• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr hazır kakoyu light sütle karıştırıp tatlı niyetine arada yemeği düşünüyorum sizce nası olur??? :40:

light kakao da var canım. yada light pudingler. ama tatlı krizi için önerim çubuk tarçını at süte onu iç. ben mesela tatlandırıcı atıyorum içine de oluyo yalancı tatlı

YEMEK GUNLUGUM............: KIYMALI KÖMBE

blackcim ben yaptım fotodan daha güzel oldu
kat kat ayrıldı harika bişey:56:
Ama ama ama bu çooook güzel ve de çoook kalorili:18:
aboooov kız çok güzel ama çok kalorili ben onu yaparsam yerim yaaaaaaaa:)

ekmek kek kalan herşeyi devamlı cam kenarına bırakırım canım. güvercinleri beslerim onlarla. ah ah bu memleket çok zoğuk donuyo hayvancıklar.

3 çeşit peynir 2 çeşit zeytin bal yağ reçel tahiiiiiin pekmez birde yumurta haşlarım onların çocuk seviyor, pankek yaparım birde kek akşamdan. yufka alıp gözlemede yapabilirim sabah ooo yeter dimi ya 4 kişiyiz sonuçta kızartma falan yapmayacam ya yenmiyor kalıyor hepsi. biraz kuru pasta aldırırım eşime de çeşit olsun. domates falan biber yeşillik yeter yav :) kızlaaaaaaaaar bir haftasonu gelinde kahvaltı yapak yaaaaaa
ay bu gelecek misafirin eşi 175 boyunda 55 kilo falan çocuğuda var. incecik vede felaket yiyen bir insan. 2 kişilik yiyo kilo almıyo hatun ya deli oluyorum :) çok samimi değiliz birde ay sinir olcam şimdi onlar yerken ben az az yiyecem yine
Bence o da gezmeye gittiğinde homili gırtlak yiyp, evde kendini kısıyordur canım, bakma öyle yediğine.

canım hem börek hem poğaça yerine geçer bu bunu yap kurtul:1:
hem sana kalmaz yerler valla hepsini:27:
Yapmak da marifet ve vakit istiyor beyav.
Birileri beni motive etsin nolurrrrrrr cok kızgınim kendimeeee herkes kg veriyor bende yerimde sayiyorummmm....mayokinimide hayal olacak 1 Haziran'da 60 i goremicem tartidaaa kocam dalga geçecek benle:37:Niyeeeee????? Sırf su tatlıya yenik dustugum icin.....
Biraz önce yaptıgım hatalarımı yazdım bı kağıda....

Patates haslamasi yemisim ki sebze olduğu halde yasak
Cocukların artıklarını yedim tabakada kalmasın diye .niye arkamızdan aglarmis:37:
Esimin bitiremedigi enerji içeceğini ben bitiriyorum hep ,niye ki dok lavaboya!!!!!:52:
Cocuklara kek yaparken leğeni siyiriyorum....siyirma bırak cocuklar yesin demi:19:
Spor düzenli yapmıyorum aklıma geldikce:50:
Cok hızlı yemek yiyorum ki ne acelem var ki sanki:14:
Esim Biskrem yada çekirdek yerken ona eşlik ediyorum!!!! Etmemem gerekir fakat insan dizi izlerken yediği çekirdek sayısını unutuyor!!!!!
Zannedersem bunlardan ibaret benim kg veremem....koca totoyla yaza merhaba Dicem ne mayokini nede beyaz pantolon giyebilcem bu gidişlere....
Acilen bişeyler yapmam lazimmmm....
He bide dün aksam saat11 de gece dondurma yedimmm viennetta 2 dilim bide sanki 1 dili neyime yetmiyosaaaa:47::47::47:
Cok ofkeliyim kendime coooookkkk!!!!!!
:20::20::20:

62 mi ah ahhhhhhhh dertlendim bak şimdi. ya ben de kıskandım ne olacak ben daha 69 göremedim ya :31::31::31::31:
ya burası 70-79 topiği değil mi. niye siz 70 altına inip moralimizi bozuyonuz bakim. çabuk 70 olacak o rakamlar :118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119:

:27::27:

YEMEK GUNLUGUM............: KIYMALI KÖMBE

blackcim ben yaptım fotodan daha güzel oldu
kat kat ayrıldı harika bişey:56:
Ama ama ama bu çooook güzel ve de çoook kalorili:18:
aboooov kız çok güzel ama çok kalorili ben onu yaparsam yerim yaaaaaaaa:)

ekmek kek kalan herşeyi devamlı cam kenarına bırakırım canım. güvercinleri beslerim onlarla. ah ah bu memleket çok zoğuk donuyo hayvancıklar.

3 çeşit peynir 2 çeşit zeytin bal yağ reçel tahiiiiiin pekmez birde yumurta haşlarım onların çocuk seviyor, pankek yaparım birde kek akşamdan. yufka alıp gözlemede yapabilirim sabah ooo yeter dimi ya 4 kişiyiz sonuçta kızartma falan yapmayacam ya yenmiyor kalıyor hepsi. biraz kuru pasta aldırırım eşime de çeşit olsun. domates falan biber yeşillik yeter yav :) kızlaaaaaaaaar bir haftasonu gelinde kahvaltı yapak yaaaaaa
ay bu gelecek misafirin eşi 175 boyunda 55 kilo falan çocuğuda var. incecik vede felaket yiyen bir insan. 2 kişilik yiyo kilo almıyo hatun ya deli oluyorum :) çok samimi değiliz birde ay sinir olcam şimdi onlar yerken ben az az yiyecem yine
Bence o da gezmeye gittiğinde homili gırtlak yiyp, evde kendini kısıyordur canım, bakma öyle yediğine.

canım hem börek hem poğaça yerine geçer bu bunu yap kurtul:1:
hem sana kalmaz yerler valla hepsini:27:
Yapmak da marifet ve vakit istiyor beyav.
Birileri beni motive etsin nolurrrrrrr cok kızgınim kendimeeee herkes kg veriyor bende yerimde sayiyorummmm....mayokinimide hayal olacak 1 Haziran'da 60 i goremicem tartidaaa kocam dalga geçecek benle:37:Niyeeeee????? Sırf su tatlıya yenik dustugum icin.....
Biraz önce yaptıgım hatalarımı yazdım bı kağıda....

Patates haslamasi yemisim ki sebze olduğu halde yasak
Cocukların artıklarını yedim tabakada kalmasın diye .niye arkamızdan aglarmis:37:
Esimin bitiremedigi enerji içeceğini ben bitiriyorum hep ,niye ki dok lavaboya!!!!!:52:
Cocuklara kek yaparken leğeni siyiriyorum....siyirma bırak cocuklar yesin demi:19:
Spor düzenli yapmıyorum aklıma geldikce:50:
Cok hızlı yemek yiyorum ki ne acelem var ki sanki:14:
Esim Biskrem yada çekirdek yerken ona eşlik ediyorum!!!! Etmemem gerekir fakat insan dizi izlerken yediği çekirdek sayısını unutuyor!!!!!
Zannedersem bunlardan ibaret benim kg veremem....koca totoyla yaza merhaba Dicem ne mayokini nede beyaz pantolon giyebilcem bu gidişlere....
Acilen bişeyler yapmam lazimmmm....
He bide dün aksam saat11 de gece dondurma yedimmm viennetta 2 dilim bide sanki 1 dili neyime yetmiyosaaaa:47::47::47:
Cok ofkeliyim kendime coooookkkk!!!!!!
:20::20::20:

62 mi ah ahhhhhhhh dertlendim bak şimdi. ya ben de kıskandım ne olacak ben daha 69 göremedim ya :31::31::31::31:
ya burası 70-79 topiği değil mi. niye siz 70 altına inip moralimizi bozuyonuz bakim. çabuk 70 olacak o rakamlar :118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119:

:27::27:

Koptum ya :60::60::60::60::60::60:
Valla bi kaptırıyon gidiyon ne biliyim ben bu rakamı hayal bile edemezdim.:26:
Senin için bol bol yiyip 70 olucam:60::60::60::60::60:

he he bende çok zayıflarım ya sorma gitsin zayıflık ve ben çok komik:27::27::27::27::27::27:

abuuuuuuuuuuuuuuuu ben bu listeyi hayatta yapamam
bide dikkatımı bişi çekti
bu liste 3 gün yapılacak demişsiniz
sadece 3 gün yapıp sonra birden bire zayıflayıp bidaha yapmıyacakmıyız:52::52::52:
gerçekten neden 3 gün 3 gün sonra ne olucak :27::27::27::27::27:

Doktor vücudun dengesi şaşsın diye verdi canım.
Diğer 4 gün başka bi liste var o uygulanacak.
Atarım onu da

kız
yani ne yapsam iyidir hele benim bu listeme bi çeki düzen ver yahu:38::38::38::38::38:

Atıyım bi liste ben onu uygulayarak 3 hftada 4 kilo vermiştim.:34:

Koptum ya :60::60::60::60::60::60:
Valla bi kaptırıyon gidiyon ne biliyim ben bu rakamı hayal bile edemezdim.:26:
Senin için bol bol yiyip 70 olucam:60::60::60::60::60:

Doktor vücudun dengesi şaşsın diye verdi canım.
Diğer 4 gün başka bi liste var o uygulanacak.
Atarım onu da

Atıyım bi liste ben onu uygulayarak 3 hftada 4 kilo vermiştim.:34:

dilek garanti ediyom ye ye ama kilo almak için ciddi uğraş kesin zayıflayacaksın. çünkü birşeyi çok istersen inatla olmuyor. bak takip edeceğim haftaya +1500 istiyom en az ay sonuna kadar da 66 falan ee mayıs başı 70 olun artık :60:

ben de kaçar kızlaaaaaar teknosaya gidem şu bilg bakam belki hevesle alır çıkarım birşey . ay bak bak sıkıldım olsun artık bilgisayarım di mi
?

