- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
eveeeet bu haftasonu çok kötü geçti benim,,cuma günü saat 17de geldi eşim,vardiye değişmiş,,n"eyse akşam yemeğini beraber yedik,benim nesfit güme gitti,,bide geç yedik,,neyse cumarteside tatiliydi,sabahtı akşamdı akşamdan sonraki atıştırmalardı baya gittiim ben,,
eşime dedim,bugünleri senin yüzünden böyle geçirdim bana ek 5gün ver dedim,kabul etti,,
neyse bugünde sabah nesfitimi yedim ama,akşama doğru ablamla çocuklarımızı parka götürdük eğlendik sıcak havanın keyfini çıkardık,,gelirkende ekmek arası ciğer ısmarladı,evde gelince bigüzel yedik,bide baya gofret yedim,,regl olmadım daha krizler geliyo ondandır diyorum,,
yemeyim diyorum,bişey olmaz diye yedim
neyse yarın tekrarbaşlıyorum,,bu sabah,2günün acısı fena çıkıcak dedim ama 59.6yı gördüm,,
sevindim ne yalan söyliyim,hadi bu sefer haftaya daha hızlı ve çok gider inşallah
neyse bugünde sabah nesfitimi yedim ama,akşama doğru ablamla çocuklarımızı parka götürdük eğlendik sıcak havanın keyfini çıkardık,,gelirkende ekmek arası ciğer ısmarladı,evde gelince bigüzel yedik,bide baya gofret yedim,,regl olmadım daha krizler geliyo ondandır diyorum,,