Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler videolar için.inşallah canım vermişimdir zaten hemen tartı gelsin haftada bir tartının başınasizlerlede paylaşıcam buradan durumumu
sözlerine dikkaete alıcam canım sağlıklı zayıflamak en iyisi sanırım ilaç gelse bile bakalım kendimi 1 ay yediklerime dikkat ederek zayıfladığımı görürsem kullanmam o ilacı
coştumm resmen gündüz olsaydıda şöyle son seste dinleyip döktüreydim içimden geldi valaa![]()
Anladım canım,akşam çok önemli zaten. İyi toparlamışsın o zaman ne diyeyim.hoşgeldin
ben de bugün pek bi yedim ama akşam sadece çorba içtim (2 tabak kadar)
az önce de markete gideyim diye bi çıktım yolu uzattım yürüdüm..
bi de az önce yarım litre bitki çayı yaptım karıştırdım bişeyler bakalım bugünün ne kadarını kurtarcam
yok canım ben 3 haftadır artıdayım o yüzden bu hafta rahat gidiyor sanırım yani doğru yazdım cuma gününe göre azdım
bakalım cumaya ne kadar gitmiş olcak toplamdan...
Ben de yazmasamıydım acep dedim şimdi, affedin gariiii. Bi daha olmicak inşallahay ben de menümü yazmak isterdim de şimdi hepiciğinizin canını çektirmeyeyim sonra üstüme atlamayın
ama akşam 2 tabak tarhana çorbası içtim yağ yoktu birazdan da bitki çayımı içcem bunları yazabilirim![]()
eveetttt kılzar bugünkü menüm :yalnız dün gece kociş gelince ufaktan sanki kaçırdım yine ben otlu yaptığım tavada az yağlı kızartılmış köfteyi yedim bide sıcacık çay :18::18::18:gecenin 12sinde oluo bu dava
sabah(13:00)
domates salatalık,yeşilsoğanllı ,1k zeytinyağ ile karışık salata ,kk peynir,1 yumurta,1dilim ekmek,3çaybardağı çay
ara yok
öğlen(15:00)kociş işe gidecek diye onu hazırlayınca sofra bende yedim
sürekli yaptığım ısırgan otlu ıspanaklı kızartma börekten 1elimin büyüklüğünde bol yğurtlu ,2çtal kocişin kıymasından yine sabakski gibi salata ama yarısını yedim ,2bardak çay
akşam(19:00)
yine öğlenin aynısını yedim kızçeler bu sıralar ot yemek istiom hep vallahi
birde akşam yemeğinden önce odun taşıdık bir daha ki kışa odun almış babamanlayacağınız spor oldu banada
bu arada sularımı falan içiyorum hep buraya yazmıyorum diye içmiyorum sanmayın
işte böylee valla bu kociş gececi olunca benim yeme düzensiz oluyor napçamı sapıttım vallahi şimcik gece gelcek yine benim canım bişiler çekerse napçem ben pöööffffff![]()
teşekkürler videolar için.
Anladım canım,akşam çok önemli zaten. İyi toparlamışsın o zaman ne diyeyim.
Ben de yazmasamıydım acep dedim şimdi, affedin gariiii. Bi daha olmicak inşallah![]()
suzicim ne desem bilemiyorum arkadaşlar bişeyler söylemiş destek olmuşlar sana ama bende yazamadan edemedim, eğer bu yaptığı herneyse saplantı haline gelmiş demekki, kumar diye anladım ama umarım yanlış değildir kendini alıkoyamıyorsa ailesiyle arasını bozacak duruma getiriyorsa o işi yapmak için her yolu deniyorsa tedavi olması gerekir bence bir psikiyatristin yolunu tutun, sen nekadar gözünü korkutsanda onun vazgeçmesi çok zor olur alışkanlık olarak düşün, kolay vazgeçebilirmiyiz alışkanlıklarımızdan? sen yine tavrını koy ya doktora gideriz bu işi çözeriz yada bizi unut deyip bunu hissettirmen lazım bize konuşmak kolay ama öncedende dedim nasıl olsa affedecek deyip yapmaya devam ediyor
sen azimlisin ama arada kaçamakların olsada genel olarak iyisin, bende kaçamak çok gitmiyor işte öylede
6 :26::26::26:
bende eskiye göre çok çok az yiyorum ama azaltmayla falan gitmiyor zararlı şeyleri tamamen çıkarmamız lazım hayatımızdan ben işte onu yapamıyorum onun içinde gitmiyor kilocuklar
çok zor bir durum, bencede bitirmek okadar kolay olmamalı, bidoktora gidin diyorum tekrar, sonra keşke bide onu deneseydim dememek için en azından
maşallah aslıcım süpersin
iyi başladın hiç cıss yok ne güzel, imreniyor sizin menülere
beyaz leblebinin üzerine 2 bardak su içmek gerekiyormuş, tok tutyormuş o şekilde
tebrikler güzel menü
ayy maşallah yaaa
darısı başımıza,
gel yanımızada azcık sürtünek sana
belki bizede geçer bu azim
valla doğru diosun canımda kociş şimdi geç gelince dolayısı ile geç yatılıyor eeee sabah ben o zaman nerdeee kalkçamm çok uyku severimdir de kendimMaalesef evdei kişilere de uymak gerekiyor bazen ama,sen yine de kendine bir düzen oturtmaya çalış canım.Sabah 13 demişin mesela,ama çok geç. Sabah en geç 9 gibi en azından 1 kayısı ya da incir veya ceviz dahi olsa yesen, metabolizmanın çalışması için çok önemli. Bir de sen kendi öğünlerini düzenli yapsan, kocana hazırladığında canın çekmez. Yine de sen bilirsin ama 3 ana,3 ara öğün tarzında beslenmek önemli burada.
