Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bende senin gibi olgunlaşabilirim canım aslında bizimkininde yapacağından değilde işte böyle değişik bir korkular oluşuyor bende yoksa güvenmece güveniyorum ama hayat bu işte ne zaman neyle karşılaşacağımızı hiç bilmiyoruz +birde bende böle kilo sorunu falan varya şöyle kendime güvenim yok ondanda kaynaklanıyor olsa gerek bu kıskançlık durumları bizimkininde hoşuna gidiyor onu kıskanmam bazen ben bıkıyorum kıskanmaktan o nasıl bıkmıyor benim hallerimden diye düşünüp kalıyorum ,o benim bu konuda hep saçma düşündüğümü söyler durur ,sürekli bana ben seni aldatmam böyle bir vicdansızlığı yapmam senden korkmasan bile Allah'tan korkarım diyor sen benim eşimsin ve verilmiş sözlerim var diyor ama işte gel de bana anlat bunları ahhh ahhh bu konuda dertliyim aslında canım
canım kıskançlık krizlerim çok eskide kaldı,evlendiğim ilk 2yılda dediğin şeyleri çok yaşadım ama olgunlaştım sanki okonuda bi sıkıntım yok,güvenim var kendimede eşimede
benim derdim dışarda değil evde benimle vakit geçirsin,çıkmasın dışarıne biliyim belki çok sıkıyorum ama ne zamandır zaten çıkıyo istediği zaman,ama hep bana söyler çıkıcam der,çıkma desemde gönlümü napar eder çıkar oyüzden kaybedersem bişey değişmiycek,ama benim amacım kazanıp ne zamandır isteye isteye dilimde tüy biten şeyleri hiç çabasız aldırabilmek,oyüzden çok çaba searfedicem inşallah bu sefer olur..sonuçta akşamları yemekte artık evde yalnızım eşim 1de gelicek,oyüzden akşam hafif geçirip kilo vermeği hızlandırmak istiyorum...
:18:
hehe ne olcak bu halimiz ya
bence spor yap canim,ya da kendini temizlige vur..sana ceza evin tum camlarini silGünaydın arkadaşlar. dün akşam ve bu sabah diyeti iiyice bozdum.epeyce sapıttım. bu gibi durumlarda kurtarıcı bi çare varmı??? bilenlerden yardım istiyorum. resmen 1 aydır yaptığım diyetin acısı çıktı. menümü yazayım(dünkü)
sabah
ballı limonlu su
2 kuru kayısı
kahvaltı
2 dlm uno form ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
domates,s,vri biber
1 tk pekmez
şekersiz çay
öğlen
yarım kaseden fazla yoğurt
4 galeta
1 ceviz
ara
1 ekşi elma
akşam(sapıttığım an)
patetesli börek (kaç dilim oldu sayamadım bile)
2 tabak dolu dolu kıymalı karnıbahar yemeği
1 kase çorba
1 adet dido gofret çikolata(206cal.)
yatmadan
1 form çay
canım aşırı derecede karbonhidratlı şeyler çekiyordu. böreğide kayınvalidem göndermiş dayanamadım yedim de yedim. sabah korkudan tartıya çıkmadım bile.bu günkü kahvaltı da da 2 dlm pizza yedim. ev yapımı hamurlar ince ama sonuçta salam sucuk ve kaşar varrrr![]()
canım ya benimkini amcam vermişti yani onun kendi yaptığı sirke.. aktarlarda doğal sirke var mı bilmiyorum sormak lazım. amcam şirket olarak kurcaktı sanırım ama oldu mu olmadı mı hiiiç bilmiyorum..
kahveyi düşündüm ben de ama yapması pek zor geldi
bu arada az önce duşa girdim girmeden önce hazır soyunmuşken bi tartılam dedim -900 çıktı 2 günde 900 gram vermiş olamam herhalde:26::26:
eğer dün yaptığım temizlik beni bu kadar zayıflattıysa ben arkadaşlara temizliğe filan giderim![]()
3 ayda 10 kilo verdim şu an 77 kilodayım hesaplarıma göre ramazan bayramına kadar hedeflediğim 62 kiloya düşeceğim..
İsteyene yardımcı olabilirim..
ben de kendime diyorum aynisini canim..gidiyorum spor salonuna ter banyosuna donuyorum..eve gelince hic bisey yapmiyorumm
yap temizligini hem evin temiz olur hem kaloriler gider..tum vucut hareketleri de cabasi
![]()
bak bu konuda haklısın canım bazen bizler pahalı şey istiyoruz ve büyüklerimizede bu masraf çok gelebiliyor belli etmeselerde o yüzden bazen bende senin düşündüğün şeyi düşünüyorum bazende kızışıyorum ,ama gerçekten bir evlilikte hiçbir şey önemli değil sadece mutlu ol ,huzurlu ol,başını sokacak bir odan olsun ,kendini geçindirebilecek kadar paran olsun inan ki eşin ile ile herşeyi atlatabiliyorsun gerisi hepsi yalan şu dünyadabenim annemin de bi sözü var "kız çeyizi sarma gibi, erkek çeyizi dolma gibi" diye :)
ben de pahalı eşyalarımı kendi paramla almayı düşünüyorum.. ilerde hepsi olur inşallah.. canım ailem okurken çok masraf çıkartıyorum bi de evimi onlar döşerlerse kötü olur çünkü ben biraz pahalı şeyleri beğeniyorum, onlara zorluk olmasın diye beğenmediğim şeyi almaktansa biraz birikim yapıp beğendiklerimi almak daha ii sanırım..
bak bu konuda haklısın canım bazen bizler pahalı şey istiyoruz ve büyüklerimizede bu masraf çok gelebiliyor belli etmeselerde o yüzden bazen bende senin düşündüğün şeyi düşünüyorum bazende kızışıyorum ,ama gerçekten bir evlilikte hiçbir şey önemli değil sadece mutlu ol ,huzurlu ol,başını sokacak bir odan olsun ,kendini geçindirebilecek kadar paran olsun inan ki eşin ile ile herşeyi atlatabiliyorsun gerisi hepsi yalan şu dünyadahiçbirşey için kalp kırmaya asla değmez canım ,umarım herşey istediğimiz,özendiğimiz gibi olur hayatımızda
![]()
sorman hata
varsa tüyoların alalım hemen![]()
aynen canım ALLAH'IM ARANIZDAKİ HUZURU DAİM EDER İNŞALLAH neyse ben ufaktan kaçayım yine gelirim yazarım sizlere seviyorum burayı vallainşallah inşallah... bi de eşya alırken bi sürü kavga da olabiliyor ya çok üzülüyorum. ben sevgilimin ailesini de çok seviyorum iki aile de çok ii anlaştı sorun olsun da araları bozulsun hiç istemem. kendi paramla istediğimi alırım inşallah.. dediğin gibi eşya için kalp kırmaya değmez. önemli olan birlikte mutlu huzurlu olalım..
gitmeden sorayım bende :18::18:benim alt bacaklar maşallh kalın onları nasıl zayıflatçaz canım eğer seninde öyle idi ise nasıl zayıflattın paylaşırsan tüyolarını sevinirizSabah aç karnına yeşil çay ve mutlaka bir bardak ılık su..
Ben yaptığım diyette şunu anladım ki su ve spor şart..Bacaklarımı tanıyamıyorum 3 ay önce 44 beden pantolon giyiyordum dün 38 beden pantolonun içine sığdım..
Diyetim boyunca bitkilerden ve baharatlardan faydalandım..
Salatalarımdan tuzu ve yağı kestim..
aynen canım ALLAH'IM ARANIZDAKİ HUZURU DAİM EDER İNŞALLAH neyse ben ufaktan kaçayım yine gelirim yazarım sizlere seviyorum burayı valla![]()
Sabah aç karnına yeşil çay ve mutlaka bir bardak ılık su..
