Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim spor anca böyle olur![]()
![]()
![]()
yarım litre bitki çayı içtim resmen sanırım midem bulanıyor...
abovvvv naptın sen ölee yaa canım benim :18:
:105: :105:aynen seni anlatan bi kare:86:
yarım litre bitki çayı içtim resmen sanırım midem bulanıyor...
aaa yok bende parmaklarimi calistiriyorum burda caniiimavatarcık bile diyete girip 7x24 spor yapıyor ama bizlerrr bakmakla yetiniyoruz![]()
ayyy bugün çok fazla yiyince akşamına toparlayam dedim bi de hiç bitki çayı içmiyordum kaç gündür 2-2.5 bardaklık içmiş oldum da biraz abarttım sankim:26:
:105: :105:
![]()
aaa yok bende parmaklarimi calistiriyorum burda caniiim
toptan iciyosun yani
![]()
bayılıyorum bu surata yaaa.. kıyamammmm
ballıkaymak yani yemek yerken bile spor yapıosun ondan şeyettim![]()
![]()
bugün proteeeen diyetine basladim monam bakalim neler olucak cok merak ediyorum :26:
ama keske dün baslasaydim cumaya tamamlamis olurdum 3 günü :26:
kendimi dizginlemeye çalışıyorum çok kötüyüm regl öncesi
hıı öylemiymiş içeyim su üstüne ozaman
akşam yemeğinde hem makarna hem ekmek hem pattissss
çorba da var bari ekmek yemeseydinnn
ya bu arada ben bu hafta hic tartilmadim regl olamadim
habirede yedim + larda olurum diye cesaret edemiyordum :26:
bugünde protein diyetine basladim bakalim ne olucak cok merak ediyorum :106:
annemede olunca böyle oldu, az bile yedim, ''sen okadarla doyacakmısın'', ''ekmektemi yemiyceksin'', '' biraz daha ye bak acıkırsın sonra'' laflarını duymaktan bukadarla kurtulabildim ama farkındayım sabah ve akşam olmadı, bide öğlen müsli yeyince az geldi galiba çok acıktım akşama sabırsızlandım resmen
Anne faktörü ayrı bi olay zaten![]()
ay insallaahh canim ya 2 haftadir regl regl diye + lardayim hala regl de yok gerci ama bakalim artik :26:canım cuma bitiyo işte cmtesi normal diyetine dönersin
haftasonunu kurtarıyorsun işte..
bence liste güzel devam edersen iyi sonuç alırsın![]()
aa orasini hic düsünemedim canim ya tühh :26:keşke bu sabah tartılsaydın protein diyetinin ne kadar götürdüğüne bakardık:26:
ben de bu cuma-c.tesi-pazar yapmayı düşünüyorum...
Anne faktörü ayrı bi olay zaten![]()
ay insallaahh canim ya 2 haftadir regl regl diye + lardayim hala regl de yok gerci ama bakalim artik :26:
aa orasini hic düsünemedim canim ya tühh :26:
ay benim annem öyle degil monam ya bana kiziyo kilo aldim diye![]()
![]()
aaa yok bende parmaklarimi calistiriyorum burda caniiim![]()
canım kilo alınca benim annem de kızıyor
lokmaları diziyor ağzıma
ama biraz kilo verdiğimi görünce de ye ye diye sırar ediyor
anlayamadım mantığını![]()
aynen benimkiside öyle bir tuhaf oldular iyice bizim psikolojileride bozacaklarcanım kilo alınca benim annem de kızıyor
lokmaları diziyor ağzıma
ama biraz kilo verdiğimi görünce de ye ye diye sırar ediyor
anlayamadım mantığını![]()
aynen koptummmm,tam benlık
o avatar ne yaaaaaaa
Allah bizede naip etsın şu 2 ayda 8 kılo vermeyiii inşallahvalla canım ilk bi kaç kilomu hatırlamıyorum tutmamıştım ama
bu topiğe başlayalı 2 ay oldu 2 ayda tam 8 kilo verdim...
cok sıkıntılı bir durum inşallah düzelir eşin...sagolun kizlarkafamin ici song song ediyor resmen
ne yapcam ne edcem bilmiyorum
ona verdigim 12 yillima yazikonun beni aglatigi kadar kimse aglatmadi beni
normalde gülmeyi seven enercik bir insandim sinir hastasi etti beni
![]()
hoşgeldinnn :80:
birazdaha iyisn galıbaiSelam şeker![]()
düzelme ihtimali varsa tabıkı yıkılmaması enguzeli yuvanızın ,hakkınızda hayırlısı olsunsitede sayfa ilerlemiyordun cikmak zorunda kaldim destekleriniz icin cok sagolun kizlar sakinlesdim biraz rahatladim yine sizi buldum icimi döküyorum allah razi olsun...
karakedim senin dedigin gibi yapacam artik cok yoruldum bankanin kodunu yine degistirdim isyerinden evdende bidaha girmem
ozaman giremez herhalde dimi kizlar :26: telefona da kod koydum kodsuz acilmiycak
bursa86 canim o adimi atamiyorum bilmiyorum niye sevgidenmi aliskanlikdanmi ona alisdigimdan mi yanlizlikdan korkdugumdan mi cocuk babasiz kalir diyemi yoksa laf söz olur diyemi bilmiyorum kendimde bilmiyorum neden ayrilamadigimi![]()
aynenn netcez şu yumurta işinidilekcim şu protein diyetindeki sabahki 2 yumurta bezyı dışında yiyebileceğim bi önerin varmı
ben haşlanmışyumurta hiç sevmiyorum hele bezını hiç yiyemiyorum
diyet güzelde okısmı uymadı bana![]()
olamazzzzzzzzzzzzzMaalesef :)):
aynen karbonhidrat yedıkce yedırıyorrrrcanim bu karbonhydratlar bohca pasta vs. yedikce ne doyuyorsun birde aciktiriyorlar o yüzden basladinmi malesef devami geliyor![]()
ne yumurtanın bbeyazını nede ton balıgını yııyemıyorum netcezzzzzzzzzzzzMenümü de yazıp çıkayım akşam gelemem.
Malum Kuzey Güney var.
08:00
Türk kahvesi
08:30
2 haşlanmış yumurtanın beyazı,
2 dilim peynir,
1 domates,
Salam
10:50
10 tane fındık
12:50
1 tane şinitzel,