cevaplarınız için çooooooook sağolun kızlar hepinizi çoooook seviyorum. iyi ki iyi ki varsınız.

bu şehirde kendimi çok yalnız hissediyorum. bazen herşey üstüme üstüme geliyor. inanın dert arkadaşlarım oldunuz. bunalınca hemen nete giriyorum sizi okuyorum yazıyorum kafam dağılıyor. zayıflamadan geçtim benim için arkadaşlığınız önemli.

ben kilo sorunumun altında yatan asıl sebebi biliyorum aslında:
ben ne zaman mutlu isem o zaman zayıfımdır. ne zaman mutsuz isem o zaman kilolu.

hayatıkm boyunca böyle gitmiştir.
bu şehirde çok mutsuzum. çok yalnızım. hayatımda bir sürü saçma sapan sorunla uğraşıyorum. eşim, ailesi ayrı dert zaten.
kendi ailemi özlüyorum . onlarla görüşemiyorum. telefon yetmiyor
para dır geçimdir hayatın küçük lüzumsuz sorunları devamlı kafamda.
Yalnızım, yalnızım, yzlnızım

aslında en büyük sorunum bu. iş yerinde konuşacak kimse yok. eve gidiyorum eşim ya işte ya arkadaşları ile gezmede. ben devamlı yalnız. valla kk olmasa çoktan tımarhanelik olmuştum.

bazen çok bunalıyorum hıncımı yemekten alıyorum. mutfakta ne bulduysam peynir kraker biscüvi fark etmez bu durumlarda herşeyi ağzıma sokuyorum. midem patlayacak kadar doluyor ama içim dolmuyor. içimdeki bu öfke bu sıkıntı dolmuyor .

ah kızlar öyle dertliyimki kendimden. takıntılı paranoyak bir insanım. kilo vermeye de o kadar taktım ki ondan veremiyorum. bir salsam kendimi işleri oluruna bıraksam vereceğim de nerdeeeeeeeee.

mesela örnek vereyim . ya elimizdarda kredi kartını ben ödediğim için elimde para kalmıyo. krediyide yükseltmiş eşim. neyse sıkacağız dişimizi dedik. dün akşam oturuyoz dedi ki ben birşey yaptım kızacan. hadi sööle dedim. arabaya komple boya koruma yaptırmış 175 TL

ye . kredi kartından çektirmiş.ya delirecem ben kıyafet bile almıyorum kendime kısacam diye. gidiyo parayı gene arabaya yediriyor. bu eşimin sorumsuzlukları bitirdi beni. ayrı bir topik açacağım eşimin sorumsuzlukları diye yaaaaaaa.

valla yalnız olsam tek maaşla daha iyi geçinirim gibi geliyor bazen

puuuuuuuuuuuufffff çok sıkınıııııııım ama sizleri çok seviyorum iyiki de varsınız bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. iyi ki tanışmışım sizlerle