70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yokbe bacım hamilelik kim ben kim 7 yıldır 3 aşılama 4 tüp bebek yaptım ama yinede olmadı bebeyim :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
çok üzgünüm :43::43::43:
yine hatırladım doldu gözlerim:43::43::43:
umudunu kaybetme canim allahim sanada nasip etsin isallah :16: hayirlisi olsun canim :38:
yeminlen benim zaten güzel bir dayağa ve terbiyeye ihtiyacım var yoksa ben bu rahatlıkla kilo falan veremem

:52::52::52::52::52::52::52::52:
:1::1:

kactim kizlar esim oglisle almaya geliyor beni aradi az önce toparlanip erken cikayim görüsürüz öpüldünüz canlar :54::10:

zaten bidem ekşimişti maden suyu içecektim
bu yazıyı okuyup faydalarınıda görünce açtım içiyorum gel sanada ikram edeyim:56::56::1::1:

oh ne güzel olurdu buz gibi:21: ateşim var zaten faranjit oldum burda çalışanların sigara dumanı yüzünden bi de üstüne dondurma hüplettim şimdi ateşim var yüzüm boğazım cayır cayır.. sodayı bulsam başımdan aşağı dökücem çakır :9:

huhu qivicann :3::3: sen nerelere kaciyon bakem :27:
siz gidiyorsunuz geliyorsunuz ben ayni yerimde duruyorum :9::9::17::17:
cizelgede degismiyor :30: ama dilek el koydu yine :4:daha pes etmedi bigün yeterrrr senlen ugrasmiyommmm üleeennnn :1:diycek diye korkuyorum :18:

hu huuuu suziiii ben kaçıyom kaçıyom geliyom :10: çizelgeyi dert etme bak benim çizelge tersine değişti, verdiğimin iki katını aldım geri. beterin beteri var de qivini hatırla ferahla şeker :119:

Kizlar ben aksam yemeğimi yapmaya gidiyo. 18;00 de yicem sonrada beni affet dizisi var Star'da takıntı oldu hergüne izler oldum yaaaa:1:Bide aksama Ecevit var:16::16::16:Suskunlari izleyen varmı??? Fatmagulden fenalık geldi:37::37:

umudunu kaybetme canim allahim sanada nasip etsin isallah :16: hayirlisi olsun canim :38:

:1::1:

kactim kizlar esim oglisle almaya geliyor beni aradi az önce toparlanip erken cikayim görüsürüz öpüldünüz canlar :54::10:
sakın ha başımdan aşağı dükersen zatüre olursun valla :60::60::60::60::60::60::60:
bu soğukta ne dondurması kız ay içim üşüdü

oh ne güzel olurdu buz gibi:21: ateşim var zaten faranjit oldum burda çalışanların sigara dumanı yüzünden bi de üstüne dondurma hüplettim şimdi ateşim var yüzüm boğazım cayır cayır.. sodayı bulsam başımdan aşağı dökücem çakır :9:

hu huuuu suziiii ben kaçıyom kaçıyom geliyom :10: çizelgeyi dert etme bak benim çizelge tersine değişti, verdiğimin iki katını aldım geri. beterin beteri var de qivini hatırla ferahla şeker :119:

öyle deme seker sen negüzel 6li rakamlari görmüsdün yine basarirsin azimlisin :38:

cakir44 :38::38::16:

anam siteden cikdim dogru düzgün cikmismiyim diye bakem dedim halen online gösteriyor beni :30: yine deneyeyim son 7 dakikam cikmama :10:

bugün hüplettiklerim;

sabah :
peynir,
küçücük bir domates,
küçücük bir haşlanmış yumurta,
parmak ucu kadar ekmek ucu :1:

öğlen:
1 kepçe çorba
2 çatal makarna
menemen
2 şekerpare
1 dilim ekmek

ara:
2 kuru kayısı (güneşte kurutulmuş)

bugün 2 fincan bitki çayı, 1.5 lt su tükettim. akşam da 2 lt su tüketmeyi düşünüyorum. spor yapıcam. dün bayaa yaptım.

şimdi : gideyim 1 qivi hüpleteyim :9:

akşam : salata ya da soğuk sandiviç düşünüyorum.

bugün hüplettiklerim;

sabah :
peynir,
küçücük bir domates,

öğlen:
1 kepçe çorba
2 çatal makarna
menemen
2 şekerpare
1 dilim ekmek

ara:

bugün 2 fincan bitki çayı, 1.5 lt su tükettim. akşam da 2 lt su tüketmeyi düşünüyorum. spor yapıcam. dün bayaa yaptım.

diet ısaretın cok tatlı yanlız :) :31:

bugün hüplettiklerim;

sabah :
peynir,
küçücük bir domates,

öğlen:
1 kepçe çorba
2 çatal makarna
menemen
2 şekerpare
1 dilim ekmek

ara:

Bi menü anca bu kadar ufaltılarak anlatılabilirdi.:60::60:

dilekcigim bu protein diyeti istah birakmadi bende dün aksam yemedim bugünde ögleni cnm hic istemedi sadece su iciyorum agzim kuruyor

Zorla canım kendini yemek yemezsen vücut tepki gösterir:34:
Duraklamaya girer bu sefer.

Kizlar ben aksam yemeğimi yapmaya gidiyo. 18;00 de yicem sonrada beni affet dizisi var Star'da takıntı oldu hergüne izler oldum yaaaa:1:Bide aksama Ecevit var:16::16::16:Suskunlari izleyen varmı??? Fatmagulden fenalık geldi:37::37:

Ben izliyorum Fatmagül baymıştı.
Suskunlar daha iyi:34:

slm kızlar. dün çok kötüydüm. bütün gün kustum + baş ağrısı.
kusma olayının sorumlusu sanırım yeşil çay mide tam dolu olmadan 2 bardak içtim oda mideyi mahvetti. zaten sevmezdim meredi artık düşman olduk:47:
protein dietinin suçu olduğunu düşünmüyorum. çünkü hem aç kalmadım hem de zaten açlığa çok dayanıklıyımdır. suçlu bitki çaylarım sanırım. baş ağrısına gelince şuan da var. doktor migren ama içiniz rahat etsin MR çekelim dedi. cuma gece MR çekilecek. stresten dedi doktar. ay birde felaket şişim kızlar. çok fena ödem var yüzüm kocaman olmuş gene. bugün korkudan bitki çayıda içesim yok nasıl inecek bu ödem :18:

maydanozu sapıyla birlikte ye canım, bir de bol su iç

kıalar kuzenm bı kac gundr rahatsızmıs sureklı dıomus ensemde bısı hıssedıorum dıe doktora gıtmıs dun emara gırmıs ınceleyen doktor hemen ankaraya hawale etmıs ne oldunuda solememıs sdce 1 sanıye bıle gecıktrmeden hemn gıdıosunz demıs bızımkıler aglıo hep bnde cok uzuldum her mart ayında aılemden bırı hastalanıo gecen senede kzuenm askerde felc gecrmıstı moralm bozuk anlıcanz:43::43::43::43:allahm ıns kotu bısı yoktr dua edın nolur bıde dha 27 yasında:43:

canım çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat ve sabır versin...

günaydın çıtır cimcimelerrrrrrrrrrrrr:21:
nasıl gidiyor durumlar? malumunuz annemler bizdeler şu aralar,bu hafta sonu gidicekler..ben de diyet konusunda rahat olucam yuppi derken,haftaya eğitim için kemere gidiyorum 4 günlüğüne,açık büfe:18: Allahım sınıyo musun beni?annemin yemek sınavından geçen haftaya göre + olmadan kaçtım diyodum,şimdi de açık büfe sınavı:5:Laptopu yanıma alıcam,sırf sizin için walla:25: yazdıklarınıza bakar bakar az yerim işallahhhh:54:

açık büfe tam tersi bende tiksinti yapıyor, mecburiyetten yiyorum, gözüm mü doyuyor çok çeşit var diye nedir?

başarabiliriz canım az kendimizi tutsak olcak yani:9:
ama olmazsada 15 temmuzda mutlaka olmam lazım evlilik yıldönümünde :9:
inş hazirana kadar 60 oluruzda sonra koruma programına geçeriz:34:

aynen benim de hedefim haziran sonuna kadar en az 62... inşallah Allahım!....

günaydın kızlar bende geldim:3::3:[/QUOTE]

1 salatalık 11 kaloriymiş canım

ben hiç bukadar kilo almamıştım hamilelik sayesinde şiştim
ama burasıda olmasaydı veremezdim
keşke daha önce keşfetseydim
kkya hep bakardım ama zayıflama topiklerine hiç bakmamıştım

burası beni de çok güzel gaza getirdi ne zamandır diyete girmek istiyordum, daha doğrusu ben her zaman diyetteyim de devam ettiremiyordum ama bu sefer olacak gibi inşallah, burası sayesinde...

ben eti severim ama 3 günde nefret ettim
ilk defa 3 gün üstüste kaçamak yapmadım
umarım değerde çabam boşa gitmez
3 hafta uygulayabilsem 4 kilo süper hedefime ulaşmış olurum
gerçi bende okadar gitmez sanırım

aynen tavuk yemekten gına geldi ööögg! oldum bugün son 4 gün tavuk mavuk yok gari :45:

beni görenler bile farkediyor seni görenler :53::53: olur kesin

resimlerinizi nasıl görebilirim kızlar ben de merak ettim daha önce de sordum kimse cevaplamadı eklemem mi gerekiyor görebilmem için?

inşallah canım, az kaldıkça heyecanlanıyorum ama
artık gram gram gitmesindende sıkıntı geldi
2 kilo gittiğini göremedim bii

hızlı gitmesi iyi değil canım az gitsin öz gitsin daha da geri gelmesin :52:

sağolun cevaplar için kızlar. ya bu zayıflama işini çok kafama takıyorum. son günlerde de bozmayacağım diete birebir uyacağım diye canım tıkınmak istedikçe sigara içtim. sanırım bu da migreni tetikledi iyice. dün çok fenaydı ya. hiç öyle ağrı çekmemiştim. arabayı bile zor kullandım. bir ara korktum sağdan sağdan 50 km hızla geldim valla eve:):):):):)
dün diyetisyene de gittim kızlar. diet menüsü için bayağı kapıştık. hatırlarsanız bana 1600 kalorilik bir diet vermişti. onu uygulayınca + olmuştum. ya bu fazla falan dedim. değil dedi. sen diet yapa yapa metabolizmanı yavaşlatmışsın. ilk önce metabolizma hızın artacak sonra zayıflamaya geçeceksin dedi. 1600 kaloriyi alacaksın vücut düzene girecek sonraki ay da kısacağız dedi.bunu tam uygularsan bir ayda 2 kilo veririsin sonra kilo vermen duracak. kaloriyi düşüreceğiz 2. ayda kilo vermen devam edecek dedi. keşke hiç kendi kendine diet yapmadan bana gelseydin böyle olmazdı dedi.
internetten araştırdım bende biraz. 1600 kalorilik dietle ayda 3 kilo veriliyormuş. ya bana nedense hiç inandırıcı gelmiyor. alışmışız zayıflama deyince aç kalmaya. :)
günde 1600 kaloriyi aşmadan az az çiko tatlı börek vb bile yiyebilirmişim. ama sınırı geçmeden ve protein sebze bol sulu beslenmeye özen göstererek. uf kızlar ben çok yoruldum bu zayıflama işinden. valla siz olmasanız çoktan pes etmiştim de :) sizden utanıyorum pes edemiyorum.
İYİ Kİ VARSINIZ

diyetisyeninin dedikleri aklına yatmıyorsa değiştir canım başka diyetisyene git ama bence diyetisyenin doğru söylüyor bir dene bakalım dediklerini...

canım tavuk ve et yedim
normaldede eşim sebze sevmez
genelde et türü şeyler yeriz bu diyette öğlen ve akşam yemek beni sıktı
kendime sebze yapıyordum öğlenleri sebze yiyordum yaa öyle yani
belkide kaçamak yapamamak :26: bilmiyorum işte
ben eti pek sevmem ama eşim sebzeyi yemekten saymadı için yemek zorunda kalıyorum öyle işte

tavuk demeyin banaaaa içim dışım tavuk oldu... şaka bir yana ama eşimin bayramı 3 gündür, en sevdiği şeydir her gün yese bıkmaz, birkaç gün üst üste sebze yapsam hiç yemek yapmıyorsun der :41:

dilek :52::52: sen bugün tartıldınmı:52::52:
ben ucundan 68 i gördüm
dünden bu yana 100 gram gitmiş
toplamdada 2 günde 900 gram gitti
bakalım yarın sonuç ne olck çok merk ediyorum:9:

protein kardeşim 68 in hayırlı olsun! ben de çok yaklaştım, benim de protein sayesinde 2 günde 700 (500+200) gitti, bakalım yarın ne olacak?

