70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

galiba üşüttüm canım şuan iyiyim çok sağol

geçmiş olsun canım şuan nasılsın geçtimi sancıların?

abababa sağolsun eklemiş canım.
Ben dönerken çok kıvırtmışım kollarımı kollarım hamlanmış çok acıyo.

.
yanların içn çalışıyorsun demi canım yağlar eriyince ağrırmış 3 günde alışıyormuşşun canım

canım benim amcam biyoloji okudu üzerine mastır filan da yaptı ama şimdi aktar:9::37:
o bunu çok savunuyr sirkenin birçok şeye faydası olduğunu söylüyor.
cilde vs.. bi çok şeye.. bununla zayıflattığı bir çok insan var.
ama hazır sirke değil ev yapımı olması lazım. çünkü sirkenin içince probiyotikler var. bu bakteriler vücudumuzda olması gereken bakteriler. hazır sirkelerde bulunmuyor ve koruyucu olduğu için ekstradan tehlikeli. ve ev sirkesi hazır sirke kadar keskin değil. bilmiyorum bakalım ben de akşamları unutuyorum zaten o yüzden anca sabahları içiyorum da faydası var mı görcem.. normal sirke olduğu için bu kadar rahat içiyorum hazır olsa dayanamazdım..

bu nasıl bi sirke peki evde yapılıyor mu

puhahahaaa süperrrr

nası farklı oluyormus içilecek sütle yogurtluk süt?ilk kez duyuyorum bunu.bende süt alıyorum kaynatıyorum bı gun bekletıp öyle mayalıyorum cunku sutun üstünde bırıken kaymagı almak ıcın.kaymaklı yogurt sevmıyoruzda bız.o kaymaklada tereyag yaptırıyorum anneme.kadın sızı kafalıyo olmasın,yanı sutunun kaymagını falanmı alıyokı anlamadım.3 gunde dolapta duran süt ekşımez,içine temız kasıktan baska bısede sürülmdıyse.zaten anlamanın en ıyı yolu cezvede kaynatmak.ekşiyen süt hemen kesılır

canım öyle diyor komşumun üçüzleri var oda ondan alıyor o önerdi zaten adamı, bende anlamadım eski sütmü getiriyor acaba bilemedim perşembe günü alırken annemede istemiştim kaynatırken eski kokusu geldi ama senin sütten o kokuyu almadım diyor ben okadar anlamıyorumda, sütü kaynatıyorum ben o gün mayalıyorum üstünde kaymak belli oluyor alıyorum onu atıyorum ben ne yalan öyleyeyim, kızımın sütünüde cam şişeye koyuyorum içine kaşık falan değmiyor zaten ordan cezveye ve biberona, 3 günde ekşidi valla kızım rahatsız olunca kalktım kaynattım kesildi dolapta duruyor hep sadece gece yatmadan önce çıkarıyorum odanın dışına koyuyorum geç yatıyoruz zaten 1-2 saat dışarda kalınca bozulurmu anlamadım

Vayy şaşırtıcıı.:52::52:
Ee nasıl geçti günün?

sabah eltimin telefonuyla uyandım hoş öğlen olmuştu:27:
kafasına taş düştü sanırım:1::86:
sonr kahvaltı falan derken klasik yani
akşam yemeği faslına geçeriz birazdan öle işte:37:
sen çıkmışsın yine:23:
biz dün çok dolaştık yorulduk ya
eşime de kıyamadım evde dinlesnsin bigün:27:

sabah eltimin telefonuyla uyandım hoş öğlen olmuştu:27:
kafasına taş düştü sanırım:1::86:
sonr kahvaltı falan derken klasik yani
akşam yemeği faslına geçeriz birazdan öle işte:37:
sen çıkmışsın yine:23:
biz dün çok dolaştık yorulduk ya
eşime de kıyamadım evde dinlesnsin bigün:27:

