slm kızlaar yeni geen arkadaşlar hoşgeldiniz.
ben çok kötüyüökızlar. sabah size son mesajı yazdıktan yarım saat sonra wc ye zor yetiştim kustum herşeyi.
sonra eve geldim azıcık yattım öğleden sonra doktora gittim baş ağrısı için. MR çekilecek ama birşey yoktur dedi doktor bakalım MR sonucunu göreceğz. neyse 4 gibi eve geldim. makarna yaptım sadece peynir attım içine yarım tabak yedim ama hala midem bulanıyor sanırım birazdan onu da çıkaracam. başım derseniz felaket. arabayı zor kullandım o derece ağrıyo. makarnayıda ilaç için yedim zaten. ilaç içtim biraz uzanacağım. ne oldu bana anlayamadım ya. bozuk birşey mi yedim ne? kusma başağrısı ikisi bir arada öldürecek beni.
bugün çok kötüydü kızlar. ya zayıflamak istiyoruz bu konuyu çok önemsiyoruz ama bugün anladım ki hasta olmamak daha önemliymiş. adım atarken başım dönüyordu başımın ağrısından.
diyetisyene de gittim gene aynı şey. 1600 kalorilik menü veriyor. öncelikle metabolizmanın canlanması için yiyeceksin diyor. anlamadım gitti o kadar yiyerek nasıl zayıflayacağım.
neyse şuan o kadar kötüyüm ki diet zayıflama umrumda değil. ben bu hızlı dietlerdenbir daha yapmayacağım. bünyemi altüst etti. biraz düşüneyim bakalım olmadı doktorun dediği gibi 1600 kalorilik dieti yaparım...sonra görüşürüüz.