sorunlar aynı ama ben sana çok şaşırdım biliyomusun sporsuz zayıflamana.çok çok uzun bi zamanda sürmemiş.
burdan kopamam artık gibime geliyor sizleri çok sevdim çok içtensiniz.malesef iş ortamındayım ve içten insan yok gibi bişey burda.
çok ihtiyacım var dertleşmeye konuşmaya bana çok iyi geldiniz tekrar tekrar tşk ederim.
ben özel bir şirkette insan kaynakları uzmanı olarak çalışıyorum cnm işim itibariyle çok düzgün bakımlı ve güzel olmalıyım çünkü önümde
vermem gereken eğitimler toplum içinde konuşmam gereken yerler var.anlayacağın bnm ki lüks değil zaruri bi masraf.mecburen katlanıcam.
senin adına gerçekten çok sevindim hedefine çok az kalmış.inş herşey gönlünce olur.
Anlayabiliyorum seni görünüş cidden çok önemli.
Bakımlı ve şık olduğunda insanlar farklı görünüşüne önem göstermediğinde farklı davranıyorlar.
Özellikle firmada yani.

Burda hem eğlenerek kilo veriyoruz hem ne yaşıyorsak anlatıyoruz valla.
Ben 5 gün dikkat ediyorum 2 gün falan istediğimi yiyorum genelde.

Hem böylece çokta sıkmamış oluyorum kendimi.
ozaman bana yardımcı olurmusunuz örneğin çalışanlar nasıl yapıyorlar diyet olayını sabah kahvaltıda nasıl ve ne yiyorlar evdemi kahvaltı etmek daha iyi ki.. öğlen bide ben mesela bu öğlen 2 kaşık çorba yedim çok kötü olduğu için oda :) ama bol salata yedim ekmek yemedim sonra üstüne su içtim :) sanırım suyu yemeden içmeliydim :)
Bende çalışıyorum.
Sabah erkenden canım kahvaltı yapmak istemediği için işyerine getiriyorum.
Benim ofisim rahat o yzden kahvaltılıklarımı getirebiliyorm.
Sana bişey diyemiyorum pek malum diyetisyen desteği alıyorsun.
Ben sabah 1 dil ekmek, domates, 1 haş. yumurta, 1-2 dil peynir vs yiyorum.
Araları muhakkak yapıyorum.
Öğlen köfte veya tavuklu bişeyler yemeye çalışıyorum yanında salata + yoğurt veya ayran.
Evden getiriyorum burda ısıtıyorum.
Akşamları da 4-5 yk sebze yemeye çalışıyorum 1 dil ekmek + salata + yoğurt gene.
Gün gün değişiyo canım istediğinde sebzeyi öğlen yiyorum falan işte.