protein diyetini sevmiştir canımda alışık olduğu için şaşırmadı harekete geçmedi sanırsam
youtube koymayalım yaa zayıflamışta olsam eski halimden utanırım:17:

ama yeni halimizle övünebilmemiz için eski halimize ihtiyacımız var, dünyada kötülükler olmasaydı, iyi ve güzel şeylerin değerini bilemezdik öyle değil mi?:34:

selam kızlar cok mutluyum,
göbeğim eridi gitti. 67 i görmem yakın 2 senedir bu kiloyu unutmustum. Dogum sonrası gardrobumdaki 1-2 seyden baska bişi giyemiyordum. İnş. yavas yavas olmaya basladılar. Havalarda güzelleşti, artık ne giyecegim dertlerim bitti gibi :) özlemişim o genc kızlık dönemlerimdeki tipimi. Hantallık gidiyor sanki üstümden

seninle birebir aynı duyguları taşıyorum...:34:

canım yaa rapor alıp ailenin yanına gitme kafanı dağıtma gibi bir durumun olmuyormu
belki iyi gelir onları görmen
nerdeler bilmiyorum ama yakınsa bir şans yarat kendine
maddi durumlarda çoğumuzda aynı, hep yaşanan sıkıntılar
bizde ev araba kredisine girdik
eşim bir yandan sıkar bir yandan salar
sonrada bana kızar çok harcıyorsun diye
aslında çokta harcamıyorum ama işte
hatta biraz önce aynı mevzudan tartıştık telde
sonra yine aramam gerekti
ben hemen unuturum
normal konuştum
sonra dedim böyle güldüğüme bakma hala kızgınım sana
içime atsam olay büyüyecek napayım artık takmıyorum bütün ödemeleri o yapıyor sormuyorum bile ne durumdayız
benim kocada araba hastası
elde avuçta olmasın arabaya harcar çok olayımız var bu konuda
ben bunları anlattımki şu niyetle
herkeste aynı sıkıntılar vardır eminim
önemli olan seni mutsuz etmesine izin vermemen zor ama yapılmayacak şey değil canın sıkılabilir, sinirlenebilirsin
ama mutsuz olma
sahip olduğumuz okadar çok şey varki, sorun çıkarsalarda eşimiz var evimiz var seslerini duysakta ailemiz var
bunlar yetmezmi mutlu olmaya

farklı şehirlerde ne kadar benzer yaşamlar bazen şaşırıyorum, okurken ben mi yazdım bu yazıyı diye düşünüyorum çok garip....:44:

kız benim cahilliğime ver büskül ne demek tartımı
30 lira çok iyimiş bende alayım barı
dijitallıde varmış tartıların hangisi daha iyidir acaba

benim tefalim var çok memnunum

valla bende su resmen beni daha şişiriyo gibi geldi bana ama bilmiyurum yinede

şişirir ve bu sayede tok tutar böylelikle kilolar gider...

ya başa çıkamıyorum! hepsini okumayayım diyorum sonra bir şey görüp merak ediyorum, ama cidden hızınıza yetişemiyorum kızlar! :50::45:

kız benim cahilliğime ver büskül ne demek tartımı
30 lira çok iyimiş bende alayım barı
dijitallıde varmış tartıların hangisi daha iyidir acaba

Benimkisi simbo marka cam taban ustunde cicek motivlleri var media marktan 19.90 tl ye almıştım memnunum.daha evvel daha iyisi vardı ama ona pil dayanmiyo vücut yağını bile olcuyo.... Yasını boyunu cinsiyetini giriyosun. Cok harika ama iste pil almaktan bıktım.....

Sen beni pek dinlemiyon ama diyim gene de.
Dr lar ilk başta pek pattes vermiyor hatta bana hiç vermedi.:26:
Onun yerine güzel bi akşam yemeği yeseydin salata + yogurt + ana yemek falan.:26:
Sen bilirsin tabi.:34:

Kız yok seni dinlemiyor değilim ama ben kalp vakfi diyeti yapıyorum ya halen onu deva, ediyorum. Orta boy kabak hasladim bide patates onla öyle yedi. Yanında salata yoğurtlar....diyetimi bozmadım daha cok şükür bugün 7inci gunummmm:1:

Back
X