iyi akşamlar canımBen kaçım kızlar, herkese iyi akşamlar.
bu arada kızçeler kociş bana ne diyor biliyormusunuzzz
sen bu sefer başarıcaksın sanırım bu işi diyorr bende dahada gaza gelip eeettt görürsün bak bu seferki başka destek alıyorum kendime diyorumzayıflayınca yandın diyorum kocişe o da alrım karıcım sana onuda alırım herşeyi alırım diye gaza getiriyor beni ayrıca sonuna da ekliyor uygun olanları diye(ben ondan elbise istemiştim malum dekolte falan olursa kısa falan olursa diye baştan önlem alıyor uygun olan diye
)delü bu kociş benim yaa
birde tartıda baktık netten falan sipariş vercez en kısa zamanda ucuzmuş tartılarda kızlar valla ben pahalıdır diodum meğerse
ondan sonra listeye benide eklersin dilekçim şimdilik tartılmadan diyet yapmaya çalışıyorum
![]()
Ben kaçım kızlar, herkese iyi akşamlar.
canim süzme kahvede ben su protein diyetiniyapiyorum dr. 1 kahve demis sakincasi olurmu diye dilege sorayim dedim cünkü sütlü iciyorumAkşamı geçiştirmişsin, çorba-salata-yoğurt ya da sebze yemeği-yoğurt-salata şeklinde beslenmen gerekiyor canım.
Maşallah..
Güzel gidiyosun canım,darısı bizlerin başına
SEni tembel seni, sen bu gidişle, burda aynıııııı kiloda takılmayadevam edersin gibime geliyo
Nasıbi kahve bu canım, şekersizse olabilir diye düşünüyorum.
Herkese iyi akşamlar kızlar, nasılsınız bakem?
Bugün benim diet fora oldu canlarım, komşum illa da su böreği yapalım diye tutturdu, yaptık, yememezlik olmaz dimi
Bir de ordan yine başka bir komşunun Kuran'ı varmış, oraya gittik, kısır ve çerkez tavuğu yedim, 1 küçük dilim de kek. Ordaki börek ve poğaçalara dokunmadım ama
Ama tabii kendi yaptığımız su böreğinden de yedim 1.5 dilim. Cumaya artık verdiğim 1 kilo da geri gelir. Neyseeee, form çayımı içtim şimdi, inşallah kaloricikleri yok edecek
Bugün benden böyle kızlar, kaçamaklı bir gün. Sizlerde ne var ne yok?
Ben kaçım kızlar, herkese iyi akşamlar.
bu regl beni mahvediyor yaaaa
canım çok kötü tatlı istiyor ama yemicemmm
çay içiyorum habire![]()
özelden marka model atarmısın canımevet canım tartılar uygun ben öğrenci evime alıyorum diye ucuz bişey baktım zaten uzun süre kullanmaya da gerek kalmıcak mezun olunca onu evime götürmücem ya ondan uygun bişey baktım teknosada 19.90'dı ordan aldım fiyatı çok ii geldi tartıdan da gayet memnunum.. bazı tartılar ard arda çıkınca farklı değerler gösterebiliyor mesela kendi evimdeki öyle yapıyor bazen ama bunda öyle bir sorun olmadı.. ucuz ama gayet iyi
iyi akşamlar canım![]()
ayy hakikatten valla bende koptum resmen
o avatar ne yaaaaaaa
eveetttt kılzar bugünkü menüm :yalnız dün gece kociş gelince ufaktan sanki kaçırdım yine ben otlu yaptığım tavada az yağlı kızartılmış köfteyi yedim bide sıcacık çay :18::18::18:gecenin 12sinde oluo bu dava
sabah(13:00)
domates salatalık,yeşilsoğanllı ,1k zeytinyağ ile karışık salata ,kk peynir,1 yumurta,1dilim ekmek,3çaybardağı çay
ara yok
öğlen(15:00)kociş işe gidecek diye onu hazırlayınca sofra bende yedim
sürekli yaptığım ısırgan otlu ıspanaklı kızartma börekten 1elimin büyüklüğünde bol yğurtlu ,2çtal kocişin kıymasından yine sabakski gibi salata ama yarısını yedim ,2bardak çay
akşam(19:00)
yine öğlenin aynısını yedim kızçeler bu sıralar ot yemek istiom hep vallahi
birde akşam yemeğinden önce odun taşıdık bir daha ki kışa odun almış babamanlayacağınız spor oldu banada
bu arada sularımı falan içiyorum hep buraya yazmıyorum diye içmiyorum sanmayın
işte böylee valla bu kociş gececi olunca benim yeme düzensiz oluyor napçamı sapıttım vallahi şimcik gece gelcek yine benim canım bişiler çekerse napçem ben pöööffffff![]()