Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende merak etmiştim seni, bildirimden sonra kayboldu dedim
bende geçen hafta kaç gün dağıtmıştım sonra 3 gün dikkat ederek sadece 100 gr artıda çıktım
iş işten geçmiş değil
toparlayabilirsin
bende de C çıktı bir tane B işaretledim oda 4. şık evde durmaktan bunalsım yaz bi gelsede pöfffffffMİNİ TEST( bende c ler fazla çıktı)
1- Şişman mısınız?
A) Evet B) Hayır C)Hafif kiloluyum
2- Sinirlenince-sevinince-üzülünce kısaca ruh haliniz değiştiğinde yemek yemeğe yönelir misiniz?
A) Evet B) Hayır C) Bazen
3- Sabah iştahınız nasıldır?
A) Kötü B) İyi C) Değişken
4- Kendinizi stres altında, bunalmış, sıkılmış hissediyor musunuz?
A)Evet B)Hayır C) Çok nadir
5- Karnınızın doyması ile ilgili olarak….
A) Hiçbir zaman doygunluk hissetmiyorum
B) Az miktar yemekle doyarım
C) Ruh halime göre değişir
Yorum:
A’ lar çoğunluktaysa mutlaka diyetisyen ve psikolog takibinde olmalısınız. Aksi halde birbirini tetikleyen bir süreçle daha çok kilo alır daha çok kilo aldıkça daha çok stres yaşarsınız. Bu sorunlar fark etmezseniz hızla artar ve daha zor çözülür hale gelebilir.
B ‘ler çoğunluktaysa
Her şey yolunda görünüyor, düzenli egzersiz ve dengeli beslenme ile yaşamınızdaki küçük streslerle ve birkaç kilo fazlalılığınızla kendiniz başa çıkabilirsiniz.
C ‘ler çoğunluktaysa diyetisyen takibinde dengeli beslenme eğitimi alın, sıkılınca ya da nadiren yaşadığınız olumsuz durumlarda nasıl besleneceğinizi öğrenin. Spor yapmayı ihmal etmeyin, sorunlarınızla kendi kendinize başa çıkamadığınız durumlarda yardım almaktan çekinmeyin.
slm kızlar geçmiş çok birikmiş dalamadım
diyet motivem berbat durumda motiveye ihtiyacım var burdan uzak kalmak 2 günde olsa yapamıyor
haftasonu ne yediğimi hatırlamıyorum neler yemedimkş
bugün tam normale dönmüştüm teyzemde gün vardı oraya uğradım keşke uğramasaydım
ögle menüm arıya gitti![]()
Annenin lahmacunundan 3 ısırık alverdiğin bilgiler için sağol canım
haftasonu pek giremiyorum bu sabahta alışverişe çıktım yeni geldim işe.. kocişle alışveriş olmuyor tek çıkam dedim
ama tam anlamıyla alışveriş yapamadım önümüzdeki günlerde yine alışveriş yapacağım
evet bu hafta içi evimd oturcam biyere gitmeyeceğim
hafta sonu hep k.validedeydik bilnçsiz beslendim
mutlumuyum yerken evet ama şuan hayır![]()
şimden sonra çok soğumaz diye düşünüyorum cemre düştü yaa, burasıda bahar havası değil ama eskiye göre iyi
]
meraklıları için paylaşayım..
sabah uynınca iki bardak ılık su için dedi..sonra wc ye çıkın dedi..
tok tutan besinlerden bahsetti..bunlar ayva,kivi,yulaf midede çok yer kapladıkları için açlık hissini bastırdıklarından bahsetti.
özellikle karnı guruldayanlar için şiddetle önerdi..mantardan bahsetti mantarlı bir tarif verdi..bide bağırsak faliyetleri için mutlaka düzen sokmamız gerktiğinden bahsetti.hergün aynı saatte wc ye çıkılmalıymış..bunun içinde elinizi karnın üstüne koyup saat yönünde masaj yapın dedi.ordaki faliyetler harekete geçiyormuş.kızlar eksik yazmış olabilirim..nettenprogramı bulup birebir izleyin isterseniz..doktorum diyin bugünki tarihi yazın çıkar herhalde..
minderbob spor yapmak istersen eğer,yarında bana gel canım...![]()
canım bılgıler cok güzel saol paylaşım için... şuı ayna dıyuetını sevdım.hergun yedıklerımı yazsam fena olmazUnutmayın diyete girerseniz bir süre sonra çıkarsınız!
Mutfağınızda kalıcı bazı değişiklikler yaparak şık, leziz ve besleyici yemekler hazırlayabilirsiniz. İlk işiniz kızartma tenceresinden kurtulmak ve düdüklü tencereyi daha çok kullanmak olmalı. İkinci işiniz ise şeker kullanımını azaltmak olmalıdır.
Her gün çay ya da kahveye koyduğunuz şekeri saymaya başlayın.1 küp şeker 3 gr ve 12 kaloridir. 20 küp şeker kullanan bir kişinin besleyici değeri olmayan bir besinden boş yere 240 kalori aldığını fark ettiniz mi?
Son olarak öğün sıklığınızı arttırmaya çalışın, daha az ve sık aralıklarla yemek yemek ayda 1 kilo kaybetmenize neden olacak, çünkü bu şekilde metabolizmanız da hızlı çalışacak.
canım spor nezamn yapılmalı dıe sormussun ac karnına yapılmalıymıs.hatta spor yapmadan 1 saat önce muz yenırse daha ıyı olurmus.tskr cnm ben genelde cok yürüryen biriydim ama kilo veremezdim doktoruma sordum neden kilo veremiyorum diye yürüyüsden sonra et yemelisin hamur isi yade ekmek degil dedi ozaman kilo vericemi söyledi ama ac yada tok yapmam gerektigini sormamisdim
sendemıııı? herkez salma modunda.sen daha yenı gıttın dıyetısyene.gayet depo dolmustu gazla ,uçuyor olman lazımSelam kızlar.
Sabah işe gittim hasta oldum eve geldim.
Zaten ofiste çok soğuktu çalışasım da yoktu.
Bu aralar diyetten soğudum pek cevap vermezsem takılmayın.
Normal moduma dönerim inşaallah![]()
2 a 2 c 1 b cıktı.ortada kaldım ıyımıMİNİ TEST( bende c ler fazla çıktı)
1- Şişman mısınız?
2- Sinirlenince-sevinince-üzülünce kısaca ruh haliniz değiştiğinde yemek yemeğe yönelir misiniz?
5- Karnınızın doyması ile ilgili olarak .
Yorum:
A lar çoğunluktaysa mutlaka diyetisyen ve psikolog takibinde olmalısınız. Aksi halde birbirini tetikleyen bir süreçle daha çok kilo alır daha çok kilo aldıkça daha çok stres yaşarsınız. Bu sorunlar fark etmezseniz hızla artar ve daha zor çözülür hale gelebilir.
B ler çoğunluktaysa
Her şey yolunda görünüyor, düzenli egzersiz ve dengeli beslenme ile yaşamınızdaki küçük streslerle ve birkaç kilo fazlalılığınızla kendiniz başa çıkabilirsiniz.
C ler çoğunluktaysa diyetisyen takibinde dengeli beslenme eğitimi alın, sıkılınca ya da nadiren yaşadığınız olumsuz durumlarda nasıl besleneceğinizi öğrenin. Spor yapmayı ihmal etmeyin, sorunlarınızla kendi kendinize başa çıkamadığınız durumlarda yardım almaktan çekinmeyin.
evet yaa süper olurdu laf duymamak için yemezdik bizdetşkelr bilgiler için canım hatırlatmak iyi oluyor böyle arada
hizaya geliyoruz şöle kendimize çeki düzen veriyoruz
ayna diyeti de pek hoşmuş
şöle bişey olsa çok yediğimizde aynaya baktığımızda konuşan ayna olsa ne komik olurdu
''neskuik bugünde çok yedin senden bi cacık olmaz kendine gel uleynnnnnnn'' dermiş
![]()
biyazı paylaştım ara öğünlerle ilgili ufak paketler yapabilirsin kendine, bende çalışıyorum ama elma, nohut hurma falan yiyorum kendine ait yerin yoksa elma yemek olmayabilir ama 2 tane hurmayı ağzına atsan kimse görmez sanırımçizelgeyi yapmayı şimdilik başaramadım ama bugün gayet kararlı bir şekil de kilo vermeye azimliyim. bana yardımcı olun kızlar . kilo 74,7ara öğünleri nasıl yiyecek ki çalışıyorum yaa
rica ederim canım hoşuma gitti bilgiler paylaşayım dedimverdiğin bilgiler için sağol canım
haftasonu pek giremiyorum bu sabahta alışverişe çıktım yeni geldim işe.. kocişle alışveriş olmuyor tek çıkam dedim
ama tam anlamıyla alışveriş yapamadım önümüzdeki günlerde yine alışveriş yapacağım
evet bu hafta içi evimd oturcam biyere gitmeyeceğim
hafta sonu hep k.validedeydik bilnçsiz beslendim
mutlumuyum yerken evet ama şuan hayır![]()
diyetisyene gitmemiz lazım topikçenebende de C çıktı bir tane B işaretledim oda 4. şık evde durmaktan bunalsım yaz bi gelsede pöfffffff
[/FONT][/B]
C ve A zaten diyetisyenlik olanlar sendede o çıkmış bende A çıkmadı hiç B ile C arasında gidip geldim[/FONT][/B]2 a 2 c 1 b cıktı.ortada kaldım ıyımıgalıba bır dıyetısyene gözükmelıyım....
Annenin lahmacunundan 3 ısırık al
kayınvalidende tıkın oldu mu şimdi
bide annene kızıyodun okadar yalvardı kadıncağız sana bi tane ye diye
kızmıştım sana ogün
neyse toparlarsın canım hafta için
üzülme geçeeerAyyy kızlar belim 93, karnımda 111 cm çıktı...kendime varya inanamıyorum dağları yemişim ki herhalde 20 cm büyümüş resmen yaa OOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFF!!! Kendimi yumruklamak istiyorum![]()
vay bitane yoldaş buldum kendime,bende çok kararlıyım 2öğün nesfit yiycem,dün akşam yemekle başladım,ama nesfit almam lazım bugün,akşam yiycem gene,sonra yarın sabah ve akşam yemeye 14 gün devam etcem bakalım işe yararsa ne mutluuEvet dadlım bi de karar verdim 2 öğün - 2 nesfit programını yapıcam hafta içi günleri..Haftasonları dikkat ederek geçireceğim...Benimkinin gelmesine Tam 55 gün var kızlar ve bu 55 gün içinde ne kadar verebiliyorsam vermem lazım![]()
slm kızlar acil kilo vermem gerekiyor 74.7
geçmiş olsun canım,çokta kafaya taktıkmı kilo verme olayını insan bi süre sonra bıkıyo ve soğuyo çok normal,azcık kafandan at bunları normal akısına bırakSelam kızlar.
Sabah işe gittim hasta oldum eve geldim.
Zaten ofiste çok soğuktu çalışasım da yoktu.
Bu aralar diyetten soğudum pek cevap vermezsem takılmayın.
Normal moduma dönerim inşaallah![]()
MİNİ TEST( bende c ler fazla çıktı)
1- Şişman mısınız?
5- Karnınızın doyması ile ilgili olarak .
Yorum:
A lar çoğunluktaysa mutlaka diyetisyen ve psikolog takibinde olmalısınız. Aksi halde birbirini tetikleyen bir süreçle daha çok kilo alır daha çok kilo aldıkça daha çok stres yaşarsınız. Bu sorunlar fark etmezseniz hızla artar ve daha zor çözülür hale gelebilir.
B ler çoğunluktaysa
C ler çoğunluktaysa diyetisyen takibinde dengeli beslenme eğitimi alın, sıkılınca ya da nadiren yaşadığınız olumsuz durumlarda nasıl besleneceğinizi öğrenin. Spor yapmayı ihmal etmeyin, sorunlarınızla kendi kendinize başa çıkamadığınız durumlarda yardım almaktan çekinmeyin.
slm canm geliyo geliyoooheyyyyy sesim geliyo muuuuuu![]()
slm canm geliyo geliyooo
bi gergniyet var üzerimde alışverişte yaptım geçmedi reglede daha 8 gün var
gelmeden 10 gün önceden germeyemi başlıyor acaba![]()
ayy bak hatırlattın banaaaa
ben de 15inde falan olcammmm
yine tam cuma öncesi vay benim kaderimeee
bu hafta yine artıdayım demek oluyor buuuu![]()