- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
aynen valla
canım ben hem sabahları aç karna,hemde gece yatmadan önce 1bardak ılık suya 1çorba kaşığı sirke katıp içiyodum daha geçen haftaya kadar,e birsürü ilaç içiyorum grip oldum ilaç,belim gitti yine ilaç doldu ev,bıraktım şimdilik,ama çok faydası vardı,bi uzmanda şöyledemişti,sabahları sıcağa yakın suya limon katıp için,gece yatmadan öncede sirkeli su için çok faydası var zayıflamaya ,e yani sen bilirsin artıkın
yok kız ne uyuması,plan yaptım harfi harfine uyucam dedim yani uymak anlamında
varya ben kızı doğurduğumda işte 79 kiloyken yani kız 3-4 aylıkken falan köye gitmiştik eşimin ailesine bayramda,her gören nolmuşun sen kilo çok değiştirmiş çok fazla şişmanlamışsınneyse bi kız vardı oğlu benim oğlanla yaşıttı oda baya kilolauydu işte,biz onların evine gittik kız bana onca kişinin arasında dedi,ya ben seni ilk gördüğümde inceciktin baya kilo almışın dedi,
bende ee 2çocuk arka arkaya oldu,birini veremeden tekrar aldım kilo napiyim ,ama demedimki sen kendine bak önce diye
neyse 1yıl sonra gittik yine tabi oğlanda büyüdü kız ayaklandı ,o kız geldi çocuğuyla kaynanasıyla balkona oturdular bana seslendi bende bi gittimoldular hep,ooo zayıflamışsın ne bu,bizede söyle naptında gitti
e tabi bende böyle bi havalar
intikamımı almış gibi oldum varya,hatta o hala aynıydı kilolu yani,ama ben hiç laf etmedim gene,keşke etseydim belki gaza gelirdi
![]()
hahaha koptummmm
tuba doğru söyle gaza gelsin diyemi laf etseydim diyosunnn?????:86: