• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamm totem yaptık:13::13::13:
yarına 68.5 olcam

bizim çoğumuzun evinde baskülümüz var canım sabah wcye çıktıktan sonra en cıbıl halimizle tartılıyoruz:9:
benmki arzumun menunum 30 lira gibi bişey fiyatıda:34:
kız benim cahilliğime ver büskül ne demek tartımı
30 lira çok iyimiş bende alayım barı
dijitallıde varmış tartıların hangisi daha iyidir acaba

yokbe bacım hamilelik kim ben kim 7 yıldır 3 aşılama 4 tüp bebek yaptım ama yinede olmadı bebeyim :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
çok üzgünüm :43::43::43:
yine hatırladım doldu gözlerim:43::43::43:
umudunu kaybetme canim allahim sanada nasip etsin isallah :16: hayirlisi olsun canim :38:
yeminlen benim zaten güzel bir dayağa ve terbiyeye ihtiyacım var yoksa ben bu rahatlıkla kilo falan veremem

:52::52::52::52::52::52::52::52:
:1::1:

kactim kizlar esim oglisle almaya geliyor beni aradi az önce toparlanip erken cikayim görüsürüz öpüldünüz canlar :54::10:

zaten bidem ekşimişti maden suyu içecektim
bu yazıyı okuyup faydalarınıda görünce açtım içiyorum gel sanada ikram edeyim:56::56::1::1:

oh ne güzel olurdu buz gibi:21: ateşim var zaten faranjit oldum burda çalışanların sigara dumanı yüzünden bi de üstüne dondurma hüplettim şimdi ateşim var yüzüm boğazım cayır cayır.. sodayı bulsam başımdan aşağı dökücem çakır :9:

huhu qivicann :3::3: sen nerelere kaciyon bakem :27:
siz gidiyorsunuz geliyorsunuz ben ayni yerimde duruyorum :9::9::17::17:
cizelgede degismiyor :30: ama dilek el koydu yine :4:daha pes etmedi bigün yeterrrr senlen ugrasmiyommmm üleeennnn :1:diycek diye korkuyorum :18:

hu huuuu suziiii ben kaçıyom kaçıyom geliyom :10: çizelgeyi dert etme bak benim çizelge tersine değişti, verdiğimin iki katını aldım geri. beterin beteri var de qivini hatırla ferahla şeker :119:

Kizlar ben aksam yemeğimi yapmaya gidiyo. 18;00 de yicem sonrada beni affet dizisi var Star'da takıntı oldu hergüne izler oldum yaaaa:1:Bide aksama Ecevit var:16::16::16:Suskunlari izleyen varmı??? Fatmagulden fenalık geldi:37::37:

umudunu kaybetme canim allahim sanada nasip etsin isallah :16: hayirlisi olsun canim :38:

:1::1:

kactim kizlar esim oglisle almaya geliyor beni aradi az önce toparlanip erken cikayim görüsürüz öpüldünüz canlar :54::10:
sakın ha başımdan aşağı dükersen zatüre olursun valla :60::60::60::60::60::60::60:
bu soğukta ne dondurması kız ay içim üşüdü

oh ne güzel olurdu buz gibi:21: ateşim var zaten faranjit oldum burda çalışanların sigara dumanı yüzünden bi de üstüne dondurma hüplettim şimdi ateşim var yüzüm boğazım cayır cayır.. sodayı bulsam başımdan aşağı dökücem çakır :9:

hu huuuu suziiii ben kaçıyom kaçıyom geliyom :10: çizelgeyi dert etme bak benim çizelge tersine değişti, verdiğimin iki katını aldım geri. beterin beteri var de qivini hatırla ferahla şeker :119:

öyle deme seker sen negüzel 6li rakamlari görmüsdün yine basarirsin azimlisin :38:

cakir44 :38::38::16:

anam siteden cikdim dogru düzgün cikmismiyim diye bakem dedim halen online gösteriyor beni :30: yine deneyeyim son 7 dakikam cikmama :10:

bugün hüplettiklerim;

sabah :
peynir,
küçücük bir domates,
küçücük bir haşlanmış yumurta,
parmak ucu kadar ekmek ucu :1:

öğlen:
1 kepçe çorba
2 çatal makarna
menemen
2 şekerpare
1 dilim ekmek

ara:
2 kuru kayısı (güneşte kurutulmuş)

bugün 2 fincan bitki çayı, 1.5 lt su tükettim. akşam da 2 lt su tüketmeyi düşünüyorum. spor yapıcam. dün bayaa yaptım.

şimdi : gideyim 1 qivi hüpleteyim :9:

akşam : salata ya da soğuk sandiviç düşünüyorum.

bugün hüplettiklerim;

sabah :
peynir,
küçücük bir domates,

öğlen:
1 kepçe çorba
2 çatal makarna
menemen
2 şekerpare
1 dilim ekmek

ara:

bugün 2 fincan bitki çayı, 1.5 lt su tükettim. akşam da 2 lt su tüketmeyi düşünüyorum. spor yapıcam. dün bayaa yaptım.

diet ısaretın cok tatlı yanlız :) :31:

bugün hüplettiklerim;

sabah :
peynir,
küçücük bir domates,

öğlen:
1 kepçe çorba
2 çatal makarna
menemen
2 şekerpare
1 dilim ekmek

ara:

Bi menü anca bu kadar ufaltılarak anlatılabilirdi.:60::60:

dilekcigim bu protein diyeti istah birakmadi bende dün aksam yemedim bugünde ögleni cnm hic istemedi sadece su iciyorum agzim kuruyor

Zorla canım kendini yemek yemezsen vücut tepki gösterir:34:
Duraklamaya girer bu sefer.

Kizlar ben aksam yemeğimi yapmaya gidiyo. 18;00 de yicem sonrada beni affet dizisi var Star'da takıntı oldu hergüne izler oldum yaaaa:1:Bide aksama Ecevit var:16::16::16:Suskunlari izleyen varmı??? Fatmagulden fenalık geldi:37::37:

Ben izliyorum Fatmagül baymıştı.
Suskunlar daha iyi:34:

Back
X