Ben yaptığım diyette şunu anladım ki su ve spor şart..Bacaklarımı tanıyamıyorum 3 ay önce 44 beden pantolon giyiyordum dün 38 beden pantolonun içine sığdım..
Ne guzel maşallah bende salatama cok az 1 çay kasığı kadar yağ koyuyorum acep onudami koymasam![]()
kahvalti sofrasinda cok duygusal anlar yasandi
ona uzuuun uzuun bakip 3 gün görüsemiyecegiz![]()
oysa seninle olmak beni mutlu ediyordudedim
öyle bir baktiki bananasil gecicek
bu 3 gün bilmiyorumm
aaaahhhhh dileeeekkk ahhhh hicmi
utanmadin ,skilmadin, hicmi vicdanin sizlamadi
4 dilim ekmegimiz vardi topu topu
onuda aldin elimizden![]()
gunaydin kizlar aranizda hic elma diyeti yapan oldu mu
Kahvaltımı anca ettim.
Kızlar listeyi gönderdim.
Abababa; araştıran biri söylüyorsa doğru diyordur ama çoğu kişi hazır kullanıyor maalesef..
Ballı gaymakk naberrr.
Kızlar menülere bakamıycam bugün accık keyifsizim.
Bugün tatil ilan ediyorum zaten nerelerde hata yaptığınızı biliyorsunuzdur artık tatlı yiyince kimse burda size aferin demez.![]()
ilk yazıyı görünce bir sevindirik olmuştum baktım sonuna doğru kelimler değişince üzüldüm vallahiaama herşey sağlık için ,güzellik için napak katlancaz artık her çileye
ama hiç yemezsem ne yicem onun yerine ben 2-3 kaşık bol yoğurtlu pilav yesem bide yanına yeşil fasulye bol bol yesem olmuyormu akşam için şimcik
:26:
canımya bunları paylaşman cok ıyı olmus elıne saglık bebişim3 gun bu dıyet gerı kalan 4 gun, bana bı dıyet lıstesı yollamıstın o mu olcak? 80 kılodan 59 a düşen arkadas gıbı olmak için enazından 1 ay sıkı sıkı sarılsambu dıyete mükemmel olur
bırde spor konushnnda yazdıkların cok ıyı olmus,ac karnına yapıyodum zaten ama herzamanda buna dıkkat etmıyodum yemeklerden 1 saat sonrada yaptıgım oluyodu.saol canım teklrardan
hazıranda kuzenımın düğünğü var,tarıhde kesınlestı artık kesın zayıflamam lazım.cunku yaz sonu düşünüyolardı öne almıslarneyse diyete kuvvet artık
ben de yemek yedikten sonra gidiyodum sporaabundan sonra isten cikista direk gidicem artik spora..tesekkur ederimm bilgilendirdigin icin tatlimmmm..benim de esimin kardesi evlenicek temmuzda..o zamana kadar en azindan 10 kilo versem ne guzel olurr
sok etmek istiyorumm sulaleyii
bence bedenlere hıc takılma... 79 kıloyla kac ten 42 beden pantalonunm var düğmesı zor kapansada 42 yanılcw bedenı cok ıyı bana göre
ama baska yerden almaya kalksam durum 44-46 olarak degısıyo hemen.. zıpçık gıbı yaptılar bedenleri,küçüldükçe küçüldü... hangısının ıcınde ıyı hıossedıyosan onu al,bedene takılma
![]()
kizlaarr !!!!!!!
dün radioda dinledim coco cola ve pepsinin icinde
kanser yapan bir madde kesin olarak tespit edilmis :26:
üreticilerde kabul edip o maddeyi icerikden artik !! cikartmislar
peki ya piyasadakilerya daha önce ictiklerimiz :26:
insan sagligi umurlarinda bile degilondan millet grip gibi kanser oluyor
dilekim hani listede uyaninca türk kahvesi varya ben onun yerine süzme sütlü kahve icsem olmazmi :26:
birde 8 cay bardagi yesil cay mecburmu :26:
3 ayda 10 kilo verdim şu an 77 kilodayım hesaplarıma göre ramazan bayramına kadar hedeflediğim 62 kiloya düşeceğim..
İsteyene yardımcı olabilirim..
sabah kahvaltisinda(altin ogun) bencil olucaksin yiyceksin,ogle yemeginde(gumus ogun) fifti fifti..aksam yemeginde(ne idugu belirsiz ogunevet evet süpermiş.. bi de benim odam savaş alanı gibi olunca uzun süre spor yapmış gibi oldum
bi de akşamları hafif tutmak çok önemli ya kahvaltıyı doyurucu yapmak lazım bence yani dün öyle yaptım iyi oldu sanki.. bi de insan bir şeylerle uğraşınca yemek pek aklına gelmiyo boş durmamak lazım...
Sabah aç karnına yeşil çay ve mutlaka bir bardak ılık su..
gitmeden sorayım bende :18::18:benim alt bacaklar maşallh kalın onları nasıl zayıflatçaz canım eğer seninde öyle idi ise nasıl zayıflattın paylaşırsan tüyolarını seviniriz![]()
kahvalti sofrasinda cok duygusal anlar yasandi
ona uzuuun uzuun bakip 3 gün görüsemiyecegiz![]()
oysa seninle olmak beni mutlu ediyordudedim
öyle bir baktiki bananasil gecicek
bu 3 gün bilmiyorumm
aaaahhhhh dileeeekkk ahhhh hicmi
utanmadin ,skilmadin, hicmi vicdanin sizlamadi
4 dilim ekmegimiz vardi topu topu
onuda aldin elimizden![]()
malesef işte canım emziirdiğimden dolayı o bitki çaylarını içemiyorum
ben dün eşime melisa ve keten tohumu aldırdım melisa bağırsakları çalıştırır diye biliyorum dün akşam monanın söylediği şeyide yapacam inşallah düzene girer
bugün mahvetti bizi, annemler vardı ama hepiimizi yordu valla
tarihi hiç sevmedim, tarihimizi sevmen ve bilmem gerek farkındayım ama napim sevdiremediler birtürlü
evet yalancı kiloymuş canım yaa çok sağol
amiin canım çok sağol, çocuk olduktan sonra evin herbir köşesi oyuncak oluyor canım topladığımı görünce gelip bidaha dağıtıyor
çok geçmiş olsun neolacağımız hiç belli değil anlık yaşıyoruz çok doğru söylüyorsun
hayırdır canım yaaa, üzüldüm şimdi
çok sağol canım
valla ben filmi beğendim bişeyler bulacam, eksik arayacam diye izlersen bulursun zaten
ben şüncede olmadığım için beğendim, etkilendim hatta
canım sen çok azimlisin ben vereceğine inanıyorum hatta kendi hedefine ulaşacağını düşünüyorum
listeyi ben beğendim tam benlik etçil bir aile olarak, ama meyve yok yoğurt yok ekmek yok nasıl olur bilmiyorum
çok teşekkür ederim liste içinde canım
AAAA umaycım millet 77 kiloyla 38'e giriyor sen niye giremedinki töbe töbekızlar merhaba
bugün mersine alışverişe gittik
gezdik yorulduk geldik
umduğumu bulamadım pek bişey alamadım
hala 38 olmamışım yaaa
aslında 40 beden olan pantolonum bol geliyor kemersiz kullanılmıyor ama
kalıp farkı sanırım
benim boyuma (165) ve kiloma(64) yakın olan kızçeler kaç beden giyiyorlar acaba?
2 pantolon aldım kendime 40 beden![]()
Hayırlı günler canımgünaydın güzeller
bugünde günü ben açayım
güzel bir pazar diliyorum
sabahları zor uyandırdığımız kızım dünden yorgun olduğumuzu bildi
bugün kendiliğinden erkenden uyandı
gecede çok mızmızlandı ödüm kopuyor hasta olacak diye
burayada baktım ama in cin top oynuyordu
selammmgünaydıın
bugün pek geç kalkmayayım dedim:))
bilgisayarı açtım bu sırada sirkeli suyumu aldım geldimzorla içiyorum yaa
![]()
naber çıbıkımmmmmmmmGünaydın kızlarrr.![]()
Saol kaymağım balım peteğim inşallahSaglikli ,mutlu ,huzurlu bir gün olsun insallaahh
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuGünaydın arkadaşlar. dün akşam ve bu sabah diyeti iiyice bozdum.epeyce sapıttım. bu gibi durumlarda kurtarıcı bi çare varmı??? bilenlerden yardım istiyorum. resmen 1 aydır yaptığım diyetin acısı çıktı. menümü yazayım(dünkü)
sabah
ballı limonlu su
2 kuru kayısı
kahvaltı
2 dlm uno form ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
domates,s,vri biber
1 tk pekmez
şekersiz çay
öğlen
yarım kaseden fazla yoğurt
4 galeta
1 ceviz
ara
1 ekşi elma
akşam(sapıttığım an)
patetesli börek (kaç dilim oldu sayamadım bile)
2 tabak dolu dolu kıymalı karnıbahar yemeği
1 kase çorba
1 adet dido gofret çikolata(206cal.)
yatmadan
1 form çay
canım aşırı derecede karbonhidratlı şeyler çekiyordu. böreğide kayınvalidem göndermiş dayanamadım yedim de yedim. sabah korkudan tartıya çıkmadım bile.bu günkü kahvaltı da da 2 dlm pizza yedim. ev yapımı hamurlar ince ama sonuçta salam sucuk ve kaşar varrrr![]()
biz genelde sağlıklı besleniyoruz yani öyle kürler felan uygulamıyoruzgunaydin kizlar aranizda hic elma diyeti yapan oldu mu
uhhhhh sen daha yeni mi duydun benim bebekliğimden beridir vardır belki o söylentilerkizlaarr !!!!!!!
dün radioda dinledim coco cola ve pepsinin icinde
kanser yapan bir madde kesin olarak tespit edilmis :26:
üreticilerde kabul edip o maddeyi icerikden artik !! cikartmislar
peki ya piyasadakilerya daha önce ictiklerimiz :26:
insan sagligi umurlarinda bile degilondan millet grip gibi kanser oluyor
Selam canım valla inşallah sen kazanırsın keza kazanmasanda yollamapazarı şerifleriniz hayır olsun
tünaydın herkeze,
kızlar bizde adet olduğu üzre devamlı eşimle iddaya giriyoruzya,e bide hep kaybeden ben oluyorum,ama yenildiğim halde eveligün eşim dik tepeden yine iddaya girelim dedi,
-55kilo ol sen istediğin herşeyi ne olursa olsun alıcam,dedi
-bende eee 55 olamazsam nolcak dedim
-ozaman bana hiç karışmıycaksın dışarı çıkmama dedi,senden formalite icabı izin alıcam ama sen hayır lafını hiç kullanmıycaksın dedi okadar kendine güveniyosan girelim hadi dedi
gıcık nolcakgirmiycem boşver diyincede
-hehe kendine güvenin yok ozaman senin dedi,bende çok pis gaza geldim tamam uleeyn dedim,el sıkışıp söz verdik:13:doğrumu ettim bilmem ama bu sefer kazanan ben olmalıyım
![]()
ayyyy yatasım geldi o yatakta çok süper canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin eşinle bir yastıkda inşallahGaymakkk gelde omuzlarıma masaj yapıver yaa offf çok fenayımmmm.
Bide fabrikaya gidicem 1 saat sonra falan yatak örtüsü takımı almıştım çeyize.
Getiremedim tek başıma babamı yakalamışken aldırayım bari
Bak bu örtüm nasıl sizce?
Eki Görüntüle 365156
Bu da klozet takımı
Eki Görüntüle 365158
Bu da dün aldığım süt şişem
Bu hafta nedense çeyizlik bişiler alasım geldi.
Eki Görüntüle 365159
HönkkkkkkkSabah aç karnına yeşil çay ve mutlaka bir bardak ılık su..