70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar çok şaşırtıcı kabul ediyorum..Vücudun sıkı olmasıyla alakalı bu beden olayı..
Spor yaparak zayıflayanla yapmayan arasında çok fark oluyor bilmiyorum spor yapıyormusunuz..
Bir senedir haftanın 6 günü tempolu olarak 6 km yürüyorum bedenen incelmeyi buna bağlıyorum..
üzgünüm ama o kilo ile mümkün degil gibi geliyor banada bence bedende bir problem olabilir
sagolun kizlar gorusmek uzere ben son hazirliklarimi yapayim allaha emanet olun

sende canimmm saglik ve huzurla git gel insallahh :16:

1 çay kaşığı yağla inan ki salatanın tadını değiştirmez sadece kendini daha iyi hissettirir..Birde koymadan dene inanki tadı değişmeyecek..
salata yağsız yemenin hiç bi faydası yok,:45:uzmanların dediğini duymadın sanırım hiç,:36:bas bas bağırıyolar,salatanıza en az 1tatlı kaşığı zeytinyağı eklemelisiniz diye,yoksa yeşilliklerin vitaminleri yağda çözünüyomuş oyüzden yağ şart...:12:

Selam canım valla inşallah sen kazanırsın keza kazanmasanda yollama :47::47::47:

zaten gider ocanım,onun istediği onun gidicem dediğinde trip atmamam,yaw adam sırf korkusundan geç gelmez eve,gecikince koşa koşa gelir,ben üzülüyorum bu adama yaaa:27::27:
selam kızlar...:3::3::3:.Nasılsınız?????
beni soracak olursanız iyimiyim bilmiyorum.içimde bi geçkinlik var..yatıp uyumak ve bida uyanmak istemiyorum...:59:offffff
üzerimde büyük bi yük var sanki ve oyükün altın da hergün birazdaha eziliyorum.. bi kurtulabilsem çok rahatlııcam...:25:
içimden hiçbişe yapmak gelmiyor..yatıp uyumaktan başka..:32::32:
allahım kimseye kaldıramıycağı yük vermez canım,sabret hepsi geçer,herkezde oluyo böyle dönemler,atlatırsın yakında,şimdi canını sıkmana değmez:38:

canım sen daha iyi bilirsin ama uyku çocukların gelişimi için çok önemli tatildeyken benimkide uyuyordu ama devamlı olsaydı ben kaldırıp erken yatıp kalkmaya alıştıracaktım tatil diye önemsememiştim yeme düzenleride kayar 10dan sonra büyüme hormonları salgılanıyormuş

biliyorum canım,ama işte sende diyosun akşam 10da başlıyo diye,oyüzden geç kalkmalarına üzülüyorum,erkenden kalksalar akşam erken uyuycaklar,ama geç yatınca sabah uyanmak bilmiyolar,ben uyandırmaya çalıştımmıda ııh diyip geri uyuyolar:25:büyüme hormonu salgılanması saatinde benimkiler daha evde cirit atıyo oluyolar:47:oyüzden kızıyorum ama halletmem lazım zorda olsa uyutucam akşamları,eşimde 1de gelccekya geceleri o gelmeden rahatça uyutabilirim,o olunca uyumak bilmiyo çocuklar babalarıyla oynamaktan:55::1:
Benim ki gitti malum bugün, fakat bana ne dedi biliyor musunuz?? Aşkım son zamanlarda çok kilo aldın neden kendine bakmıyorsun mutlu musun böyle dedi :59:
Birde o sabahları fln koşar, o kadar mutsuzum ki...Sanki kilo veremeyecek mişim gibi oturup zırladım yanındn ayrıldığım an...Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi :59:
kızlar söylenmesi gerekenleri söylemişler zaten canım,bu seni dahada hırslandıracak görürsün dahada iyi hissediceksin yakında kendini,göster ona kim olduğunu:47::27:
kızlar çok üzüldüm bu fotoya yaaa
bizde nekadar çok yiyoruz diye isyanlardayız bizim yediklerimizin çeyreğini bulamıyorlar
Eki Görüntüle 365218
Aşk acısı mı çekiyorsun... Zam alamadın mı? Koltukların evine yakışmıyor mu? Çocuğunun sevdiği çikolata markette kalmamış mı? Kabız mı oldun? havalar düzelmedi canın mı sıkılıyor? Bir de bu fotoğraftan bak hayata... Rabbin sana ne kadar cömert davranmış bir gör. Şükret, haya et... Bir yolunu bul, yardım et. En azından dua et.
yazıyor fotonun altındada
:14:ben bunu çok öncedende görmüştüm ozamanlarda hep aklıma gelip ağlıyodum,şimdi yine görünce gözyaşımıtutamadım,o bebelere yazık bi damla süt içerim diye çırpınıyooo:14::14:
erkekleri anlamayanlara, yani hepimize :60:
Eki Görüntüle 365256

erkek milleti işte
Eki Görüntüle 365257

:53::53::53::53:

Herkese merhaba
Ben yeni uyandımmm, sabah 10' da geldim eve işten.
Dün gece ofiste kapuskamı yedim onun dışında 2 bardak soda içtimmm leblebi yedim. Sabah 7' de yine ofiste 4yk nesfit yedim bir bardak da süt hüplettim.
Sonra eve gelip yattım işte.
Şimdi dayak yemiş gibi uyandımmmm hala uyukluyorummm
Bugün az olacak menü o yüzden, şimdi 1 kepekli galeta 2 mandalina yedim.
19:30 gibi de sebze yerim ,2dilim karışık tahıllı ekmek, salata ve yoğurt

Hepinizee iyi pazarlar diyeceğim de gün bittiiii :1:

[

caım sirkeli suda bekletiyorum ben
bir de 10 kere yıkıyorum sanırım:27:
hep derim yapımı en zor yemek ıspanak:86:

en guzeli bulabilirmiyim bilmiyorum ama yikanmis ispanak almak:28:

hey beybii:114:

Kızlar çok şaşırtıcı kabul ediyorum..Vücudun sıkı olmasıyla alakalı bu beden olayı..
Spor yaparak zayıflayanla yapmayan arasında çok fark oluyor bilmiyorum spor yapıyormusunuz..
Bir senedir haftanın 6 günü tempolu olarak 6 km yürüyorum bedenen incelmeyi buna bağlıyorum..
ben de haftada 3 gun gidiyorum spora artirsam mi acebaaaa:26:

canım öyle diyor komşumun üçüzleri var oda ondan alıyor o önerdi zaten adamı, bende anlamadım eski sütmü getiriyor acaba bilemedim perşembe günü alırken annemede istemiştim kaynatırken eski kokusu geldi ama senin sütten o kokuyu almadım diyor ben okadar anlamıyorumda, sütü kaynatıyorum ben o gün mayalıyorum üstünde kaymak belli oluyor alıyorum onu atıyorum ben ne yalan öyleyeyim, kızımın sütünüde cam şişeye koyuyorum içine kaşık falan değmiyor zaten ordan cezveye ve biberona, 3 günde ekşidi valla kızım rahatsız olunca kalktım kaynattım kesildi dolapta duruyor hep sadece gece yatmadan önce çıkarıyorum odanın dışına koyuyorum geç yatıyoruz zaten 1-2 saat dışarda kalınca bozulurmu anlamadım
enteresan,valla eskı sutu satıyosa yazık yanı.ne bılım guvendıgın bırı olması lazım ıste.hıc bekletmedımm dısarda ama dolap kadar soguk olmayabılır kapının dısı.belkı oda sıcaklıgına yakınsa ondanda bozulabılır.bırde kettlıda kaynatıyomusun ısıtıyomusun orayı kacırdım.eger ılk alıp onda kaynatıyosan olmaz cunku suyu bıle 100 derecede kaynatamıyor.ama ısıtıyosan bılemıycem tabı.

enteresan,valla eskı sutu satıyosa yazık yanı.ne bılım guvendıgın bırı olması lazım ıste.hıc bekletmedımm dısarda ama dolap kadar soguk olmayabılır kapının dısı.belkı oda sıcaklıgına yakınsa ondanda bozulabılır.bırde kettlıda kaynatıyomusun ısıtıyomusun orayı kacırdım.eger ılk alıp onda kaynatıyosan olmaz cunku suyu bıle 100 derecede kaynatamıyor.ama ısıtıyosan bılemıycem tabı.

yok canım ılıtıyorum sadece, soğuk oluyor süt oda sıcaklığına yakın olsa zaten ısıtmam ben oda sıcaklığında alıştırdım kızıma ısıtıyorum hemen veriyorum tadınada bakıyorum vermeden önce bişey olur bozulmuş olur diye akşam öyle bişeyde farketmedim bozulan sütün tadıda kötü oluyor

kizlar ay deliricem ne olur bisey söyleyin ne yapayimda gelsin su regl zikkimi ya :14:

off bir tabak makarna yedim simdi ekmekle ya sürekli biseyler yiyorum hepde karbonhidratli seyler istiyo canim off hic iyi degilim ben :14: negüzel dikkat ediyordum ne oldu böyle Allahim yaa:14: hic yapamiyorum son günlerde :14:ne olur bisey söyleyin bana ne yapayim benn :14::14:

çörekotunun iştah kapatıcı etkisi var mı acaba:26:
dünden kalan haşlanmış yarım karnabaharım vardı ya ona 4 kaşık kadar yoğurt koydum. biraz da çörekotu atayım dedim faydalı diye. ama tabağın yarısını bile yememişimdir belki doydum..
bi de kızlar tavuk köftesi kızartıyorlardı:50:
bi tanesini aldım peçetenin üstüne koydum iki tarafını da bastırdım çıkabildiği kadar yağını çıkartmaya çalıştım onu yedim 1 tane ama karnım davul gibi sanki dünyaları yemiş gibiyim

kizlar ay deliricem ne olur bisey söyleyin ne yapayimda gelsin su regl zikkimi ya :14:

off bir tabak makarna yedim simdi ekmekle ya sürekli biseyler yiyorum hepde karbonhidratli seyler istiyo canim off hic iyi degilim ben :14: negüzel dikkat ediyordum ne oldu böyle Allahim yaa:14: hic yapamiyorum son günlerde :14:ne olur bisey söyleyin bana ne yapayim benn :14::14:

soğan kaynatıp içerler, bana da yaptırmışlardı önceden ama bi dene istersen:26:

ayyy benimde canım dün akşam karbonhidratlı şeyler çekiyodu. en nihayetinde de diyeti bozdum ama bu gün yeniden başladım. iştah patlaması yaşadım resmen. benimde regli yakın ondanmıydı acep:44::44::44::44::44::44:

Kahvaltımı anca ettim.
Kızlar listeyi gönderdim.
Abababa; araştıran biri söylüyorsa doğru diyordur ama çoğu kişi hazır kullanıyor maalesef..
Ballı gaymakk naberrr.
Kızlar menülere bakamıycam bugün accık keyifsizim.
Bugün tatil ilan ediyorum zaten nerelerde hata yaptığınızı biliyorsunuzdur artık tatlı yiyince kimse burda size aferin demez.:34:

teşekkür ederim dilekcim diyet listeni aldım:54::54:

Back
X