Tatlım bütün aralarını meyve ile yapma bence kan şekerini düşürüp çabuk acıktırıyor hele ki elma! Ben beğendim menüyü onun dışında :16:
tamam o zaman aralara
fındık yada cevic koyarım bazen

dilek garanti ediyom ye ye ama kilo almak için ciddi uğraş kesin zayıflayacaksın. çünkü birşeyi çok istersen inatla olmuyor. bak takip edeceğim haftaya +1500 istiyom en az ay sonuna kadar da 66 falan ee mayıs başı 70 olun artık :60:

ben de kaçar kızlaaaaaar teknosaya gidem şu bilg bakam belki hevesle alır çıkarım birşey . ay bak bak sıkıldım olsun artık bilgisayarım di mi

?
at canım bende yapayım onu o zaman

Bugunluk benden bu kadar kizlar ben kaciyorummmmm size ii sohbetler dilerim Yarin yeni bir diyete basliyorummmm bakalim bunuda kacamaksiz başarmam lazimmmm:47::47::47:

?

Hadi bakalımm yersem doktor da beni yerr karşısına koymuş tartıyı çok ürkütücü bi şekilde çıkıyosun zaten.:52::52:
Kalbim pıt pıt:52:
İnşaallah kafana göre bişi bulursun canım.:16:

ben geldim :3::3:
baş ağrım tavan yapma yolunda gidiyor
ilaç içtim bakalım etki etmezse iğneye giderim

Hadi bakalımm yersem doktor da beni yerr karşısına koymuş tartıyı çok ürkütücü bi şekilde çıkıyosun zaten.:52::52:
Kalbim pıt pıt:52:
İnşaallah kafana göre bişi bulursun canım.:16:

dile dr niy kıyafetli tartıyor sizi
ben güzellik merkezinde çalışırken gelenleri cıbıl tartıyorduk:34:
mezoterapi yapıyordu yanında çalıştığım dr

dile dr niy kıyafetli tartıyor sizi
ben güzellik merkezinde çalışırken gelenleri cıbıl tartıyorduk:34:
mezoterapi yapıyordu yanında çalıştığım dr

Kıyafetle tartılıyorum canım ayakta çorap istemiyo sadece alet elektronık oldugu icin tam net ölçemiyormuş.:27:
Kıyafetle 1 ve üstü fark ediyor zaten.:26:

bir derdim varrr yardimmmm.kizlar benim hamilelik sirasinda yüzümde leke olusmusdu ve yillar gecdi lekeler gecmedi günesle birlikde benim lekelerde meydana cikdi bu konuda bana yardimci olacak varmi

Kıyafetle tartılıyorum canım ayakta çorap istemiyo sadece alet elektronık oldugu icin tam net ölçemiyormuş.:27:
Kıyafetle 1 ve üstü fark ediyor zaten.:26:

hımm diyetisyenlerde nasıl bilmiyorum ama ben çalışırken gelen müşterinin bl basen gögüs
belalatı ölçülerini alıyorduk
ve sadece iç çamaşırıyla tartıyorduk
işte kilo verdikten sonra ne kadar inceldiğini falan sölüyorduk
ama mezoyu sevmiyorum ben yapılan yerler morarıyor hep

bir derdim varrr yardimmmm.kizlar benim hamilelik sirasinda yüzümde leke olusmusdu ve yillar gecdi lekeler gecmedi günesle birlikde benim lekelerde meydana cikdi bu konuda bana yardimci olacak varmi

buğday yağı düzenli kullanımda iyi geliyor canım:34:
ama ışık görmeyecek akşam sürüp sabah yıkayacaksın
ama cildin yağlıysa önermem

hımm diyetisyenlerde nasıl bilmiyorum ama ben çalışırken gelen müşterinin bl basen gögüs

buğday yağı düzenli kullanımda iyi geliyor canım:34:
ama ışık görmeyecek akşam sürüp sabah yıkayacaksın
ama cildin yağlıysa önermem

cildim yagli degil ama yazinda kullana bilirmiyim sorun olurmu

O ayrıdır tabi.:27:
Dr un tartısı garip nerde ne kadar yağ var gösteriyo hain tartı.:9::9:
Nefret ediyorum ondan.:9::9::9:

Back
X