

kahvalti sofrasinda cok duygusal anlar yasandi :14::14:

ona uzuuun uzuun bakip 3 gün görüsemiyecegiz :43:

oysa seninle olmak beni mutlu ediyordu :43::43:dedim

öyle bir baktiki bana :14::14::14: nasil gecicek

bu 3 gün bilmiyorumm :43::43::43:

aaaahhhhh dileeeekkk ahhhh hicmi

utanmadin ,skilmadin, hicmi vicdanin sizlamadi:14::14:

4 dilim ekmegimiz vardi topu topu:43::43:

onuda aldin elimizden :14::14::14::14::14::14:

hahahaa:9::9::9::9:
koptum ya süpersin :9::9:

ben de bi çıkam manitamı görem.. hoşçakalın arkadaşlar:3::3:

gunaydin kizlar aranizda hic elma diyeti yapan oldu mu

o kadar cok diyet cikti ki canim,alalim tuyolarini:49:

Kahvaltımı anca ettim.
Kızlar listeyi gönderdim.
Abababa; araştıran biri söylüyorsa doğru diyordur ama çoğu kişi hazır kullanıyor maalesef..
Ballı gaymakk naberrr.
Kızlar menülere bakamıycam bugün accık keyifsizim.
Bugün tatil ilan ediyorum zaten nerelerde hata yaptığınızı biliyorsunuzdur artık tatlı yiyince kimse burda size aferin demez.:34:

tatlim tesekkur ederim ben de aldim listeyi..yalniz merak ettigim listedeki etler haslanarak mi yenecek yoksa firinda mi pisirilecek?firinda pisirilecekse nasil olacak:27:

ilk yazıyı görünce bir sevindirik olmuştum baktım sonuna doğru kelimler değişince üzüldüm vallahi :1::1::1:aama herşey sağlık için ,güzellik için napak katlancaz artık her çileye :37:ama hiç yemezsem ne yicem onun yerine ben 2-3 kaşık bol yoğurtlu pilav yesem bide yanına yeşil fasulye bol bol yesem olmuyormu akşam için şimcik :45::43::26:

canim moralini bozmak istemem ama yesil fasulyede seker cokk:20: cok kacirma derimm..

canımya bunları paylaşman cok ıyı olmus elıne saglık bebişim :29: 3 gun bu dıyet gerı kalan 4 gun, bana bı dıyet lıstesı yollamıstın o mu olcak? 80 kılodan 59 a düşen arkadas gıbı olmak için enazından 1 ay sıkı sıkı sarılsambu dıyete mükemmel olur :27::27::27: bırde spor konushnnda yazdıkların cok ıyı olmus,ac karnına yapıyodum zaten ama herzamanda buna dıkkat etmıyodum yemeklerden 1 saat sonrada yaptıgım oluyodu.saol canım teklrardan:34:
hazıranda kuzenımın düğünğü var,tarıhde kesınlestı artık kesın zayıflamam lazım.cunku yaz sonu düşünüyolardı öne almıslar :47: neyse diyete kuvvet artık :37:

ben de yemek yedikten sonra gidiyodum sporaa:52: bundan sonra isten cikista direk gidicem artik spora..tesekkur ederimm bilgilendirdigin icin tatlimmmm..benim de esimin kardesi evlenicek temmuzda..o zamana kadar en azindan 10 kilo versem ne guzel olurr:16: sok etmek istiyorumm sulaleyii:37::46:

bence bedenlere hıc takılma... 79 kıloyla kac ten 42 beden pantalonunm var düğmesı zor kapansada 42 yanı :27::27::27: lcw bedenı cok ıyı bana göre :21: ama baska yerden almaya kalksam durum 44-46 olarak degısıyo hemen.. zıpçık gıbı yaptılar bedenleri,küçüldükçe küçüldü... hangısının ıcınde ıyı hıossedıyosan onu al,bedene takılma :34:

bence de tatlim her firmanin beden olcusu farkli oluyo..ben hala bedenimi bilmiyorumm meselaa:1: kafana takma tatlim..onemli olan tartinin olcusuuuuu:118:

kizlaarr !!!!!!!

dün radioda dinledim coco cola ve pepsinin icinde
kanser yapan bir madde kesin olarak tespit edilmis :26:

üreticilerde kabul edip o maddeyi icerikden artik !! cikartmislar :36:

peki ya piyasadakiler :19: ya daha önce ictiklerimiz :26:
insan sagligi umurlarinda bile degil :47::47: ondan millet grip gibi kanser oluyor :19:

ah tatlim,keske piyasadaki tek coca cola ile kalsa..gida ureticilerinin cogu insan sagligini dusunmuyor,cebi nasil dolduracaklarini dusunuyor..mumkun oldukca disaridan hazir gida almasak keske..ozellikle istanbulda kasaptan et alinmamali..et yerine at eti esek eti satan mi ararsin..restorana gidersin harika piril piril gozukur disarisi ama mutfagina girince miden bulanir..o yuzden bilmediginiz yerde yemek yemeyin,acik urunler de almamaya calisin..:45:
dilekim hani listede uyaninca türk kahvesi varya ben onun yerine süzme sütlü kahve icsem olmazmi :26:
birde 8 cay bardagi yesil cay mecburmu :26:

tatlim ben de jacobsun filtre kahvesini cok iciyorum..turk kahvesi yerine icsem olur muuu:26:

3 ayda 10 kilo verdim şu an 77 kilodayım hesaplarıma göre ramazan bayramına kadar hedeflediğim 62 kiloya düşeceğim..
İsteyene yardımcı olabilirim..

hepimize yardimci ol canimmm:3:seve seve yardim kabul edilir..:1:3 ayda 10 kilo:nazar:
evet evet süpermiş.. bi de benim odam savaş alanı gibi olunca uzun süre spor yapmış gibi oldum :9::9:
bi de akşamları hafif tutmak çok önemli ya kahvaltıyı doyurucu yapmak lazım bence yani dün öyle yaptım iyi oldu sanki.. bi de insan bir şeylerle uğraşınca yemek pek aklına gelmiyo boş durmamak lazım...
sabah kahvaltisinda(altin ogun) bencil olucaksin yiyceksin,ogle yemeginde(gumus ogun) fifti fifti..aksam yemeginde(ne idugu belirsiz ogun:1:) de paylasimci olacaksin,yemegini paylasacaksin tatlimmm:34: benim aksam genelde altin oluyor ama aliscaz isallahh

1 kasik yagdan ne istiyon yaaa:5: salatadakiler karismiyo yag olmayinca ondan dokuyom ben:17:

gitmeden sorayım bende :18::18:benim alt bacaklar maşallh kalın onları nasıl zayıflatçaz canım eğer seninde öyle idi ise nasıl zayıflattın paylaşırsan tüyolarını seviniriz:46::54:

benim bacaklar da cok kalin yaa,onlara ozel bir formul var mi?hic bir cizmeye sak diye girmemistir bacaklarim hep ayakkabiciya goturmustum kaliba koymasi icin:14:

off koptum yaaa:9::9::9: ben de kocacin evden is gezisine cikiyo sandiydimmmmm:9::9::9:

ben dün eşime melisa ve keten tohumu aldırdım melisa bağırsakları çalıştırır diye biliyorum dün akşam monanın söylediği şeyide yapacam inşallah düzene girer
bugün mahvetti bizi, annemler vardı ama hepiimizi yordu valla
tarihi hiç sevmedim, tarihimizi sevmen ve bilmem gerek farkındayım ama napim sevdiremediler birtürlü :34:
evet yalancı kiloymuş canım yaa çok sağol:16::16:

amiin canım çok sağol, çocuk olduktan sonra evin herbir köşesi oyuncak oluyor canım topladığımı görünce gelip bidaha dağıtıyor :9::9:

çok geçmiş olsun neolacağımız hiç belli değil anlık yaşıyoruz çok doğru söylüyorsun

hayırdır canım yaaa, üzüldüm şimdi

çok sağol canım
valla ben filmi beğendim bişeyler bulacam, eksik arayacam diye izlersen bulursun zaten
ben şüncede olmadığım için beğendim, etkilendim hatta

canım sen çok azimlisin ben vereceğine inanıyorum hatta kendi hedefine ulaşacağını düşünüyorum
listeyi ben beğendim tam benlik etçil bir aile olarak, ama meyve yok yoğurt yok ekmek yok nasıl olur bilmiyorum
çok teşekkür ederim liste içinde canım
malesef işte canım emziirdiğimden dolayı o bitki çaylarını içemiyorum
belki içebilseydim bağırsaklarımda rahatlardı kilo verişimde daha hızlı olurdu ama
yinede yavaş ve sağlıklı gitti
teşekkğr ederim bebeğim:16:

kızlar merhaba
bugün mersine alışverişe gittik
gezdik yorulduk geldik
umduğumu bulamadım pek bişey alamadım
hala 38 olmamışım yaaa :14::14::14:
aslında 40 beden olan pantolonum bol geliyor kemersiz kullanılmıyor ama
kalıp farkı sanırım

benim boyuma (165) ve kiloma(64) yakın olan kızçeler kaç beden giyiyorlar acaba?
2 pantolon aldım kendime 40 beden :14::14::14:
AAAA umaycım millet 77 kiloyla 38'e giriyor sen niye giremedinki töbe töbe:1::1:
sonlarda bir kısçenin yazısını okudumda çok böle oldum:53:

günaydın güzeller :16::16::16:
bugünde günü ben açayım
güzel bir pazar diliyorum
sabahları zor uyandırdığımız kızım dünden yorgun olduğumuzu bildi
bugün kendiliğinden erkenden uyandı
gecede çok mızmızlandı ödüm kopuyor hasta olacak diye
burayada baktım ama in cin top oynuyordu :9:
Hayırlı günler canım:3:
günaydıın:3::3:
bugün pek geç kalkmayayım dedim:))
bilgisayarı açtım bu sırada sirkeli suyumu aldım geldim:31: zorla içiyorum yaa:31::31::31:
selammm:3:

Günaydın kızlarrr.:3::3:
naber çıbıkımmmmmmmm:35:
Saglikli ,mutlu ,huzurlu bir gün olsun insallaahh :16:

Saol kaymağım balım peteğim inşallah

Günaydın arkadaşlar. dün akşam ve bu sabah diyeti iiyice bozdum.epeyce sapıttım. bu gibi durumlarda kurtarıcı bi çare varmı??? bilenlerden yardım istiyorum. resmen 1 aydır yaptığım diyetin acısı çıktı. menümü yazayım(dünkü)
sabah
ballı limonlu su
2 kuru kayısı

kahvaltı
2 dlm uno form ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
domates,s,vri biber
1 tk pekmez
şekersiz çay

öğlen
yarım kaseden fazla yoğurt
4 galeta
1 ceviz

ara
1 ekşi elma

akşam(sapıttığım an)
patetesli börek (kaç dilim oldu sayamadım bile)
2 tabak dolu dolu kıymalı karnıbahar yemeği
1 kase çorba
1 adet dido gofret çikolata(206cal.)

yatmadan
1 form çay
canım aşırı derecede karbonhidratlı şeyler çekiyordu. böreğide kayınvalidem göndermiş dayanamadım yedim de yedim. sabah korkudan tartıya çıkmadım bile.bu günkü kahvaltı da da 2 dlm pizza yedim. ev yapımı hamurlar ince ama sonuçta salam sucuk ve kaşar varrrr:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:53::53::53::53::53::53:
gunaydin kizlar aranizda hic elma diyeti yapan oldu mu
biz genelde sağlıklı besleniyoruz yani öyle kürler felan uygulamıyoruz
sadece dikkatli beslenerek kilo verenler topiğiyiz :3:

kizlaarr !!!!!!!

dün radioda dinledim coco cola ve pepsinin icinde
kanser yapan bir madde kesin olarak tespit edilmis :26:

üreticilerde kabul edip o maddeyi icerikden artik !! cikartmislar :36:

peki ya piyasadakiler :19: ya daha önce ictiklerimiz :26:
insan sagligi umurlarinda bile degil :47::47: ondan millet grip gibi kanser oluyor :19:

uhhhhh sen daha yeni mi duydun benim bebekliğimden beridir vardır belki o söylentiler
ispatlanmışsa çok güzel olmuş
Allahdan kolayla aram iyi değil gazlı içecekleri sevmiyorum

pazarı şerifleriniz hayır olsun:54:
tünaydın herkeze,
:3:

:36:kızlar bizde adet olduğu üzre devamlı eşimle iddaya giriyoruzya,e bide hep kaybeden ben oluyorum,ama yenildiğim halde eveligün eşim dik tepeden yine iddaya girelim dedi,:47:
-55kilo ol sen istediğin herşeyi ne olursa olsun alıcam,dedi:31::42:
-bende eee 55 olamazsam nolcak dedim:37:
-ozaman bana hiç karışmıycaksın dışarı çıkmama dedi:36:,senden formalite icabı izin alıcam ama sen hayır lafını hiç kullanmıycaksın dedi okadar kendine güveniyosan girelim hadi dedi:51:
gıcık nolcak:47: girmiycem boşver diyincede
-hehe kendine güvenin yok ozaman senin dedi,:51:bende çok pis gaza geldim tamam uleeyn dedim,el sıkışıp söz verdik:13:doğrumu ettim bilmem ama bu sefer kazanan ben olmalıyım:ssz:
Selam canım valla inşallah sen kazanırsın keza kazanmasanda yollama :47::47::47:
Gaymakkk gelde omuzlarıma masaj yapıver yaa offf çok fenayımmmm.
Bide fabrikaya gidicem 1 saat sonra falan yatak örtüsü takımı almıştım çeyize.
Getiremedim tek başıma babamı yakalamışken aldırayım bari:27:

Bak bu örtüm nasıl sizce?

Eki Görüntüle 365156

Bu da klozet takımı :1:

Eki Görüntüle 365158

Bu da dün aldığım süt şişem :9::9:
Bu hafta nedense çeyizlik bişiler alasım geldi.:27:

Eki Görüntüle 365159
ayyyy yatasım geldi o yatakta çok süper canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin eşinle bir yastıkda inşallah
Hönkkkkkkk:53::53::53::53: 77 kilo ve 38 beden giyiyorsun :53::53::53: ilginççççmişşşşş
boyun kaç şekerim 2 metremi:1::1::1:

selam kızlar...:3::3::3:.Nasılsınız?????
beni soracak olursanız iyimiyim bilmiyorum.içimde bi geçkinlik var..yatıp uyumak ve bida uyanmak istemiyorum...:59:offffff
üzerimde büyük bi yük var sanki ve oyükün altın da hergün birazdaha eziliyorum.. bi kurtulabilsem çok rahatlııcam...:25:
içimden hiçbişe yapmak gelmiyor..yatıp uyumaktan başka..:32::32:

Back
X