merhaba canım hoş geldin aramıza bu hafta mı başladın geçen hafta mı malum 2 haftadır ben sadece bildirim yapıp çıkıyordum..ben de yeni katıldım .. Iyi akşamlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım hoş geldin aramıza bu hafta mı başladın geçen hafta mı malum 2 haftadır ben sadece bildirim yapıp çıkıyordum..ben de yeni katıldım .. Iyi akşamlar..
ben de yeni katıldım .. iyi akşamlar..
ay canım neler yok ki 2 haftadır memlekete aile ziyaretine gittim orda net yok, bizim pc tamire gitti geldi, 2 defa hastanelere gittim geldim ooo ne ararsan var bende .... Bu hafta da dolu misafirim geldi kafamı kaldıramadım söylemesi ayıp bugünde doğum günümdü geçen hafta arkadaşlarım süpriz yaptı bugünde eşim banada pasta yedirdilerYarın kesin artılarda çıkacağım ya 2 gündür ha bire pasta poğaça yedim.
kilom 72 ile 68 arası gelip gidiyor.. Amacım 60![]()
anladım canım..
Sen mi rahatsızdın geçmiş olsun..
Doğum günün de kutlu olsun herşey gönlünce olsun
Doğumgünü şerefine olsun okadar![]()
teşekkür edrim yarın tartıda boyumun ölçüsünüde alırım artıkınKontroldu canım başka şehirdeki bi hastaneye gittik malum çok yorucu geçiyor yemek düzenim alt üst oldu bu hafta düzenlerim inş.
anladım canım..
Sen mi rahatsızdın geçmiş olsun..
Doğum günün de kutlu olsun herşey gönlünce olsun
Doğumgünü şerefine olsun okadar![]()
aynen yarın boyunun ölçüsünü alınca eteklerin tutuşur ve toparlarsın![]()
Selam kızlar uzun zamnadır giremiyordum nasılsınız görüşmeyeli.
kızlar fotolardan az çok biliyorsunuz saçımı boyatsam bana ne renk gider sizce?
hahhaay ne ii olur walla bı masraftan kurtlmus olurmKız gel sanada yapayimmmmmm ne demekkkk![]()
Bende bildirimi yapayım ilk bildirim benden olsun.:76:
Başlangıç kilo: 86
Geçen Hafta: 64.4 :95::95::95::95:
Bu hafta: 63.7 :78::78::78::78:
Giden : 700 Gram :81::81::81::81:
Toplamda Giden: 22.300
Hedef: 60 :82::82::82::82:
Tebriklerrrr topiğimizin birincisi, medarı iftiharımızBende bildirimi yapayım ilk bildirim benden olsun.:76:
Başlangıç kilo: 86
Geçen Hafta: 64.4 :95::95::95::95:
Bu hafta: 63.7 :78::78::78::78:
Giden : 700 Gram :81::81::81::81:
Toplamda Giden: 22.300
Hedef: 60 :82::82::82::82:
Doğum gününün yansımalarııııııBaşlangıç kilo: 76,6
Geçen Hafta: 68.8
Bu hafta: 69.6
gelen :0,8
Toplamda Giden: 7
Hedef26::26::26: