Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla hiçde kötü değil
birşeyi yaparken severek yapmak ve uygulamak
onu iyi hissettirir
bitki çaylarından tadının daha iyi olduğunu söylerim
bu arada bazılarıda zayıflattığını söylüyor
yağ yakımını hızlandırıyormuş
zaten soğan başlı başına bir ilaç
tabi midesi rahatsız olanlar bilemiyom
suzicim kötü değil tadı ama istersen bir dene
1 orta boy soğanı yıkıyom kabuklarıyla
sonra 4 e bölüp kaynamış suya koyuyom 5 dk daha kaynatıyom
kahverengi soğan olacak ama
ayyyyy cok guldum buna yaaaa![]()
bide bilenlere artik ne dicemCanım o madde kesinlikle doğru ama burada değil..Çünkü burada hepimiz diyetteyiz ve destek oluyoruz birbirimize, ama mesela ben aileme, arkadaşlarıma yani diyette olmayan insanlara söylediğimde destek olmuyorlar..Kendileri kilolu olmadıkları için "amaaaan boşver" fln gibi tepkliler alıyorsun ve garip bi duygu bilmiyorum..Ben artık miğdemde problem var fln dicem soranlara hayatta söylemem :111:
Canım ben işletme mezunuyum, iş olmadı çünkü , pazarlama ağırlıklı bi iş benim şu an tercih ettiğim şey değil.. Çünkü liseyide bilgidayar programcısı olarak bitirdim. Bugün öğleden sonra bir görüşmem daha var bakalım..
Bebeğğim bi ton kandırmaca var
* Ben bugün baya yedim ya çok sağolun..
* Karnım ağrıyo...
* Miğdemde rahatsızlık var çok tatlı- çok tuzlu- hamur işi - çok yağlı (duruma göre neyse) yiyemiyorum..
vs. vs. daha bulurum kız istersen , bunlar işine yaramazsa
Ben 3 yemek kaşığı nesfit koyuyorum yaa çok mu ki :18:
Beğendim menüyü bu arada
- - - -- - - - - -
HEEEEY GÜNAYDIN KIZLAR, YENİ BİR GÜN OLEY OLEY OLEY ...BENİM BUGÜN İŞ GÖRÜŞMEM VAR ÇOK GERGİNİM ŞAHSEN AMA ONUN DIŞINDA HERŞEU OKEY..BACAĞIMDA Kİ HASARDAN DOLAYI DA HAFTASONUNA KADAR YÜRÜYÜŞE GİTMEYECEĞİM...
SİZLER NABIYONUZZ![]()
hos geldiinmerhaba arkadaşlar bende 75 kiloyum. bugün aranıza katıldım günaydınnnnnn![]()
günayın kısceler
gününüz ydın olsun
cumaya son 2 gün
cıss yapamayın
biraz önce saçımı boyadık beklemedeim şuanda
regl bu ay kötü vurdu beni sapıttım resmen ne yapacağımı şaşırdım![]()
Bir an önce cuma olsun yaa![]()
slmmmm kizlar gününüz aydin neseniz bol diyetiniz sorunsuz olur insallahhayat güzel kizlar cicek var böcük var haddini bilmeyenler varr varda varrrr
günaydın kızlar nasılsınız
ben bu kabızlık şikayetinden delircem
karnım çok şiş
bu arada soğan suyu kürüne başladım bugün
2 aydır regli az oluyorum nedense
bu ibrahim saraçoğlunun anlattıkları çok iyi
bir kere denemiştim
iyi gelmişti bakalım bu seferde denicem regliye 10 gün kala başlayın diyor
regli başladıgında bitirin ve diğer ay gene 10 gün kala başlayın
3-4 ay devam edin diyor
bu yumurtalık kistlerine ve polikistik over şikayetlerine ve küçük çaapta miyomları olanlara da iyiymiş
yılda 1 kez mutlaka bütün hanımların denemesi gerektiğini söylüyor
ben biraktiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm
slm kızlaaaaar ay hiç enerjim yok alıntı yapacak yazı yazacak 11 de kakltım hala sersem gibiyim. evetttt 2 gün açık büfe faturası artı 1 kilo ama wc ye çıkmadım demekki çok artıda değilim iyi sevindim. ama açık büfe de diet miet unuttum ne gördüysem yedim ya . karnım tok ve çok mutluydumtatlılar börekleer oh oh yazsam topikten atılırım o derece yani
bugün izinliyim evdeyim. tv izliyom kanald de kadın bir sürü yemek yaptı ya mantı revani çorba
dilek senin protein dietini deneyeceğim bugün sersem gibiyim ne yiyeceğim belirsiz.
