70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım senın göğüslerınde göbegınde cok yok gıbı.bence cok hos bı bayansın,azıcık kılo verıdınmı tabı cok daha güzel olur:34:

teşekkür ederim canım da var yine de.. boy 1.68 civarı o yüzden biraz kurtarıyorum ama işte üstte kilolar.. bide bende polikistik over hast. var. kilomun %10'unu bile versem belirtiler ortadan kalkabiliyor. o yüzden de vermek istiyorum.. 60 kilo olsam yeter inşallah..

arkadaşlar merhaba;

1 kaç sayfa okudum gecmişten ama hızınıza yetişemedim .bende muhabbet etmek ıstiyorum sızınle ama kocam malum aksamları bılgısayara el koyuyor.dilek cim liste için teşekkürler.bu listeye uydugumuzda kaç kilo veriyoruz.ben artık sıkıldım bu diyet işinden 86 kg den 75 kg ındım ama son 1 seneden berı sadece 3 kg verebildim neden boyle oldu anlamadım ....tartıda her sabah aynı 7 lı rakamları gorunce psikolojim bozuluyor.vucudun dırencını kıramadım bir türlü....neyse bukadar umutsuzluktan sonra menumu yazayım bugun bıraz sacma sapan oldu dısarda oldugum ıcın ve abur cubur yememek ıcın sudan baska hıcbırsey yemedım.

sabah

sucuklu yumurta
yarım domates
4 siyah zeytin
1 dilim peynir
1 çavdar ekmeği
1 sb.portkal suyu

ara
1 fincan form çayı

öğle yok

akşam

300 gr. hamsi tava
bol sirkeli salata
1 dilim beyaz ekmek

2 küp helva
1 fincan form cayı
1 fincan yeşil çay

ilave:3 lt su ,5 km yuruyus,...

sizce nasıl arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum...:18::18::18::18::18::18::18::18:

kızlar bitarif vereyim şuan yaptım fırında pişmesini bekliyorum yağı az olursa diyet olabilir diye düşünüyorum

Malzemeler
(2 kişilik)

2 adet tavuk but
2 patates
1 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı salça
3 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz
karabiber, pul biber, kişniş
2 diş sarımsak

Hazırlanışı

Borcama butları alacak ve sarabilecek kadar geniş olan yağlı kağıdı serin. Butları yerleştirin. Diğer tarafta bir kasede yoğurt, salça, zeytinyağını (2 çorba kaşığı),tuzu,sarmısaklarları ve istediğiniz baharatları karıştırın (ben kullandıklarımı yazdım) Butların üzerine güzelce sürün. Patatesleri soyun ve küp küp kesin ve yağlı kağıda onları da koyun. Üzerlerine tuz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını gezdirin. Azıcık pulbiber serpin. Yağlı kağıdı paket yapar gibi kapatın. Borcamın üzerini de folyo ile kapatın. Sonra da üzerini açıp 10 dk 200 derecede kızartın (bu noktada dikkat edin. Sos yoğurtlu olduğu için çok çabuk kızaracaktır.).Afiyet olsun.

canim eline saglik,eminim cok lezzetli olmustur:56: aslinda diyet yaptigimiz yemekleri de burda paylasalim diyorum..ne dersinizz?

selam hoşgeldinnn:3:
ben hep koyarım zaten alışkanlık:27:
diğer kısçeler de koymuş ne güzel görmüş oluyoruz birbirimizi:31:

ya bu fotolara nasil bakiyorsunuz kisceler?

arkadaşlar merhaba;

1 kaç sayfa okudum gecmişten ama hızınıza yetişemedim .bende muhabbet etmek ıstiyorum sızınle ama kocam malum aksamları bılgısayara el koyuyor.dilek cim liste için teşekkürler.bu listeye uydugumuzda kaç kilo veriyoruz.ben artık sıkıldım bu diyet işinden 86 kg den 75 kg ındım ama son 1 seneden berı sadece 3 kg verebildim neden boyle oldu anlamadım ....tartıda her sabah aynı 7 lı rakamları gorunce psikolojim bozuluyor.vucudun dırencını kıramadım bir türlü....neyse bukadar umutsuzluktan sonra menumu yazayım bugun bıraz sacma sapan oldu dısarda oldugum ıcın ve abur cubur yememek ıcın sudan baska hıcbırsey yemedım.

sabah

sucuklu yumurta
yarım domates
4 siyah zeytin
1 dilim peynir
1 çavdar ekmeği
1 sb.portkal suyu

ara
1 fincan form çayı

öğle yok

akşam

300 gr. hamsi tava
bol sirkeli salata
1 dilim beyaz ekmek

2 küp helva
1 fincan form cayı
1 fincan yeşil çay

ilave:3 lt su ,5 km yuruyus,...

sizce nasıl arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum...:18::18::18::18::18::18::18::18:

fena değil bence ama akşamki helvaya kızabilirler:34:

eğer o kişiyle arkadaşsan albümünü görürsün canım arkadaş değilsen burdaki küçük resimleri görürsün.. tabii albümü herkese açık yapmadıysa..

canim eline saglik,eminim cok lezzetli olmustur:56: aslinda diyet yaptigimiz yemekleri de burda paylasalim diyorum..ne dersinizz?

Canım genelde özel albüm yapıyoruz
yani sadece arkadaş listesi görüyor
arkdaş lisetene eklemen gerekiyor:34:

herkes maşallah resimlerini koymuş..topiğin güzel hatunları..
diyet topiği değil güzellik topiği...:27::27:

bende ilerleyen zamanlarda resimlerimi koycam..
çok kiloluyken pek net resmim yok ama olanı idareten koycam..
ama yüzümü gizlicem:27::27::27:

nası gizliyorsunuz kısçeler bi deyiverin hele...

herkes maşallah resimlerini koymuş..topiğin güzel hatunları..
diyet topiği değil güzellik topiği...:27::27:

bende ilerleyen zamanlarda resimlerimi koycam..
çok kiloluyken pek net resmim yok ama olanı idareten koycam..
ama yüzümü gizlicem:27::27::27:

nası gizliyorsunuz kısçeler bi deyiverin hele...

paintte resmin yüzünü karalayıver canım da ne gerek var bizbizeyik:34:

inşallah inşallah... bi de eşya alırken bi sürü kavga da olabiliyor ya çok üzülüyorum. ben sevgilimin ailesini de çok seviyorum iki aile de çok ii anlaştı sorun olsun da araları bozulsun hiç istemem. kendi paramla istediğimi alırım inşallah.. dediğin gibi eşya için kalp kırmaya değmez. önemli olan birlikte mutlu huay
zurlu olalım..

canım inan eşyaların hiç değeri yok cidden mutlu ol huzurlu ol o yeter ALLAH BOZMASIN MUTLULUĞUNUZU
Ne guzel maşallah bende salatama cok az 1 çay kasığı kadar yağ koyuyorum acep onudami koymasam:52:
1 ÇAY KAŞIĞINDAN BİRŞEY OLMAZ DİYE BİLİYORUM

kahvalti sofrasinda cok duygusal anlar yasandi :14::14:

ona uzuuun uzuun bakip 3 gün görüsemiyecegiz :43:

oysa seninle olmak beni mutlu ediyordu :43::43:dedim

öyle bir baktiki bana :14::14::14: nasil gecicek

bu 3 gün bilmiyorumm :43::43::43:

aaaahhhhh dileeeekkk ahhhh hicmi

utanmadin ,skilmadin, hicmi vicdanin sizlamadi:14::14:

4 dilim ekmegimiz vardi topu topu:43::43:

onuda aldin elimizden :14::14::14::14::14::14:
BAQLLI KAYMAK NE HOŞŞUN YA BENDE EŞİ BİR YEREMİ GİDİYOR DİYE OKUDUM ÜZÜLDÜĞÜN EKMEK MİYDİ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN KIZZ ÇOK GÜLDÜMM YA:9::9::9::9:

Benim ki gitti malum bugün, fakat bana ne dedi biliyor musunuz?? Aşkım son zamanlarda çok kilo aldın neden kendine bakmıyorsun mutlu musun böyle dedi :59:
Birde o sabahları fln koşar, o kadar mutsuzum ki...Sanki kilo veremeyecek mişim gibi oturup zırladım yanındn ayrıldığım an...Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi :59:
HE HE BENİMDE BABAM BANA DANA GİBİ OLMUŞŞUN DEDİ :9::9::9:AZİM ETTİM GEÇEN YIL 13,5 KİLO VERMİŞTİM BU YILDA YARI DANAYIM :))) YİNE ZAYIFLAMAM LAZIMM ÜZÜLME CANIM KÖTÜ SÖZ AZİM OLARAK DÖNÜYOR

selam kızlar
herkese iyi geceler
nasılsınız,nasıl gidiyor? Ben de iyiyim çok şükür, yarından itibaren inşallah katılımda buluncam. :16:

Back
X