Rüyasında gördü herhalde seni de pek sever :27::27:
Peff yarın gene p.tesiii hiç işe gitmek istemiyorum öyle alıştım 2 günde.

nasilsiniz kizlar yarin sabah 7bucuk ucagiyla geliyorum trye allaha emanet olun demek icin girdim dua edin kizlar hayirlisiyla gelelim hepinizi seviyorum opuldunuz

hahahaa:9::9::9::9:
koptum ya süpersin :9::9:

ben de bi çıkam manitamı görem.. hoşçakalın arkadaşlar:3::3:
:27::27:

ah tatlim,keske piyasadaki tek coca cola ile kalsa..gida ureticilerinin cogu insan sagligini dusunmuyor,cebi nasil dolduracaklarini dusunuyor..mumkun oldukca disaridan hazir gida almasak keske..ozellikle istanbulda kasaptan et alinmamali..et yerine at eti esek eti satan mi ararsin..restorana gidersin harika piril piril gozukur disarisi ama mutfagina girince miden bulanir..o yuzden bilmediginiz yerde yemek yemeyin,acik urunler de almamaya calisin..:45:

tatlim ben de jacobsun filtre kahvesini cok iciyorum..turk kahvesi yerine icsem olur muuu:26:

malesef öyle canim ..
ay jacobs a bayilirim bende iserim dilek türk kahvesi yerine onu icebilirsin dedi light sütle :34:

off koptum yaaa:9::9::9: ben de kocacin evden is gezisine cikiyo sandiydimmmmm:9::9::9:

ay kocam gitse bukadar üzül+rmüydüm ki acep :37::37:
selam kızlar...:3::3::3:.Nasılsınız?????
beni soracak olursanız iyimiyim bilmiyorum.içimde bi geçkinlik var..yatıp uyumak ve bida uyanmak istemiyorum...:59:offffff
üzerimde büyük bi yük var sanki ve oyükün altın da hergün birazdaha eziliyorum.. bi kurtulabilsem çok rahatlııcam...:25:
içimden hiçbişe yapmak gelmiyor..yatıp uyumaktan başka..:32::32:
:30::30: uyumak birdaha uyanmamak ne demek haaa :20::20: duymayayim bidaha :38:

ayy alemsin kız sen
çok güldüm valla
:60: :60:

kız sen 4 dilim ekmekmi yiyordun ben 2 dilim ekmekle bitiriyorum günü 4ü görünce :53: oldum
vedalaş ekmekciğinle sonra zor olur ayrılmak :9::9:

:26::26:
ciiddi olamzsın dimi?
şaka yapıyorsun
benim boyumda 1.71 kilom 65 ama hala 38 bedenin düğmelerini rahat kapatamıyorum
74 kiloyla başladım ozaman hiç giremiyordum
sen şuan 77 kilosun yani 38 bedene giriyorsun
:53::53::53::53::53::53::53:
canim bedende hata vardir bencede :34: üzülme yani :1:

ay bacim bi hevesla benim makinaya kostum belki oda böyle kesilir diye ama :50: :ssz::ssz:
kıyamammmm,bende 3-4 gune vedalasıyorum kankimle :29: napalım kilolarla kanki olmaktan ıyıdır be güzelim :13:
haklisin :31:

TIPKI BENDE MİNDERBOB GİBİ DÜŞÜNDÜM AMA MEĞER ÜZÜLDÜĞÜN EKMEKMİŞ BALKAYMAKLIM BEN ŞU ANDA 2-3 DİLİM YİYORUM SEN YİNE BİZDEN DAHA İYİMİŞSİN 4 DİLİM EKMEK :1::1::1:KOPTUM RESMEN VALLA:1::1::1:alemsin valla sen :46::nazar:[/QUOTE]
:37::37:
kızlar çok üzüldüm bu fotoya yaaa
bizde nekadar çok yiyoruz diye isyanlardayız bizim yediklerimizin çeyreğini bulamıyorlar
Eki Görüntüle 365218
Aşk acısı mı çekiyorsun... Zam alamadın mı? Koltukların evine yakışmıyor mu? Çocuğunun sevdiği çikolata markette kalmamış mı? Kabız mı oldun? havalar düzelmedi canın mı sıkılıyor? Bir de bu fotoğraftan bak hayata... Rabbin sana ne kadar cömert davranmış bir gör. Şükret, haya et... Bir yolunu bul, yardım et. En azından dua et.
yazıyor fotonun altındada
. . . . . .
Son 2 gün daha sabret canım.:27:
yarin baslicam canim insallah bakalim insallah yapabilirim :34:

kızlar anne olanlara sorayım, yada konuyla ilgili bilgisi olanlara

ben kızıma güvenilir olduğunu düşündüğüm bir yerden 2 günde 1 2 litre süt alıyorum içilecek sütle yoğurtluk sütü ayrı getiriyor yoğurt yapacam dersem haber veriyorum sözde o süt akşamdan oluyormuş perşembe günü 5 litre süt aldım birazını yoğurt yaptım dün gecede kızıma verdim biraz sonra mızırdanmaya başladı ben biberona koyuyorum sütü kapının dışına koyuyorum uyanınca alıp kettleda ısıtıyorum odanın dışı soğuk ya bozulmasın diye odada ufo çalışıyor bu gece sanırım biraz ekşimişti süt, 3 günde bozulurmu anlamadım kızımın midesi bulandı sanırım sonra kalktım kaynattım biberonda kalanı anladım ekşidiğini onun içinde kararsız kaldım pastorizeyemi dönsem diye, gece uykusu açılmasın ağlamasın diye bu yöntemi yapıyordum ama hata ettim sanırım
canim bilemem ama paket süttense bildigin birinden acik süt almak daha iyi diye düsünüyorum ben:34: ama ben tam anliyamadim sütü nasil ketlda isittin :44: hem niye dolaba koymuyorsun sütü :26:
Selam şekerler.:3:
Yatak örtümü aldım ordan defactoya uğradım.
Bişeyler aldım falan.
Geldim eve yemek vs vakit geçti gene.:27:
güle güle kullan canim saglik mutluluk icinde insallahh :16:

nasilsiniz kizlar yarin sabah 7bucuk ucagiyla geliyorum trye allaha emanet olun demek icin girdim dua edin kizlar hayirlisiyla gelelim hepinizi seviyorum opuldunuz

Hayırlı yolculuklar canım.:16:

sorma ölümüne eltiyiz:1:
pazartesi sendromu:37:

Peff aynen aynen:37:
Bugünde kaçamak yaptım canım tatlı istiyyy nabim.:52:

Sağolasın canım.:16::16:

ay bacim bi hevesla benim makinaya kostum belki oda böyle kesilir diye ama :50: :ssz::ssz:
haklisin :31:

canim bilemem ama paket süttense bildigin birinden acik süt almak daha iyi diye düsünüyorum ben:34: ama ben tam anliyamadim sütü nasil ketlda isittin :44: hem niye dolaba koymuyorsun sütü :26:

canım küçük kettle var kahve makinası gibi bişey sadece süt için kullanıyorum onu, minicik bişey
normalde dolapta duruyor süt ama ben 1 gibi yatıyorum kızımda 3te süte uyanıyor burda evler kaloriferli olmayınca odanın dışı soğuk olur bozulmaz diye yatarken kapının dışıyla koyuyorum odada ufo çalışıyor sıcak oluyor
kızımın uykusu açılmasın diye, bide çok ağlıyor sabırsızlanıyor
anlatabildimmi acep

Kızlar çok şaşırtıcı kabul ediyorum..Vücudun sıkı olmasıyla alakalı bu beden olayı..
Spor yaparak zayıflayanla yapmayan arasında çok fark oluyor bilmiyorum spor yapıyormusunuz..
Bir senedir haftanın 6 günü tempolu olarak 6 km yürüyorum bedenen incelmeyi buna bağlıyorum..

Saglikli ,mutlu ,huzurlu bir gün olsun insallaahh :16:

amin canım

kızlar çok üzüldüm bu fotoya yaaa
bizde nekadar çok yiyoruz diye isyanlardayız bizim yediklerimizin çeyreğini bulamıyorlar
Eki Görüntüle 365218
Aşk acısı mı çekiyorsun... Zam alamadın mı? Koltukların evine yakışmıyor mu? Çocuğunun sevdiği çikolata markette kalmamış mı? Kabız mı oldun? havalar düzelmedi canın mı sıkılıyor? Bir de bu fotoğraftan bak hayata... Rabbin sana ne kadar cömert davranmış bir gör. Şükret, haya et... Bir yolunu bul, yardım et. En azından dua et.
yazıyor fotonun altındada
çok kötü ya ALLAH yardımcıları olsun

hayırlı yolculuklar canım çok sevindim senin adına:16:

Hayırlı yolculuklar canım.:16:

Peff aynen aynen:37:
Bugünde kaçamak yaptım canım tatlı istiyyy nabim.:52:

Sağolasın canım.:16::16:

hayirli yolculuklar sana canim :3:

hayırlı yolculuklar, uçağa hiç binmedim o yüzden korkma diyemiycem yolun açık olsun

hii baby :3::3:

sagolun kizlar gorusmek uzere ben son hazirliklarimi yapayim allaha emanet olun

canım küçük kettle var kahve makinası gibi bişey sadece süt için kullanıyorum onu, minicik bişey
normalde dolapta duruyor süt ama ben 1 gibi yatıyorum kızımda 3te süte uyanıyor burda evler kaloriferli olmayınca odanın dışı soğuk olur bozulmaz diye yatarken kapının dışıyla koyuyorum odada ufo çalışıyor sıcak oluyor
kızımın uykusu açılmasın diye, bide çok ağlıyor sabırsızlanıyor
anlatabildimmi acep

amaann al bi inek yatir senin kizi altina kaldikca yapissin memeye :27::27:

canim sütü kesinlikle buzdolabina koy birde acik sütleri alincada saklamak icin kaynatman gerekiyor diye biliyorum ben

birde ketlin icindeki istici görünüyorsa eger ve süt onunla temas halinde ise pek saglikli olucagini düsünmüyorum ben :26:

yani normalde su kaynatmak icin bile saglikli olmadigini söylüyorlar o ketllarin sen onu süt icin kullaniyorsun birde güzel temizlenmezse icinde kalan sütte cok zararli olur :26:

eger biberonla suyun icinde koyupta isitiyorsanda cam biberon tercih et canim :34:

ay cok bilmis gibimi oldu :6:

amaann al bi inek yatir senin kizi altina kaldikca yapissin memeye :27::27:

canim sütü kesinlikle buzdolabina koy birde acik sütleri alincada saklamak icin kaynatman gerekiyor diye biliyorum ben

birde ketlin icindeki istici görünüyorsa eger ve süt onunla temas halinde ise pek saglikli olucagini düsünmüyorum ben :26:

yani normalde su kaynatmak icin bile saglikli olmadigini söylüyorlar o ketllarin sen onu süt icin kullaniyorsun birde güzel temizlenmezse icinde kalan sütte cok zararli olur :26:

eger biberonla suyun icinde koyupta isitiyorsanda cam biberon tercih et canim :34:

ay cok bilmis gibimi oldu :6:

kaynatıyorum tabii canım kettleda içindeki yer görünmüyor gizli yani
temizlenmesinede dikkat ediyorum 2 kere üstüste bile kaynatmıyorum artarda bile olsa, yıkıyorum hemen
kullandığım biberonda cam canım, eline vermediğim için ve sağlık diye cam kullanıyorum

Back
X