• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin tatlım.boy aç? bende spor yapamıyorum aynen eve gidene kadar hava kararıyor çıkamıyorum:) kaldık evde

boyum 1,70 ama iyice kocaman oldum utanıorum cidden psikolojim bozulcak böyle giderse 23 yaşındayım ama kilolarım yüzünden iri duruyorum herkes 27-28 gösteriosun diyo bana :(

mrb kızçelerrr nasılsınız bakalımm

öğle yemeğim

1 kase çorba
yarım kase yoğurt
1,5 kase salata (mısır,maydonoz,salatalık limon az tuz )

ve bu gün tartıya çıktım -600 gr süper hissediyorum acayip motive oldum ...

bende bu diyetle zayıflayamazsam eğer doğum yaptıktan sonra küçültmeyi düşünüyorum :14:

Her hafta mı gidiyorsun muayene:26:
Benim dr un muayenesi 30 du bu gittiğimde 40 oldu dediler.
Ama 3-4 haftada bi çağırıyo bide numarasını verdi aklına bişi takılırsa ara diye.
Rahatsız ederim diye arayamıyorum ben.:26:

bnmkide 50 idi 65 oldu her hafta gidiyorum haftalık liste veriyor banada numara ve mail verdi ben kafama takılan bişe olunca
mail atıyorum cevaplıyor çok iyi bi doktor mesela en son sirkeli suyu sordum sirkeli su tok tutarmış ama tokluk çok sürmezmiş ister yap ister yapma
ama çok hayati faydaları olan bişe değil dedi. ben yinede başlıcam pzt. bide bnm ki özel hastanede pahalı bi hastene.antepte de ondan iyisini bulamadım
mecburum yani ben çok denedim doktorsuz zayıflayamadım.bnm çok iştahlı bi ailem var kalabalık bi aileyiz hepside obur:)
ve çok ısrarcılar şimdi doktor yasakladı deyince seslenemiyorlar bnm de işime geliyor:):):) ama ayda 260 vermekte belimi büküyor:(

bende yaklaşık 2 haftadır zayıflamaya çalışıyorum spor salonuna gidiyorum sözde ama gidemiyorum işten geç çıkıyorum az yiyorum ama sanki hiç zayıflayamıcakmışım gibi gelio çalıştığım için diyet programı yapamıorum napçam bennn off :( hava karanlık oluo gelince koşayım bari diorum oda olmuoo ama sanırım diyet yaparak zayıflıcqam bu gidişle ben 75 kiloyum hazirana kadar en azından 65 falan olayım diorum çokmu abartıorum yoksa düşermiyim o kiloya sağlıklı şekilde

zayıflamak istiyorummm bikinimi rahatça giyip badilerimi de göbeksiz giymek istiorum artık yeterr :(:43:
hoşgeldinnn buraya takıl biz seni de eritiriz.:8:
ben kendi yaptigimi söyleyim bacim kesdirdim fazlaliklari simdi silikonlu gibi oldu:52::52: eger spor yapiyorsan strec folyo ile sar bazilari bu yöntemle memnun ama sarmadan önce findik yagiyla bölgeyi yagla sonra sar ins isini görür
ya bende totoyu acık kestirsem diyom. acıkta kolları acıkta basenleri ooo değmeyin keyfime :8::8::8:

ben gerildim kızlar müşterinin biri beni gerdi:47:
gidem yememi yiyem ama salata yapmıcam üşeniyorum
ıspanakla ypgurt yicem
gönder buraya dövek. ya ben kuaförde hiç naz yapamıyorum. utanıyorum. ankarada bir tanesi saçımı yaktı resmen ona bile birşey demedim doğğru düzgün. bende sorun mu var ne :26:

sağol cnm anlamamıstım bu bildirim olayını ondan sordum. ok. gecen hafta bir kaç gün girmedim heralde o araya geldi. inş. bu hafta bakayım
tamamdır haftasonu görürsün :34:
canım çok üzüldüm ya allah şifa versin. türkiyede niye yapamıyorlarmış anlamadımki. bizim alt kat komşuda da beynde balon dediler nisanda ameliyat olacak ankarada

canım bende esmerim. bakır değil. kızıl bakır olacak ben yaptım ve herkes çok yakıştırmıştı. gayet güzel oluyor tavsiye ederim :)
onada bibakayım canım
saç olayı bende devrim gibi ama neyse
canım doğal saç gibisi yok benmde kendi saçlarım boya gibi parlaktır
resimlerimdede gördün siyah olan benm kendi saçlarım
ama insan sıkılıyor arada değişiklik istiyor :34:
gel atla canım ben yapem saçlarını altı üstü 2 saatlik yer:9:
ama ben doğl saç üzrine ışıltıdan çok
kahvenn üzerine ışıltıları seviyorum
ama doglasaçtada begennler oluyor tabi:34:
canım yaa
ışıltı dediğiniz nasıl bişey oluyor?
esmer olduğum için kahve nasıl gider bilmiyorumkii
her kuaförede güven olmuyor yakınız ama nasıl gelemki
valla süper olurdu :9:
kızlar merhaba...

nasılsınız bugün tartı günü biraz gec kaldım temızlık yemek derken gıremedım nete.muhabbetınız bol olsun.muhabbetlerinize katılamadığım ıcın uzgunum.kilo veren arkadaşları tebrık edıyorum veremeyenlerde inşallah hafta ya verırı dıyerek bıldırım yapmak ıstıyorum.10 gunden berı ne iştah var nede moral.sağolsun benım öküz kocam bir çuval ıncırı mahvettı.anasının agzına baktı bana soylendı bende konusmuyorum sımdı. 10 gunden berı konuşmuyoruz dolayısıyla huzur dıye bırseyde kalmadı.annem hep derdı çok matah birşey olsa adını koca değil balım sümbülüm koyarlardı diye:1::1::1::1::1::1::1:.allah layığını versın baskada bırsey demıyorum burnunu nedıye sokuyorsa herşeye...neyse canlar bilindik sorunlar araya ıkı dakkada çok bilinmeyenli denklemde yerleştırdım (kaynana ):1::1::1::1::1::1:stres attım ohhh beee kac gunden berı ılk defa sızlerle konusuyorum kusura bakmayın ıdare edın bugun benı

ve bıldırım.....

baslangıc kılo :76
gecen hafta:73,1
bu hafta:72,3
giden 800 gr.
toplamda giden:3,7
hedef :şimdilik 65......
kaynanayı neyapmalı
kaynar kazana koyup kaynatmalı :9:
sıkma canını düzelirsiniz umarım ama 10 gündür küsüz diyorsunda boşuna kendine eziyet ediyorsun
değişmez erkek milleti
ben öyle yapıyorum küsüpte canımı sıkmıyorum
tebrikler buarada
kızlarrr ya biraz evel bi arkadaşımın nikahı olduğunu öğrendim
bi elbisem var bir kez giymiştim
haata burda resmide var düğün resmi fotosunda
onu giymek istiyom ama
emziren anneler bilir sütten kesilmediği için göğüsler büyük
duruyor alttan oluyor bel oluyor göğüs kısmı sıkıyor
ne etcem ben
8 nisana kadar zayıflasam şöle 1-1.5 kilo kadar
ama genede göğüsler toparlanmaz
pofff yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm
göğüslerimi nasıl küçültcemmmm
canım ben sütten kestim kaç ay oldu ama
eskisi gibi olmayacaklar sanırım
varsa küçültmek için bir yöntem bende uygulayayım
ama o fotoya baktım göğüs kısmı tam olmuş gibi,
denedinmi elbiseyi nasıl oluyor
ben kilo verince göğüsler küçüldü
ama hamilelik öncesi gibi değil

haklısın pötüş toparlayıcı bulsam iyi olcak
oda iyi gelir sen hangisi iyi geliyorsa onu yiiii marım

hoşgeldin kısçe :3:

o çok zor be kaynana yaaaa
sen nasıl kestirdin bacım gerçekmi diyon ben korkarım herhalll
fındık yağımı iyimi geliyoki:44:

hoşbuldukkk :))

pötüşüm yarım portakal küçük küçük doğruyom
3 kaşıkda yoğurt
karıştırıyom
genelde 4 gibi yiyom
lifli gıdaların kabızlığa iyi geldiği için
o biraz rahatlattı beni
bide kayısıda yemeye çalışıyom
ne edemm marım ya
ama çok tok tutuyor tavsiye ederim

mar ne demek, ben anlamadım :(:25:

boyum 1,70 ama iyice kocaman oldum utanıorum cidden psikolojim bozulcak böyle giderse 23 yaşındayım ama kilolarım yüzünden iri duruyorum herkes 27-28 gösteriosun diyo bana :(

bende 21 yaşında bekarım ve evlimisin kaç çocuk var diye soruyolar:) iğreniyorum onlardan pislikler :9:9:)

bnmkide 50 idi 65 oldu her hafta gidiyorum haftalık liste veriyor banada numara ve mail verdi ben kafama takılan bişe olunca
mail atıyorum cevaplıyor çok iyi bi doktor mesela en son sirkeli suyu sordum sirkeli su tok tutarmış ama tokluk çok sürmezmiş ister yap ister yapma
ama çok hayati faydaları olan bişe değil dedi. ben yinede başlıcam pzt. bide bnm ki özel hastanede pahalı bi hastene.antepte de ondan iyisini bulamadım
mecburum yani ben çok denedim doktorsuz zayıflayamadım.bnm çok iştahlı bi ailem var kalabalık bi aileyiz hepside obur:)
ve çok ısrarcılar şimdi doktor yasakladı deyince seslenemiyorlar bnm de işime geliyor:):):) ama ayda 260 vermekte belimi büküyor:(

Seni anlıyorum canım diyetisyen süper bişey tabi ki.
Burda da motive olursun diyet tek başına yapılmıyor çünkü.
Etrafındaki biri yemeye başlayınca yiyesin geliyo bi kere yedin mi de ben diyet yapamam diye ağlanıp tekrar yemeğe saldırılıyo.
Bende sirkeli su falan kullanmadım açıkcası ne biliyim işe yaradığını da pek düşünmüyorum.:26:
Gerçi burdan bi arkadaşın akrabası doktordu sanırım evde yapılmış sirkeli su daha faydalı o işe yarıyor demişti.:26:
Bende 22 yaşındayım Temmuzdan beri burdayım çoğu gitti azı kaldı:37:

Benim ailemde aynı seninkiler gibi.
Akşam yemeklerinde çorba, ana yemek, pilav veya makarna, tatlı, salata vs.
Sonraasında çayın yanında tatlılar veya bisküviler vs.

evet su kücültme konusunda konusayim cenem düsdü yine evet kizlar ben 6 ay önce gögüslerimi kücülttürdüm ve cok memnunum cocuk konusuna gelince 2 oglum var yani cocuk düsünmüyorum.yillarca hamallik yapmisim arti boyun kemigimin egrilmeside cabasi.pötüsüm findik yagi konusunda ciddiyim kardesime aktarin esi söylemis kadin göbegine sürüyormus öyle spor yapiyormus sorunlu bölgene sür ve sporunu yap demis bende sana söyledim secim senin bebek

evet su kücültme konusunda konusayim cenem düsdü yine evet kizlar ben 6 ay önce gögüslerimi kücülttürdüm ve cok memnunum cocuk konusuna gelince 2 oglum var yani cocuk düsünmüyorum.yillarca hamallik yapmisim arti boyun kemigimin egrilmeside cabasi.pötüsüm findik yagi konusunda ciddiyim kardesime aktarin esi söylemis kadin göbegine sürüyormus öyle spor yapiyormus sorunlu bölgene sür ve sporunu yap demis bende sana söyledim secim senin bebek

nerde yaptırdın ameliyatını (geçmiş olsun ) bende istiyorum ama annem doğum yap ondan sonra deyip duruyor bende öyle yaptırmayı düşünüyorum ... bide ne kadar verdin cnm ameliyat için ??

hoşgeldinnn buraya takıl biz seni de eritiriz.:8:

ya bende totoyu acık kestirsem diyom. acıkta kolları acıkta basenleri ooo değmeyin keyfime :8::8::8:

gönder buraya dövek. ya ben kuaförde hiç naz yapamıyorum. utanıyorum. ankarada bir tanesi saçımı yaktı resmen ona bile birşey demedim doğğru düzgün. bende sorun mu var ne :26:

hoşbuldukkkk yaşasın ozaman bende burda yazıcam artıkk :):8:

kilo verenleri çok çok kocaman alkışlıyor tebrik ediyorum,,,:46::46::46:
alanlara haftaya kadar inşallah vermeleri için dua ediyorum:16::16:
yerinde sayanlarada:31:diycek kelime bulamıyorum:ssz:bi hafta daha aynı rakamla ilerliceniz :51:
daha önümde 20 sayfa varmış ama ancak bu resmin olduğu yere kadar gelebildim,,benimkiler durmuyo balkona çıkcaz diyolar başımıun etini yediler 1saattir gitmek zorundayım görüşürüz,,:5::10:

Eki Görüntüle 373909
Eki Görüntüle 373898
kilolu resmim yoktu ama bu kadar olmustum eski bir resimden aldim yine
kizlar önceki ve sonraki halimmm bakim bakalim fark varmiiii

fark olmazmı süperr:46::46:fazladan fışkıran hiç bişey kalmamış öteki resme nazaran:23::16::16:

Son düzenleme:
nerde yaptırdın ameliyatını (geçmiş olsun ) bende istiyorum ama annem doğum yap ondan sonra deyip duruyor bende öyle yaptırmayı düşünüyorum ... bide ne kadar verdin cnm ameliyat için ??

ben kayseride yaptirdim cnm 3 mal oldu bana 4gün hastanede yattim.cocuk düsünüyorsan önce bebegini dogur sonra ameliyatini ol

bende 21 yaşında bekarım ve evlimisin kaç çocuk var diye soruyolar:) iğreniyorum onlardan pislikler :9:9:)

aynen hep evli sanıyolar bide bekarım diyince öyle salak ifadeyle hadi ya böyle iri durunca ben evlisin yaşın bayağı var sandım diyolar gıcıklarrr onlarda aynı bunlaraa benziyolar aslında :27::37::27:

Back
X