• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hasret canım bu arada doğum gününmüş kutlu olsun mutlu sağlıklı uzun ömürlü yaşa güzel kardeşim

cook tskler canım :21::21::21::21:
işte bizleri motive eden sözler ve bazı şeylerden feragat etmenin ödülü bu tatlım... süper darısı başımızaaa :)

eet darısı herkesn basına ıns ıns hepımız ıstedıgmız kıloya duserz dun gece gerckten kndıme cok guwenıodm hahahay:9::9:

benmde özgüven tavan yaptı
bi elbisem vardı onu giydim bugün
hava güzel ben güzel:9:
elbisede ne göbüş ne popiş çıkmıyor
kocişte sabah dedi beni kandırdığın kilona az kaldı:9:
küçücük kaldın sen diye:9:

cok guzl bısı gerckten ıltıfat almak hahahay gıtsın kılolarrr:21::21::21::21:

Günaydın kızlaarr :)

oohhh ne güzellll :) :) :) ben cook severım hafif hafif gıyınmeyı

hava ısındı ayagı ılk kez yere degen buzaga gibiyim vallahaa :9: çok kilo vermedım

ama hafıflemısım seke seke koşuyorum :9: :9: :9: ayy ya bahar ne güzell yaaa :16: :16: :16:

kızlar bn normlde bıyere feln yemege gıttıgmız zamn yada ıste bı ortamda lavobya gıtmkten cekınırdm ayaga kalkınca herkes bna bakck kılolorma guleckler dıe dun aksm hc cekınmedn cekıetmıde cıkartıp gıttım aynaya baktım dedım hasret sen gerckten zayflamıssn 68 kıloyken bu kadr ozguwen geldıyse 60 ımı dusunemıorum:9::9::9:

:51::51: o yeaa beybii:32::32:

sağolun cevaplar için kızlar. ya bu zayıflama işini çok kafama takıyorum. son günlerde de bozmayacağım diete birebir uyacağım diye canım tıkınmak istedikçe sigara içtim. sanırım bu da migreni tetikledi iyice. dün çok fenaydı ya. hiç öyle ağrı çekmemiştim. arabayı bile zor kullandım. bir ara korktum sağdan sağdan 50 km hızla geldim valla eve:):):):):)
dün diyetisyene de gittim kızlar. diet menüsü için bayağı kapıştık. hatırlarsanız bana 1600 kalorilik bir diet vermişti. onu uygulayınca + olmuştum. ya bu fazla falan dedim. değil dedi. sen diet yapa yapa metabolizmanı yavaşlatmışsın. ilk önce metabolizma hızın artacak sonra zayıflamaya geçeceksin dedi. 1600 kaloriyi alacaksın vücut düzene girecek sonraki ay da kısacağız dedi.bunu tam uygularsan bir ayda 2 kilo veririsin sonra kilo vermen duracak. kaloriyi düşüreceğiz 2. ayda kilo vermen devam edecek dedi. keşke hiç kendi kendine diet yapmadan bana gelseydin böyle olmazdı dedi.
internetten araştırdım bende biraz. 1600 kalorilik dietle ayda 3 kilo veriliyormuş. ya bana nedense hiç inandırıcı gelmiyor. alışmışız zayıflama deyince aç kalmaya. :)
günde 1600 kaloriyi aşmadan az az çiko tatlı börek vb bile yiyebilirmişim. ama sınırı geçmeden ve protein sebze bol sulu beslenmeye özen göstererek. uf kızlar ben çok yoruldum bu zayıflama işinden. valla siz olmasanız çoktan pes etmiştim de :) sizden utanıyorum pes edemiyorum.
İYİ Kİ VARSINIZ
Yavrı sende geçme 1600 kaloriyi ama sana fazla geldiği zaman da sırf diyetisyen yazdı diye yeme bence.. Bi kere kendini böyle kötü hissedersen nasıl kilo verceksin ? Diyetisyenler bunu anlamıyorlar işte! Kilo alıp vermenin %50si beslenmeyse geri kalanıda tamamen psikolojik bir olay...

Ben kaç kere diyetisyene gittim ama gördüğünüz gibi burada sizlerle zayıflıyorum .. Diyetisyen kontrolü güzel birşey ama sen + ları gördükçe ve aynı yerde saymaya başladıkça kafan atacak kuzu..Yani kendi kontrolünü sırf diyetisyenin eline verme, dedikleri doğrudur tabi ki ama seni de en iyi sen tanıyorsun...

Yanlış şeyler söylemiyorum umarım ama ben moral bozukluğu sonucu kilo bozup sonra kiloları alan çok bayanla karşılaştım ...

kızlar bn normlde bıyere feln yemege gıttıgmız zamn yada ıste bı ortamda lavobya gıtmkten cekınırdm ayaga kalkınca herkes bna bakck kılolorma guleckler dıe dun aksm hc cekınmedn cekıetmıde cıkartıp gıttım aynaya baktım dedım hasret sen gerckten zayflamıssn 68 kıloyken bu kadr ozguwen geldıyse 60 ımı dusunemıorum:9::9::9:

aaaay aaaay aaaaay ...ben hedefime ulaşsam devamlı dolaşırım valla o özgüvenle oturamam yerimde ... tuvaleti beklemem yani :9:

Günaydın kızlaarr :)

oohhh ne güzellll :) :) :) ben cook severım hafif hafif gıyınmeyı

hava ısındı ayagı ılk kez yere degen buzaga gibiyim vallahaa :9: çok kilo vermedım

ama hafıflemısım seke seke koşuyorum :9: :9: :9: ayy ya bahar ne güzell yaaa :16: :16: :16:

günaaydın ayşecim
valla bende senn gibiiyim kıpır kıpırım :16::16:
bahar ruhumu etkiledi benm
işyerinde kapı açık oturmak süper
bütün kış donduk hep böle olsa keşke ne yaz ne kış olmasa:9:

günaydiiinn :3::3:

:78::77:

hangi suzi merak ettim simdi :27: ha gecen sene bi suzi vardin onu diyodur dilek nicki sibel29 dun o ben degilim :9::9: :36:

cok gecmis olsun karakedim herseyin öncesi saglik canim iyi olun sonra bakarsin cokg ecmis olsun canim yaa :16:

:26:

günaydin suzii :38:

canim nekadar üzülsende bence cocugu alip cikma :26: alistirma öyle sonra bas edemezsin :26:
kiyamiyorum iste :25:dikkat ederim sagol balim :38:
cumaya bır gun kaldı we ben dun aksm herseyı batrdım dun ısten 3 te cıktm nısanlm cık ewe gıt hazırln dedı bnde haırlandm merkla beklıorum noluo acaba dıe aldı benı 6 gıbı ewden tekırdaga gıttık yemege dedım ben rejımdeyım yemem:50: ben bole dıınce cok kızdı dogum gunun senn yılda bı kere kutladgımız bısı senn dedıgıne bak dıe haklıydı sanırım bende o ole dedı dıe yedım de yedım yedım de yedım dha bugunude war bu ısın offffffff offffffffff ama cok guzldı kofteler :18::37::27:
dogum günün kutlu olsun nice mutlu yillara canimmmm :71::71::71:
Günaydın arkadaşlar

ben buranın hareketine ve hızına yetişemiyorum bu yuzden sizleri bırakıyom kusura bakmayın
ha birde 1,5 kg verdim
başlangıç 75kg
bugun itibariye 73,5 kg
:26: gecmis e gitmene gerek yokki canim yani öyle bir kural yok geldiginde yazarsin olur :40:
slm kızlar. dün çok kötüydüm. bütün gün kustum + baş ağrısı.
kusma olayının sorumlusu sanırım yeşil çay mide tam dolu olmadan 2 bardak içtim oda mideyi mahvetti. zaten sevmezdim meredi artık düşman olduk:47:
protein dietinin suçu olduğunu düşünmüyorum. çünkü hem aç kalmadım hem de zaten açlığa çok dayanıklıyımdır. suçlu bitki çaylarım sanırım. baş ağrısına gelince şuan da var. doktor migren ama içiniz rahat etsin MR çekelim dedi. cuma gece MR çekilecek. stresten dedi doktar. ay birde felaket şişim kızlar. çok fena ödem var yüzüm kocaman olmuş gene. bugün korkudan bitki çayıda içesim yok nasıl inecek bu ödem :18:
gecmis olsun canimcim :38: bende MR e gitcem sigortadan onay bekliyorum isallah iiyi oluruz :38:
kıalar kuzenm bı kac gundr rahatsızmıs sureklı dıomus ensemde bısı hıssedıorum dıe doktora gıtmıs dun emara gırmıs ınceleyen doktor hemen ankaraya hawale etmıs ne oldunuda solememıs sdce 1 sanıye bıle gecıktrmeden hemn gıdıosunz demıs bızımkıler aglıo hep bnde cok uzuldum her mart ayında aılemden bırı hastalanıo gecen senede kzuenm askerde felc gecrmıstı moralm bozuk anlıcanz:43::43::43::43:allahm ıns kotu bısı yoktr dua edın nolur bıde dha 27 yasında:43:
off isallah kötü birseyi yoktur canim :43:
günaydın çıtır cimcimelerrrrrrrrrrrrr:21:
nasıl gidiyor durumlar? malumunuz annemler bizdeler şu aralar,bu hafta sonu gidicekler..ben de diyet konusunda rahat olucam yuppi derken,haftaya eğitim için kemere gidiyorum 4 günlüğüne,açık büfe:18: Allahım sınıyo musun beni?annemin yemek sınavından geçen haftaya göre + olmadan kaçtım diyodum,şimdi de açık büfe sınavı:5:Laptopu yanıma alıcam,sırf sizin için walla:25: yazdıklarınıza bakar bakar az yerim işallahhhh:54:
enercik kisce :1: bayiliyorum kafalarini salayan kedilere benimde salayasim geliyo :9:

1 salatalık 11 kaloriymiş canım
sagol canim :38:

ahanda şahitsiniz dilek ne istersen ye dedi.:52::52::52::52::52::52::52::52:
dilek bana hicc böyle birsey dememisdin :27: bende isteremmm :9:

itiraf ediyorummm :25:
ben topikin yüzkarasiyim :ssz:
gecen sene temmuzdan beri yerimde saydim durdum :ssz: benlen baslayan kisceler citir oldular ben kaldim :25:
hep bi bahane buluyordum :17: annem türkiyede yok babam yanimda yok hacciya gidiler :25:
menü yaziyordum ama cuma olunca ne yedigimi unutuyordum :44: dilek sagolsun :18:makarnalari pizzalari götürdün ya diye hatirlatiyordun :ssz:
ondan sonra biliyordum kilo veremedigim sebepleri
acil cikis büyük cef heran geliyormus :10::10::10::10:

selam kızlar cok mutluyum,
göbeğim eridi gitti. 67 i görmem yakın 2 senedir bu kiloyu unutmustum. Dogum sonrası gardrobumdaki 1-2 seyden baska bişi giyemiyordum. İnş. yavas yavas olmaya basladılar. Havalarda güzelleşti, artık ne giyecegim dertlerim bitti gibi :) özlemişim o genc kızlık dönemlerimdeki tipimi. Hantallık gidiyor sanki üstümden

hepinize benden otlu cayyyyy :emir_bebek:

gunaydın nasılsınız kızlar bugun işe gelırken bugun 45 dk yol yurudum kendımı o kadar rahatlamıs hıssetım kı bılemezsınız sıze tavsıyem sızde yuruyun havalar ısındı ıyce ben artık gelırken ve gıderken araçlara bınmayı bırakıcam :))
hem ruh sahlıgım ıcın hemde spor ıcın :) Ruhsağlıgım dıyorum cunku mesaı bıtımı ve baslangıclarında o otobusler ve dolmustakı ınsanlar adamı sınır hastası eder :)

Son düzenleme:

inşallah çok almam canım yaa
bu arda sana kaç kere yazdım ama görmedin
ameliyatın nasıl geçti
ses kısıklığı falan yaşadınmı
şuan iyisin dimi

:[/B][/COLOR]
Ara ara topiğe bakabiliyorum, o yüzden görmemişimdir, kusura bakma. İyi geçti ameliyatım, işe de başladım. Çok şükür hiç ses kısıklığı yaşamadım, ama çabuk yoruluyorum. Bazen o kadar halsiz oluyorum ki, umarım geçicidir. Kilo olarak da almadım çok şükür, şimdilik dikkat etmeye çalışıyorum, çok da kasmıyorum.

Bu arada hasta olan herkeslere acil şifalar diliyorum. Topiğimiz çok yoğunlaşmış, alıntı yapamdım. Kimseler kusura bakmasın lütfen, işler de yoğun. Ara ara girmeye çalışıyorum.

gunaydın nasılsınız kızlar bugun işe gelırken bugun 45 dk yol yurudum kendımı o kadar rahatlamıs hıssetım kı bılemezsınız sıze tavsıyem sızde yuruyun havalar ısındı ıyce ben artık gelırken ve gıderken araçlara bınmayı bırakıcam :))
hem ruh sahlıgım ıcın hemde spor ıcın :) Ruhsağlıgım dıyorum cunku mesaı bıtımı ve baslangıclarında o otobusler ve dolmustakı ınsanlar adamı sınır hastası eder :)

yürüyüşü bende cok istiyorum haftaya saatler ileri alınınca 1 saat erken cıkacagız, mesai erken bitecek. sonrasında hem cocugu parka götürürrüm hemde yürürüm diye düşünüyorum. gün sayıyorum.

İş cıkısı yürümek harika birsey mesai bitmiş hava miss gibi bahar takıyorum mp3 caların kulaklıklarını mutluluk budur diyorum

günaaydın ayşecim
valla bende senn gibiiyim kıpır kıpırım :16::16:
bahar ruhumu etkiledi benm
işyerinde kapı açık oturmak süper
bütün kış donduk hep böle olsa keşke ne yaz ne kış olmasa:9:

ay evet yaa bütün kış donmuşuz vallaha anca anca çözülüyo buzlarım :1:

:) ben de cıkarttım yazlık kıyafetleırmı

pembe etekımı beyaz bluzumu ohhh :D hava az daha ısınsın gıyıcem gezicem :D

yürüyüşü bende cok istiyorum haftaya saatler ileri alınınca 1 saat erken cıkacagız, mesai erken bitecek. sonrasında hem cocugu parka götürürrüm hemde yürürüm diye düşünüyorum. gün sayıyorum.

İş cıkısı yürümek harika birsey mesai bitmiş hava miss gibi bahar takıyorum mp3 caların kulaklıklarını mutluluk budur diyorum

aynen aynen havalar duzeldı artık kım tutar bızı :)

Ara ara topiğe bakabiliyorum, o yüzden görmemişimdir, kusura bakma. İyi geçti ameliyatım, işe de başladım. Çok şükür hiç ses kısıklığı yaşamadım, ama çabuk yoruluyorum. Bazen o kadar halsiz oluyorum ki, umarım geçicidir. Kilo olarak da almadım çok şükür, şimdilik dikkat etmeye çalışıyorum, çok da kasmıyorum.

Bu arada hasta olan herkeslere acil şifalar diliyorum. Topiğimiz çok yoğunlaşmış, alıntı yapamdım. Kimseler kusura bakmasın lütfen, işler de yoğun. Ara ara girmeye çalışıyorum.

anladım zaten görmediğiini canım:34:
çok geçmiş olsun tekrardan
bende hiç ses kısklığı yaşamamıştım şükürler olsun
en çok ondan korkuyordum
geçicidir canım sonuçta narkoz aldın
ben ameliyattan sonra daha düzenli kilo verebiliyorum sende biliyorsun troitler kiloda önemli faktör
benm ki dengezsizdi düzeldi çokk şükür
sende ömür boyu hap yutacakmısın? hepsini aldılar dimi troitlerinin?
evet topik çok yogun canım geçmiş okumakla bitmiyor

anladım zaten görmediğiini canım:34:
çok geçmiş olsun tekrardan
bende hiç ses kısklığı yaşamamıştım şükürler olsun
en çok ondan korkuyordum
geçicidir canım sonuçta narkoz aldın
ben ameliyattan sonra daha düzenli kilo verebiliyorum sende biliyorsun troitler kiloda önemli faktör
benm ki dengezsizdi düzeldi çokk şükür
sende ömür boyu hap yutacakmısın? hepsini aldılar dimi troitlerinin?
evet topik çok yogun canım geçmiş okumakla bitmiyor

gecmiş olsun muhabbeti tam bilmiyorum ama.

Sabah spordan gelince duştan önce şöyle sırtıma fln baktım da o an aynaya yumruk atasım geldi kızlar :9:
Ben sadece cumaları tartıldığım gibi sadece cumaları aynaya baksam iyi olcak :9:

Back
X