sbah 1 elma yedim kalkınca biraz önce de 2 yumurt 1 sütlü sosis çok az peynir ve süt. 1 kaşık yulaf kepeği ile omlet tarzı bişi yaptım onu yedim . bir iyice uyanayım gelirim kızlar hala sersem haldeyim.
suzim hangi birini yazam ne varsa yedim yaaaaaaaa
daha valizleri boşaltmadım kaciş te evi halletmiş sağolsunbir patates kızartmış tüm mutfak yağ içinde hiç halim yok temizleyecek yaaa. akşam geldim daha üstümü çıkarmadan lavaboları falan fırçaladım ay bu erkek mlletini anlamıyorum leş gibi lavabo nasıl kullandın öyle
ben gideyim şu valizleri boşaltam gelem kızlar net açık kalsın öptüüüüüm
Aynen milletin çenesi kapanmıyor ki canım bi.
Bana da evde kalmışım muamelesi yapıyorlar
Sana da çocuk soruyorlardır.
Çocuğu olana 2. ne zaman diyolardır.
Sevdicekle Aslı ismini seviyoruz kız olursa ilerde koymayı düşünüyoruz.
Arada bi hayal kurarken işte.
Kimseyi takmayıp yola devam etmek en güzeli kiloda.
Bide en başlarda hiç gitmeyecekmiş gibi hissediyor insan zaten.
Banada çok hemen alırsın, veremezsin vs dediler.
Şimdi pek bişey diyemiyorlar.![]()
günaydın cnımcımgünaydın kızlar nasılsınız
ben bu kabızlık şikayetinden delircem
karnım çok şiş
bu arada soğan suyu kürüne başladım bugün
2 aydır regli az oluyorum nedense
bu ibrahim saraçoğlunun anlattıkları çok iyi
bir kere denemiştim
iyi gelmişti bakalım bu seferde denicem regliye 10 gün kala başlayın diyor
regli başladıgında bitirin ve diğer ay gene 10 gün kala başlayın
3-4 ay devam edin diyor
bu yumurtalık kistlerine ve polikistik over şikayetlerine ve küçük çaapta miyomları olanlara da iyiymiş
yılda 1 kez mutlaka bütün hanımların denemesi gerektiğini söylüyor
haftasonundan dolayı utanıyorum pasta börek demeye bile
bende regl yok ama aklıma çeşit çeşit yemekler börekler pastalar geliyor yahuu
evet çok konuşuyorlar valla
2,5 günmü
ne güzel yaaa![]()
hoşgeldin kız pisim evde işlerin seni beklemesi kadar sıkıcı bi durum olamaz anlıyorumslm kızlaaaaar ay hiç enerjim yok alıntı yapacak yazı yazacak 11 de kakltım hala sersem gibiyim. evetttt 2 gün açık büfe faturası artı 1 kilo ama wc ye çıkmadım demekki çok artıda değilim iyi sevindim. ama açık büfe de diet miet unuttum ne gördüysem yedim ya . karnım tok ve çok mutluydumtatlılar börekleer oh oh yazsam topikten atılırım o derece yani
bugün izinliyim evdeyim. tv izliyom kanald de kadın bir sürü yemek yaptı ya mantı revani çorba
dilek senin protein dietini deneyeceğim bugün sersem gibiyim ne yiyeceğim belirsiz.
sbah 1 elma yedim kalkınca biraz önce de 2 yumurt 1 sütlü sosis çok az peynir ve süt. 1 kaşık yulaf kepeği ile omlet tarzı bişi yaptım onu yedim . bir iyice uyanayım gelirim kızlar hala sersem haldeyim.
ay ay ay kimleri görüyorum ortamm gelmiş..hoşgeldin kızzz...gözümüz yollarda kaldı walla özledik seni..gerçekten 1 kiloyla iyi kurtulmuşsun açık büfedensuzim hangi birini yazam ne varsa yedim yaaaaaaaa
daha valizleri boşaltmadım kaciş te evi halletmiş sağolsunbir patates kızartmış tüm mutfak yağ içinde hiç halim yok temizleyecek yaaa. akşam geldim daha üstümü çıkarmadan lavaboları falan fırçaladım ay bu erkek mlletini anlamıyorum leş gibi lavabo nasıl kullandın öyle
ben gideyim şu valizleri boşaltam gelem kızlar net açık kalsın öptüüüüüm
selam kızlar...
ay ay ay kimleri görüyorum ortamm gelmiş..hoşgeldin kızzz...gözümüz yollarda kaldı walla özledik seni..gerçekten 1 kiloyla iyi kurtulmuşsun açık büfedenbende olsam yerdim.öyle zamanlarda kendimi hiç frenliyemem
ama banada ne olduysa bende artılardayım ortim offf...
bu sigarayı bırakmak bana hiççç yaramadı ...
kızlar ben bugün gelemeyebilirim.ortimi görünce bi selam vereyim demiştim..sonra görüşürük..![]()
kızlar pazartesi sabah :70.9dum
bu sabh :69.8 im
çabuk gelen kilo çabuk gidiyo 2 günde 1 kg gitti
ama çok hafif beslendim sabah harici ekmek yemedim
bide spor yapamadım bu aralar bu akşam sporda yaparım biraz
önceki haftadaki kilom 69.4 ttüm umarım cuma günü onunda altını görürüm
balkaymak farketmez canım ya ha 10 gün ha 15 gün
ben fazla denemek istemedim
çünkü ozaman araları az oluyor
15 günde içilebilir yazılmış 10 günde yazılmış
ben iki kupa içmeyi düşünüyorum o yüzden
1 bardakdan fazlaya geliyor kupa olrak 3 bardağa tekabül ediyor
o yüzden 10 gün yeterli dedim
selam canimselam kızlar...
ay ay ay kimleri görüyorum ortamm gelmiş..hoşgeldin kızzz...gözümüz yollarda kaldı walla özledik seni..gerçekten 1 kiloyla iyi kurtulmuşsun açık büfedenbende olsam yerdim.öyle zamanlarda kendimi hiç frenliyemem
ama banada ne olduysa bende artılardayım ortim offf...
bu sigarayı bırakmak bana hiççç yaramadı ...
kızlar ben bugün gelemeyebilirim.ortimi görünce bi selam vereyim demiştim..sonra görüşürük..![]()
sagol canimkabızlık çeken arkadaşlar, ara öğünlerinizde 1 çay bardağı yarım yağlı sütle kuru erik, kuru kayısı yada hurma yerseniz böyle bir sorun kalmaz... ana yemeklerde de ıspanak, pazı , maydanoz, sulu çorbalar için...protein ağırlıklı diyet yapıoyrsanız kabızlık çekmeniz muhtemel ...sebzeye ağırlık verin kızlar![]()
nergis diyebilirmiyim canim sanabu arada ben deminki mesajımla Nergis olmuşum![]()
selam kızlar...
dilaaaaaaaakk![]()
![]()
öglende kanat yok aksamda var ben öglen 3 kanat salata aksamda gögüs salata düsündüm ne dersin:26: