Selam hoşgeldin.
Yanlış hatırlamıyorsam emziriyordun dimi?
Ben uyarımı yapıyım yeni gelenlerin bazıları tripli oluyor.
İster uygular ister uygulamazsın.
Sağlıklı beslenmede sabah kahvaltı etmen şart.
Sen meyveyle geçiştirmişsin.
Tam tahıllık ekmek veya çavdar ekmeğinden 2-3 dilim yiyebilirsin.
Peynir, domates, yeşillik, haşlanmış yumurta.
Aralarda badem, fındık, kuru incir, meyve yiyebilirsin.
Muz bizler için lüks bi meyve malum kalorisi.
Teşekkür Ederim hoşbulduk,
Evet emziriyorum oğlum 1.5 yasına girdi. Sabah aksam emziriyorum emdiği kadar. Anlatmak istedigim sükür su güne kadar bol bol emzirdim, sıkıntı yasamadım. Doktorum bıraktır demesine ragmen aylardırda devam ediyorum. Bol su içtigim sürecede sıkıntısını cekmedim. Yinede uyarınız için tesekkür ederim, tripe gerek yok eger anneyseniz, heleki emziriyorsanız uyarılara zaten alısıyorsunuz bunu tüm ilk cocugunu büyütmeye calısan anneler bilir.
İkinci kahvaltıya gelince cok isteirm kahvaltı yapmayı lakin vaktim olmuyor.
Calısıyorum, Sabah erkenden kalkıyorum 9 da baslayan işim için 7 de kalkıyorum. Cocugu hazırla, bakıcıya bırak, sonra trafige takıl işe gel. Söylediğiniz seyleri cocu calısan bayan yapamıyor. Çocu diyorum lakin ben cevremde hep öyle gördüm. Ha 6 da kalkılıp kahvaltı hazırlanmaz mı? vallahi kusura bakmayın olmuyor sabahtan aksama calıs aksam da gelince yine ora bura coluk cocuk kostur zaten gec yatıyorsun. Anlayacagınız gercek hayat öyle her daim istendiği gibi olmuyor.
aralarda kuru incir badem cok mantıklı evet, muz içinde kalorisi cokmus yeni ögrendim ama yorgunluga birebir potasyum için. yinede erteliyorum muzları sansa bak ki esim antalyadan getirmişti hepsi organik mis gibiiiiiiiiiii :2: